podzimní léto v pátek – čerčany, Točná

cercany09fall.jpgVyrazil jsem, zase po dlouhé době, na čtyři dny na víkend. Myslím že tohle léto už brzy skončí a je třeba si ho maximálně užít… Tak já vyrazil kempingovat. Je libo třeba Čerčany ?

Vyrazil jsem ve čtvrtek, večer, se potápět. Vše proběhlo jak mělo, jen teda, pardon, ale je strašná zima. Nechápu jak někdo v týhle vodě může v mokráči vydržet dál, jak 20 minut. Jedinou výhodou bych viděl to, že dole je stejná zima jako nahoře, což v létě nebývá, a taky skoro neuvěřitelnou viditelnost. Ale ta zima ! brr.

Přespal jsme v čerčanech, s tím že v pátek ráno pojezdím. 

Budím se časně, leč venku je…kurevská zima !  Koukám jak vejr na jinovatku všude kolem mě, na louce u dirtů, a taky koukám jak telenanovyvrata na to co tu vyrostlo za Bestie ! Leč je krásně, zima pořádná, a celkem časně ráno, tak si zvedám sedlovku a jedu objevovat místní kopce. 

Vyšlapal jsem to kam se dalo, a když už se nedalo, tak jsem to aspoň ještě kus tlačil. V lesích je sucho, jak kdyby byla půla srpna a zima i na slunci zlá. Začínám mít hlad, tak jedu k autu na snídani. Dirty stále nerozmrzly, tak si to aspon, než to rozmrzne a já dopiju čaj, mužeme probrat. 

cercany09fall-2.jpg

čerčany se totiž vytáhly jak do výšky, tak i do délkya  rozmanitosti. Je to tu teď samá skok daleký, skok vysoký, hotová atletika. Pro mladé nadějné sportovce tu vyrosla dokonce bikroska, hned vedle dirtů, a cesta pro auta se přesunula do úvozu v pravo. Bikroska je celkem dlouhá, a má pár moc pěknejch votáček, ve kterých to není jednoduchý. Taky zůstal foampit, kterej je silně punkovej – pomyšlení že bych do toho naskočil, mě láme kosti a trhá šlachy jen při pouhé představě.

Stáří je tu ! :)

Jinak je to tu tedy fakt pěkný. Dopíjím čaj, a jdu na to. Stačí si jen dát sedlovku dolů…

…a následně tu asi hodinu blbnout. Dirty vyzývám jen první dva, třetí má stále měkkej odraz (se mi zdá) a na čtvrtej nemám morál :) Tak to ladím na bikrosce, a fakt mi to nejde. Což je u mě asi už taková klasika,ehm. To HT mě děsně školí…

Asi v 11h, když toho začínám mít dost, doráží Banshee guy, jehož jméno jsem zapomněl (omlouvám se) a proto použiju mé obvyklé : Joe. Takže Joe na Banshee je ze Strašnic, a má to velmi v paži, Hned vyzve celou lajnu, což není málo. Beru si foťák a dělám pár ilustračních fotek – je nádherně. 

cercany09fall.jpg

Čas tlačí, musím za PH, doladit nějaký věci ohledně Monínce a tak kolem 11 :30 skáču do káry a letím směr Roztylské náměstí. Oběd, čaj, příjemná konverzace, a hle, už budou 2h, tak rychle zpátky na kolo..A kam ? Na…Točnou.

ťukám navigaci, a jedu tam. Cestou i s navigací bloudím, neboť tady roste dálniční monstrum a já jsem z vesnice a jsem z toho vykulenej, že jo. Nicméně Točná je tu, skáču do fivetenů a jdu na lajny. Tady už je pár lidí, který samo neznám zase jménama, takže je tu Gee na Giantu, Jack a Jimi, a nakonec doráží i Joe z Čerčan na Banshee. Prej tam skákal 2h do foampitu, bože on je moc, největší gymnasta, mě by bolelo celý tělo… Respekt. 

cercany09fall-9.jpg

Tak dlouho jsem tu nebyl, ale ono to tu není o moc jiný než kdysi. Spodní lajna v údolíčku – krmím jí celou, bože to HT mě školí děsně. Nicméně slunce pořád svítí, a všechno je to tvrdý. Po chvíli mě to už moc nebere, a tak jdu udělat opět pár fotos. Jack A Jimi šli dom, ale přijel na XC kole George. Pekelnej stav a nášlapy – to bylo o strach…taktéž zdravím. 

Kucí mi to tam párkrát zaskakujou, a já vymačkávám z golfisty co se dá. Moc se toho nedá, neboť je tma. Tak a tím bych to dneska zakončil. Jdu se převlíct, loučím se s novejma tvářema a jedu do…Divadla. Franc Kafka, Proces, nejlepší…ale to už je moc kultury na pokleslou úroveň našich stránek, že :)

Takže dnes konec. Čerčany super, Točná playground na 3o min super, počasí BEST. 

Dnes hráli : Joe (banshee guy) Jack a Jimi, Giant Gee, XC George.

Fotili : mí.

Zase někdy někde ! 

cercany09fall (1).jpg cercany09fall (10).jpg cercany09fall (11).jpg
cercany09fall (2).jpg cercany09fall (3).jpg cercany09fall (4).jpg
cercany09fall (5).jpg cercany09fall (6).jpg cercany09fall (7).jpg
cercany09fall (8).jpg cercany09fall (9).jpg cercany09fall.jpg

15 komentářů pod “podzimní léto v pátek – čerčany, Točná”

  1. ddd - andy

    jj Čerčany jsou teď super! Byli jsme tam s Márou pár týdnů zpátky a moc se nám tam líbilo. A Točná..? Je skočná! :)

  2. Čárys

    A ty jsi si hrál v práci na kokota, místo abys lítal… Ach jo.

    Ono vůbe ty prátky, volno mám, počasí je, všechno vypadá skvěle…ale není s kým jezdit. Čert aby to spral…

    PS: Je to větší, než když jsi tam byl minule ?
    PPS : A propó, OVAR nám v neděli hlásil, že mu vrátějí Rangera, prej by byly Čerčany datelný i sjezdoová s vyvážením..ehm…

  3. ddd - andy

    Č: Čerčany – mě se ten poslední zdá velice podobnej.. a vyvážení s Ovarem? Hmm hmm víkend volnej – asi neni o čem přemýšlet, pokud se vejdu.

  4. Jr.

    ajajaaaj…Čerčany už žádná mála überkinderschmutzigelajn?co já tam teď budud dělat? no tak snad ta bikroska…když sem letos tak bikrosově naladěn

  5. Tůra

    A já byl jak zmrd ve škole:( čárysi plánuješ ještě pohostit nás svojí návštěvou?PS:co berete jako poslední skok?

  6. Tůra

    Jr:joooo tebe jsem se chtěl zeptat kdy pudete bikrosit?zavítal bych taky koněčně,už jsem taky na to naladěn:D Bikros (kromě tý naší) jsem ještě moc letos nepokusil.Jak mám teď 2 kola tak je to je samý dh,freeride,dirt,park a street,ale na chudáka bikrose se vůbec nedostane:)

  7. perry

    čoveče neni už načase pořídit si nějakej foťák kterej by zvládal les…?

  8. Čárys

    4: Jr: Ale ono to pujde, není to až tak velikánský..teda až na ten čtvrtej.
    4: tůra : ten čtvrtej :) Hele, určitě, já tam už prostě musím na tu DH trať. Jen teď nevím kdy. Já tušil, že budeš ve škole, tak jsem ti ani nedával vědět… :(

    4: Perry : Já vím, tragédie, ale počkej na zítřek – mám tam kráásný fotky z lesa, a to budeš koukat jak pěkně fotil. Tady je ta chyba, že prostě už byla tma, a golfistickej režim to nebral. A víš, co pro ty naše každodení reporty (to není jako jednou za měsíc vydat kvalitní článek plnej superfotek, jako to dělají JINÍ) to stačí..

    Muhahaáááá

  9. Tůra

    Jasný chápu chápu,bohužel byl no:(((a čtvrtej je ten přes klopku,nebo ten před tim co je tady vyfocenej?mě to jen tak zajímá, abych věděl co na to řikáte:) Protože normálně řikáme poslední tomu přes klopku poslední,protože to je fakt poslední kterej se dá skákat:)

  10. Kachna

    Jo, na točný to bylo sexy, eště jednou díky Tomášovi (Banshee guy Joe) že mi vyškolil na ten drop, neska sem ho konečně dal čistě(po tom co sem jenom jednou vystoupil abych moh obejmout strom), tak sem k tomu přibral hned další(http://720.cz/foto/rijen_cercany09/imagepages/image11.html), se mě tam začíná líbit :-O

    A se teď cejtim žejo, píšou tu vo mně tři slova! :P

    XC Kachna (potažmo George)

  11. Čárys

    4: tůra : ne, ten předtím… .)
    4: Kachna : Dobrá práce – jen tak dál Georgi ! :)

  12. Krotitel

    Jó tak Čerčany jsou moc!
    jsem tam byl asi před 14 dny a koukám na dirty a říkám že neskočim ani jeden! pak padly první dva a po delší době rozmejšlení padnul třetí. v tu chvíli jsem si řek že zkusim aj ten čtvrtej! jak koukám na fotku naše rychle instalovaná záchrana stále drží! (pánům stavitelům se omlováme).
    ještě že tam byla. bych dal přední před dopad a šel bych zle!!! nakonec jsem to na třetí pokus dal jakžtakž celý.
    tož je to tam drsné :))

  13. Tůra

    Jasný,rozumíme si:)Je fakt,že ten co je tady vyfocenej je možná těžší než ten přes klopku i když na něj je zase potřeba víc rychlost,tak jak se to vezme.No nic uzávírám tuhle debatu:D Spíš kdyby ten čárys věděl, kdy k nám zase přijede?:)

  14. Big Joe (banshee) Crash

    Zdravim Čárys,
    tzak bikrosku si dával na jedna a main lajnu na točný taky, tak nevim proč ta skromnost :)Jinak jestli si mne neprechvalil, asi tenhle článek budu muset ukázat mladý. :) Tak přeju víc dobrejch výletů a víc dobrejch reportů. Jako je tenhle. Maj sa :)

  15. Čárys

    4: Big Joe : Hehe, nepřechválil, fakt jsi gumovej, nechápu že držíš pohromadě….a skills ze strašníce jsou vidět. Dobrá práce !

    A propo, mě to HT fakt školí, je to děs :) ale zase ty nový výzvy – ty já rád.

    4: Krotitel : dobře ty démone ! PS : v sobotu, možná, Ruzyně stěna…ještě se ozvu.

    4: Tůra : Ach tak teď to fakt netuším… :)

Komentář: