Armáda opět zasahuje !

armada_cvicko-12.jpgPřed časem jsem byl u Čáryse na krámě a říkám mu, že budem teď týden bydlet na letišti v kontejneru s bufíkem. 20min smích. Ty budeš bufetit v kontejneru ?  Aneb další díl z necenzurovaných kruhů armádních vám přináší Ross. Víc vevnitř : )


Tak v pondělí přeberem věci a materiál od áčkový roty, aby i my jsme mohli vyjet na cvičení.

Kolem poledního přijíždíme na místo určení a to do vesničky zvané Malšice.  A jelikož se jedna o civilní sektor, tak musíme být hodný k okolí a nedrancovat a neznásilňovat …tak drancujem jen místní odpadlíky bydlící na periferii a znásilňujem pouze ženy nad 15 let. Začalo pršet. Po rozhovoru s vojenskou policií, co tam děláme a kam to vlastně jedem, tak konečně odpojujem přívěs a jde se stavět stožár. Půda pod bagančatama a náporem techniky pomalu měkne, a to ne jen proto, že chčije a chčije, ale i pro to že jsme na kraji pole a je tu čerstvě zasazená nějaká travička, pomalu se měnící v bahenní lázeň. V čemž si děsně rochníme. Pořád prší. Je  odpoledne a anténa nám stojí a je pěkně ztopořená v 17m. Armáda začíná řídit vše od leteckého provozu na Ruzyni po hodinky na pultech obchodů.

 armada_cvicko-12.jpg

A my konečně můžem do tepla vyhřátého kontejneru. Navazujem spojení nově postavenou anténou se zbytkem armády a pouštíme filmy především s válečnou tématikou – sérii Rambo 1 – 4, několikrát Komando s Árním, Americký ninja, a Vetřelec versus predátor, u čehož stínově bojujeme tu na straně dobrých, tu na straně padouchů. Občasi některý vojín, stržen dějem, vyskočí a s bajonetem vyběhne do noci, zřejmě trochu poterorizocvat místní už tak zdecimované obyvatelstvo v reálu. Pořád do toho sugestivně prší.

Druhej den se maskujeme, aby nás náhodou obyčejný občan nepřepadl a v případě leteckého úderu, který by mohl přijít kdykoliv od 12 do 13 hodin v době zákeřné poobědové siesty, kdy většina armádních velitelů spí a vojíni zvrací šlichtu, přežila aspoň část vojska. Nakonec máme i zamaskováno a i nadále si užíváme tepla vytopeného kontiku s bufíkem a načínáme sérii Bratrstvo neohrožených u PC. Zbraně jsou raději všem odebrány. Pořád prší.

armada_cvicko-8.jpg

Asi si pořídím taky takovej kontejner, ve kterém se dá pohodlně bydlet, je tu všechno…umyvadlo, postele, topení, centrála,  prostě takovej obytnák, krom záchoda, na ten musíš ven. Pořád prší. Jídlo nám vozí 2x denně a sprchovat se jezdíme taky 2x do týdne. Což se s bývalím útvarem srovnat nedá. Prostě pohoda.

Už to není co kdysi bývalo. Tvrdí zocelení chlapi z bývalého útvaru, jak rád na ně vzpopmínám! Když jsme celý týden spali venku, zima jak v Rusku, kanady jsi si nesundal, protože válka a sprchu jsi viděl naposled před týdnem…. joooooo to byly cvičení. Ale teď, si to už jen užívám. A co ty, občane ? Chceš být potřebným ?


I TY SE MŮŽEŠ STÁT PROFESIONÁLEM
Podepiš to ….. my z tebe chlapa uděláme.
www.novakariera.cz

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

Muhahaáááá. -Ross-

A související článek je tady

armada_cvicko (1).jpg armada_cvicko (10).jpg armada_cvicko (11).jpg
armada_cvicko (12).jpg armada_cvicko (13).jpg armada_cvicko (14).jpg
armada_cvicko (2).jpg armada_cvicko (3).jpg armada_cvicko (4).jpg
armada_cvicko (5).jpg armada_cvicko (6).jpg armada_cvicko (7).jpg
armada_cvicko (8).jpg armada_cvicko (9).jpg armada_cvicko.jpg
Thumbs.jpg    

19 komentářů pod “Armáda opět zasahuje !”

  1. psm

    Podle vzhledu těch dvou kolegů v zeleném soudím, že vojíni zdaleka všechnu šlichtu nevyzvracej. Nebo jim šlichta moc chutná :-)

  2. Duchna

    Propaganda hadr : http://720.cz/foto/armada2/imagepages/image2.html :))

  3. coolo

    a kde mate zbrane?

    kontik+tatra=peknej obytnacek

  4. Buba

    jsem se fakt pobavil :D…

  5. Duchna

    Teď na to tak koukám a na fotkách 2-5 je jistý určitý časový posun (miska s gulášem je fotka od fotky prázdnější) přesto vzdálenější foják stále se stejným výrazem a pózou drží “modrý” přístroj – to by mě tak zajímalo co ho natolik upoutalo :)) (pokud to není přísně tajné vojenské zařízení na ovládnutí světa, či vojáka)

  6. Čárys

    4: duchna :To bude vysílačka. Víš kolik to má čudlíků ? To než pochopíš, tak tě to prostě zaujem :)
    4: coolo : zbraně byly odebrány, Bratrstvo neohrožených bylo přeci jen na rozjitřené nervy mladíků, toužících po krvi a válce, moc.

    Ja sem rád, že se vám náš vhled do života vojáka líbí !

  7. ddd - andy

    No tak to je ulet – ty voe, za mesic sem bez prace – kde to muzu podepsat?!? :-D

  8. Čárys

    Ty nevidíš link pod článkem ?! podepiš !

  9. Ross

    duchna: to modry je gps a ma hodne cudliku tak je to fak na palici

    a zbrane my nepotrebujem…. valcime na dalku laserama….. :-)

    andy…. podepis…

  10. nic-nechci

    http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?file=Partizanske.JPG
    A takle nějak se kluci vrací zpátky na základnu? :D

  11. tomaass

    seru na tohle mrdání a jdu taky válčit, nebudu se muset mejt, budu s klukama venku a budem si hrát na vojáky a ještě budu nakorbenej a každýmu dám do držky

  12. Tiborski

    Vojín Veselý na to modrý GPS zírá teda fest…Jestli se to ono nespouští silou myšlenky. nevidím žádný větší čudlík on off :)))

  13. perry

    ty vole tak teď jsem se fakt pobavil … věty jako “Občasi některý vojín, stržen dějem, vyskočí a s bajonetem vyběhne do noci” nebo “..kdy většina armádních velitelů spí a vojíni zvrací šlichtu” … no to je moc

  14. vtch

    Ten panák s modrým přístrojem je figurína, aby to vypadalo, že vojáků je dost a imperialistický nepřítel se zalekl přesily…

  15. Krotitel

    Ovšem video je moc!!

  16. rajtyš

    Make love, not war! :)

  17. Lukas

    proc v tom videu nejsou zadny defky?

  18. Čárys

    4: Lukas : a jo kruci !!! Na to armáda uplně zapomněla. dotočit ještě večer v bordelu, at vidí, jak se zoldáci baví :) To by byla teprve spot, muhahaáaááaáa

  19. Luther

    Vysoce výkonné rádio s vysoce výkonným radistou :)

Komentář: