RÁJ V ČESKÉM RÁJI

spindlaturnov-31.jpgTam ti je ráj, to je nádhera. A co jako ten člověk potřebuje. Jen trochu toho klidu a míru…já ti něco povím, kdyby bylo po mým, já bych tam ty lidi nahnal, všechny a povinně ! Muhahaááá

Mááro, opět jsi se překonal. 

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

Související článek je tady : 

21 komentářů pod “RÁJ V ČESKÉM RÁJI”

  1. ladis

    najezd do trandaka velice efektivni, pekne pekne

  2. Duchna

    GUT!!!

  3. perry

    hele Tomass to je tam někde co bydlíš ne? našel by to cizák jako já? viděl jsem tam nějakou červenou turistickou..

  4. Wlk

    Móóóc pěkný!

  5. Duchna

    4: perry : Ti odpovím za Toma už jsem se ho ptal, prej je to ultra ilegal trail (což po skouknutí videjka chápu) na kterým tě provezou místňáci, když jim dáš vědět. Jinak je to to samý jako hledat starý traily v Prokopáku, člověk si myslí že to tam zná a stejně to nemá šanci dohledat.

  6. perry

    no já teda nevim, ale kdybych to jó chtěl najít, tak asi kouknu do mapy, najdu červenou a pojedu se po ní projet a musim to najít, ne? :-)

  7. Los Tomanos

    Fajn video….
    Duchna: Prokopák je malej…

  8. tomaass

    perry: no to jsem na Tebe zvědavej :-) v Českým ráji je moc věcí na svezení, ale je to všechno CHKO, tak to je trošku problém..

  9. perry

    tomaass: já vim, koukal jsem na to a v CHKO by neměl bejt problém .. chcem někam vyrazit na dovču a schválně jsem vybíral jen CHKO a ne národní parky ………. Čemba říká toto: V CHKO mají obecně cyklisté přístup na všechny cesty a stezky. Avšak pozor, častým jevem je to, že uvnitř území CHKO leží národní přírodní rezervace, kde je režim přísnější (viz příslušný bod).

  10. Duchna

    Perrymu jde o svezení, problémek je stavění singlů a projíždění skrz neuznaný stezky, v CHKO prostě nemůžeš říct hele lesní cestička ouky jdu jí projet….
    Ad Čemba, od chvíle co ze z ní stalo s.r.o.čko v mejch očích malinko přešla do šedý zony…..

  11. perry

    hele podle mě i trail, kterej někdo postavil a já se na něm svezu je cesta nebo stezka a neni problém .. neni řečeno po značenejch cestách (to je právě v tom národnim parku) ale po všech cestách a stezkách .. řek bych že v CHKO (a asi kdekoliv jinde) je problém, pokuď mě chytí s lopatou v ruce

  12. coolo

    maara ma na tohle opravdu talent, hele neni te na tom golfu skoda?:)

  13. Fribloš

    Z Kozákova po červené do Vesce, takže zase tak tajné to není. Co nějaké další traily v této oblasti kam chodíte kluci z Turnova jezdit. Děkuji

  14. Bombardák

    pěkný videjko :-)

  15. tomaass

    Fribloš: no tak za to, že to takhle píšeš na internet se s Tebou určitě budeme hrozně kamarádit a ještě Tě pozvem na svoje traily, to je jasný :-)

  16. ceskorajec

    hele proc jsou vsichni ty plasaci obaleny jak kyborgove a naco maj ty integraly? ceskej raj jsme vzdycky davali na pevnejch kolech s pevnejma vidlema v tilkach a sedlem nahore a to byl teprv kalup, ne tyhle vystylovany manicky :-)
    jo, hezky pripomenuti mladi, na celoperu to musi mazat, bajo

  17. tomaass

    ceskorajec: predevsim kvuli tomu stylu samozrejme

  18. Fribloš

    to: tomaass- tak kdybych věděl že je to tak tajný, tak to sem nenapíšu:-) zákaz pro kola tam není a jezdí tam kde kdo na XC

  19. ceskorajec

    vono to je fuk, sem na 720 ti nepolezou baby z chko a ta cuza co drtila bikery je uz vycuzovana a ted tomu vladne celkem rozumnej chlap
    ja treba rad jezdim kozakov vsemi smery, hlavne po zluty ke studance, dobry jsou klokocky a super enduro je cervena po zlaty stezce z koberov na kozakov,ale to fakt neni na dh, tam to chce normalni xc kolo na 140 mm jinak si opotis limce

  20. Šárka Maňasová

    jsem taky nevěděla, že je to tajný a zrovna i to po turistický značce, ale pak mě to i napadlo. Každopádně byla jsem jezdit týden v Les Gets, ale lepší sjezdy než v Českým Ráji tam nebyly!!!! :) Chci žít taky v Turnově.

  21. ceskorajec

    les gets je vybrzdeny, zlaty lipno

Komentář: