Way of my life

wayoflife.jpgUž nějakej ten pátek provozuju tunu sportů, ze všech možnejch odvětví a všechny se snažím dělat na plno. Trocha slohovky k zamyšlení je uvnitř, pokud chcete vědět, jaká může být cesta životem.

Tuhle se mě jednou někdo ptal, proč toho dělám tolik a jestli by nebylo lepší dělat jednu věc, ale pořádně. Vedlo mě to k zamyšlení nad tím, co já vlastně dělám, proč to dělám a kde jsou ty prvodůvody stylu, kterým věci dělám. 

Už když jsem byl 14 ti letej kluk, skejtoval jsem s kamarádem. Skejtoval bych celej den, prostě pořád. Jenže dodneška si vzpomínám, jak jsem třeba chtěl jít na prkno, a Vojta vařil na kompu…"počkej, půjdeme ve 3h"…pak bylo 3, půl čtvrtý, a ve čtyři mi řekl, že už na to sere a vařil dál. 

dsc_0028.JPG

Už tenkrát jsem začínal mít pocit, že mi tohle nikdy nebude stačit, a začaly se projevovat moje sebedestruktivní tendence ve smyslu – zničit se sportem fyzicky i mentálně, co to jde. Později jsme začali jezdit na SNB, kombo se skejtem bylo jasný, ale nedostatečný…nebylo kde…přišla motorka. 

o790_99183500_1191492823.jpg

V časech streetů a silnic to bylo to pravý. Projezdit denně 3OOkm nebyl problém, benzín stál 17kč a bylo hej. A taky s Monikou to bylo nejlepší. Ona uměla v regionu nejvíc, zatáčky jak nikdo, a nadšení pro vše totální. "Jedeme na párek v rohlíku na Václavák…"

"Tak jo ! "

Šortky, pantofle, prostředek a Praha Václavák – Tábor 33 minut.

To byly časy. Jenže zima…snb…léto..motorky…dostávám pocit, že chci dělat něco po celý rok, bez půlročních výpadků.

Přišlo v roce 2OO2 kolo. To bylo na dlouhej čas to nej, co jsem zažil – perfektní lidi, super parta a taky třeba každej den 1O lidí v 18h u 72O, a o víkendech závody a vejlety ať už na Xc, nebo po půlroce bezvyjímky za DH. Nejlepší časy. Na dlouhejch 5 let se mi to stalo vším – léto, zima… 

70562.jpg

V rámci zvyšování fyzičky pro kolo jsem začal u nás na základce bouldrovat – objevil jsem lezení na stěně. 4 roky jsem chodil dva dny v tejdnu, a bylo to fajn. Na skálu jsem neměl ani pomyšlení, protože v létě bylo KOLO. Zimní tréningy v Monacu, celoletní blbnutí na závodech, perfekt…ale přišla opět změna. 

Na DH závodech to začalo umírat – starší kucí si pořizovali rodinky, z naší party to první zabalil Plamen, Filip Šrail, Andy…eMTý se začal soustředit na skákání, a najednou jsem zjistil že i Petr to nějak fláká. Občas jsem dorazil na závody a tam skoro nikdo známej, opět mi to přestalo dávat to co jsem měl nejradši – užívání si s partičkou – opět mozek zažádal o změnu. 

Přišel Freediving. Totální relax a uplně jiné odvětví sportu, v němž jde o něco diametrálně odlišného od ultrarychlého rozhodování v setinách sekundy na kole. Opět proběhl tréning na hranici mých limitů, jako při všem, co jsem dělal. 

pula2010-87.jpg

A v tý době jsem přestal bojovat s nerozhodností, co všechno dělat. Vzdal jsem boj o hledání člověka, co to bude dělat stejně moc a se stejným zapálením pro akci vždy a všude, a dospěl k rozhodnutí. 

Když nemůžeš dělat naplno jednu skvělou věc, dělej naplno všechny skvělý věci, co jen prostředí, tvoje tělo a současná geograficko-podnební možnost nabízí. Očekávání a vzpomínky jsou prý vždy lepší než samotnej prožitek a možná proto žiju dneska v jakési nirváně sportů a činností. Neustále je předemnou nová výzva, za mnou skvělej prožitek, a přitom zrovna užívám naprostou euforii z jedinečnosti okamžiku na skále, pod vodou, na sněhu, ve vzduchu na kole…

Takže tu je moje cesta. Dosáhnout hranice svých možností ve všem, co dělám.

Dát všemu vše, co mohu. 

Každej si musíme najít tu svou cestu. Já už jí mám. Snad jsem odpověděl všem, kdož přemýšleli, všem co třeba nemají rádi a třeba si z toho i někdo něco vezme. Není třeba bejt ve všem nejlepší, je třeba mít ze všeho ten nejlepší pocit a pro jeho získání udělat vše.

čárys, 8.12.2010.

pula-pozdim-2010-52.jpg

Lezení

 If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

Freediving

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

Biking

 If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

snowboarding

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

wayoflife.jpg

47 komentářů pod “Way of my life”

  1. Hubajz

    DOBŘE DĚDO…PALMER!

  2. Marv

    Zdar Čárys, já to mám podobně, sice se do toho neopírám jako ty, ale jezdím na snowboardu, freeride a dirty na horským, na bmx flatland ale nejvíc je pro mě se jen tak projet městem na skatu, olíčka přes kanál a jen slyšet ten zvuk koleček mi stačí ke spokojenosti…
    Taky jsem dlouho řešil, že si musím něco vybrat a na to se zaměřit, ale nejde to, prostě mě baví z každého něco a přesně jak si psal, zajímají mě spíš výzvy, třeba na skatu si dát nějaké pořádne schody, na dirtech beko, freeride nějaký mega track a na snowboardu nějakou mega 180 přescesťáka…
    Ještě bych chtěl zkusit surf až se dostanu k moři. Držím palce a support kemo!

  3. Bogus

    Čárys a Marv, mám to stejně, od 4 sem lyžoval, pak hned od 6 do lokotky na sjezd pořádně, od 14 lezení jakože pořádně, od 15 prkno, k tomu samo skate, pak papíry, takže šlo lezením a prknem i vydělávat, což bylo super na další lítání po horách, potom sem nějak přestal tak často lízt, ale o to víc mi v létě chyběly freeridy v lese – kolo bylo jasná volba. K tomu kite, ale ten mě moc nechytil…takže teď jedu od jara do podzimu kolo v lese, pak ho zahodim, vemu prnko a mizim tam znova, když mrzne festovně, tak na ledy, když míň tak občas zase i lyže… Taky sem si už párkrát položil otázku, proč nedělat jeden sport, ale pořádně, ale odpověděl sem si jinak. Takhle nemám pocit, že mi furt něco utíká, že něco míjim, a …kolem a kolem, takhle můžu blbnout s kymkoli, kdekoli, a nebudu u to aspoň tolik lamit. Je mi 28 a další nápad je krosina… no uvidíme uvidíme … co se týče surfu, musim taky zkusit, ten jedinej, spolu s windsurgingem mi v prknovejch sportech ještě chybí

  4. hýbňoš

    tyjo taky mě hned napad PALMER :D

  5. ddd - andy

    Už třikrát jsem smazal rozepsanou větu. Všechno totiž má svojí druhou stranu..

    Way of your life – je přísnej styl přístupu k životu.

    Na druhou stranu… ať tě ani nenapadne s tím přestat – třeba mě osobně to dost baví! Dík. ;)

  6. deutsch

    Za sebe dodám,že ne vždycky to jde tak jednoduše,říct si hele další bezva sport – to zkusím.Někdy je to o penězích,třeba nevíš jestli tě to bude bavit dýl nebo jestli ti to vůbec půjde,protože ne všechno se naučíš hned,ale vybavení potřebuješ a půjčit si to nemůžeš pokaždý a to něco stojí.Další aspekt je volnej čas,zvlášť když máš holku která chce bejt s tebou,to je pak dost o kompromisech,teda pokud se nepovede, že jí baví to co tebe.Jenže pak ta holka třeba chce už dítě když jste spolu dýl,takže přijde rodina a člověk toho času má ještě míň a musí hodně přemýšlet na co ten volnej čas využije.Tohle si může dovolit někdo kdo nemá závazky a může si organizovat prac.dobu podle sebe.Neříkám že to je něco špatnýho ani nezávidím prostě to tak je.PS:už jsem zkusil orienťák,vht,skialpy,speleo,lezení,bike xc i dh,šnorchlování a sněžnice :) Pic Deu

  7. Bogus

    2Deutsch ale tak jasně, ale taky nezačínáš novej sport s fungl novejma krámama, bo nevíš, co od toho čekat, a jestli je to uplně pro tebe – takže vojetý, vobouchaný vojet a vobouchat ještě víc a když se to zalíbí, tak postupně tunit…spíš je horší ta další část, když to vybavení začne postupně odcházet a ty zas kupuješ nový a jenom valíš oči, kolik do toho zas musíš nastrkat, abys byl na svym…s tou rodinou…jasný…v tomhle mám naštěstí ještě status hájeného

  8. Ados

    kdyz tu tak vidim ty vidka nevyslete do sveta megaprdy zas nekdy :-)

  9. Lišák-Fox

    Tebe já snad nepochopím :)) Co je to za písničku v tom snowboard/ski videu? Vím že to videjko tu už bylo tak před rokem (http://720.cz/?p=12119), ale není tam napsáno jaká to je.. Prosím, prosím :))

  10. Tomaski

    Chápu. Ale chápu i kluky, co se ožení, mají díťáky a jdou si svým jiným směrem (ostatně se mě to taky týká). Taky jsem zkoušel všechno možný, ono je totiž kolikrát jednodušší s něčím začít, dojít na svůj limit a vrhnout se dál. Protože zlepšovat se a ty limity posouvat dá strašnou práci.
    Nicméně je pár věcí, u kterých jsem zůstal (nebo se k nim brzo vrátím, až neuroložka dovolí). Každopádně to, že si někoho najdeš neznamená, že musíš přestat s tím co Tě baví. Jen musíš brát ohled na ostatní a najednou zjistíš, že Tě baví i spousta dalších věcí, který Tě zatím míjely.
    Užívej, ale pochop i ostatní, že mají svůj Way of life a – jakožto vzor pro spoustu kluků, co Ti sem píšou – určitě potvrdíš, že neexistuje ta jedna správná cesta.

    Čau bejbe

  11. Manas TL

    Nejdůležitější je ten pocit, to že tě to baví, proto dělám to co dělám. V okamžiku kdy to začne člověk dělat pro pózu nebo z donucení, tak to jde do prdele.

    Úplně nejlepší je když se něco povede, nebo se dorubeš na max, přesně ten okamžik kdy se přistihneš s debilním úsměvem ve tváři a myšlenkou “Tohle bylo boží!” v hlavě, to je přesně ten pocit pro který to stojí za to.

  12. čelkis

    Ámen

  13. Marv

    No a hlavně když budeš mít rodinu, tak můžeš hodně věcí dělat i s dětma, ne?

  14. Zvolouš

    Marv: pravdu máš :-)

  15. deutsch

    Doufám že mě někdo nepochopil špatně,nechtěl jsem nikomu vnucovat názor že dělat víc sportů je špatný nebo že s rodinou už si nezasportuješ,skloubit je všechno a jak řekl Maňas musí tě to bavit,ale lidí kteří dokážou dělat naplno tolik věcí jako Čárys moc není a přeju mu ať ho to baví co nejdýl.Normální člověk si vystačí s menší porcí a užije si to taky.Peace

  16. Tomaski

    deutsch: Já bych právě řekl, že Čárys naplno tolik věcí nedělá. V podstatě jak on sám napsal – zkusí, dělá, dostane se na limit a jde dál. Jak ho znám, kdyby něco dělal opravdu na plno, byl by jinde (např. v lezení). Ale musel by oželet to ostatní, a to by byla velká škoda.
    Naplno ať to dělají profíci, my ostatní se bavme…

  17. Čárys

    4: Andy : Ano, to má. Je to temná strana síly. Občas mě stahuje, ale já vytrvám, doufám.

    4: Deutsch : Zkusit sport není o penězích. Je o čase, je o možnostech jak si to doma nastavíš, je o toleranci partnera a o komunikaci. O penězích ale v dnešní době není.

    Lajny – 0,- Teta má.
    Lezení – Smíchov, vše se dá půjčit, do 2OOkč.
    Freediving – brejle, 400,- a plavky máš.
    Backcountry vejlety na snežnicích – 80,-kč na den pujčit v hudy.
    Bike – ano, finanční průser.
    MotoX – och ano, finanční průser.
    SNb, lyže, atc – pořizovačka dost, leč BC je zadarmo.

    Ono je to dost složité. Pokud si to lze doma nastavit a domluvit, pak se dá vše. O penězích to vesměs není, pominu li MX, bike. Zábavy se dá dělat plno i za skoro nulu… :)

    4: Tomaski :

    no popravdě, já jsem napsal že když něco dělám, dělám to naplno v závislosti na tom, co mi za limity poskytuje moje tělo. A tak to je – a proto si myslím, že tam, kde já mám limit, spousta lidí vůbec není ochotna dojít. Pokud začnu lézt, a dostanu se na limit, jdu ho posunout. Dostanu se na další limit, a jdu ho posunout. Až teprve se dostanu na limit, kde bych musel omezit např bike, nebo Freediving – ve smyslu – tenhle víkend prostě musím jet lézt, abych neztratil fyzičku a výkonnost a proto nemužu jet s klukama na 3 tejdny do Francie na kolo – tak v tuhle chvíli přichází můj limit. To nejsem ochoten.

    LEČ ! Nejdu dál, ve smyslu chození k dalším sportům. Jedu stále tam, stále dělám totéž ! Jen chci vše, nechci jen něco. Jsem ráno na freedive ve vodě, v poledne přijede Franta, 5 hodin se ničíme na Rovišti, odjíždím do Prahy na bike. Vše v plným.

    Popravdě – na kolo jsem chodil do posilky. Rubal jsem na nohy zle. Na lezení makám doma, kliky, shyby. Na freediving se mučím doma na gauči při tréningu zádrží dechu. Chodím běhat, strečuju. Pořád. Je to svým způsobem nemoc, jsem určitě nějak psychicky narušenej, o tom žádná…

    O tom, kam by se dal ten kterej sport posunout, kdybych se věnoval jen jemu, se mužem jen dohadovat. Myslím že Freediving by určitě šel. Ale chci být kvůli tomu 6x do roka u moře, topit hloubky, shánět podobně postiženýho buddyho se stejnýma časovýma možnostma ? Přeneseno na všechny sporty – nechci.

    Variabilita a všestranost je pro mě možná víc, než na 4 roky TOP a pak rozčarování z klesající výkonosti a dření se v honbě za udržením statusu quo s přibývajícíma vráskama a letokruhama… :)

    A hlavní je – se bavit.

    4: All fotříci : R.E.S.P.E.C.T. ! Tohle je totiž ten nejdražší, nejhustější, nejdelší sportovní výkon, jakej je člověk schopen podstoupit. Obdiv, respect, a hodně štěstí na vaší suicide mission ! :)))))

  18. Duchna

    4: Lišák-Fox : Nikdo ti to nepoví tak snad já SKA-P – El Gato Lopez
    4: Čárys und all : Respekta….škoda vrozený lenosti a nutnosti mít buddyho kterej do mě furt kope a kope a kope, jinak bych furt smrděl doma u kompu, filmů či knížek rozšiřujíce svejch “DEVĚT LET” za katrem.

  19. Lišák-Fox

    4: Duchna : Dííky moc!! :))

  20. coolo

    Helle jestli vono neni tech Carysu vic, tohle vsechno preci jeden clovrk nemuze davat:D:D:D

  21. Procha

    Coolo rozhodne jich je vic…jeden shani byznys, prodava na krame a druhej se bavi. O tom sme prece nedavno mluvili…Pockej az ten “otrok Carys” zjisti co dela ten druhej. To bude vzpoura :o)

  22. drzhor

    uplněj souhlas s Manas TL

  23. MKR

    Čárys: Nejedu v takovim drajvu …tak nějak na pohodu a snažim se to přenášet na děcka … ale proti tobě ještě stíhám chovat včely :o) “reportík ze sundavání roje jsi tady ještě neměl”

  24. Čárys

    4: MKR : A to je přesně to, co bych tu rád v rámci osvěty měl ! Pokuď je to o píchání, vydáme vše. :)
    4: Duchna : : ) Jsem rád že jsi si ode mne něco vzal, popřemýšlel, a i když si teď děláš legraci, myslím že to v 65 oceníš : )
    4: Manas TL : Naprosto přesně.

  25. thomas

    O tomhle si nemusel dělat článek.. to pozoruju a žasnu nad tím už dlouho!:)) A docela ti závidím..

    Především ten čas.. mít víkend 5 dní a pracovat 2 dny a mít pořád stejně prachů, je můj sen! Je mi jasný, že to nemáš takhle pěkně pořád, ale to že netrávíš 43 a víc hodin týdně v práci je určitě znát.
    Po praci se pak stíhaj zařídit tak akorát nějaký osobní povinnosti a nebo skočit max. na 2 hodky na bika do auta nebo na přítelkyni:D .. pokud nejsem z práce dead.
    A o víkendech se musí kromě koníčků stíhat i navštevy babiček práce doma na chalupě atd atd… to že bych měl prcka si ani nedokážu představit.

    Z mého pohledu jsem limitován především časem. Nebo to chce lepší timemanagement:))

  26. blue

    Duchna: naprosto přesně vím, o čem mluvíš :-)

  27. Tchaghir Baghir

    Já to mám teda taky podobně, ale v menšim měřítku. Přes atletiku, lyžování, eletrick boogie, xc, běhání nesmyslných dálek, sjíždění divoký vody mi bylo dáno poznat sjezd. Miluju svoje kola a myslím, že mě to jen tak nepřejde. Jezdim většinou sama a jezdim si vlastně opravdu sama pro sebe, pro svoje potěšení. :-) Miluju to, už si nedokážu představit léto bez každovíkendovýho plácaní se po sjezdovkách nebo popracovních vyjížďkách v okolí mého bydliště. Miluju klepatůru, když si skočim něco poprvý i teď když tohle píšu mám husinu. Nejsem ale slepá kolařka, která v zimně nadává. Kááárvingovej voblouk mě opravdu dost baví. Plavání, spining či squosh ale i moje práce mě v zimně dokáží krásně zabavit. Jediný, co mi tuhle moji pohodičku jednou naruší bude rodina, ale s tím prostě počítám… :-)

  28. perry

    Čárys: No že to neni o penězích, je taky relativní. Aktuální věc, co mě láká hodně, jsou skialpy, což jsou věci za 20 (uznávám oproti kolu je to prd, ale stejně). Dlouhodobej sen je VHT, což je zase výbava za dost, nějakej kurz na začátek, aby tě při prvnim vejletu netahali z laviny, pak za tim musíš dost cestovat… Jen tak moje příklady :-)

    ostatní: O tom, že tahle cesta je jenom pro pány podnikatele to taky neni. Dělám klasicky od sedmi do tří (většinou), v létě po práci v pohodě 4-5 hod na kolo, v zimě hodina a půl běžek, případně večerní snowboarding a bazén/posilka/boulder se daj v zimě i za tmy.

  29. MKR

    Čárys: Momentálně holky “spinkaj” osvětě a předání informací natož publikaci na 720 jsem nakloněn :o) přeci jen v obecné povědomosti bzíkulky chovaj starší pánové a dědoušci !

  30. hajes

    carys: soustredenost je klic k uspechu. cim vic veci delas, tim mene se soustredis na jednu vec a nemuzes byt v ani jedne dobrej ;-) kdysi jsem delal spousty silenosti zaraz. ve finale jsem neumel ani jednu poradne (hlavni pricinou byla nedostatecna silenost v extremnich sportech). na kolo uz nemam koule. jedine co me zbylo je motorsport. kdyz uz se mas zabit, tak aspon na jistotu :o) preji hodne uspechu a sily vytrvat ve vsech aktivitach. se starim to jde cim dal hure :-(

  31. mata

    Pekne cteni nuti to k zamysleni na kazdym nazoru neco je…

  32. hajes

    ze sport neni o penezich…to by me zajimalo, ktery sport. mozna tak sachy.

    za zabavu na kole jsem vysolil takovyho pul milionu za 10 let jezdeni.

    airsoft v pionyrskych zacatcich pred rokem 1997. takovych aspon 5000 kc, pozdeji se to zacalo hrotit do desetitisicu a to uz nebylo pro me.

    motorsport…kolo je oproti autum vychazka ruzovou zahradou.

    lezeni a skakani z mostu byl asi nejlevnejsi sport co jsem delal. Lano od Lanexu stalo v roce 95, kolem 4000. par karabin, popruhy, lezecky.

    Lyzovani bylo plne sponzorovano rodici celych 10 let.

    Baseball/softball nebyl taky hroznej. Rukavic ebyla kolem 1000 kc :-)

    to mame takovy milion jen to hvizdne :o) samozrejme tyto sportovni aktivity bych si nemohl dovolit v cr bo bych byl zadluzen jeste ted a nejspis nadosmrti.

  33. pavlik

    Tchaghir Baghir: rodina ti tvojí pohodičku nenaruší, dá jí ale jinej rozměr.

    Čárys: klobouk dolů kamaráde, pro tvou velkou vůli a správný hodnoty.

  34. Tiborski

    Je mi 44, stále jezdím DH, před tím kdysi dávno když skate matroš jste koupili jen na závodech s mezinárodní účastí jsem jezdil slalom speciál a paralel no šlo tak dobře, že jsem se jeden rok nominoval za čr na MS v itálii. Se mnou Tomáš Potůček (ted rocknroll skates ) a Petr Lévy na freestyle atd Tam se startovalo po rampě ze střechy autobusu, speed a docela mazec. Skončil jsem nějak 14 a 16 a byl jsem pyšnej :) Taky se tam jel DH na skate, no tak jsem utáhnul šrouby, dal jsem si panák navíc a skončil jsem za třema amíkama s DH long boardama na slalomovém prkně čtvrtej na světě:)))) To byla pecka. Jel jsem jako jediný za čr… Na to navazoval logicky snowboard, stavěli jsme ho podle fotek, to byly Vasa snowboards, a učili jsme se jezdit, zlaté časy… pak trochu maratonu a jasný směr DH… Pak snowscoot a na tento rok mám objednaný SMX od http://www.northlegion.com. Takže dokud kolena vydrží – jedéééééééém :)))

  35. ddd - andy

    hajes: vybíráš si drahý sporty.. ;)
    Ale jinak koukni na to co psal Čárys.. spoustu sportů můžeš dělat za pár kaček – záleží vždy na přístupu a ochotě to vymyslet za nejlíp.. bazarový věci.. ježdění s kámošema.. půjčování vybavení..

  36. ddd - andy

    Tiborski: Nekecej – taková skate-stár! Mazec! :)

  37. svazMX

    tady je to samej Travis Pastrana

  38. Čárys

    4: tiborski : Ty blááho, nemáš nějakej starej matroš ? Taková celebrita dřevních dob a my o tom nevíme. To bych si rád početl, tohle to…

    PS: Mám stále doma svou první skate destku z RNR – rok 1988, cocroach, naprostej metal. 23 old a stále drží…

  39. blue

    Tiborski pěkně kecá… když sem ho viděl naposledy ve Špindlu, tak půl dne prostál opřenej o auto :-)))

  40. Tiborski

    No Čárysi tu slalomku mám stále někde doma…Ten rok kdy jsme jeli na MS jsme napsali někam do fabriky a oni nám, tz mě a kámošovi poslali jejich nové testovací kola HyperStrada, co byli pekelně rychlé a to nám nahnalo body. Po sjezdu z rampy do slalomových kuželek kvůli nám dvěma museli zrušit první kužel, protože jsme se tam prostě nestačili vejít :) Naštěstí mě poslali tvrdší kola, tz rychlejší a jemu zase 4 ks měkčích, tak jsme si to proházeli ve stylu tvrdé dopředu a měkké dozadu a vydělali jsme na tom oba. Pert Lévy byl tenkrát elita, nikdo ho nezajel, ani Potok… naše slalomové eso byl kluk z Poličky a když jsem tam jeli takovou krytou avií,od něj z domu, tak jsme pod lavicema v nákladovém prostoru měli basy s pivem od sponzora a taky jsme s sebou vezli několik krabic se salámem od dalšího sponzora uzeniny polička…No prostě česká výprava byla nejoblíbenější, spousta chlastu a žrádla. Jen ty italky zklamali, byly jedna jak druhá. Stejné nosy, stejné vlasy, stejné oblečení… Jinak fakt super trip na který se nezapomíná. Dokonce to jelo i na satelitní televizi…

  41. Čárys

    No to je něco :)

  42. hajes

    ddd-andy: delas jako by jsme meli na vyber :o) delas co milujes a co te bavi. preci nebudes delat co te nebavi ;-) bohuzel s nekteryma [cti vetsinou] vecima se nese velka financni zatez :-( treba takove DH, DS co sem jezdival kolem roku 2000 je prikladem. kolo, chlast, auto, doprava na zavody :-D dojedes v patek, no bez spat, obzvlast kdyz potkas Joseho Spacila. Sobota trenink, vecer ladeni formy, nedele zavod. po prijezdu domu oslava/smutek po zavodech :o) vsak to znas. to mas dalsi “sport” asociovany k hlavnimu sportu :o)

  43. xup

    já si ho celý dny honim takže mi na nic nezbejvá čas. škoda.

  44. prásknu to

    ten chlop na motorce je Aleš Polak zvaný “Kejleb” neasy

  45. robin tattoomaster

    Carys, diky za tuhle vetu “Když nemůžeš dělat naplno jednu skvělou věc, dělej naplno všechny skvělý věci, co jen prostředí, tvoje tělo a současná geograficko-podnební možnost nabízí.”

  46. Kubik

    Kamarade přestal jsem tě na dlouho dobu číst, ale po tomhle článku jsem zjistil že mi to vlastně chybělo. Dlouhou dobu mě štvalo že jsem v žadnem sportu nedokazal nic zavratného, malej kluk motokros, tenis, floorbal, kolo, a všechny tyhle aktivitky. Pak najednou jsem zjistil že to není o vysledku ale o tom uspokojení, a od te doby se snažím dělat všechno co mi příjde pod ruku. Líbí se mi tvůj přístup k životu, a jednou bych to chtěl dopracovat do urovně jako ty, dělat si co chci a kdy chci. A to co říkal Robin tahle věta je fakt dobra!

  47. Čárys

    4: Robin tattomaster : Nejlepší na tom je, že já tomu opravdu věřím. Takže to tomu dává doufám trochu váhu, protože jsem důkazem, že se tak opravdu dá žít…

    4: Kubík : Prostě a jednoduše : děkuji. hodně úspěchů na tvojí cestě, ať už povede kudykoliv.

Komentář: