Pivo vodka

ruska-kuchyne1.jpgNo takže dneska se zaměříme na chlastání. Protože už jinak všechny sporty tady byly, tak co trochu toho alkoholismu? :) Pivo vodka inside :)

aneb lonska sezona :)

Link na stažení

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

5 komentářů pod “Pivo vodka”

  1. Mára

    Čau Čárys,
    hele máš nějaký plán co na víkend? Nepojedeš na Monínec, že by jsme to spojili s lezením? Kdyžtak mi tu nech třeba kontakt nebo tak…. Mára (ten z neděle z Monínce/Jihlavy, modrej UNIQA dres)

  2. Duchna

    Vystoupím jako zvídavý invalida: Buď je to těžký WTF nebo to je jen fragment něčeho většího????

  3. raf

    Konečně téma!

  4. Kachna

    Song teda nálož, a video taky tak. Víc takovejch ;)

  5. Čárys

    4: Máára z pojišťovny .) : Hele, asi to tak vypadá, protože Pet muže v sobotu, já mužu i v neděli, ale nechce se mi nikam daleko…protože odjíždíme příští week pryč. Tak co kdyby jsme s tím spojili i Bechyni, já bych vás tam provezl, atp ? Klidně mužeme – sobota Monínec, odpoledne lezení na Mamutovi (pěkné skáalkaření : http://720.cz/wp-content/dsc04657.JPG a třeba přespat, a v neděli Lávky v Bechyni a odpoledne Moníec, nebo milevsá bikroska… Monínec- Mamut (2Okm) Mamut – Lábky v bechyni – 5km, Bechyně – Milevkos 2Okm, popřípadě bechyně – Monínec zpět – 25km…

    Samozřejmě k tomu koupačka, atp atp…

Komentář: