Trialka – mučení Petrova náčiní

trial_s_ph-9.jpgTak jsme si zas po roce dali balet na motorce. No, balet. Byl to spíš brake s nohama na zemi. PéHá se uvolil, že můžem povodit Sherco na Točný a tak jsme jeli…

Kluci dávaj ještě ráno stěnu, protože není lepší zábava než s vytahanejma rukama ze stěny tahat motorku do svahu, ale já jsme naštěstí rozumnější a tak místo stěny sedám na silnici a upaluju na hodinku protočit nohy ven, i když začíná lehce poprchávat.

Kolem poledne si teda dáváme sraz na stěně a jelikož obloha se rozjasnila jedem rovnou k Petrovi na Pístnici. Tam okukujeme vozovej park, ale protože čas kvapí a dny jsou pořád ještě krátký, hážem trialku do dodávky a bereme směr Točná. Teda je to paráda, člověk by to naložil sám a místa to zabere jak trochu větší sjezďák… Původně měla bejt k dispozici ještě KTM 15O, ale někam z garáže zmizela, a na Petrův návrh : "Koukám že je tu ještě 950, tak můžeme vzít tu, co kluci" jen svorně mlčíme a koukáme do zdi a na zem…

 trial_s_ph-9.jpg

Na Točnou dorážíme sice opět za zatažený oblohy, ale nic nepadá, tak jdem šlapat. Kopec tu už dobře známe, ale začátek necháváme na Petra aby jí naučil a my měli už hezky zkrocenou bestii. Všichni začínáme pozvolna, ale samozřejmě, že ti to nedá a tak, jak se člověk otrkává, začíná zkoušet, co by se ještě dalo vyjet a jestli ten sníh na tý mokrý trávě neujede.

 trial_s_ph-22.jpg

Celkově nejdem nikdo do žádnejch velevýskoků a držíme se při zemi, teda až na PH, kterej má prostě dneska chuť to beko dotočit. Nebo se aspoň naučit koně.

 trial_s_ph-28.jpg

Čárys se taky snaží…aspoň hodit záda :)

trial_s_ph-24.jpg

Já běhám s foťákem kolem, snažim se ulovit nějakou fotku, ale po chvíli zjišťuju, že to nemá cenu, protože stejně neni cílem někde kufrovat na jednom výjezdu, ale pomalu se přesouvat lesem. A s představou, že máme každej jednu moto a v mapě můžeš nakreslit čáru pravítkem a říct: Tudy!, to dnešní postávání zapichujem…

Začíná zas sněžit a my máme ruce ke kolenům.

Bavilo by mě to. A dost. Možná víc než ten vyhulákanej motokros (kterej je ale samozřejmě nejvíc a kdo nejezdí motokros je lůzr), ale s naší frekvencí ježdění se k tomu dotanu asi zase až za rok.

:) 

-a-

trial_s_ph-1.jpg

trial_s_ph (1).jpg trial_s_ph (11).jpg trial_s_ph (12).jpg
trial_s_ph (13).jpg trial_s_ph (14).jpg trial_s_ph (15).jpg
trial_s_ph (16).jpg trial_s_ph (17).jpg trial_s_ph (18).jpg
trial_s_ph (19).jpg trial_s_ph (2).jpg trial_s_ph (20).jpg
trial_s_ph (21).jpg trial_s_ph (22).jpg trial_s_ph (23).jpg
trial_s_ph (24).jpg trial_s_ph (25).jpg trial_s_ph (26).jpg
trial_s_ph (27).jpg trial_s_ph (28).jpg trial_s_ph (29).jpg
trial_s_ph (3).jpg trial_s_ph (30).jpg trial_s_ph (4).jpg
trial_s_ph (5).jpg trial_s_ph (6).jpg trial_s_ph (7).jpg
trial_s_ph (8).jpg trial_s_ph (9).jpg trial_s_ph.jpg

6 komentářů pod “Trialka – mučení Petrova náčiní”

  1. Šárka Maňasová

    To vypadá super, taky bych si to chtěla zkusit, ale manas by mi na tom určitě nedovolil sednout, páč bych si něco udělala :)

  2. Jr.

    Š.M. : sednout by ti možná nedovolila ani samotná motorka :P

  3. Čárys

    4: šárka Manasová : Ono to nemá sedátko…to jedině ta 950 : )

  4. Šárka Maňasová

    sednout, obrazně řečeno ;)

  5. perry

    ano BB klaunovský kalhoty vypadaj přesně tak vtipně jak jsem si představoval

  6. Čárys

    Sou boží, co ?
    Já jsem dokonce otočil zipy :)

    Klaunovský design těchto kalhot jaksi koresponduje s mám stylem ježdění, takže všechno OK :) Gatě přesně pro mě.

Komentář: