Black Pes Extrém Jam

chata-4.JPGHolky a klucí, máme tu pozvánku na jednu vypečenou akcičku v režiji Maary a Dr.Zacka v rodném Kláánově. Více uvnitř…

Takže o co jako pujde. Jedná se o druhej ročník dirt jumpový akcičky před music klubem "Black pes". Letos sme to pojali trochu více o ježdění. Od oběda proběhne photo a video shooting na našich domovských skočkách "Lávky" ukryté hluboko v lese. Zde na vás čeká lajna trailsíku ale i dirtů nemalých rozměrů.

 chata2.jpg

To vše zaznamená na fotofilm mr. Prochajda a několik dalších fotografů. O pohyblivé obrázky se postará partička profíi kameramanů vybavených tou nejlibovější technikou včetně jeřábu a cabelcamu. Z bezpečnostních a organizačních duvodů bude tato část programu vyhrazena jen jezdcům. Proto každý příchozí musí mít s sebou kolo a odhodlání s náma polítat. Koho to zaujalo, nechť kontaktuje budto mě Maaru ( mareklukas@atlas.cz ) nebo Dr.Zacka ( vaclav.krejci69@gmail.com ). Klidně můžete psár i sem pod článek, debata bude monitorována, žádnej strach : )

 chata-4.JPG

Odpoledne proběhne přesun před zmíněný klub (Staroklánovická 204, Praha – Ujezd nad Lesy ) kde již od 18:00 začně oficiálně veřejný program. Po řádném BBQ obžerstvení proběhne zhruba hodinový jam pro diváky na dřevěném skoku. O vzlet se postará Parkpilot odraz a o bezpečné přistání, mobilní dopad od 50rocks. Vítez tohoto besttrik jamu bude náležitě odměněn našimi barmankami:) V provozu bude samo stále grill, pípa, muzika. Natáhnem i nákou tu slacklinu a podobné, takže vyžití bude dostatek.

Po skončení dirt jamu bude následovat přesun do klubu kde proběhne jam na sk8. Takže tímto zveme i všecky vyznavače prkýnek. Do toho nějaké to promítání a podobné.

 mates2.JPG

Večerní program je ve znamení třech kapelek, převážně hard corového ražení. Po nich nastoupí DJ´s Bano and Zellay kteří nás budou zásobit libovým Drum and bassem až do ranních hodin. Takže tímto všechny zveme na pohodové zakončení dirtové sezony k nám do Klánova:)

see ya Maara

web akce: http://www.blackpesextremejam.blogspot.com/

plakat_hellyeah_3.jpg

10 komentářů pod “Black Pes Extrém Jam”

  1. dr.zack

    Díky Máťo

  2. Čárys

    není zač já díky vám – když bude chvilka, rád bych přijel…

    Aspon něco potočit s panem Ovcí a popít s panem Cháskou : )

  3. HOnDA

    nejlepší je webová stránka http://www.blackpeSEXtremejam.blogspot.com :D

  4. dr.zack

    Prijed, koukal sem ze bikebrno je pres tejden…tak by ses v sobotu mohl ukazat…:)

  5. Čárys

    SNad to tak doladím…S Petrem tam asi pojedeme v pátek…Vše je ještě vo hvezdach.

  6. Jr.

    kluci, co já tak slyšel…nebude to BikeBrno stát už za uplnou pi*u? :) všichni na to akorát nadávaj, pronajímatelé jsou prej asi ozajstní kokoti a celý to stojí za vyližprdel…vystavovatelů rok od roku ubývá (viz. pronajímatelé ozastní kokoti), tak já nevim no

  7. Čárys

    hele,asi jo…kdo vi jak to dopadne,

  8. Krotitel

    Dolekop.com – downhill & freeride & motocross na kolech
    http://dolekop.com/fotky/79983-!!!ukradeno!!!

    Prosím o pomoc! chyťte zloděje!!!!!!

  9. Krotitel

    Hovadáááá!!! nejlepší neděle v mim životě! ráno nemam kolo a odpoledne už ho zase mam???? story který nikdo neuvěří!

    v hrozný haluzi shánim kolo. tři hodiny ráno jezdim s bengama po lese a hledám furt marně.
    kontaktuju všechny aby koukali jestli něco, a najednou telefon. volá mi kuchař ze Smolíka že přijel borec a přivezl mi kolo. za půl minuty jsem před hospodou a stojí tam moje navoněný kolo :))

    říkám borcovi: “hovado cos s tim dělal??” a on ještě totálně na sračku (dneska v 16.00) mi povídá že si ho spletl se svym pevňákem kterýho ztratil a odjel na celopéru a vůbec nevěděl že se to pod nim houpe. tak že borec jel přes celou prahu až do řep a ráno zjistil že má jiný kolo a jel ho vrátit?. načež já brzo ráno v záchvatu hledání našel s bengama poměrně hezkýho pevnáka zahozenýho v křoví i s batohem. polda si ho vyfotil a říká: “zavřem ho do hospody třeba se pro něj ráno někdo staví ”
    A hle?? on byl jeho??? tak že jsme si vyměnili před hospodou kola, sepsali na služebně protokol a já si odvezl svoje kolo s největšim úsměvem a borec byl rád že má svýho pevňáka.

    a největší joke na tom je že, mu policajt říká, dyk by jste těch vašich kol měl minimálně 5 za cenu tohodle jednoho a borec povídá: ” co já bych s timhle kolem dělal? já chci jen svýho pevňáka, nic víc. je to sice pohodlný ale nic pro mě!”

    tak že jsem policajtovi řekl: “nechte ho, udělal sice blbinu ale okamžitě to napravil a omluvil se!.”

    Je to hodnej kluk! to se málo u lidí vidí, že by to vrátil z5!!! kéž by to bylo takle i u ostatních odcizených kol! rozhodně to všem přeju aby jim to takle dopadlo!

    Tomu říkám happy end!

    A borcovi patří ode mne velký dííííík.
    Restekpá

  10. xup

    Krotitel: tak tohle je už jinej level opice… ty vole fakt moc :)))

Komentář: