Lipínko – vídeo

tnp4307839.JPGTak a protože Ross jede peklo a má GoBro, sestříhl nám tu s Joudou jedno videjko z Lipna. Takže infos jste měli včera, videjko z tratí je tu dneska, plácám se po zádech a děkuju klukům…

 Tady je link ke stažení

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

13 komentářů pod “Lipínko – vídeo”

  1. Jr.

    moc pěkné…ta trať vypadá tak jednoduše, až bude asi fakt zábavná
    Jouda na dámském kole moc pěknej styl a Ross voják…sumasumárum jeden velkej lajk

  2. Čárys

    Ross a jeho vojenskej zatuhle ofenzivní styl mě baví nejvíc. Jouda v mocném stylu a Lipno, pokud jsi ještě nebyl, za vejlet fakt stojí. Takovej pumatrack z kopce. Pořád pumpuješ a skáčeš.

  3. Schwara

    Pecka!

  4. Jouda

    Díky, díky… překvapilo nás mile počasí, předpověď hlásila jasný bahno. Tak jsem nazul swampy a nakonec se prášilo celej den! Bylo to super, na rozježdění je to úplně ideál. Nutno dodat, že v mocným race stylu po trati lítal DEMO, má to pěkně v paži!

  5. Baluu

    Až na ten uši a vnitřnosti trhající superpřebasovanejsong je to boží

  6. Čárys

    Jojo, Demo n Sir.
    Co dodat. Jestli se nezabije, brzy zaletí hodnoty. :)

  7. HlodaQ

    Tam něco hrozně ničí kvalitu zvuku, jinak moc hezký… Hoši taky bych jednou chtěl jezdit nějakej ten sjezd ale neni kolo :P – chci se zeptat, půjde to Lipno sjet na hardtailu tak abych “si to užil”? Vidim že tam moc kořenů, šutrů atd. neni a to já právě hledám. Díky

  8. Čárys

    No jasně, Lipínko je na HT uplně v pohodce – troufám si spíš říct, že DH nevýhodou. Takže jasně, vem HT a val tam.

  9. Demo

    jó Demo umí :D ale nejvíc kroutí whipy jouda! už se na vás těšííím :)

  10. freddy

    Pekny, i hudba tam docela sedi : )

  11. Baži

    Jojoooo taky jsem tam byl a nutno říct, že supr! Klucí traťě pěkně poladili, dá se letět, ať už umíš, nebo ne (jako já) se stupidním úsměvem na tváři! Takže za mě palec nahoru! Už se těšim až se tam zase vydám!

  12. Honza

    v čem to stříháte?

  13. HlodaQ

    Re Honza: Tohle se dá udělat ve Windows Movie Makeru který je součástí každého Windowsu. Lepší je Pinnacle studio nebo Sony Vegas ;)

Komentář: