dřepy v řepích

moninec2011brigadka-21thumbnail1.JPGOn ten sponzoring je dobrá věc, ale jakmile šéf zavelí: Prodej! musíš prodat a tak absence fulla mě vede zase vede zpátky na dvácu a já jsem rád, že se v garáži pořád nějaká válí..

Jeden z posledních krásnejch víkednů je tu a zatímco kamarádi s pérama vpředu i vzadu se vydali na zavíračku Špičáku (což mít tak péra, poletim asi taky) já jdu do dílny a váhám nad jednou ze tří dvacítek, co mě sice vždycky nemilosrdně vyplatěj, ale ta výplata stojí vždy za to. Flat, trial nebo BMX race. Volám Marschovi z Lužin a dáváme sraz v Řepích na bikrosce. Zdejší dráha je už nějakej pátek beze změn, ale nemyslím si že by nějaký změny potřebovala. Po první rovince následuje dlouhá klopka doleva, která vede na rozdělení v profi a dětskou sekci, kde profi je fakt big a dětská je idál pro mě na mačkání boulí a dělání dřepů. Pak se to zas sjíždí dohromady a zbylí dvě rovinky jsou složený spíš z menších dvojáků, trojáků, postupáků, lavic apod. o to je to ale zábavnější.

Když dorážim prohání se po dráze několik bikrosáků a protože jsem tu už párkrát byl, nepřekvapuje mě kolik variant skoků jsou oni schopní vymyslet. Dejme tomu – rovinka se skládá ze čtyřech skoků a protože proskákat dably klasicky je nuda, skáčou je oni vnitřkama. Prostě přeskok z jednoho vnitřku skoku do druhýho – no podívaná zajímavá. Maj to v nohách kluci zle. A ty frekvence – rotor od fénu hadr!

Takže klasciky čekám až se tam všichni vyřáděj, aby se pak začli vytrácet a já mohl konečně klikovat a dřepovat v tom svym tempíčku – holt 10hod denně v kanclu na zadku, fyzičce ani technice nepřidá.. Ale hlavní je držet klacky v ruce. Aspoň na chvíli a je jedno jaký..
..a krátký video ze slunečný soboty zde.
-a-

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

link na stažení

4 komentářů pod “dřepy v řepích”

  1. Zvolouš

    chááááá, dráha beze změn? počkej až tam dorazíš příště :-P :-D

  2. Manas TL

    Co? Zmeny? Budou? Kdy?

  3. Zvolouš

    Né že budou… už se na tom maká a velká část je hotová. Spousta věcí je stejnejch, ale první rovka předělaná a bude prodloužená druhá/třetí.

  4. Manas TL

    Bozi. Jdu brousit retez :-)

Komentář: