Bechyně – konečně nějaký pořádný fotos a pár info

tnbechyne_vlk_a_ja-12.jpgAhoj kluci a holky. Byli jsme fotit v Bechyni s panem Dobim, protože se uvolil, že nám něco cvakne, když už tedy všichni jezdíme na tom kole. Takže konečně pár pěknejch fotek inside, plus pár infos.

V Bechyni už nějaký ten pátek staví mister Vlčák se slečnou Hoblinkou a panem Prkýnkem. Loni přihlásili svůj trail do soutěže v Anal jungle sekret a vyhráli třetí místo v masivní konkurenci kamarádskejch projektů stavitelů z různejch koutů čech. Letos Anal džangl rozjíždí novou soutěž, a tentokráte je to o novej trail kterej ale bude nafocenej. Asi se lidem nechce točit, bo co.

No tak co myslíš. Dali jsme s panem Prkýnkem hlavy dohromady, a nad škopkem pivka vymysleli novej trail. Vlčák má materiál a vizi jak si vyzobne letos první cenu, prostě tuna hadrů pro celou rodinu musí být jeho, hohohó a tak i vy se můžete těšit na plnohodnotnou třetí lajničku v Bechyni.

Zatím je tam tohle – lajny dvě :

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

a část lajny třetí bude totok : 

bechyne_vlk_a_ja-14.jpg

My jsme tam jeden večer vyrazili s panem Dobim vyzkoušet jak mu to fotí. Ač blesky zle stávkovaly, a um jezdců je spíše v sekci "vytuhlý dědek" než "mladý štýlař", něco z toho vybíráme a s o 15O procent kvalitnějším materiálem než je na 72O obvyklé (fotky z mobilu, hehe) přicházíme sem na web. Tak koukněte, snad se aspon jedna bude líbit. 

A to je zatím vše. Chcete snad někdo sebrat Vlčákovi prvenství ? Nemáte šanci ! (provokuju, vím, to schválně, protože…) Ale můžete se aspoň pokusit – koukejte prostě stavět a stavět…ať máme kde jezdit. (proto) Protože ve finále – na ceny kašle pes, hlavně že se bavíme. Tak ať je kde se bavit.

Aloha klucí. Vejlet čeká. Jedu prýč. Pááááá

čárys.

foto : fotr Dobí, vídeo z loňska od Mááří.

bechyne_vlk_a_ja (1).jpg bechyne_vlk_a_ja (10).jpg bechyne_vlk_a_ja (11).jpg
bechyne_vlk_a_ja (12).jpg bechyne_vlk_a_ja (13).jpg bechyne_vlk_a_ja (14).jpg
bechyne_vlk_a_ja (15).jpg bechyne_vlk_a_ja (16).jpg bechyne_vlk_a_ja (2).jpg
bechyne_vlk_a_ja (3).jpg bechyne_vlk_a_ja (4).jpg bechyne_vlk_a_ja (5).jpg
bechyne_vlk_a_ja (6).jpg bechyne_vlk_a_ja (7).jpg bechyne_vlk_a_ja (8).jpg
bechyne_vlk_a_ja (9).jpg bechyne_vlk_a_ja.jpg  

6 komentářů pod “Bechyně – konečně nějaký pořádný fotos a pár info”

  1. deutsch

    nice fotos

  2. Čárys

    Tak co pane Prkýnko, spokojenej :) A co na to slečna Hoblinka ?

  3. Prkýnko

    Woe, slečna Hoblinka mi dala papa a pan Prkýnko žije s kumpanama (pokud ho nezabijou) – vzdyt vis.

    Foto super. New trail se buduje a doufam, ze to vse stihnu do konce uzaverky Anal jungle sekret. Myslim ze new trail bude best, ale nebude to zadarmo – asi to bude na full speed!!!!

    Az dorazite z tripu, tak Vas ocekavam.

  4. Čárys

    supééér ! Budem se tě-shit. Aloha bejbe !

  5. Mravenec

    DOBŘE vy lumpi pěkně to tam posíláte :-)

  6. vtch

    Very, very nice photos

Komentář: