Kanada – první video z posledního dne ve Whistleru

pa070445.JPGNe, nemáte dost, že ne ? Já bych neměl…takže aby tu bylo taky nějaký ježdění, dáváme vám sem video od Mááry z posledního dne provozu whistlerského bikeparku. Akce dost je pod více. Chceme ale ještě více, kurva !

související články :

Máára a Kika v Kanadě vol. 1.

Máára a Kika v kanadě první video z cesty.

a semhle dám link na stažení,
A teď už koukejte…

 If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

7 komentářů pod “Kanada – první video z posledního dne ve Whistleru”

  1. 100klada

    A-line and Dirt Merchant forever! Skoro nic jinyho nejezdim, hrozny letecky dny!

  2. Maaca

    A ten předjezdec je kdopak?

  3. Čárys

    Dobrý, dobrý jak svině.
    Myslím Mááro, že se ti o hodně zvedne HATEclub, než se stačíš vrátit : ) I já, tvoj dobrý kamarád, tě začínám NENÁVIDĚT, muhahahhaááá :)

    Just kidding.
    užívej…

  4. MP

    chci tam taky…

  5. The Skreth

    Dobrý, letos jsem porušil svůj nastolený rytmus ob jedno léto se podívat do Whistleru, takže příští rok bych to měl asi dohnat :-)

  6. Maara z Klaanova

    Předjezdec je Bagr, killer on da HT. Nepochopil sem nic:D jinak nám tu pořád svítí sluníčko, takže musíme nosit kraťasy a tričko, barvy podzimu nechutně kýčovitý a do toho se tu musim celej den prohánět na longboardu, takže mě z toho akorád bolej nohy. V podstatě neni co závidět:)

  7. maloun

    ….ano je snadné nenávidět :))) ale je fajn že se někdo takhle má..! pecka

Komentář: