Špindl winter season 2010/11

cam_0079.JPGMalé ohlednutí za mojí zimní sezonou strávenou na horách. O tom, jaký je život instruktora, v krátkém videu…

Letošní  zima byla asi pro mnohé krušná a nudná. Já se nechal zlákat kouzlem  sněhu a hor a strávil 3 úžasné měsíce ve Špindlu.

Abych tam nezatek za  hrozný prachy, učil sem malý špunty lyžovat. Za to sem krom peněz ještě  dostal najíst a hlavně nafasoval celosezonní permici, takže velké zábavě  nestálo nic v cestě.

Ráno vstávačka, na lanovce vystřízlivění, broušení  manšestru. Dopo výuka, přes poledne big air, obídek. Odpo výuka a na  večerku telemark. Poté velká párty za učasti bandy skvělejch lidí. Asi  takový byl každodenní stereotyp, který mě však ani po třech měsících  neomrzel:D Takže kdo si chce příští zimu užít a né jen přežívat,  inspirace je tu:) Maara

A komu by to nešlo, je tu link ke stažení , as always…

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

5 komentářů pod “Špindl winter season 2010/11”

  1. KRAJIC

    Dobrá atmosféra.

  2. Čárys

    atmosfera prostě nejvíc – fakt uplně mačkam slzu, a to jsem největší cynik v branži, myšleno investigativní novinařina, hahah… :)

    Paráda, prostě.

  3. djurda

    Super Máro!

  4. Kyky

    Tady se někdo měl… :)

  5. perry

    paráda … občas mě skoro mrzí, že mam práci, při který si člověk nemůže dovolit každou zimu na čtvrt roku říct pápá

Komentář: