Pit bike pičo !

842.jpgHola, tak jsem si ho přivezl, a hned i polítal. A teda, můžu hned tady v úvodu sdělit – je to HELL !

Takže, nalomen jsem byl v okamžiku, kdy jsem ho ve Špindlu uviděl. Když jsem ho pak uslyšel, už to bylo skoro jasný. Co mě ale definitivně přesvědčilo, bylo když mi ho Srbík půjčil na svezení. Bylo jasno. Tohle musím mít!

1184.jpg

O co se jedná? Je to vlastně zmenšenej MX bike, se zdvihama kolem 20ti cm. Vše je značky Sohoo, což je blíže nespecifikovaná východní záležitost. Motor je hondou CAB prověřenej 4 takt, 2 ventily, 125ccm s tím dost hejbá. Váha je kolem 60ti kilo, což je slušné…Kola vpředu 14 a vzadu 12oalců, tedy více než klasickej pit bike, což na normální ježdění je určitě lepší. Nádrž na 3 litry, USD vidlice, plná regulace, tlumič jakbysmet. Celkem slušná škála nastavení.. Podle katalogu to dá kilo, tak to teda zkusíme…

658.jpg

Vzal jsem to ráno na MX trať k Mašátovi.  Vyndavám to z auta, zas takový kotě to není, přeci jen 60 kilo. Beru si helmu, kraťasy, a nakopávám to. Chytá hned, trošku ohřát, rachot z vejfuku jak u endura cca 500 ccm. Slušné. Tak jdeme na to. Jedna, plyn, hned dva, jednička je kurevsky krátká. Táhlá zatáška, lehký boule, beru za to. 2,3, trojka má vodpich jak kráva, 4, podřazovačka, 3,2, zadek drží, dobré je to. Dávám dvě kola, abych se seznámil a jdu párkrát málem na držku, takže k autu šup pro chrániče… Chvíli tam ladím volnobežný votáčky, páč to lehce chcípá, což nemám rád, a dávám další jízdy.

570.jpg

Už se s tím sžívám. Tahle motorčička má fakt slušnej zátah. Má to sice jen asi 12 koní, ale jede to slušně. Trošku bych jen podkopnul vidlici, je to zbytečně neklidný, a taky to nemá nějak vršek. Jedu zpátky k autu, to ještě poladit.

Vyndavám síťku z vejfuku, zdá se mi že to nemá vodtah. Jdu to zkusit. Teď je to teprve vono, ty krávo ! Minibike znatelně vožívá, a já tam lítám jak zběsilej. Zkouším táhlý zatáčky co to dá, až do chvíle kdy se mi to tam slušně žvejkne, pak už tolik neblbnu, pomalejší zatáčky lehce bokem, druhým bokem, SUPER. Celkově asi takhle. 1 nepoužitelná, 2 pomalá, 3 super, 4 na týhle menší MX trati skoro zbytečná. V podstatě je leoší jezdit to na krouťák, vršek tahle věc moc nemá..

3102.jpg

Zkouším nějaký jízdy po zadním, a dvakrát málem hážu záda.. Chce to čas…

Celkově – vřele doporučuju všem. Cena, za tuhle kopu zábavy je 26.500 kč, za NOVOU, což je míďż˝? než většina z vás dala za komp, do kterýho teď právě čumíte. Mít doma velkou motorku, asi bych to nechtěl, ale jako věc na zábavu a zimní vyřádění na sněhu, je to prostě super.

MOTOCROSS všem !

494.jpg

748.jpg

650 komentářů pod “Pit bike pičo !”

  1. šafy

    jo tak to je vono.hehe

  2. Radek / etbikez.com

    Já to chciii!;-) To by teprv bylo něco na důchodce ve zdejších lesích;-) MX!

  3. TomKa

    fmxxxx

  4. cruzo

    fešnej fichtl

  5. Dobi

    ty kravo…setrim na to!:D na kolo sem nak zlenivel ale tohle vypada moc!:)

  6. ueeeeee

    jak je to s náhradníma dílama?

  7. ddd - andy

    BOZE! 8-D

  8. Čárys

    To jsem se ptal taky. Takže: Za rok, co se to sem vozi, a co se prodalo kolem 30 ti motorek, se nevysral motor ani u jedny. A to to kluci tahali v zime na snih, MX trate, docela v plnejch porad. Jinak Gufera a tak neni problem, svicky mám, oleje taky, filtr se vypere a olejovej tam vubec neni. Olej ve vidli stejnej jako u kola, a gumy jsou, páčky daš z čehokoliv, stupačky jsou, brzdy jsou primitivni, desky jeste nikdo nesjel, prej ale jsou.

    A nic jinyho vlastne nepotrebujes.

  9. Tiborski

    No a musíš na to mít řidičák? MX trat mám za barákem…

  10. JohnLee

    Na co ridicak? Podle me tahle masina stejne na silnici nemuze, ale jako hracka super…hele Carys vlezl by se na to i clovek vysokej 190cm?

  11. Čárys

    4 Tiborski : Ridicak je ti k nicemu, protoze tohle samo nemá papíry. Já s tím ale kousek po městě budu muset jezdit, pokud se mi nebude chtit tahat porad dodavku – chce to bejt pak rychlej. Jinak je to za 7 bodů…
    4: JohnLee. : Hele je to malý, takže i já když mám 182 tak se na to skládám tak nějak prostě….poskládaně. Je to asi jedno, jak jsi velkej, tohle je prostě minibike. Klidně zajed, pujcim ti to na vyzkouseni. Mam ji na kramě…

  12. Eli

    dobře ty !!!! moc dobře, Čárys. asi kuva prikúpime……..

  13. Čárys

    Eldo, je to do 90 kilo :)

  14. flathead

    Carys: prej podpasovka :) chudak Eli.. :)

  15. fousmen

    je k sezrani.. tezka zavist (-:

  16. Hanz_zlin_CB

    a ty kravo to bude masakr to bude mx jak ma byt, jundaj nejede 1 3 5 a uz to vzdava a bere mx takto je hell

  17. Frenk

    No Čárys tak to až budu mít hotový dirt v Žabech tak lupneš kolo a MXku do auta a zajezdíš si tu na obouch ???Ted to v tom lomu vypadá vostře …

  18. Drla

    asi nevis co roupama delat. co:D;):P

  19. KUbajsz

    počkám si, co to vydrží :) vypada to božsky …

  20. Eli

    4 Čárys: asi nejde o kila, ale o velikost. na mě je malá i normální MX. už mam podložený řídítka, abych to měl vyšší, sem prostě přerostlý pako. teď v sobotu zas jedu šumava cup, tak se po neděli vytasim s nějakejma zážitkama :-)

  21. Slam

    Kluci daj se koupit třeba na http://www.dirtbike.cz

  22. chorontochrontochor

    už na to taky tak půl roku koukám a přemejšlim o tom, ty kačky za to jsou fakt směšný.

  23. Anubis

    no tak ja osobne bych si koupil od yamahy TT 50 4takt :) … uz na ni mam zalusk hezky dlouho .. a nejelspi na tom je .. za si na to muzes dat marzocchi vidli showa tlumic vetsi rozetu aby to litalo po zadku , a je to luxusni

  24. Čárys

    Vetši rozetu? To nepotebujes… Stací tomu víc naložit. 50 tka je slaba, cece…

  25. Pupák

    klucí mě by stačil kozí dech…

  26. Hanz_zlin_CB

    kozy dech mam akorat seto porad vari svine takze dvcacet minut jedes a dvacetchladis

  27. Čárys

    Kozi dech mívám po kalbě.

  28. Anubis

    carysku neni ;) to si jen myslis :) na cem myslis dava pastrana beko ? co ? na 50 od suzi ;)

  29. Peta

    Cau Carys, tak to jsi zahlasil, fakt supr motorka na vyblbnuti. Taky uz jsem na takovou koukal, ale nakonec jsem koupil Honda FMX650 :)

  30. KOLOhnatbriza

    Ja nevim,ale myslim,ze to bude mit nejaky rezervy a ze by to klido zvladlo i mych 100kilo,akorat nevim,jak bych na tom vypadal s mym vzrustem :)

  31. tomaass

    super stroj

  32. jiřina

    kolik si to veme benzinu????

  33. Čárys

    Ježiši to nevím. Píšou 3 na 100km. Já to honil dva dny, a sežralo to asi 3 litry. Tak reálně, na MX trati, nebo někde v terénu pojezd – spíš tak 1litr na hodinu. Bych to viděl.

    Mozna 1,5 l na hodinu.

  34. fetmen

    Prosim tě kde se dá pořídit .Dík moc.

  35. Čárys

    http://www.FunB.cz

  36. Dejf

    hod sem naky fota z toho pojezdu jesli mas pls… jinak slusivej stroj a cena tky

  37. Gigoš

    Mám lepší stroj – check it – http://www.mehanik.wz.cz

  38. Čárys

    heh, ty jo !

  39. XIxao

    Hele ja bych potřeboval takovyho pit bika i klidne nensiho 125 nebo 110 ale tak do 15 000

  40. Čárys

    delaj je i za 16 tisic. Myslím že to není problém…

  41. hermmi

    to Čárys and XIxao : hele za 16 tisíc to jsou čínský šity a vůbec nic nevydržej, kamrád to měl a musel to prodat, vůbec to nejelo a celkem to bylo ubohý, nedaly se štelovat ani vidlice prostě nic, jestli chceš pořádnej pitbike tak sháněj od 25 000 – 50 000 Kč.

    Jo, jinak Pastrana učil svoje známý dáavat beko na pitbiku.

  42. Ange

    Very good website http://www.shared-care.com/Members/de/poker-16.htm

  43. Herman

    Good Luck! http://www.neuroinf.pl/Members/de/111/doc/

  44. Ada

    i like you! http://xoomer.alice.it/a3e/dish-network/

  45. Alton

    Exciting website. http://bwheeler.ovpit.iu.edu/Members/de/poker-19.htm

  46. Robert

    archy it i http://pen.bme.gatech.edu/Members/de/poker-20.htm

  47. Samantha

    Your hard work paid off http://xoomer.alice.it/a3e/internet-car-insurance/

  48. Dale

    Exciting website. http://neumann.sk.tsukuba.ac.jp/plone/Members/de/poker-26.htm

  49. Alexis

    Very nice site! http://neumann.sk.tsukuba.ac.jp/plone/Members/de/poker-28.htm

  50. Karel

    Tak jo kluci, ať je to za 15 nebo za 20, tak je to pořád od Mao Ce Tunga. Ale já na to dávám i záruku! Za 16 vám prodám předváděčku 125 ccm – železo kostra, motor Lifan (to je v Číně dneska pojem jako v Evropě Honda…) a navíc startér! Toto co je na obrázku je prostě model29 tu budu mít do měsíce – cca cena 22, teď mám model27 – je to tosamé, ale rám je namísto z hliníku, z železných profilů – stejný tvar a vzhled, ale nastříkáno stříbřenkou… a je za 18… když si to vezmete v krabici….a to se vyplatí!!!

  51. Karel

  52. Christopher

    this site rocks! http://neumann.sk.tsukuba.ac.jp/plone/Members/de/poker-30.htm

  53. Honda 1991

    Ahoj ted jsem objednal tu 29 ku z http://www.dirtbike.cz uz se moc tesim,hihi jako malej kluk,az to budu davat dohromady z ty skatule ,prej to jde upravit na veci vykon otevrenim vyfukoveho potrubi u valce,protoze tam je prej naka zuuzena priruba a tam se to brzdi a ve vejfuku prej naka ta síťka nebo co,kazdopadne to prolezu a prozkoumam a dam vedet jak to frci jinak na mejch 67kilo a 177 cm uvidime jake bude pohodli :-D ,hehe nechaůl jsem si poslat bud modrou nebo zlutou nechal jsem to na prodejci tak uvidime ,heh ja se fakt moc tesim :-)

  54. pit bike

    Zdary,chci si koupit taky pit bike tetka sem skončil z motocrosem a a potřeboval bych vědět jestly jsou taky v ČR na to závody.porette

  55. Honda 1991

    Zdary tak mam slozenou tu 29ku jako je tady na fotech vykopal jsem z vejfuftu tu síťku co je v zadnim tlumici co to omezuje ,ma to nadherny zvuk jak nake 600 s ladakem :-) opravdu ohromi jinak jizda no nejdriv torchu nestabylni,ale jak jde cas a ja najezdil tak hodinu a pul mozna dve :-D (od vcerejcska od vecera) tak si zacinam zvykat a cejtit se na tom dobre,do terenu bomba ,to bez debat jinak na silnici jednicka nepouzitelna moc kratka to jedine ze by s tim chtel nekdo vorat :-D jinak ostatni rychlosti uz v pohode ,ja mam 67 kilo tak se klidne rozjizdim za dve,myslim ze by nebylo casem od veci sehnat aspon pro mne kolecko do notoru aspon o zub vetsi a nebo menci rozetu ,jezdim zhruba dve hodiny a projezdil jsem tak 1litr benzinu usporne to je ale myslim ze o to tady vubec nejde ,taky mne prekvapila pekne velka komprese motoru,jinak jednu vec vim jiste uz bych to z ruky nedal !!! jo a nekdo se tady ptal na zavody slisel jsem o nakejch ,ze nekdo porada kdyz je to prezute na supermoto

  56. Čárys

    Závody snad budou na konci roku, tady v CR. Az budu vedet neco vic, dam vedet…

  57. Honda 1991

    Ocenil bych kdyby zas nekdo napsal nakej clanek o dirt bike je to prece jenom bomba jo a kdyby nekdo vedel bud o menci rozete na tu 29ku a nebo vetsim kolecku do motoru treba jen o zub Predm diky a ten clanek se krasne cetl ,proto sem dirt bike koupil a ted jsem stastny !!!

  58. pepís

    zdarec chci se zeptat kdes to koupil protoze co sem se dival tak nejhezci je tady ta…

  59. kiciN

    zdrafím,moooc pěkný,po zimě budu kupovat,ale chci se zeptat,v bedně to přichází celý složený?:)

  60. kiciN

    to pepís:www.dirtbike.cz

  61. hanz

    vcera sem koupil taky toho cinana, dal sem 13 koliku, jede to fakt super, 12 kobyl s tim clouma, ale po dvou hodinach jezdeni/ mam 85 kil, ma to snest 120/,byl zadni central na sracku, ale zadny problem, podlozit se to da, nebo das tvrdsi brko. jasli ma nekdo jiny zkusenosti, rad se priucim.

  62. Dejf

    hanz: kdes koupil?????

  63. Honda 1991

    Masinu koupite na http://www.dirtbike.cz mam odtamtud 29ku,slozeny to neprijde uplne ale tak das zadni tlumic ,nasadis riditka ,predni blatnik,predni kolo , cislo a plasty okolo nadrze (asi na hodinku prace ) a je hotovo ,jsem moc spokojen jen je zbytecne nevyuzita jednicka chtel bych to zrychlyt,od spodu to taha nadherne jo kolecko v motoru mi rikaly ze je orygo 14 ale ja tam mam 16 uz od vyroby a veci uz se tam nevecpe ,tak menci rozetu kdyby nekdo vedel kde koupim na 420ku retez vnitrni dira by se asi upravila v pohode ale zubu jeste nevim kolik ,zitra to spocitam a myslim ze tak o 4-6 dolu,zas aby retez nedrhl o unasece rozety, protoze je opravdu nizka,tim myslim ze ma hodne velkou stredovou diru ,no kdyby mel nekdo odkaz na rozety sup sem s nim diky !!! jo a taky se nekdo ptal na spotrebu no ma to nadrz na 3 litry a jezdim na to tak 2,5-3 dny litam na tom po vesnici ,travnatem letisti ,polnackach ,proste takove srandovni vozidlo,zatim hledam ten spravny teren pro naky jumpik a malou trat na vyblbnuti,premyslim z ceho udelat skoky ,do zeme kopat jak kreten nebudu a bagr fakt nemam :-D

  64. hanz

    od manika z dacic, ze by jeste sehnal , je jen v holejch bervach, ale aibrush za dvojku udelas, nebo koupis samolepky, kontakt dodam jestli bude zajem….

  65. kiciN

    to honda 1991:třeba nějaky palety:)

  66. Honda 1991

    Tak jsem dnes pocital tu rozetu orygo má 43 zubu a vejde se tam 40 uplně na fest takze shanim 40 zubu rozetu na 420ku retez ,zbytek uz doupravim,tak kdyby nekdo vedel o odkazu, na rozety sem s nim diky ;-)

  67. Dejf

    jak jede tohle pls???? http://www.tipmoto.com/inzerat.php?tid=33045&fid=

  68. hanz

    pro: honda 1991

    mam cinana zminenyho vejs, je na tom rozeta 37 zubu, rozmer retezu nevim. nejsem zas tak zbehlej, posilam telefon na dodavatele, zkus se zeptat, p. Šabatka 602125646

  69. Honda 1991

    pro : hanz -diky uz jsem sehnal rozetu na 420ku retuz se 40ti zubama jen ji upravim a bude v pohode cena nove 240 korun coz je srenda na model 29 menci stejne nedas protoze naboj kola ma velkej prumer tak das jen o 3 zuby mene ,ale diky moc za snahu,moc si toho vazim !!! Jo a pro :Dejf -si snad delas srandu,poshanej prachy a kup aspon model 27 muzu ho sehnat za 19 coz je dobra cenovka ,at je to trochu bytelny a ma to nakej vykon jinak to straci napropsto vyznam,ta 125ka ma asponn vydrz a nedhernej zvuk silneho jednovalcoveho 4 taktu (kolem obsahu 600),fakt ver mi je to tak motorka musi trochu jet a mit pevnost aby se to nekroutilo,ver ze pokud se svezes aspon na tom modelu 27 nebudes chtit nic jineho ,ja uz bych to taky z ruky nedal ,proste mazec a spotreba je srandovni. kdyby neco icq 191657536 ;-) ja rikam ze dirt bike ma jistou BUDOUCNOST ;-)

  70. Zdene Zemlicka

    Moc se mi libi ten stroj,rad bych ho vydel na vlastni voci. Kde se da koupit ,ne pres net. Diky CRF

  71. Martin

    cheche já to mám doma a tahá to jek piča

  72. Honda 1991

    ja ji ma doma u chlumce nad cidlinou tak by taky byla k videni a dala by se pak i treba sehnat,no icq je na mne vejs

  73. JeniCZek

    Čau kluci, chci se zeptat, jaká je maximální nostnost tohodle stroje, protože vážim 100kg a zajímalo by mě, jestli mě to uveze tak nějak, abych se na tom vyblbnul… Díky moc

  74. Honda 1991

    Zdarec muj tata ma 106 kilo asi a bude mu 50 ,zacal jsem s tim ja a chce ji taky ,svezl se a spokojen taha to slusne,rikal ze se bude jezdit odreagovat a verim tomu je to parada … vic mozno na icq ;-)

  75. Zdene Zemlicka

    Já jsem z okresu Benešov u Prahy.Diky moc za odpověd. CRF. Na jaro bych to chtěl koupit
    .

  76. grestl

    Tak tenhle pitbike vypadá good! Mám dotaz, jak velký stoupání to asi vyjede? Dík za odpověď.

  77. nudz

    Zdar li mam taky pitbike a už sem sjel pneumatiky nevíte někdo kde bych sehnal nový??

  78. pavel

    pro nudz :
    nazdar mám je na obchodě , sada ( 12″/14″ ) stojí 990,- Písek , není problém je poslat ; tel 777668674

  79. nudz

    jojo diky do 14 dní teda možná zavolam a objednal bych je

  80. Honda 1991

    pro grestl: No hele mam ji a kdyz projizdim u nas takovej velkej prikop uplne v pohode nakejch 45-50 stupnu tesko se to odhaduje mozna i vic normalne si v prikopu dole zastavim a rozjizdim se z mista a naprosto s prehledem ma to kratke rychlosti a jen tak tomu dech nedojde uz davno jsem tady nekde prasl ze srandy,ze na jednicku by se s tim dalo vorat :-D takze myslim ze pokud se na tom udrzis a budes kolama pekne na zemi tak te jen tak neco nezastavi :-D

  81. hanz

    pro: Pavel, vidim dobrou nabidku, je stala????, mam na tom endurovy gumy, docela jdou, ale trochu hori, do blata a na snih potrebuju poradny jezky, muzu pozadat o adresu, kamos do pisku jezdi….. Dik

  82. pavel

    pro hanz :
    mám pěknej motocros vzorek a nabídka je stálá včetně kompletních biků / 29ka model 2007 za 25,5t / , ale přeci jenom , nechci tady dělat anonnci na můj shop , sám taky jezdím . napiš mi na motori@centrum.cz nebo ICQ 310-684-362

  83. Tom

    Zdravím všechny buřiče jezdící na čínských pitbajcích! Máme s kolegou ty první modely, ještě obyčejné vidle, jednoduchý zadní tlumič. Objezdili jsme na tom co se dá, na velké motorce bych toho tolik nepojezdil. Samozřejmě že postupem času se začly projevovat závady, ale všechno se dá spravit. Gufera ve vidlích už jsou nové, zadní tlumič, ložiska v kolech, sekundár, řetěz. Ten při jízdě po zadním na trojku prasknul! Dal jsem nové gumy, duše. Před výměnou gum nebyl výjezd bez defektu. Hodně pomohlo dát dozadu i halter. Ted už špekuluju nad něčím novým. Joo a ze čtyř kvaltů už mám jenom tři. Takže všem dravcům přeju dobrou zábavu..

  84. Tom

    http://www.pitbike.estranky.cz

  85. Michal

    cuz Dirtbikeri…potrebuju poradit…schanim neco pro brachu do 20tis k vanocum…potreboval byc hnaky hodnoceni,zkusenosti o Sohoo za tech 17tis…tneska sem byl na tuningu v Milovicich a nakej borec to tam vodil ale¨to byla ta za tech 27tis…

  86. Čárys

    Stejnej motor, jinak ulozeny stupacky, jina vidle, horsi. Tlumic taky. Chodi ale dobre, nevim. Zkus zavolat srbitchovi, ten ji ma uz asi 8 mesicu, a v klidu…

  87. nudz

    pro:pavel
    Čau máš ještě ty pneumatiky,že bych si je vzal jestli by to šlo poslat poštou.

  88. Pavel

    to : nudz
    nazdar , pneu samozřejmě mám . pošli mi na e-mail adresu

  89. nudz

    pro:pavel
    Tak jsem poslal tu adresu snad jsem to poslal na správnej e-mail tak pak napiš jestli ti to přišlo zatim dík.

  90. mirda

    Chlapi,poradte,mam moznost koupit ten novy model vcetne starteru a pry jsou na ramu uz nejake vyztuhy.Cena nove je 13 500 Kc.Bylo by to pro meho 7 leteho kluka a taky bych se na tom chtel svezt ja (vycistit hlavu po praci) se svymi 192 cm a 110 kg.Co vy na to?!

  91. sebb

    Jezdim Masai a je na značkách a jezdim spíš motárda. Nechce jet někdo se mnou. Směr Karlštejn,Křivoklát. Jsou tam super zatáčky.

  92. hanz

    pro:Tom

    ten haltr delals, nebo koupil, v Mefo sport mi rekli, ze na 14 nejni, porad…..

  93. njn

    jo to dobrý stroj.. ale ma to své nevýhody ktere si musíte udelat doma neco tam chybí ale jsou to jen maličksti. vyrobci par vecí nedomysleli ( vyrábí to číĹ?ani [většinou] )

  94. Sobi

    Jakej je rozdíl mezi 27 a 29 ?

  95. hanz

    pro: Sobi

    koukni na http://www.dirtbike.cz, to za 16.99O je 27, to drazsi asi 25000 s cislem 29 je 29, rozdil v ramu, tlumeni, uchytu stupacek atd.,

  96. Zdeněk CRF

    Jakej je rozdíl mezi 27 a 29 ? Která má železnej a která ocelovej rám ? Je lepší železo nebo hliník ?

  97. ZdeneCRF

    Jo ještě dotaz ta na fotkách má jakej rám ? Díky

  98. Čárys

    Zelezo je tezsi, ale vic ti vydrží. hliník časem měkne. Taky si to železo sám zavaříš, kdyby náhodou prasklo. Jinak – zádná nemá hliníkovej, obě železo.
    27 – horši vidle, tlumič, gumy. Stupačky přidělaný na motoru. přečti si komentaře výše, je tam snad receno už vše…

  99. hanz

    pro: vsechny

    delam nejaky upravy na pitbajkovy, potreboval bych datailni fotku kladky retezu, uz si nejak neuvedomuju jak to bylo na krosce, a z ruznejch fotek na netu tu uplne neni jasny, ICQ229360428, skype Pavel Hanzlik, dik vsem

  100. Denisa

    Cauky kluci.Myslite,ze by se na tom dokazala naucit aji holka?:D Chcem si ho totiz s brachem koupit=)

  101. Čárys

    Proč by ne. Je to uplně jednoduchý. Jednička dolu, spojka vlevo, plyn vpravo. Brzdy neřeš. Tak a hybaj trénovat :)

  102. Denisa

    Cauky.Nevite jestli uz je nejakej model 2007 a kde bych nasla fotky a v cem je to lepsi oproti 29tce? diky

  103. Pavel

    nejaký fotky modelu 2007 najdeš na http://www.jakubriha.estranky.cz

  104. tomik

    KUUUUUUUUURNA uz na to setrim. toto je faaaaakt super vecicka:D

  105. Čárys

    nebo tady : http://720.cz/?cat=32

  106. EdiN

    TEDKA JSEM SI KOUPIL ORION 125ccm a ma to 18 koni,tak si myslim ze ten tvuj stroj za 26000 je nic moc ,muj stal 17 000 a prodejci rikali ze je to nejlepsi stroj na trhu :)

  107. hanz

    pro:EdiN

    nekde jsem to videl, ale nevim kde asi za 19000.Muzes napsat adresu?

  108. Čárys

    4: EdiN : Tak to víš když to říkaj prodejci, tak to bude určitě tak. My jezdci ale říkáme něco jinýho…

  109. Čárys

    4: EdiN : http://www.sport-toys.it/cat043.htm#2

    To je ono? 12 a 14 palců kola? Ta cena? Vidíš ten rám? Tlumiče? brzdy, kola? Nezdá se ti to dost stejný…? Výkon? Mužeš sem poslat link, kde jsi to koupil?

  110. MilJ

    pro Edin

    muzes mi poslat kontakt kde jsi koupil toho Oriona za 17.tis??
    jilecekm@seznam.cz

    dik

  111. vysadek

    nevite o naky bazarovy treba za 5000 az 15000

  112. pavel

    for vysadek : mám ještě jeden kousek , jetej nedělní Sazka arenu cca15 koleček . dá se říct novej pitbike . cena 21900,- kontakt : motori@centrum.cz , 777668674 – Pavel

  113. Robíno

    čau chlapy,
    Nemáte někdo zkušenost s těma minicrossema ?Chtěl bych něco pro 7let. kluka pro uplnej
    začátek,koukal jsem na dirtbike na ty padesátky a zdá se mi to tak nějak na jedno použití!
    Poradíte někdo?předem díkas

  114. mana

    zdravim!prodam tento dirt bike125 hodně málo jetý el.starter!4takt!nostnost 130kg!cena do 13000kč!pište na manaposledni@seznam.cz

  115. Answer

    pro: Honda 1991 chci se zeptat maš 125 nebo 200 a jak to maš dlouho držíto vše jak ma??? Máš jak ti to vypada na fotce kdystak mi to pošli na Ivers3n@seznam.cz dík!!!!

  116. Nafťák

    V Dačicich jsou dvá co prodávají dirty, ten jak je na http://www.dirtbike.cz je má o dost lepší a dodává jekékoliv náhradní díly a drží záruku. Vzal jsem již od něho typ 21 a když jsem kupoval potom typ 29 tak mi dal pěknou slevu.

  117. Čárys

    když si jich od nás vezmeš víc, tak ti taky dáme pěknou slevu :)

  118. jura

    ja bych se chtěl zeptat jestli to má cenu kupovat za těch 17tisíc vážím 65 kilo
    dá se s tym jezdit po zadnim a kolik to zhruba jede

  119. Čárys

    4: jura : Když si přečtes clanky, a komentare, vse uz tu bylo receno. Tak to zkus…

  120. Kofilka

    Zdar Čárys…..prosimtě vážím 100 kilo tak by mě zajímalo jak je to stou 29tkou, někde píšou nosnost 130 někde zas pro změnu do 90kilo tak nevím co je pravdy, jelikož ztoho mám obavu….pokud to má ověřenou nosnost přz 110 tak beru minimálně 3

  121. Kofilka

    Ještě bych měl jeden dotaz…..Skoušeli ste někdo porovnávat AGB 29 a AGB 30?? sou za stejný love akorát 30 má 200ccm
    Je tam nějakej razantní rozdíl v ovladatelnosti??
    Díky za odpověď

  122. Čárys

    4: Kofilka : je to do 12O kg.

    30 je vyšší v sedle – horší těžiště…

  123. Kofilka

    Tak to je supr…pak se ozvu jak splaším love. Díky

  124. Čárys

    ok, klidne i zavolej, pro vic informaci… 777 266 305

  125. Svasa

    Když si objednam motorku z http://www.dirtbike.cz, a přijde mi nesložena, složil bych si jí?!?!?§ Mam zkušenosti jenom s Jawou 50/05.

  126. Čárys

    no nevím nevím :)

  127. jaroslafff

    Tak na pit bike se klepu už nákej pátek.. mno prostě ted šetřim. Jakej model by byl pro mě nejlepší
    dřív sem jezdil 5 let MX tak aby něco vydrželo a hlavně i nakej ten jumpík
    aby to přežilo.. Díky moc

  128. Mirek

    Zdravím tak jsem si objednal model 21 supermoto je to prostě nádhera padl mi do oka a zdá se mi že má i menší rozetu oproti typu 29.Rovnou i s pláštěma do terénu tak jak příjde přehodím pláště a jdu testovat,už jsem celej nesvůj a nemužu se dočkat,v odkazech samá chvála to prostě nejde nekoupit holt si na novou pistoli našetřím jindy.Mějte se a díky za všechny informace co jste v příspěvcích poskytli hned byl výběr snazší.

  129. HonzaKřepelka aka Janusz

    cece rezno ti viko od kufru

  130. Mirek

    To nezkoušej vlastním krásnou novou pistoli.Nechci mít první zářez na pažbě.(sranda jsem pohodář)

  131. pavel

    čau lidi ja sem tu novej ja ma tu agb31

  132. pavel

    je to fakt bomba je to 250 litato jako krava

  133. pavel

    mato 17koni je to bomba

  134. pavel

    ta 250 je docela levna stojí 31tis litam stim popoli potoki tam de oto že to má velký kroutak
    je mi teprve 13let a docela to semnou zameta umim stim jezdit i pozadnim ale nenito sranda
    dostal sem to k vanocum je to moc pekny mam oranzovou,jeto hrozne tezky mam stim co delat tet nevim kdo to psal ze to de s dospelim na zadni na 5tak to je mozny este sem to neskousel urcite to skusim a as budu poradne otrkanej tet to teprve skousim na 2 ujedu par metru a konec
    kdyz tam pridam tak mi to ujede pod prdeli,kdyz sem to skusil po poprvi tak sem byl docela vijukanej co to dokaze.ja jsem z jiznich ceh z Neznasova jestli nikdo bydli blizko tak bi sme se
    mohli sejit a nikde poradne zakrosit,bydlim v Neznasove tak napiste cau Pavel 13let

  135. jura

    mě by zajimalo v čem je jinači tak 21 od 27 a ktera je lepši prosim kdo s tim ma skušenosti tak mi napište

  136. pavel

    ČAU JA MAM AGB31

  137. jan kunc

    docela husty pit bike mam taky a budu si ho polepovat nalepkama horsefeathers

  138. pavel janousek

    napis jestly budou nekde zavody na pitbike

  139. Čárys

    jasně, plánujeme velkou akci na pozdim, tady u nás na jihu. trat uz je hotová, sponzoři sehnaný, bude to pit bike peklo… Stay tuned…

  140. Lukas

    hosi ja mam taky pit bike 125 4t a chtel bych se zeptat kolik ma ten vas vejsku az posedlo muj ma neco kolem 78cm. dik za odpoved

  141. hanz

    pro:Čárys

    kdepak je ta tratˇ a je přístupná?

    pro: všechny

    mám problém se silentblokem na čepu kyvný vidlice na straně rozety, nějak to nechce nic vydržet, už jsem tam zkusil dát z Trabanta, je to lepší, ale pořád to není ono. Dnes jsem četl recezi v Motocyklu, hodnotí tam tyhle dirty, popisují i tenhle můj problém, ale neřeší ho. Jestli máte někdo řešení, budu vděčnej. Dík

  142. Čárys

    4: Hanz : je přístupná, na je v táboře, na obchvatu u hotelu u Mašáta. Chce to tam jet v utery a ve ctvrtek, to maj tréningy…

    jinak tenhle oprblém jsem neřešuil, páč jsem ho neměl… poptám se…

  143. Čárys

    4: Hanz : ted me napadá, že jsi myslel tu trať na podzimní závody co pořádáme my. Ana. Tak ta je v novejch dvorech ( u opařan) je to na soukromým pozemku, takže tam si asi nezajezdíš.

    4: Naftak : Dám určitě vědět, jen jak něco bližšího vymyslím. Zatím je bike sezona před náma, tak to má u mě přednost… Počkáme na podzim…

  144. jan kunc

    cau uz jsem si polepil pit bike nalepkama horsefeathers a vipada to dost huste tak cau.

  145. jan kunc

    a taky budu na jare a vlete a na podzim jezdit zavody na pit bike jede me slusne.

  146. hanz

    pro:Carys

    jojo, myslel jsem tu na ty zavody, treninkova je tady kousek od nas, je to lepsi provedeni ty u Masata, ale ze bych si s vama zaprasil na tech zavodech, jesti budu mit trochu najeto. Za ten silentblok ti budu vdecnej, uz jsem myslel na nejaky silonovy futro, ale moc se mi to nezda, jinak dik za info.

  147. Čárys

    ok, pořešíme to…

  148. *Radek*

    Nazdar chlapy nemate nahodou nekdo manual na 29 v češtině,jestli jo pošlete my ho na mail peci69@seznam.cz DIK

  149. *Radek*

    A nebo servisni plan

  150. *Radek*

    V angličtině tomu manualu moc nerozumim potřeboval bych servisní plan v češtině na sohoo 29 nechci na tom nic pokazit.

  151. papapa

    Skoda že za našima humnama je bahna jak nn.

  152. Čárys

    Jen tak upozornění pro všechny ladiče cen – http://720.cz/?p=2872 – úplně dole muj poslední komment.

  153. Sey

    Cus lidi cetl jsem sice skoro az nahore jak to je z papirama … tak jsou dve verze , bud ta , ze to nema papiry , ze si to koupite a jezdite na tratich parkovistich a tak … tata koupil druhou verzi , ja mam papiry na 125 (A1) mam znacku a papiry v penezence a prohanim to po hlavnich silnicich a v praze a cekam az fizlove me vytahnout co tady na tom delam ja jim ukazu papiry a nazdar :D :D :D tak jen pro zajimavost ,ze se to da udelat i na silnici a ta verze je o neco drazsi , protoze blinkry ,svetla ,zdratka atd …. zatim cabec a have fun ;)

  154. fox

    nehoráznýýý, taky ho chcu

  155. jan kunc

    hosi ja jankunc z pavlem janouskem budem stavet v dubnu trat v heralci pod zakovou horou u zdaru nad sazavou muzete prijet co mate pitbike budem tam delat zavody jeste nevim kdy kouknete se na nasi stranku http://www.pitbikecros.estranky.cz

  156. Vašek

    Chtěl bych se zeptat, kolik by stály plasty na pitbike nebo, kde by se daly sehnat?!(zadní blatník)

  157. Pavel

    to Vašek : jaký máš provedení a barvu ?

  158. Tomek

    Chlapi chtel bych se zeptat jestli mate zkusenosti z Dirtbikem Enduro typ31,motor 250ccm.?Potreboval bych vedet co takova motorka vydrzi.To znamena motor,kostra a taky bych chtel vedet jak to je z nahradnima dilama.Mam na ni zalusk a uz zacinam na ni setrit.Uz jsem ji videl na vlastni oci,prodejce rikal ze motor vydrzi dost ale nejvic co se mi nezda tak to je kostra.Vypada ze je to z lehke slitiny a moc to nevydrzi.Muzete mi nekdo o techto vecech neco rici?A take bych chtel vedet kdy a kde v nejblizsi dobe bude nejaky zavod .Rad bych chtel takove motorky videt na vlastni oci v akci.

  159. jan kunc

    prodavam pitbike agb29 za 21999 malo jetej jenom polouce

  160. milda

    tak tu budu mit

  161. karlos

    hele prosim vas kdyz jedu na te motorce tak semi to po chvili zacne dusit zaradim jednisku a prdam plin tak to zažbrepta a hcipne to cim to je diky moc specha to

  162. Tonny

    Prodam pit bike s ups down vidle vystuzen ram!nove pneu,spice,srouby na uchyceni motoru!!! typ 27! sptany pist novy soji 1500kč poradim , kde se da objednat! nemam finance a specham s prodejem!! jestli mate nekdo zajem tak napiste!! cena je asik 10000kč!!!poslu foto novy nastrik a uprava plastu KTM!! poslu fotky jak jezdil!! prekrasny vzhled!! JSOU TAM JESTE RIDITKY T.A.G!! NEJLEPE VOLEJTE NA-723489363

  163. gixxer

    cau…no myslim ze se mylis s tim ze kdyz bys mel velkou masinu tak tohle asi uz ne prave ze naopak vzdycky se rozmyslim jestli si mam procistit hlavu na silnici bo v terenu a hodnekrat vyhraje prcek protoze v prirode sem uplne volnej a nic mi tam nenakazuji zadny pravidla a to se mi libi:)

  164. Tonny

    prodám na pit bike nd! použité díly, ale jako nové!! s modelu agb 27!! posílejte e-mail co potřebujete!! cenu vám pak napíšu!

  165. Tonny

    leadr.fox@seznam.cz

  166. Mirek

    Zdravím všechny,máte li zájem prodávam AGB 21 barva modrá 3dny jetá nový olej Motul i řetěz to vše ještě před tím než jsem se na ní svezl cena je 15000 není jetá závodně a hlavně skoro nová,důvod prodeje je ten že si chci koupit 31.Tel:603915738 Spěchá

  167. Allienk

    jj super mašinka mam ji taky a jsem maximalně spokojeny nezda se to ale ale vykon to ma dobry a stabilitu taky no prostě MASAKR!!!

  168. radulka

    musim ti rict ze je to nadhera takovy pitbike fakt ti ji zavidim a uplne zeruuuuuuu!!!

  169. pepek

    cus chlapci mám taky pit bike,kámoš ho má taky a má tam v zadu o šest zubů větší rozetu a zdá se mi že mu to jee víc myslíte že jo to tím?A taky bych se chtěl zeptat když vytáhnu tu síťku s toho výfuku jestli se ta životnost toho motoru zmenší o hodně?díky moc a zdravím všecjny pit bike!!!

  170. Čárys

    4. Pepek : Bude to mít větší zátah, ale zase kratší rychlosti. Podle mě na hovno. Životnst motoru se nezmění.

  171. bobr

    Tak co rapéři. já mam minibike doma us skoro 1 rok , jezdim na m2t a natural 95.
    Ale us mě chytly policajti , tak jsem dostal pokutu 25 000kč.
    Tak nikomu neradim jezdit s tim po městě.
    Ja se lounim cau rapeři.

  172. motorkař

    hej ale ja u3 jsem mnel minibike a royjebal se mi hnedka je to taki takove u tadzk toho 6e hnedka poprskaji plastz …

  173. motorkař

    je to neco stejne jako minibike

  174. motorkař

    a jaka vzroba

  175. kamos

    jaka je to vyroba

  176. Antigos

    Nemáte tam i menší rozety na 29-ku ?.Určitě se vyplatí

  177. MisakXL

    Zdravim minuly tyden jsem si koupil od borca Sohoo AGB29.A supeeeeer.Jakekoliv barvy……..posledni model….ma to packy co se nedaj zlomit atd.Povi Vam vsechno kde se da co udelat atd….svoji moto ma slusne prekopanou…byl jsem proste v sedmem nebi…litam na tom uz tyden a nemuzu z toho ani spat … kuknete na jeho web http://www.dirtbike.privatnet.czcena byla jen 19900kc za NOVEJ NEROZBALENEJ KOUSEK.cusek

  178. Ajwi's

    heeej pico mam pitaka AGBcko 21 rikaaam je to ylo jako svine jen doporucuju ale nemuyu sehnat dilz poradi nekdo kde

  179. baworak

    kamos to ma taky a ty packy se zlomijou po první držce,ja mam packy normalni a jeste nic

  180. Shalla

    Zdravim všechny pitbikery.Mam 29 ten poslední model,to je jasný,že páčky,řidítka,ráfky…při většim crossu jdou srát!…ale jde to wosadit normálně mx dílama s crosky,neni problem.Motor šlape jako hodinky….teda zatim.Už brzy se mi zahojí zlomená klíční kost,tak budu zase testovat…jo a kdy budou ty PITBIKE zavody!!!!!!

  181. Mirek

    Zdravím všechny,tak jsem vymenil 21 za 31 250 mám na ní najeto 6hod pěkně v poklidu,ale nezdá se mi zvuk ventilů prostě mi příde že jsou dost slyšet,můžete mi někdo poradit jestli je to při záběhu normální eventuelně poslat jaké tam mají být vůle.A poslední dotaz je na olej mám nálít plnou S nebo polo S samozřejmě značku Total.

  182. máčo

    jasně že začnou být slyšet ventyly.všechno se usazuje.po 300 km se maji seštelovat.hodnotu najdeš v manualu a když ne tak u prodejce.mě to taky teť čeka.mam agb 30

  183. mcHuna

    Moji 2 kámoši si ji taky koupily. akorád tu 35 za necelých 17000,- . můžu potvrdit, že zvuk to má jako 500ccm. okamžitě jsem se musel projet. a můj závěr. kupuju ji taky

  184. Fífa

    Č+au fakt slušná motorka.Ja si ji ted schánim a narazil sem na tuhle str.No jak sem se tak koukal tak de pořídit i za 13tis.

  185. mcHuna

    Fífa- jo za 13000 seženeš ale jetou. lepší je koupit si uplně novou a zajet si ji sám..

  186. mcHuna

    prosím nevíte někdo o nakej web.strankách s náhradníma dílama a doplnkama ?? napište mi prosím na m.hunas@seznam.cz. díky moc

  187. Shalla

    čus,hele jak vám choděj tlumiče???Když se s tim hodně skáče,tak mi příjde že jdou do prdele..?Byl jsem se podíva na závodech v tý prdeli za Třeboní…byli tam samí dváci,mi přišlo že to nejede,mam 140 a lepší…

  188. Honza

    Hele poradte chci si jenom koupit dirtbike za 13000 na http://nahradni-dily-motorky.sbazar.cz/dirtbike-detska-kroska-125ccm-pisek-mozno-praha-o791538.html a mam asi 80kilo a merim 183cm.Chtel se se zeptat jestli to hned neodkurvim.ten hanz rikal ze to kupoval z tich dacic za 13500 a hned se mu odsral zadni central…tak jestli to nebude neco podobnyho…(a jeste pls co to je ten zadni central) dik

  189. sasinka

    jj to ja mazec mám podobnou je to na tom bomba

  190. Honza

    to:sasinka
    myslis tuco si chci kupovatnebo tu jak je na obrazkachz

  191. lukikpitbik

    Fakt hustej pit bike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§

  192. lukikpitbik

    Fakt hustej pit bike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nej pitbike jaky sem kdy vydel

  193. Filip

    Honzo, na upřesnění, v Dačicích jsou dvá prodejci, jeden nabízí to co je v tom inzerátu a druhý nabízí stroje ze stránek http://www.dirtbike.cz Takže mužeš porovnat. Tan druhý otevřel nyní obchod kde se specializují na pitbiky. motovirus@seznam.cz

  194. Honza

    jj uz mi tatka pridal a muzu si koupit agb 29 ze stránek http://www.dirtbike.prodejce.cz poradte jestli to je dobry nebo na tom hned neco nevodkurvim jezdim jenom po loukach atd. dikes

  195. Honza

    pls poradte muzu si koupit za tich 20 tis. tu agb 29 ze str. http://www.dirtbike.prodejce.cz a jestli se vyplati ty penize dotoho vrazit jezdim po loukach a polich a vlese atd. pisou tam nosnost 90kg a nekdo 110kg tak jestli nikdo nema zkusenosti a nevi kolik presne je to. dikes

  196. rrrrtr77

    pekne zihadlo mam podobne

  197. svejk

    Je fakt dobra mam podobnou!!!!!!!

  198. svejk

    To jsem jeste ja hele umis to zvednout na zadni???Odepis mi pls. na muj email!!!!dik cus!!

  199. Honza

    uvazoval sem oni dokonce sem jel i ke kupci do strunkovic ale 125byla hodne mala na me pak i 150 a nakonec sem so zkousel 250 za 34500 a to uz bylo moc drahry..ted si kupuji hondu cr 80 za 15000 tis. a je to na sto pro lepsi ma sest kvaltu a vubec..je to motocros a ne nejaka zmensenina zatim cus pitbikeri ….jo a jestli neni nikdo kdo by chtel jezdit ve brezi a okli at se oszve zatim cago belo

  200. Zdenek

    Je to libovy, prodavam velkou motorku a kupuju todle (jestli to fotr dovoli :)) ale chtel sem se zeptat da se na tom nak trochu vic skakat, abych to na prvnim vetsim jumpu nevoddelal :).

  201. zzajac

    Nazdarek chlapaci,mam problem…Koupil jsem pitbiku a po 3 tydnech me zacala strilet do vyfuku pri ubrani plinu a zdechne…Mel jsem to na zaruce ale nevzali me to protoze jsem u toho vycistil karbec,zeprej se to nesmi,tak me to zeprej opravi za svy naklady..rekl jsem dobre,jenze vcera jsem to dovezl a motorka dela furt to stejny.Zaplatil jsem 1350kc za opravu a furt to nejede…Zeprej se mi utapy ventil..Nevite co s tim?Klidne poslete cislo ja vam zavolam a pokecame o tom…Jsou to hazli v tom obchode..Prosim o pomoc…Diiikkkk

  202. Mila

    Zdar chalani.. čtu si tak ty komentáře a napadla mě proto otázka. Ty Pitbiky se kupujou v krabici a člověk si je musí sestavit? ? ? ? díky zdár

  203. mara

    Tak mozna mi neuverote ale nebojte ja taky neveril svym ocim dneska si jedu ze skoly v aute a normalne kolem nas asi 12 letej kluk jel po jizni spojce na tomhle pitu :D mazec !!!!!

  204. styfler

    ty vole kluci nekupovat ja mam doma sohoo to same 125 a kyvka se rozpada!!!! je stly neverite se kouknete na http://www.jakubsohoo.estranky.cz zdar

  205. manaposledni

    nekupujte to měl jsem to rok a vysral jse motor tak jsem koupil druhýho a to samý taky tak po roku vyšlo my to na 60000 a mam z toho hovno.jako dobrý svezení ale né na dlouho.a jinak závody jsou na http://www.dirtbike.cz koupim eště jednoho a pojedu to stříbro nepojedete taky někdo???jezdíval jsem tam motocross a ted chci skusit pit bik ale je to slušná trat ale docela těžká a dlouhá

  206. ! James DiXxX a.s.

    tag mu kopni do prdele at se to rozjede:D:D

  207. Pavel

    Zdárek nevíte někdo kde by se dal sehnat píst, pístní kroužky a pístní čep na pit bike 125.

  208. Zdeněk

    Mám doma nový píst s kroužkama, pístní čep a ostatní náhradní díly na pity.
    Napiš adresu a já ti ho pošlu. neuvirt@pkd.cz

  209. Mára

    čau čarysy prosim te schaním pitbyke jetou za nijakou rozumnou cenu nevíš o nijakym pitbyke?

  210. Čárys

    rozumná cena je co ?

  211. Pavel

    Zdeňku napiš mi prosim tě cenu tý pístní sady.dík

  212. Pavel

    Zdeňku napiš mi prosim tě cenu tý pístní sady.Na mail:Pavel.Bozovsky@seznam.cz dík

  213. Martin

    cus lidi …mam dotaz neprodavate nebo nevite o nekom kdo by prodal …bocni krit na u spojkovy krit na ditbike agb29 rok 2007…dik moc

  214. Pavel K.

    Čavec lidi,mám vyhlídlího pitbika SOHOO 30 250ccm a tak se chci zeptat jestli sním někdo nemáte skušenosti…..?Moc dík

  215. koudy

    zdarec pitbikeři,na pitbike už taky chvilu jezdim ale je to z jakisiho divnyho matrošu všechno,vždycky když spadnu tak něco zlomim jednou to byla pačka,řiditka, ted stupačky a ruka , ty stupačky nemužu nikde sehnat newite kde bych to sehnal a za kolik?jinak jezdi jak wixdostawa na prdel jak wix…tak čest a život v sedle motorek a malo padu…

  216. Mára

    jaa nevím tak 15000.hmmm?

  217. smrti

    zdar hoši má cenu kupovat toto http://eshop.prima-elektro.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=47&products_id=265&zenid=fced8b1d668f26a7ccd5edde53d6c0df

    docela mě to chytlo ale nechci naletět předem dík za odpověd

  218. Zdeněk

    Martin: spojkaje k mání buď nová nebo starší co má najeto cca 5 hodin. Vše skladem.
    Pavel K: jdi raději do typu 31, má lepší geometrii.
    Koudy: stupčky jsou va skladu, komplet včetně pružin.
    Mara: čas od času se objeví jetý stroj nebo předváděčka. Napiš adresu neuvirt@pkd.cz
    Smrti: ten stroj na odkazu není špatný na vožení po polních cestách. Jestli chceš závodit tak ti doporučuji model levnější typ34 nebo typ 29. Možno vidět na http://www.dirtbike.cz

  219. Zdeněk

    Martin: spojka je k mání buď nová nebo starší co má najeto cca 5 hodin. Vše skladem.
    Pavel K: jdi raději do typu 31, má lepší geometrii.
    Koudy: stupačky jsou ve skladu, komplet včetně pružin.
    Mara: čas od času se objeví jetý stroj nebo předváděčka. Napiš adresu neuvirt@pkd.cz
    Smrti: ten stroj na odkazu není špatný na vožení po polních cestách. Jestli chceš závodit tak ti doporučuji model levnější typ34 nebo typ 29. Možno vidět na http://www.dirtbike.cz

  220. P@j@

    pekna ale nevite nekdo kolik stoji zadni tlumic piste na emile: peterikpav@seznam.cz

  221. P@j@

    pekna motorka ale nevite nekdo kolik stoji zadni tlumic jestli nekdo vi tak at mi napise na emile: peterikpav@seznam.cz

  222. Dave

    Zdravim vsechny,
    chtel bych se zeptat,zda ma nekdo k dispozici nahradni dily jako napriklad kola,respective stredy atd. V podstate cely zadni kolo 16″. Jak urcite vsichni co s tim mame zkusenost vime,ze zpusob jakym je pridelana rozeta je pomerne nestastnym resenim. Jo,mirny uzpusobeni jako je provrtani celyho bubnu a presroubovani,je sice krapet ucinny,ale rozhodne ne konecnym resenim.Proste se to holt jdnou utrhne i tak a to mam 68kg.Mam 31 na 19″ a 16″ no a 16″,teda spojeni rozety k ni umrelo.Pokud nekdo mate k dispozici,pls,nabidnete cenu.

    Diky.

  223. Dave

    Jeste pripojuji mail : popelkad@seznam.cz

    Dikec.

  224. dawoch

    zdarec chtěl bych se zeptat jestli někdo nevite kde by se na 125 sehnal pist

  225. dawoch

    zdarec chtěl bych se zeptat jestli někdo nevite kde by se na 125 sehnal pist předem dik

  226. smrti

    a v čem je liší 29 v 27 ??????????

  227. smrti

    a v čem je liší 29 od 27 ??????????

  228. Zdeněk

    DAWOCH: mám skladem píst a kroužky na 125.
    SMRTI: typ 27 byl první model který jsem měl a prodával. Měl dobrou geometrii rámu ale rám byl dost měký takže když se vzal na skoky tak se natáhl. Typ 29 jezdíme přes rok a s rámem jsme nic nedělali a to mám 105 kg. Typ 29 má lepší pérování. Docela mne překvapil typ 34 který má velice slušný rám i pérování, dobré jízdní vlasnosti, zubaté kotouče a pancéřové hadičky. Je to takový mezityp mezi 21 a 29.

  229. Tonny

    chci si koupit pit bike na závody, ale nevím jaký model nejspíš 125 i klidně 250, ale jakou?? myslel jsem, ž bych si koupil Masai db 125 na spz!! ale chci něco hodně kvalitního!!! masai je prý supr a s těch sohoo mám clekem starch, že se to rozpadne! napište na mail jaký mi poradíte!!

  230. Tonny

    jinak mám naprodj s pit biku agb 27 díly jako je komletní elektrika, kyvku s centrálním tlumičem a přepakováním!!! napište jinak na mail leadr.fox@seznam.cz jinak i to jaký pit bike s mám vybrat!!! díky moc Tonny

  231. Svicko

    čau chlapy, hele zbláznil jsem se do pitbiku a přemejšlim jakej pořídit byl bych moc rád kdyby jste mi poradili jaký jsou dobrý abych tak přibližně věděl dík moc zatim čabas……………

  232. Čárys

    4: Svičko : asi si línej přečíst si těch 100 komentářů— udelej to ,a dozvíš se vše. Není to jednoduché ?

  233. Lukas

    ja mam skoro tu samou akorat jine barvy

  234. MIREK

    Zdravím všechny a zároven mám na vás prosbu,mám Agb 31 250ccm.a chtěl bych zvýšit výkon motoru nebo nějaké úpravy pokud se třeba dá sehnat jinej karburátor nebo celej motor jestli nahodou nepasuje z jiné motorky atd. prostě cokoliv co pomůže.Předem díky všem za odpovědi prozatím mě akorád napadlo zvednout jehlu ale na tom nejspíš nic nenaženu.

  235. Makaveli

    peace chlapi……..ted sem poridil dost podobny stroj a reknu vam jede to jako cert………muzu jedine doporucit………

  236. mara

    cau lidi mam dotaz chci si koupit pitbike chci s ezeptat jestli ma cenu kupovat tohle pls podivej te se na to a porat te http://www.aspauto.cz/xmotos125.htm dik predem me zarazilo ze to ma 5stupnu a jedetio pouhych 40km/h coz je malo tak zatim mej te se

  237. smrti

    hele hoší potřebuji vědět prosím jaký je rozdíl mezi 125,33, na kolech 14+17 a mezi 125,32 taky na kolech 14+17 díky moc

  238. MIREK

    Tak mi na 250 praskla hadice mezi filtrem a karburátorem budu vdečnej když mi napíšete adresu kde by se dala sehnat.Zatím čus mnoho štastných motohodin a hlavně mi ještě napište ohledně tech uprav na motoru 250.

  239. Zdeněk

    Mara: jelikož je to klasický motor licence Honda Monkey, který je ve všech strojích o objemu 125 včetně jakoby amerických strojích pro třídu pitbike, tak má 4 rychlosti. Takže překlep. Jediný co se mi nezamlouvá jsou kola 17,14. S těmi se nedá totiž závodit. Třída pitbike je vypsána na maximální velikost kol 14,12 palců. Takže na závody smůla ale na vožení je to určitě super. Koukni na http://www.dirtbike.cz a tam se dočteš o závodech, a není jich málo.

    Smrti: když už kola 17,14 tak si kup raději 250 na těchto kolech. Jak rám na 33 tak i na 32 je podle mne na 125 poměrně dost těžký 86,5kg. 250 na kolech 17,14 váží 92 kg.

    Mirek: napiš mi a tu hadici doženem. Potřebuji vědět co máš za typ té 250. Na typu 30 je jiná než na typu 31. neuvirt@pkd.cz

  240. Mara

    Dík moc za radu sem vam vdecny

  241. Agb Kuba

    Dobrý den. Mám velky problém koupil jsem si z http://www.dirtbike.cz Pitbike / AGB 34 A 125ccm jsem s ni naprosto spokojen ale bohužel newim jaky olej tam mám nalejt v manuálu jsem to nenasel. Prosím odepiste na můj e-mail kumalej@seznam.cz

  242. Zdeněk

    Agb Kuba: jelikož tyto stroje prodávám tak vím že se tam dává olej W10-40. Osvědčil se Motul ale je to podle názoru. Padne ho tam 0,8 litru. Je to napsané zhruba uprostřed manuálu a na samolepce na zadním blatníku. Na té samolepce je spousta duležitých udajů včetně vůle ventilů. Kdyby jsi měl nějaký dotaz tak se klidně ozvi na neuvirt@pkd.cz

  243. Čárys

    4: Zdeněk : Teda, obdivuju Tvojí trpělivost při odpovídání na dotazy.
    PS : Fakturu za reklamu Ti pošlu. :)

  244. Mila

    Zdar lidi pořídil sem 29ku a mam trable. Když nastartuju a otočim plynem do obrátek tak ve vyšších to začne prskat a má snahu to spíš chcípnout než řvát. Porďte pls co s tim.

  245. Zdeněk

    Čarys: trpělivost nemám ale je mi líto těch lidí kteří si myslý že za 20 tisíc si koupily nesmrtelnou motorku. My jezdíme závody na číně už 2 roky a samozdřejmě to něco stojí. Ať se každý zeptá lidí co se motají kolem motokrosu a mají motorky za 150 tisíc na kolik je příjde jedna hodina ježdění a kolik hodin stráví opravami. Určitě nemáš kolo za 20 ticíc a výš sám kolik do toho pereš peněz. Zaráží mne kolik lidí se ptá na závody a jezdí nás jen pár. Vždyť jezdíme pro zábavu a čínský stroje jsou výkonově na tom uplně stejně jak Thumpstary. Vždyť jsou to stejný motory a stejná zemně původu. Pak už záleží jen na jezdci. V neděli jsme byli na mezinárodním mistrovství supermoto v Rakousku kde byli švédi, holanďané, nemci a rakušaní se čtyřventilovými motory a Petr Šmíd od Brna obsadil na uplně seriové 29 ve své třídě 5 místo a to jel poprvé na asfaltě. Takže se nejedná o stroji ale o šikovnosti jezdce. A jestli si myslí někdo že na závodech musíš mít jen značkové hadry a minimálně obytné auto, tak ať se probudí. Kamarád jezdí tak že do kufru jeho stařičké značně kouřící Cromy nacpe čínu, pujčí si hadry ( boty a helmu má už dnes svojí) a jede. Skoro pokaždé stojí na bedně. Takže taková je realita.
    PS: klidně mi mužeš poslat fakturu za reklamu……..?

  246. baworak

    shanim upravy motoru nevite nekdo nějaky pls,ja vim ze se lesti koleno a difizor karburatoru,přiruba vyfuku,časovani ventilu,sport. svička,udelal sem si vlastni filtr a pridalo mi to na kroutaku. pepa.ventilek@seznam.cz

  247. O'Neill

    Zdravim,potřeboval bych pls nutně poradit, jakou z těchto Dirtbike si mám vybrat.

    http://www.kohout-moto.com/?p=productsMore&iProduct=9&sName=DIRTBIKE-150cc

    http://www.kohout-moto.com/?p=productsMore&iProduct=2&sName=DIRTBIKE-ORION-125cc-AGB-29

    http://www.kohout-moto.com/?p=productsMore&iProduct=10&sName=DIRTBIKE-125-AGB-21

    Za 1) by mě zajímalo jestli to jsou kvalitní motorky,ta trhu je spousta značek,tak aby zrovna tato nebyla ta nejhorší čína:-(je to vubec činá???) 2)viděl bych to na tu 150ccm za necelejch 19 000kč..(krásně velký kola) ale je ten výkon dostačující,aby to vezlo tak těžkou konstrukci + jezdce?jestli by nebyla lepší 125ccm výkon bude podobný a moto je odost lehčí.. ale radši bych větší výkon+větší kola.. 3) jakej je rozdíl mezi Pitbike a Dirtbike?? 4) jaká bude přibližná rychlost na ty 150 s jezdcem 78Kg?? přibližně, aby to namísto udávaným 100km/h nebylo jen 50km/h.. 5) kde bych sehnal na mota z toho webu náhradní díly(gumy atd..) Teprve v tom začínam,tak prosim o ztrpení.. za každou odpověd budu velice vděčnej..

  248. radek pospíšil

    hmmm docela dobry ale ja mam pit bike 250 a to je bez chibi ale je o 10 000kč draší hmm ale fakt mazec

  249. O'Neill

    a nebo by byla snad lepší tahle?

    http://www.tipmoto.com/inzerat.php?tid=58918&fid=

    ,ale žádná značka a za 250ccm tam málo money.?to asi nebude moc dobrá kvalita.. ale co na to říkají odborníci??

  250. Mila

    Zase problémy…. prosím o radu někoho skušeného… na agb 29 mě teče olej… děje se to u chromovaného víka vpravo na carteru. je připevněno 2 šroubky na křížák ale ne a ne povolit… co mam dělat.. jakto že to odtamtud vytéká ?? děkuji moc

  251. Lukyno

    zdravim vás lidičky já tuhle mašinku mám a sem s ní nadmíru spokojenej takže doporučuju. Akorát si dávejte bacha ja jí mám 14 dní a už sem se 3x vymlel je to hroznej nezvyk tak opatrně ze začátku jo. zdar

  252. Gremlin

    Co říkáte tady na tu mašinu:

    http://www.tipmoto.com/inzerat.php?tid=57552&fid=549

    250ccm – 18,6 KW !! to už bude asi pěknej nářez coo??
    Dá se sehant ještě vubec něco silnějšího?
    Jo mám jeden dotaz: vyplatí se na pitbike přikoupit olejovej chladič??vyděljsem ho někde asi za 2200kč.. ale tuhle 250 to už stejnak neuchladí :-( ..

  253. lusser

    zdař hoši potřeboval bych pár rad ohledně zvýšení výkonu mého pitu mám typ 29…prosím poraďte!! na e-mail: lusser@seznam.cz dík moc za rady…

  254. MIREK

    Gremlin.Nenech se zmást to co tam píšou o výkonu je to kravina podle mě ty motory mají něco kolem 15KW a proto budeš muset investovat velké peníze na úpravy,ja osobně se ptám vás všech kde by se dalo něco splašit karburátor výfuk ostré vačky jiné časování atd.prostě budu vděčnej za každou informaci která 31čce pomuže o nějakej ten KW navíc.email:glock4@seznam.cz předem díky.Vaše rady budu aplikovat a když to bude stát za to tak se s vámi rád podělím o své zážitky.

  255. Zdeněk

    Zdravím všechny ladiče výkonu. Koukám že všichni ladí výkon a nikoho nezajímá že když hrábněš do motoru, tak to znamená že všechno pujde mnohem dřív do kytek. Dřív než začnete upravovat motor tak si zjistite u svého prodejce jestli vám sežene náhradní díly jako je třebe ojnice, píst, kroužky, spojka, převodovka a celá řetězová sada. Toto všechno když si prověříš, tak se pust do ladění své jízdy a potom teprve motoru.

  256. Čárys

    4 : Zdeněk : Ne, to je v pohodě, že sem píšeš. Aspoň tu někdo má aktuální informace. Jen tak dál…

  257. Lukas

    Zdar chlapi.Shanime s klukama taky Pit bike.Tech druhu je nejak vic a jsou mezi tim i nejaky levny srace.Koukali jsem po tech drazsich za tech 21000Kc A se starterem a schvalenym motorem od Hondy.
    Nemate nejakou adresu kde je prodavaji?Prosim poslete mi ji na mail.
    Lukadan@seznam.cz

  258. Makaveli

    zdar…….prasknul mi ram v okoli zaveseni motoru……..nevim co stim…..jesi reklamovat nebo svarit?????? pls poradte…

  259. kk

    Neřikej mi pičo,ty píčo,já ti taky neřikám píčo.(blbej název máš blbej)!!!!!!!!!!!!

  260. MIREK

    Makaveli.Kamošovi to taky prasklo budeš to muset svařit jelikož ti to na záruku nevezmou jeliokož žadná není a to se vyplatí.

  261. MIREK

    Jinak shaním přední vidlici na AGB 31 prostě něco v tom rozměru aby mi to pasovalo do brylí poněvač to co tam cpou stojí za prd jo kdyby to bylo bez vůle a delší chod nebö jen tvrdší pružiny tak držím P…L,nevíte náhodou kde by se to dalo sehnat ať už nová nebo ojetá nebo z jakého motocrosu by to šlo je tu totiž problem a ten se jmenuje uchycení brdového třmenu.glock4@seznam.cz díky.

  262. Mila

    Zdarek jo taky mam problém s vidlema ted sem je tejden dělal a musim říct že at tam cpeš poměr vzduch olej jak chceš prostě je nevytvrdíš i když dáš olej hustší a vakl mě taky zaskočil ale už vidim že to je asi u všechm, takže rada na závěr.. hobluj to co to dá a až ty vidle zlomíš tak koupíš zase znova laciný čínský !!! vyjde to nejlevnějc :-)

  263. MIREK

    Našel jsem nové a lepší řešení koupil jsem vidle ze 125 motocros za 14500 jak bude čas tak je tam napasuju a zdělím vám moje poznatky,každopádně jestli se mi to povede tak už nikdo nepozná že je to Čína jelikož si sní hraju den co den a kupodivu mě to stále bere.Jinak staré vidle jsou na prodej stačí akorád vyměnit vložky a jinak jsou v top stavu a nesere znich olej jelikož jsem je pořád mazal cenu mi nabídněte možno i s brýlema nahradní se přece hodí ne.

  264. Marek

    prodám nový pit bike 125 AGB 34, zelený “kawasaki”, nutně rychle potřebuju prachy. Je k mání za 15000Kč. Je fakt libovej, má zubatý kotouče, pancéřové hadice. Jednou jsem s ním jel po louce. Je to bomba… Fakt to spěchá

    603 479 232
    vamp2@quick.cz

  265. Marek

    jo a mám doklad o koupi, takže je v záruce!

  266. Čárys

    4: marek : ehm, jen tak mimochodem, záruka s prodejem věci druhé osobě zaniká…takže ty ho možná v záruce máš, ale ten co ho od tebe koupi, tak už ne. To jen tak…

  267. Marek

    díky za info, takže je to tak…

  268. MIREK

    Je to tak takže za třináct a bude pryč ještě dneska.

  269. MIREK

    Jinak včera jsem hodil monstrozní držku a zlomil jsem na vidlici uchycení brzdového třmenu a palec takže si konečně Motorečka odemne odpočne nemít rukavice tak bych paleček hledal nejspíš v trávě info na závěr:měl jsem v sobě 9 pivínek příšte na to kašlu dám si jich jen 5.

  270. Marek

    pro: MIREK
    zavolej nebo napiš a dneska to platí za těch třináct!

  271. MIREK

    Rád bych ale nevím kam musíš mi poslat aspoň číslo jinak kontakt na mě je 603915738

  272. Makaveli

    for mirek: ja sem na to zaruku dostal takze by to snad melo jit ne??????…. a kdyz ne tak myslis ze to vydrzi jen svareny?

  273. Rohlik

    http://www.sohoo.cz tam to maj jen za 22000 Kč

  274. Zdeněk

    Změna!!!
    Dne 25.8.2007 se po dohodě s pořadateli neuskuteční závody pitbike ve Štěpánovicích ale na tratí v Roudné u Českých Budějovic.Tento závod je vypsán jako předpremiéra seriálu Fosbeton cup který připravujeme na rok 2008. Je to závod pro bezlicenční amaterské závodníky kteří si chtějí zazávodit na perfektně upravené trati pro tyto stroje. Drtivá většina strojů bude z činy takže se ničeho nebojte a přijeďte. Přejímka je od 7 do 9 hodin. Veškeré dotazy na tento závod Vám rád odpovím na neuvirt@pkd.cz nebo na 724117360

  275. MIREK

    Makaveli.Hlavně to musíš pěkně obrousit aby tam nen svár opravdu pevně držel,ale samzřejmě zkus tu záruku která bude zamítnuta dle mého názoru.

  276. MIREK

    Jinak budu prodávat 31 je na ní všechno hotový to co se za ty 3měsíce odešlo jsem vyměnil jako třeba obě lanka plášť dal jsem tam sportovní filtr protože to co tam měli oni to stálo pěkně za hovno jelikož jsem měl věčně špinavej karburátor jinak jsou tam jiné vidlice ze suzuki 125(zlaté)a to už je úplně jiný kafe teď už to opravdu vypadá a chová se to v terénu jako kroska je pěkně polepená atd.Pokud bude čas tak vám pošlu fotku.Je tu i možnost že ji rozprodám na díly,ale to by jste mi museli postupně psát co chcete abych to pak poslal zároveň všecno.Prodávám ji kvůli nové Yamaze YZ450F.Pište na glock4@seznam.cz nebo volejte na 603915738.

  277. Makaveli

    from mirek: mohl bys mi poslat foto ty tvy masiny????? moje icq je 349 737 189

  278. MIREK

    Zatím je rozdělaná a dělám na ní kompletní go prostě na prodej musí být ve 100%pořádku tak se měj a vydrž cena bude kolem 36000kč jelikož vidlice koštovali skoro 50% z ceny motorky.

  279. Makaveli

    jasny tak se urcite ozvy

  280. MIREK

    Neboj nejsem svině a rád se pochlubím.

  281. Ales

    Prosim poradite mi,jake skusenosti mate s dirt bikem 33.je to moc pekna masinka,ale co me stve po 3 tejdnu mi to strili a dusi nevite co stim,napiste mi na email mani16@seznam.cz nebo icq 362315396 dekuji!!!

  282. yamajka

    čus znate někoho kdo prodava pitbiky na moravě??? Chtěl bych 29 na velkej kolech…Dik kdyžtak mi pisnite: x.pecan@centrum.cz

  283. Spala

    zdravim mam novou 29 a je nějaka rozladěna…když se zahřeje tak chcípá…a na volnoběh…vubec nedrží…Muže někdo napsat nejaky navod jak ji seřídit?? v terenu sem ještě nebyl… Dik moc za rady…

  284. Ales

    Prosim vas budete nekdo hodnej a sehnal by mi manual ceskej na dirt bike CBF 33.Moc bych vam byl vdecnej prosim poslete mi to na mani16@seznam.cz moc moc prosím nebo icq 362315396 dekuji!!!

  285. Makaveli

    from mirek ty uz si tu 21ku prodal?

  286. Kvasek

    omg vy ste mrdky na co chces na to ridicak ? xD lol asi to budu mit lepsi nez prasit s mou CZ175 bez papiru stimhle zaprasim aspon…

  287. smrti

    chtěl jsem se zeptat jestli se může závodit s 125/32 na kolech 14+17? a na jak dlouho vystačí plná nádrž na motokrosový dráze ? a o kolik Kč se liší náhr.díly od normální motorky díky

  288. Zdeněk

    Zdravím všechny pitbajkáře.
    Chci jen připomenout že 25.8.2007 se konají závody v Roudné u Českých Budějovic. Trať je již pripravena. Byli vytvořeny nové skoky, počasí nám snad bude o víkendu přát. Takže naladit stroje, přijed si zazávodit a okouknout vychytávky která mají ostatní. Spousta lidí se ptá na těchto super stránkách na ůpravy? Kde jinde se dá zjistit více než na závodech. Uvidíte sami že 95% strojů pochází s Činy.
    Teď k samotným závodům. Přejímka od 7 do 9 hodin. Pak se pojedou tréninky. Budou dvě třídy podle počtu učastníků do 15 let a nad 15 let. Budeme se snažit udělat co nejvíce rozjížděk abychom se co nejvíce svezli. Je zajišťeno občerstvení a budou se zde prodávat pro závodníky kteří pojedou závod veškeré náhradní díly na tyto stroje. Více informací neuvirt@pkd.cz nebo 724117360
    PS: Čarys ta zpráva o ladění cen není odemne. Čau.

  289. Čárys

    4: Zdeněk : Už jsem to smazal. Musím to tu aspoň trochu kontrolovat, stránky s neplacenou inzercí dělat nechci…

    Jen doufám, že až budu potřebovat pita pro sebe, vymyslíš mi pak nějakou dobrou cenu :) jako revanš za ten prostor, kterej ti tu dávám…

  290. jarda

    cuuuz hele kluci neni to velke aspon jako pivcek? pls odpovezte sem nebo na mail jada007@seznam.cz diikymoooc a crosu zdarec

  291. Honza

    v breznu si kupuju dirt bike 250 a uz se moc tesim .kupuju si ji za 34 900Kč.nokyvka tam vypadala dobre tak sem zatim nevahal si ji nekoupit…az ji budu mit tak se ozvu zatim susim zloty

  292. Ales

    Cau lidicky taky mam dirtbika ale 33 kouknete se na muj web prosim http://www.motodirtbike.blog.cz

  293. MIREK

    HONZA:Kup si radeji 31 mírně jetou a aspon ušetříš 5000kč podívej se na stránky motoinzerce.cz a uvidíš že si vybereš věř mi¨nejsem žádnej kund co blbě radí.

  294. trgfh

    zdar to se da kupit aji s tim autem??:D

  295. baworak

    mrkněte na náš web http://www.dirtbike.blog.cz

  296. baworak

    zdar nevíte někdo,kde by se daly sehnat jakože bronzovy kroužky co jsou v předních tlumičích mám v nich velkou vůlu nebo kdo by je vyrobil dík mejl ventilek.pepa@seznam.cz

  297. bohouš

    pitbike 125 nebo 250???
    čau všichni,jestli je tu někdo,kdo ozkoušel oba,tak bych měl dotaz.uvažuju o koupi,ale nevim,jestli 125 nebo 250.o kolik hodně je to silnější.jestli to má cenu.taky jestli je rám stejněj?myslim,že 125 má kola 14″ a 12″ a 250 má 16″ a 14″.ale mam za to,že jsem na netu viděl i něco na 17″?taky mě mate,že je plno 125 a každá má jinej výkon??proto bych prosil o radu na bobofiedler@seznam.cz.předem moc dík

  298. david1991

    ja sem se chtel zeptat jestly sni muzu jezdit na silnici gdz mam nani predni i zadni svetla tak mi odepis co nejdriv dik david

  299. Lucie

    Čauky,nevíte náhodou o někom,kdo prodá převodovku na pi bike?? U nějaké firmy se to dá koupit jen s motorem,což je docela zbytečný. Kdyžtak Ejjama@entrum.cz

  300. richi

    kamo za kolik by si ho strelil???co???

  301. Zdeněk

    Po posledních závodech které měli velký uspěch jak mezi diváky tak i jezdci, jsme po dohodě s majitelem a firmou FOSBETON rozhodly v Roudné u Českých Budějovic na této speciální pitbajkové dráze uspořádat 22.9.2007 další závod. Takže přejímka bude od 7 do 9 hodin. Od 9 hod se již pojedou tréninky podle rozdělení do skupin a nově i podle věku ve třídách do a nad 19 let. Maximální velikost kol na pitu je 14/12 palců. Pojedou se rozjížďky, semifinále, finále, samozdřejmě i opravné jízdy a velké superfinále. Takže se všichni dostatečně svezete. Připraveny jsou opět věnce a poháry do desátého místa. Prosíme aby jste se přihlásily na tento závod na e-mail neuvirt@pkd.cz nebo fosbeton@fosbeton.cz Všíchni jste zváni.

  302. killsw

    cauvec,nvite nekde kde se daj koupit mx rafky 14 a 12?

  303. Pavel

    Rozprodám Dirtbike 250 ccm AGB 31, kola 16/19 na náhradní díly z důvodu poškození válce.

  304. MIREK

    Pavel:
    Zdar koupím od tebe zadní tlumič napiš mi cenu na glock4@seznam.cz

  305. Pavel

    Ahoj, příští týden budu vědět, jestli se dá ten válec motoru opravit, pokud ne, rozprodám celý Dirtbike AGB 31 250 ccm na náhradní díly.zatím vydržte

  306. jelen

    Ahoj za kolik by jsi mi ji prodal?

  307. Kraslice-FMX

    Cus lidi potřeboval bych vědět jestli se dá na tomhle dávat aspon 10m skoky, popř jak velký?? Mám dirtbike 125ccm enduro dal sem skok 3m vysoko a skurvil sem to . Rozjebala se kivka kola a krk.
    na předním kole byla osma jako sviněěě a na zadnim taky(všechny dráty volný) , ted se mi hejbe i motor. prostě v pr…. přemjšlim o koupi týdle cerveno-černý dik za rady Ondras

  308. ovečka

    Můj fichtl je teda rychlejší.

  309. jardaaaa

    koupim to za 6000,-

  310. Dominik

    koupím to za 10000

  311. davany

    Kolik si za ní dal??kámoš jí má taky a je to fakt mazec..jí dostanu k vánocum…dík měj se

  312. gsdfgbvgyvc

    Zdar vole hlavne ze uz tu motoku nemas co a tady delas machra.Jste ju prodaly za 6 000Kč.No mistriku a ted se ukaz vole.

  313. suzuki

    Je to fakt super dělo a chcu to taky jenže nevím jestli mi to rodiče koupěj a je to fakt supr!!

  314. Zdeněk

    Další závod který pořádá DIRTBIKE a FOSBETON tentokrát na motokrosové trati v Jílovicích u Třeboně. Jelikož se zima pomalinku hlásí o slovo tak je možné že tento závod bude pro letošní rok poslední,takže přijeďte se rozloučit se sezonou. Pojede se ve třídách do a nad 17 let. Přejímka bude do 9,00 hod dne 27.10.2007 Pár fotografii ze závodů v Jílovicích najdete mezi články na dirtbike.cz.

  315. mara

    PLS kouknete http://www.pitivse.wbs.cz

  316. Mr.Skunk

    Taky sřelim Dirtbike za 17000Kč.Skoro nový,ve velmi dobrém stavu.sotřeba 3l/100KM,rok výroby 07.
    Volej 737949471

  317. Mr.Skunk

    obsah 125ccm

  318. Mr.Skunk

    fotky poslu na mail

  319. Petr

    kolik ten pitbike stal???

  320. honza

    ja to taky chsi jeto asi dobre delo ale me ji nasi nekoupej protoze stojí 20 000kč!!!!!!!!

  321. poky

    A muze se stim jezdit v beznim provozu na silnici a vot kolikati s tim muzu na silnici??????????????????????????

  322. Čárys

    4: Poky : Jo, s tímhle mužeš na silnici v pohodě, a věkově je to neomezený. Prostě to nakopneš, a jedeš kam si chceš. To je na tom to krásný. Neplatíš žádny pov. ručení, nic, a jezdit se s tím dá všude.

    Hodně zábavy přeji :)

  323. pihi

    mam jeden pit bike doma přišel sem kněmu jak slepej k houslim.nevim co se do toho leje a kam?jakej olej a tak?

  324. killer

    strelim dirt bike 9000 nebo 10000.je v dobry stavu.kdo ma zajem tak sem napiste

  325. Lukves

    Koupim pitbike 125ccm ve slusnem stavu do 10 000 Kč. Napište na jancala@seznam.cz

  326. Vojtik27

    cuz newite o naky 150.200 nebö 250 .???? tak do 20,000Kč ja na netu našel 07 za 17,000..!! pište na meil nebo icq : 250-243-097

  327. pit

    Viděl jste někdo teď stránky http://www.dirtbike.cz Ti se tam snad pos…i. Zlevnili všechny stroje, ale dost brutálně. Včera jsem dovezl jednu 29 novou z Dačic za 18880 peněz. Vypadá to že jim hrabe před vánocema.

  328. Kresy

    Přesne tuhle krosku mam taky a jestli se chcete nekdo na neco zeptat ta napiste na icq:484-506-563

  329. Zdeněk

    Dne 27.12.2007 se jedou závody pitbike ve Volarech. Takže přijeďte si zazávodit. Je nutné se na tyto závody předem přihlásit do 20.12.2007 na motovirus@seznam.cz nebo neuvirt@pkd.cz vzhledem k omezené propustnosti haly.

  330. baron

    poridim si sohoo agb 24 za 18 500kc vipada nejvic fer ma upsidedown vidlici mam jit do nej pls kdyz tak poslete mail nechci udelat blbost kdyz uz do to ho jdu

  331. Pitbike

    Kura mě to vzrušuje,já to chci:DA to kotelne pča vylopím banku

  332. Mira

    to si rači koupim enduro a mužu s tim jezdit všude pičo a nemusim se bat policajtu

  333. Zdeněk

    Jedna info: hned po novém roce bude možno koupit SOHOO typ 29 na SPZ a s homologací do městkého provozu. Budou mít světla, blinkry, houkačku atd. Bude to mít kvuli SPZ jen motor 4T o objemu 50 ccm ale bude se tam dát nandat motor i objemu 140 ccm a nikdo to nepozná. Takže odpovídám na spousty dotazů. Info motovirus@centrum.cz nebo neuvirt@pkd.cz

  334. poky

    hle ja to mam doma je to fakt husty jenom ta jednička je nahovno ale jinak je to fakt dost slušnej stroj byl jsem snim ve slanym docela polety

  335. pit bike...125

    čus potřebuju poradit….prý je v Písku…. nějakej shop s pitbikem…..ví někdo webovku….

  336. Mirek

    čus…..potreboval bych sehnat zadni brzdovy trmen na pita AGB 29..Nikde jsem na netu samostatny nenasel jen sadu za 1500Kč.Poradi te mi nekdo kde mam sehnat??nebo jestli nekdo vyhazujete nebo prodavate nakej zadni trmen dejte vedet na ICQ 271-074-548 jo a potreboval bych to docela rychle protoze bez zadni brzdy je to docela o hubu.Diky vsem za radu

  337. Markus

    zdar hej kdes e daj sehnat ty polepy?? Liby se mi to horse na ty kyvce!! napis na mail dik

  338. Weeteg

    Cau hele nevite neco o pitu arrowy 125 vypada mnohem lip nez sohoo ,dík

  339. Johny

    cau posles mi fotky toho pita na email.

  340. Weeteg

    http://moto-sport.supereshop.cz/zbozi/2275/pb69-pit-bike-125ccm-arrowy-db1by/?PHPSESSID=bd6ce06a6630e651bdcb9f3402237631 to je ona docet sem se ze nakymu nemcovi se to do mesice posralo, motor v prdeli, nj neni to lifan, vypada na pohodu ale celkem se bojim o kvalitu kdybyste meli nay info o tomhle pitu (arrowy 125) tak napiste neco sem – http://www.best-forums.com/forums/dirtbike/read-456-cz.html dík

  341. Johny

    muj email je Formec10@seznam.cz

  342. Weeteg

    Hem, mas nahore odkaz ;)

  343. Ales

    Prodam dirtbika toho nejnovejsiího 33 jestli mate zajem tak piste

  344. roman štochel

    čau lidi,koupil jse dirt bike AGB31 200cc 4T,kola 14,17. mam najetých asi 4mth, a zdá se mi že cvrlikají ventily. je to normální jev? Rozvod je OHV. v manuálu je psaná vůle 0.07mm, ale nevím jestli za tepla nebo za studena a jesti je u obou ventilů stejná. můžete mi prosím poradit? a taky jestli je někde riska pro horní úvrať. předem děkuji.

  345. Mirek

    čus…..potreboval bych sehnat zadni brzdovy trmen na pita AGB 29..Nikde jsem na netu samostatny nenasel jen sadu za 1500Kč.Poradi te mi nekdo kde mam sehnat??nebo jestli nekdo vyhazujete nebo prodavate nakej zadni trmen dejte vedet na ICQ 271-074-548 jo a potreboval bych to docela rychle protoze bez zadni brzdy je to docela o hubu.Diky vsem za radu

  346. cros

    cau pit bikesti na takovim malim sráči se neda jezdit je to fakt uplne na hovno pindove ! lepsi je kawa a ty nalepky horsefeathers!TRAPNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  347. Čárys

    4: Cros : Jdi se naučit češtinu. Pak zase něco napiš. Díky.

  348. LUKAS

    Minuly tyden sem si udělal radost a koupil sem si pitbajčka 140 ccm ma krapet vetší kola 17 a 14 a +-15 hp přetryskovaný s105 oktanovym béněm a lepší svíčkou lítá přes kilo což je fakt hell a ten zvuk hell na druhou ale právě pro tu velikost je to prda a vzbuzuje to pozdvižení

  349. LUKAS

    to roman ventily se štelujou za studena sem zjistil

  350. LUKAS

    to mirek http://www.showrider.cz-ma tam e shop s nd na pity i nejaky tunningy a i ty třmeny samotny za 720 kč

  351. roman štochel

    a jaké jsou vůle na ventilech?

  352. LUKAS

    NEKDE SEM ČET ZE MANUÁL UDÁVÁ O,7 MM ALE TO JE BEZ ZÁRUKY

  353. LUKAS

    NEKDE SEM ČET ZE MANUÁL UDÁVÁ O,7 MM ALE TO JE BEZ ZÁRUKY

  354. LUKAS

    SORRY 0,07 ALE TOS PSAL TY :)) JÁ TOHO TENDLE TYDEN O PITBAJKU HODNĚ SLÍDIM PO NETU TAK MAM GULÁŠ TROŠKU

  355. 1993

    ja sem mnel ten pitbike pul roku a rospulilse mne pri skoku

  356. PEPÉ

    KAMOŠ MA KOLO ZA 70 LITRŮ A ROYPULILO SE MU PŘI SKOKU TO NENI NIC SMĚRODATNÝHO A NEZNAM NIKOHO KDO ZLOMÍ BIKE NEBO MAŠINU KDYŽ DOBŘE SKOČÍ OVŠEM PITBIKE NENI NA HC FMX TO TI ŘEKNE I PRODEJCE A DYŠ SEŠ NAIVNÍ TAK SIS SKOČIL A MAŠ HOVNO HAHAHA

  357. Zonda

    Chtel sem se zeptat, jakou motorku si koupit, uvazuju, mezi temito:

    http://www.dirtbike.cz/index.php?page_id=detail&kategorie=pitbike&detail=12

    a touto

    http://www.tipmoto.com/inzerat.php?tid=73824&fid=

    A pitbike Sohoo 250

    Co doporucujete, diky

  358. Weeteg

    No…Kdyz uz chces tu 250(coz ti nedoporucuju) tak uz radsi tu první… Ta drua je totalni sracka uz od pohledu, bejt na tvym míste tak si radsi koupim nakej Lifan 125 nebo 140 a s drobnejma upravama muze mit stejnej vykon jako 250, vazne dost kvalitni je tenhle – http://www.tipmoto.com/inzerat.php?tid=74788&fid= je sestavenej z nejlepsich komponentu co se da za ty prachy sehnat, a tunit se to da do aleluja(lepsi karbec, vetsi kola, popř. vetsi motor , lepsi kyvka….je toho hafo)kdybys chteljeste poradit neni problem ;)…

  359. Mirek

    Zdar co rikate na X-MOTO XB-35 250ccm to uz je jiny kafe rozvod OHC karbec Mikuni vidlice Showa koncovka taky nevypada zle a za ty penize se mi to zda v pohode kdo ji mate doma tak napiste svoje poznatky já mel AGB-21 slusna motorka akorád to chtělo stalou udrzbu motorove v cajku pak jsem přesedlal na AGB-31 250ccm a ta se mi rozpadala pod rukama proste totalni srot po 2mesicich jsem ji prodal a to uz mi chlastala olej vazne mrdka.Ted mam Suzuki DRZ-400 novou a ta se mi do terenu moc tahat nechce stala nemalo penez a je mi ji lito proto uvazuju o koupi XB-35 jevi se mi to jako slusnej krok vpred jsem rad ze se japoncici nebo kdo to sklada dohromady porad snazi.

  360. baworak

    Zonda .to si fakt radši kup 140 nebo 150 a tu 250 v klidu poděláš slysšel sem že 250 sou nahovno

  361. KTM exc 125

    Baworak.Tak to dobře kecaš ja mam 250 už rok a nemam s ni žadne problemy je lepši je vyši a ma lepši vykon a to na ni jezdim takřka každy den.Za to na 125 sem chytal křeče do noh jak sem byl na ni skrčeny

  362. xXx

    Ten samej mám doma teda podobný barvy :D

  363. salát

    cau kluci,jezdíte někdo na pitbiku v Brně?nemam skym jezdit.mam 200

  364. salát

    cau kluci,jezdíte někdo na pitbiku v Brně?nemam skym jezdit.mam 200

  365. navrc

    cau prosimte nevi nekdo kde seženu plasty na pitbike 29 pošli mě kdyžtak odkau na imel dik moc muj meil je honzanavrc@seznam.cz

  366. Zdeněk

    V sobotu 01.03. 2008 se v Daytona Karthalle bude konat první závody PITBIKE MINIMOTO v tomto roce.

    Kdy? Sobota 01.03.2008
    Kde? Daytona Karthalle Vídeň (u Langenzersdorfu)
    od 8-12 h
    cena: 45 Euro

    Kategorie I – 125
    do 125ccm, zadní kolo 10nebo 12″, přední 12 max 14″, 4-taktní motor, ležatý s 2 ventily.

    Kategorie II – Open
    do 180ccm, zadní kolo 10nebo 12″, přední 12 max 14″, 4-taktní motor, ležatý s 2, 3 nebo 4 ventily

    Velikost pneumatik musí odpovídat pravidlům příslušné kategorie. Jako obutí jsou dovoleny slicky a profilované pneumatiky s různými směsi ( pneumatiky s hrubým vzorkem jsou zakázány)

    Volné tréninky, kvalifikace, 15min. + 2 kola na každou kategorii. Při velké účasti bude předběžně rozhodnuto o jízdě.
    Žádná druhá jízda.
    Ti kdo se chtějí přihlásit tak si pospěšte. Konec přihlášek je 15.2.08 na motovirus@centrum.cz

  367. Weeteg

    Serte na Sohoo jděte aspoň do lifanů nebo do USA pitů

  368. Ales

    Prodam x-moto dirtbike….

    poznámka webmaster :Neprodáš, inzerát smazán, nejsme žádná neplacená inzerce, sorry, ale s tímhle sem nechoď.  

  369. Zdeněk

    Už je to tady, byla zahájena registrace do seriálu Fosbeton Cup 2008. Registrovat se můžete na fosbeton@fosbeton.com nebo motovirus@centrum.cz Více info najdete na http://www.dirtbike.cz nebo na http://www.fosbeton.com Pojede se o nové dirty. Pozor, první závod se jede už 12.4.2008

  370. Milan

    2 Ales: Za kolik?

  371. kkkk

    CHcete se zbavit ditěte kupte mu motorku od činy co je to co tady nabizej a každej to chce!! Ptate se jak se ho zbavit stači ho na to posadit a motorka ho zabije za vás!! Hoši stroj sem neviděl!!

  372. kkkk

    všechny činsky motorky sou debilni všechno se na nich sere nekupujte si ho radim!! pokud se někoho nechcete zbavit!!

  373. Zdeněk

    kkkk: máš pravdu, mám kluka a od 10 let se ho snažím zbavit, a nic, a o to se snažím skoro už 4 roky, teď se už pul roku snažím zbavit dcery, tý je 10 let, a taky nic. Kluk jezdil na Sohoo 27,28 a poslední 2 roky na 29 (všechno Čína). Zatim víc peněz narvu do mé velké motorky za sezonu než do klukovi motorky za ty 4 roky. Jezdíme závody na pitech, a více urazu má na kole. Takže nevím o čem ty tvoje připomínky jsou. motovirus@seznam.cz

  374. márty

    já chci taky tohle peklo

  375. paja

    ahoj chtěl bych se zeptat jeslti je pit bike trat v Roudné u Českých Budějovic a jestli ano prosím o upřesnění polohy dík a čau

  376. DJpytel

    zdarec,hochu mas fakt dobrou masinu ale ja ma 4kolku 150cc a to je teprve pozitek z jizdy.Zatacky na plnnej penal driftem skoky tak dobry ale nejde to moc na zadni :-(

  377. Zdeněk

    Paja: v Roudné u Českých Budějovic je nejlepší dráha pro pity v republice. Jestli chceš vidět fotky z tratě tak koukni na http://www.dirtbike.cz a jestli se chceš svézt na této trati tak se přihlaš do seriálu závodů na http://www.fosbeton.com

  378. fox 55

    arec pitéééééři na pit biki doporučuju trat ve SMRKU U TŘEBÍČE fakt doporučuju…..Aete mam dotaz ja mam tu 29 sohoo ale zelenou a potřebo val bych vyší řídítka.Vyší než original ale ne takovy jak na thumpa np proste neco mezi.pošlete mi odkaz na nejakou stranku s dilam na mejl dok a arec

  379. shorty_20

    cau chci se zeptat na tuhle AGB 31, 250 ccm nema te to nekdo a je to taky čínan jo,dá se na to spolehnout??přemejšlím wo ní dok za odpovet.http://www.dirtbike.cz/index.php?page_id=detail&kategorie=pitbike&detail=11

  380. coccKa

    pico to chci taky uz mazu za tatou a da nejakej chlup je to fag mazec!mel ji kamos a rikal ad si pripravim 5000 na novy srouby ze to sou sracky ale ja mu moc neverim ale tahle je fag mazacka du do ni!!!!!

  381. KTM exc 125

    Jesli mužu vam všem poradit rači chvilku počkejte a kupte si velke MX nebo ENDURO ja vim o čem mluvim sem si řikal že kupim tež toho pitebike a to je taky lepši pionyr

  382. shorty_20

    ja ma vybranou 250

  383. Tomáš Prášek

    Čaute všichni kolik takové dělo stojí předem díky !

  384. coccKa

    hele lidi uz ma doma pit bijuhuuu ma radost jak svine 125 libovka jeste vykucham vyfuk:P:D
    zatim lidi

  385. Milan

    Ne, neleje

  386. ja

    tenhle stroj, novej sezenes tak za 15 litru

  387. Zdeněk

    Chci jen připomenout všem že 15.3.08 se jedou v Horařďovicích první letošní srnda závody na hlíně venku. Přiďte se svézt a pokecat o upravách co jste dělali přes zimu. Více info na enduro-horazdovice.cz

  388. Wota

    Zdárek, ty vole, ty jsi mi jí vyfoukl před nosem!!! Ne, ale tak přeju ti to, protože kdyby sis jí nekoupil, tak bych si já nekoupil HUSABERG FE450e (TÁHNE JAO PRASE, BOŽÍ STROJ NA DRÁHU!!!!) TAKŽE TI VLASTNĚ DĚKUJU!!!!

  389. Roman

    Ja sem si ji koupul taky a musim rict ze je to bezva masina ani jednou se me stim nic nestalo a to to honim poradne. ja sem si nechal vilyt ram a udrzi to az 150 kg takze supr,mam podobnou jak ty ale cerno cervenou. Fakt rikam je to bomba masina ja stim jezdim na ryby a vyjede to vsude fakt bezva stroj

  390. Paulomj

    je mastna jezdim na stejnym tipu a sou uplne super–za kolik si ji koupil????–ja ji videl za 21 000—koupil sem ji v nemecku za 12000:)

  391. pavel

    fakt dost husty do chci doma jo

  392. pavel

    prostě husty to je něco tak na to budu šetřit sice mám doma lepši ale to nevadí

  393. jaroslav voler

    prodas mi ji nebo mi dej ne imejl neky nebidky a dobry krami dik jarda a sem i na chatu pacinda10

  394. mirek

    cau lidi chci si koupit pitbike ale nevim jakou znacku koupit. nekdo mi rek at koupim ARROWY, ale fakt nevim. Predem dik

  395. Zdeněk

    Když navíte jaký stroj koupit,lehká pomoc. Přijeďte 12.4.08 do Roudné u Českých Budějovic na první závod Fosbeton cup 2008 ( speciální seriál jen pro pitbike v motokrosu, přihlášeno již 60 jezdců) a tam budou na 100 % všechny stroje co se v Čechách dají koupit. A tam si mužete pak udělat obrázek a posoudit stroje nejen podle vzhledu ale taky podle toho jestli dojedou. V Roudné je totiž speciální pitbike dráha která prověří jak stroje tak i jezdce. Více info a přihlášky na http://www.fosbeton.com

  396. Kuba

    Mam takovej problem mam pita 125 ccm 34 ale mam ten problem že už sem na ni najel dost KM a newim o kolik se maji stelovat ventily mužete mi nekdo poradit o kolik mam vystelovat saci a vejfukovej ventily ?? Kdyžtak odepiste na kumalej@seznam.cz

  397. lukas

    zdar chtel bych se vas zeptat jakej mate nazor na tohle http://sk.aukro.cz/item331310681_pitbike_110ccm_4takt_novy_a_zabaleny.html
    dik za odpoved a rady

  398. pták

    hele pitbike je super mam ho taky a fakt supr ja ho mam z ameriky a fakt dobry tady v cesku bych ho koupil za 50 000kč a ja ho mam za 20 000kč fakt kruty…..jo a ten pitbike je dobrej

  399. the King

    Hej lidi,tedka uz najdete pitbike uz aji za 12tisic,prave si na neho setrim!! Ridicak nejni zapotrebi,protoze to stejne na ulic nemuze,protoze to nema SPZtku,zdareeeeeeeeeeeec

  400. Lev

    pit bajk dráždim sti fakt každýho nedělního procházkáře je to fakt ůlet jak všichni uskakujou né že bych je míjel schválně tak rychle ale budí to asi respekt mam 140 a vyhodil sem tu skelnou vatu z vejfuku tak příjezd je ohlášen pořádnym kraválem teď trošku laboruju s nastavenim vidlic

  401. Saska

    Zdar hoši.nemá někdo na prodej pita,nebo mi prosim poraďte,
    kde ho mám sehnat.Myslim že je to super. díkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
    saska666@seznam.cz
    723112403

  402. ktm

    hale tak se mrkni na tipmoto tam sou celkem dobry moto.pitbike=supeeeer uz na to setriiiiiim!!!!!!!!!!!!!!!

  403. fmxman

    je to dobry ale mam minibike vyladeny o 35procent a vali mi to 105km za hodku tak si naser

  404. kemal

    nabidnete mi nekdo pitbike do 9litru pleas v černy barve

  405. otek

    pánové…v létě mě ruplo v bedně a koupil jsem Sohoo 250. Pravda je ta, že když mě to dovezli, tak ta motorka jela přesně 30 sekund, než zhasla. Přiznám, že mě to trochu nasralo, ale jako kluk jsem měl fichtla, takže asi všichni víme, že nás nějaká prkotina nezastaví. Byla to vadná a zpuchřelá hadička přívodu do karbce a špatně prolislej palivovej filtr. Oprava za cca. 100 a moto jede jak sviňa a naprosto spolehlivě startuje (i v zimě na nožku). Jediný co Vám radím, teda pokud neplánujete si moto uplně odpravit je výměna čínymotooleje za nějakou pořádnou mazanici 10W od Castrolu třebas…….to co z motorky vyteklo připomínalo olej ze sardinek a barva byla šedivá……po novém papaní je motorka naprosto klidná, běží jak Japonec a opravdu jiný zvuk. Obecně je to dost hlučnej stroj, takže já spíš utlumoval kvůli sousedům v zahrádkářské kolonii. Moc to nebrzdí i po výměně brzdovky. Chce to novej řetěz a nějaký to občasný dotažení, ale pozor hřebíková ocel. Jinak je to za ty prachy super moto, hromada síly, kopec nekonec jenom kvatuješ a pořád zrychluje. A jinak jsem to přelepil origo samolepkama Yamaha a sousedi závidí :)

  406. otek

    a taky mě napadlo koupit otevřenej vzducháč a nové pneu, ale už si otec klepe na čelo……….a pak to sám sedlá, takže radost pro každého. Papá to asi 5litrů, záleží na stylu. Na moto neskáču pač jsem posera, ale myslím že mých 85kg by asi ani nesnesla……

  407. otek

    mám dotaz jestli někdo nevíte, jak to trochu výkonově poladit?

  408. salát

    prodam… Čárys Sayz : "neprodáš. Nejsme bazar. S inzerátama musíš jinam…inzerát smazán" 

  409. Vlado

    Ahoj. Mám takovou otázku. Koupil jsem si mašinku a má asi vykuchaný tlumič.Sousedům se to nelíbí tak bych s tím něco potřeboval udělat. Neví někdo jak je to v originále. Já tam mám děrovanou trubku a okolo asi do 3/4 nacpanou vatu. Nemá tam být ještě něco jiného?Připadá mi to nějak divný, protože ta trubka ja průchozí. Jestli někdo může poradit tak písněte. Ten zvuk se mi líbí , ale pro klid bych to potřeboval trošku utlumit.

  410. otek

    ahoj je to přesně tak….jenom trubka, trochu vaty v děrovaný trubce a taková malá síťka na konci tlumiče…..řešil jsem to stejný, ale hodně tomu “zvuku” pomůžeš, když sundáš ten poslední díl koncovky, do té sítky narvy kovovou trátěnku a přikry to kouskem plechu (použil jsem slabý plech) navrtej do něho několik děr (10) přilož a zajisti to zase tím vrhním dílem. Je to nejlacinější a opravdu funkční zbůsob, aby tě sousedi zase zdravili. Moto už ale při ubrání neprská a pocitově míň jede, ale to je jasná daň. Děr asi udělej víc ať se nedusí. Hraju si s tím pořád – myslím teda výfuk….to je jedno :) Když mě napadne něco nového ozvu se.

  411. otek

    myslel jsem drátěnku

  412. duskin

    cest vseci!!!! chcu si kupi Sohoo agb 34 nevite jestli jo to v poho pitbika???

  413. naet

    hej prosim te mohl bys mi poslat stranky kde se prodavaji pit bike 4taktovi 125ccm?neco podobniho jak mas na fotce a aby to bylo do16000 DIK

  414. naet

    jj na mtbesko psl dik

  415. pitbyke

    pekna a ty polepy sou hruby ja mam taky takovou podobnou ale mam polepy DC.

  416. pitbyke

    http://www.dirtbyke.cz tam je to GooD.

  417. lukas86

    Ahoj potřeboval byt poradit s řazením u pitbika, a taky v jakých otáčkách se řadí a podřazuje už jsem na motorce nejel asi 7 let tak sem to zapoměl díky za rady

  418. filip

    zdar pico hej nemuzu sehnat dili na dirt bike 125 rok 2006vyroby potreboval bych retez nevis o necem napiste diky…………..moc

  419. filip

    asi kolem 1000za retez a nejvic 1500dik

  420. Pepa*!

    Nazdarekk…….mel jsem pit bike 125 a to podle miho souzeni byla dost na hovno(porad se to sralo a hovno to jelo)a premyslel jsem o tom pit bike 250 tak se chci zeptat jestli neni to stejyn jako jestli to jede spolehlive,jestlu vali v poho motor a tak podobne…..predem dikk za odpoved

  421. baworak

    no tak já mám sohoo agb 29 a žádný problém sním nemám úplně v pohodě všechny čínsky nedostatky sem odstranil a v klidu a co sem já slyšel tak ta 250 je prej pěkně nahovno ,podělá ju bez problémů 140 a 250 mi příde už nějaká divná vzhledově

  422. péťa

    ahoj prosimtě do toho se leje benzín nebo nafta???

  423. DollyX

    Zdravím, nevíte jaký je rozdíl mezi AGB 29,140 ccm,Lifan odkaz: http://www.dirtbike.cz/index.php?page_id=detail&kategorie=pitbike&detail=97 a AGB 35,150ccm odkaz: http://www.dirtbike.cz/index.php?page_id=detail&kategorie=pitbike-racing&detail=318

    krom toho, že má vyšší zdvihový objem motoru 150ccm. Zajímá mě spíše konstrukce a provedení aby to něco vydrželo.

    Popř. kterou byste doporučili více z těchto dvou?

    Moc díky za info.

  424. gatuso

    čauky lidi mam taky ditrbike 125ccm je to fakt žihadlo akorat nemate nikdo novou gumu? je to rozměr 3.0-12 je to zadní moc pred dekuji ozvete se na e-mail:filipekmojezlaticko@seznam.cz fakt moc dík nemužu jí sehnat

  425. lukas86

    ahoj koukni se na http://www.ctyrkolky-minibike.cz/?p=productsList&iCategory=32&PHPSESSID=b6f539c76542125f2752cfc33b439d68 tam jí maj za 620Kč což si myslim že je dobrá cena

  426. bigcity

    Helůůůů, chci si koupit AGB 29 140ccm, ale neumím jezdit na motorce. Tak uvidím, jestli mi to půjde…

  427. Hoffi

    péta:-hele do mašiny s leje jen natural 95 nafta to uděláš jednou a máš po jěždění

  428. Hoffi

    lukas86:-zdarec jak u které se řadí u 125 se řadí 1 dolů neutrál mezi 1 a 2 a 2,3,4 na horu

  429. Cross R4d4s

    cuss hosi jak se na to tak divam tak sou to celkem v poho masiny. ale ja premyslim tak minimalne o 200ccm aby to melo trochu grady :D. je mi sice 14 ale uz bych chtel vyzkouset neco ostrejsiho. tak snad se podari:)

  430. YAmaha XT

    Hosi hosi, kamos si koupil pit bika a sere se na tom vsechno !!! nerikam ze si clovek na tom nezaradi ale za ty prachy si kupte radsi velkou motorku ja mam yamahu xt600 a to je sila neda se to srovnavat. mejte se

  431. Čárys

    4: yamaha XT : ty si objevil zásadní věc !

  432. lukas86

    ahoj potřeboval bych poradit jestli náhodou někdo nevíte kde koupit nový nebo použitý(ale v lepším stavu nic roztrhanýho) motocrossový kalhoty vel.30 za 800-max. 1300kč nebo někdo jestli náhodou neprodáváte (potřeboval bych je co nejdříve) díky za nabídky nebo za radu

  433. Happy

    for Dollyx: kup toto http://www.dirtbike.cz/index.php?page_id=detail&kategorie=pitbike&detail=34

  434. Happy

    AGB su jebky kupime XB31!! http://www.sohoo.cz/

  435. radas

    cao jaky pitbike jsi koupit dik

  436. DollyX

    for Happy: moc díky za reakci, zajímalo by mne proč bych si měl koupit zrovna tento model. ja se rozhoduji mezi AGB 29 nebo AGB 35… Tys mi napsal AGB 34. V čem je tedy lepší?

    No a ještě si mne zaskočil svým dalším komentářem ato: “AGB su jebky kupime XB31!!” Pročpak?

    Děkuji za info, moc mi tím pomůžeš ve výběru pitbika a snad i ostatním taky ;-)

  437. Happy

    for DollyX: poradil jsem ti AGB 34 A abych byl přesnější tento model má motor 140ccm EXCELENTNÍ tlumiče a oproti AGB 29 je takový hravější a to za asi 19800kč
    s těma jebkama je to tak že na AGB se fšechno sere jako když s tim člověk nedělá moc pičovin tak je to ok ale spojka se sere na 125ccm dost často pak ložiska a rámy ja mam AGB 21 a zatim fklidu dyž se neco rozmlati dily se daju sehnat levně na http://www.sohoo.cz ale XB 31 to je 250ccm a to už je dobré peklo
    nic draku poradil bych ti asi AGB 34 A nebo levnější AGB 34 (125ccm) na ty 29 si fsichni co znam stěžují ale jestli do toho chces vrazit vic tak doporučuju PITBIKE CSJ-DM02 podiv sa na http://www.showrider.cz Zdena to tam ma v e-shopu tak zatim zdary

  438. Happy

    for DollyX: jeste k tem jebkam normálnímu stačí AGB ale co s tím někteří agenti co znám dělají to neni ježdění to je hovadství
    vsechny pity z číny sou supr fakt ze jo CHINA FOREVER (ale le jemně s tim)

  439. Marek

    čusec draci přemejšlim že si jí taky pořídím ale pořád mi vrtá hlavou jestly si rovnou nemam koupit velkou

  440. Bucky

    Čus lidi mělsem 13 tisic a na dobry strance sem našel Pitbike Lifan 125ccm (90cm sedadlo) fak stroj a je novej. tak sem ho kupil. ja sem stim jel 116km/h fakt maso a ten vykon. Dosut sem jezdil na fichtlu no hruza co 100km to porucha, olej teče, prostě hnus. Doporučuju Pitbike Lifan 125ccm

  441. Marek

    čusec Bucky na jaký adrese si to našel pošly mi jí prosim na e-mail marek.smit@seznam.cz předem díki

  442. pavel

    to je husty tu mam doma taky je to super nej. v zimě .mě stáka 27 000kč mam jeste babetu a fichtla !!!!!!!!!!!! AGB 29 je NEJLEPSI!!!!!!!!!!!!

  443. MILAN

    ja mam taky pit bike

  444. MILAN

    moje icq je 353645938

  445. MILAN

    a pak mam kawasiki 85

  446. Matin KTM

    Nevim co je na tech mrdkách čínskejch pěknýho sou to sračky , já osobně jezdím na KTM a od 125 – 525 , sx ,exc sem jich měl asi 8 a ktm je nejlepší značka endura motokrosu na světě a to nemůže nikdo popřít……..!!!

  447. Marty

    čus poraďte mi jak mam mvyndat tu síťku z výfuku dík.
    jinak tohle je moje http://www.youtube.com/watch?v=RBTRdCiU5Uo a fakt sem spokojenej

  448. Marty

    jo a zvuk je lepší točil sem to na mobila takže je ten zvuk na hovno

  449. danielmunzar

    tohle budu mit k vanocum asi ….!!!uz se moc a moc tesim….

  450. tukan

    chce nekdo koupit uplne stejnyho pit bike za 15000kc piste na mail specha je fakt dobrej

  451. pihin

    matin KTM…..jeho tatinek ma asi hodne penez,jinak by se ktomu ani nedostal a byl by v pr….!
    ted tady machruje ze jich mel asi 8!!?kamo rekl bych ze si jich mel 9 ne? rekl bych ze ses tady nejlepsi ty a ne KTM troubo!!!!!

  452. Fox

    Tahle motorka je fakt slusnyho kalibru takze ji chci

  453. Mirekk

    Hustá mašina, pokud hledáte něco o minibike a pitbike tak ja našel http://www.mujminibike.cz/ hodně slušná stránka o minibike. Mají tam i dost dobré fórum.

  454. baworak

    martin ktm-to máš pravdu že Ktm jsou suprovy motorky,ale musíš brát že každej nemá kolem 100000kč na to aby si ho koupil ,dirt je sice čína ,ale nemá chybu má chyb má ,ale když je odstraníš tak je to supr já sem stím třeba spokojenej víc než s Hondou dvoutaktem sice to moc rychle nejde ale má to ten správnej krouták

  455. jirka

    pitbike to je mašinka mam ho taky a to je kalba

  456. marek

    Matin KTM neser si na hlavu ano …. preco porovnavas motorku za 100 -130 tisic s motorkou za 30 tisic … a ked ich mas tolko vela tak mi jednu mozes poslat nie …ty frajer…

  457. Smutnej

    tak tu si koupim :D

  458. majkl

    Zdraim vsechny pit bike ridery chtel bych si koupit pitbike , ale nevim jaky libi se mi agb 29 jak cenou tak vzhledove ale nevim jak je na om kvalitou a zpracovanim materialu http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=165083 to je ona a nebo se mi libi thumpstar pry je to americky a kvalitni http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=164957 ale je zase drazsi

    myslite ze se vyplati zainvestovat do thumpa nebo klasiku od sohoo ?????
    Vážne nevim tak pls poradte

  459. Mara

    4 majkl

    Kup si tu sohoo pac ten thumpstar nei orig ! a zbytecne natahlá cena kuo si sohoo klasika :)

  460. pavel

    docela hustý mám doma to samí ale černý,jede mi 100km/h.AGB je nejlepší……………………………………………………….

  461. ondřej

    cau vsichni..nevite prosim vas nekdo kolik muze stát nová spojka na muj pitebike??diky

  462. spojka

    čau koukni na http://www.sohoo.cz tam je v nahradních dílech určo

  463. ๖ۣۜҲ≈Tєдm๖ۣۜMonik

    Čau lidi tak ja jsem si objednal 29 140cc už jsem se na ni tešil jak píča a dnes mi volal prodejce že prej budou skladem až v půlce července to nasere ale nic no ja si počkam jen se chci zeptat jak je to s tou přírubou u vejfuku je to dobrý vyndat?? a jak to dlouho trvá??

  464. svicka

    cau nevite jakou svicku tam mam dat potrebuju neco od NGK ten kod

  465. svicka

    cau nevite jakou svicku tam mam dat od NGK cislo ty svicky staci

  466. Jonny

    super chtelo by to jeste adresu kde si tuhle tu krasku obednat :D

  467. lukas86

    ahoj nevíte kde by se dala sehnat hydraulická spojka na pitbike a takovej ten celej plast jak drží sedačku k rámu(a je to na sohoo agb 34 -z jinýho modelu ten plast nepasuje) a nebo kdyby jste někdo měl pita agb 34 na náhradní díly nebo díly z tohoto modelu tak bych je koupil– muj mail setek86.lukas@seznam.cz tam mi kdyžtak napište kdyby jste o něčem věděli díky moc

  468. mx venca

    zdarec borcy pkud mate toho običjniho pit bika 110 tk otočte zadni tlumič lip tp tlumi a je to viši ae je to super

  469. mx venca

    kdby mnel nekdo vidle na prodej treba tydle co jsou tady na tomhle pitoj

  470. PJSDFPA

    mAM TUHLE ALE V ZELENYM SERE SE VTOM PŘEVODOVAKA A GUMY ALE JINAK DOPOORUČUJU

  471. Jan Franěk

    Na tady mašiny se papíry nedělaj vůbec víš ale jestli máš tu trať na svim pozemku tak tam si mužeš jezdit jak chceš ale mmy s kamarádama jezdíme všude dokud nás nechytnou

  472. Smoke

    ja mam taky pit bike

  473. Luki

    Kdo to Sohoo vyrábí??? Dík za odpověd

  474. sohoo

    Je vtom motor honda akorat to tam neni napsany

  475. Strny

    Hmmmm pekna jako dost fesna krasavice:D Ja jsem si taky poridil ale 250ccm a jako narez jako prase…Chlupaty nemaj sanci muhehe…

  476. ๖ۣۜҲ≈Tєдm๖ۣۜMonik

    ty vole ja už 1 měsic čekam na prodejce kdy budou mit tuhle mršku skladem ale ve140ccm a zatim nic prej maj 28.07 bejt skladem tak možna že už tehle tejden budu jezdit pak vam napišu kde se to da koupit ale kdyby jste třeba googlovaly tak to mate hned

  477. Lenny

    Já mám CBF-33A a jsem s ní spokojený.Je mi 14 a je pro mě akorát:-)

  478. ales

    tomam doma presne to stejny a je mi9

  479. Zdeněk

    Zdravím všechny, po delší odmlce jsem opět četl Vaše stránky a nestačím se divit. Píšete zde docela duležité informace, jako že KTM je lepší, akorát stojí NOVÁ 6x více jak nový pit, po každých 20 mth do měho musíš v náhradních dílech nasypal tolik peněz jak za dalšího pita, jinak OK. Na posledních závodech Moravia cup jezdil na pitu nejlepší časy kolem 1min 8s, což je o 4s pomalejší než borci na 450 pri závodech Meteoru. Takže o čem to je. Nejvíce mne baví lidičky kteří dokáží jen o ježdění hodně mluvit a psát. Zde na jihu čech se jezdí nejvíce závodů v celé ČR. Takže kde jste? Jedna odpověď pro ti co čekají na pita a nadávají na prodejce: v číně jsou 3 továrny kde se vyrábí motory pro pity. Po zemětřesení je jedna totál zničená, druhá jede na 30% a třetí na 80%. Motorky jsou vyrobeny ,akorát nejsou do nich motory. Doprava dnes trvá 3 měsíce minimálně. Jenom nám příjde v nejbližších dnech kolem 200 motorek, a takže již objednáváme na vánoce. Měl jsem v obchodě zákazníka který se se mnou dohadoval o ceně motorky. Znáteto. Ve finále z něj vypadlo že si koupil kolo na běžné ježděni za 32 tis. Musí si každý uvědomit že na pitu je mnohem více součástek než na kole a bude se dohadovat o ceně . To totiž nemá logiku. Muj kluk jezdí pita za 75 tis. Je to hroznej balík. Najede te 40 mth a jste v tom za dalších 6 tisíc, skoro stejně jak KTM (sprotovní nářadí). Nikdo se s Váma o záruce nebude ani bavit. Takže jsou dvě možnosti, koupit co nejlevnější stroj a nadávat že to hoří když s tím jezdím na motokrosové trati a nebo sáhnout hlouběji do peněženky.

  480. vojta

    nazdar čárys nesmilova bi se a nedal mi rukavice

  481. martin

    cau panove,kazdej kdo si to chcete koupit tak si to hodne rychle rozmyslete protoze ja sem ji mel a je to tak jako kdyby sis za 17OOO pujcil motorku na tyden protoze po tejdnu jezdeni je na vyhozeni!po 2 hodinach jezdeni mi vycak zadni tlumuc a houpal sem se jak na vode ze se na tom nedalo ani jezdit a ty predni vycakly den na toa behem TRI dnu se mi vytrhly draty ze stredu zadnuho kola a to sem na tom neskakal tak a to nemluvim o spalenem starteru je to horsi nežli čz,po kazdy jizede se v tom hhodinu hrabes.to provedeni ty radobi motorky je tak strasny ze se mi z toho chtelo blejt.ty lidi co to tady vychvalujou sou lidi ktery to prodavaj nedostanes k tomu ani kupni smlouvu a kdyz jim zavolas ze se ti to sere jak tohle muzou prodavat tak ti reknou a co by si chtel za 17000 jenomze ja myslim ze sedmnact tisic jsou taky penize a je lepsi je dat do kasicky a pak si koupit motorku a nez je utratit za tejden ježdeni.kdybych mel vyjmenovat vsechny ty zavady co se mi stim stalo tak tu sem jeste tejden treba utrzena kyvka a atd a atd a atd.ted sem koupil hondu cr 250 a ani v nejmensim se to neda srovnat.omluvam se prodejcum tehlech sracek ale to co delate je hnus!!!!!!!

  482. Čárys

    4: vojta: Jasně, není problém.

    4: Martin : evidentně jsi měl nějakej problém, ale zapoměl jsi napsat, žes to NEKOUPIL od nás.
    Kydáš tu sračky docela slušný, zřejmě jsi velkej střelec, když srovnáváš 250 CR s malým čínským pitem.

    Bože, sem tam je tu nějaký komment opravdu k smíchu. Pobavil jsi mě moc. Máš ještě nějaký špatný zkušenosti ? Mohl by jsi se prosím ještě trochu zhrzele podělit? třeba adressu toho obchodu kde ti to takhle krásně prodali ?

    Utržená kyvka předpokládám byla když jsi s tím sjel z obrubníku. Dráty asi taky vylítaly, třeba když jsi přeřadil z dvojky na trojku – samy, že. Co jsi s tím proboha dělal ?

    Nevím teda, kamaráde, ale my to měli cca rok, a až na pár drobnejch oprav, a samozřejmě pravidelné údržby, to bylo ok, a ADEKVÁTNÍ pořizovací ceně.

    Pity už neprodáváme, takže je mě jedno, co si o těhle motorkách myslíš, a omlouvat se nemusíš prodejcům, ale spíš tomu, co jsi s tím malým chudáčkem prováděl. To byl totiž evidentně hnus !

    Čus.

  483. Stroke

    Jak tak koukám, tak sem píše banda kret.enů, a lidí, co tomu nerozuměj.
    Leda tak Čárys a Zdenek vědi o čo se jedná.
    A jestli myslíte, že zaplatíte 15.000 za čínskou motorku, budete na na ní řádit jak hovada, a když se vás někdo zeptá na pravidelnou údržbu a výměnu oleje a vy budete dělat že neslyšíte, jen budete jezdit, tak pak nečekejte, že to něco vydrží.
    Nevim kdo po čechách rozhlásil fámu, že motor je kopie hondy, ale asi se moc nevyznal.
    Od kdy honda vyrábí dvou ventilový ležatý motory o obsahu 125 a 140ccm?
    Přečtete si co napsal Zdenek a pak něco kydejte.
    A vážně si nemyslete když vysoukáte z kapsy 15.000, tak dostanete motorku, na který budou bez údržby lítat ještě vaše vnoučata

  484. Fenda

    Ahoj chlapi,právě přemýšlím,že bych si zase koupil nějakou motorku na cross jen tak na hobby ježdění,nechce se mě do toho dávat zbytečně moc peněz,tak jsem se rozhodl že zkusím asi pit bike,mohl by mě někdo z vás prosím poradit a třeba poslat i pár odkazu,který přesně typ pita by byl zhruba nejlepší abych nekoupil nějakou uplnou sračku? Chci do toho narvat tak okolo 15tis max 20tis. A kdyžtak mrkněte i na tento odkaz jestli se vám zdá v pohodě http://motobazar.artinzert.cz/cross-enduro/inzerat-118621-pit-bike-150-ccm-a-200-ccm/ diky moc…

  485. Winky

    No zdar hosi… Uz dlho citam toto forum tak ako aj ostatne,pred mesiacom som si kupil pita Agb-29 125ccm,kupil som ho od chalana ktory na tom robil poriadne peklo,a okrem zlomenych riadidiel,ohnuteho predneho rafiku a najnovsie aj vybitych prednych tlmicoch s tym dokopy nic nieje.je to model 2007…Je to proste kruty stroj,kamosi okolo jazdia velke KTM 250 a vselico podobne,kazdy jeden ked na mojho pit sadol kazdy to chce,kazdy kto vie co s tym to chce. No ja len reakcia na ludi ktory to tu stale porovnavaju s velkou motorkou tolko ze,velka motorka alebo inak cross alebo enduro,je uplne iny sport.Ja neviem preco to tu ludia vobec porovnavaju.Poprve za 25 000 sk si toho vela nekupis,ked to tak vezmem tak od 30 000 si mozno dovolis nejaku KTM sx,exc,HONDA cr 250 a podobne,rok vyroby asi tak 93,a to musis mat tiez stastie a nemusi byt zrovna v najlepsom stave.Ja len na porovnanie- Ktm exc 250 natankujes nadrz 9-10 litrov,liter benzinu v ziline 41-42 skk,cize cca 420skk plus Castrol TTS 1L cca 480 skk,tak podla pomeru si to spocitaj,nalejes to do nadrze,namastis retaz,dolejes vodu,kopnes a ides do najblizsieho lesa, ides 1-2-3 na zadne,4- 100km/h pomedzi stromy motorka sa ide roztrhnut mas tam skoro 9500 otacok, smrt v ociach,pot strach,adrenalin! dojdes skoro pa dvoch hodinach domov ak mas stastie zdravy a moto cela,davas to na stojan a checkujes stav: Nadrz prazdna,pozeras zadny plast a hovoris si mmm este jednu dve jazdy a menim-cca 1500skk Mitas,dalej pozeras rozeta jeden zub v riti,hovoris si mmm cely kit novy od 4500 skk a vyssie a tak dalej a tak dalej! Super aj ja mam rad ten pocit,nenormalny adrenalin bolest v rukach,sprcha a spat,nepoznam nic lepsie,ale ked sumarizujem stav na ucte a vydavky na buduci tyzden spat sa mi nechce! pripad PITBIKE: kupis ho ojazdeny za 20 000 skk,vybehnes von na zahradu dolejes 3L benzinu(!) startujes dojdes na pole,tam ta caka mensia trat 100 metrov dlha dva male skoky zopar otociek. das do toho co to da 1nepocitam, 2-3, skok brzda otocka okolo nohy a znova,otocka na druhu stranu je to lahke sak ma iba 65 kg tak to naklopis co sa da si prekvapeny ako ta to pekne vynesie zo zakruty, skok bryda atak dalej a tak dalej.To je popis pitbike na trati,nejdes rychlo,nema sa cas chladit,takze si myslim ze trat ja na pit to najdrsnejsie,ok nevadi tak si dame nejake enduro,nejdes 100 mas pocit ze ho mas pod kontrolou pohoda jazda usmev na tvari!!!!po hodine a pol dojdes dom,das na stojan otvoris nadrz a tam ta caka este 1L vonaveho benzinu tak sa len usmejes! Ano aj na pite sa da toho vela dodrbat,hned menis zadnu osku lebo sa ohla neviem presne ale asi cca 500-700 skk a vseliake drobnosti za malo penazi. Pocit: ruky bolia tak isto,unava podobna,sprcha a spat,a pri pocite ze rano nastartujem a este mi ostal benzin na pol hodinku jazdy mi je super!!! Hosi kto chce velku moto tak nech si ju kupi ,je to bomba,ale potom nemusite navstevovat toto forum,a ten kto si chce uzit kopec srandy za malo penazi nech sa tu len pekne vzdelava,zide sa nam to!!! Dakujem Zdenekovi a Carysovi za potrebne info!!! ste super! Dakujem zdar vsetkym Pitbikerom!

  486. Fenda

    Zdravim,jeste jednou prosim o radu a nazor na tenot odkaz http://motobazar.artinzert.cz/cross-enduro/inzerat-118621-pit-bike-150-ccm-a-200-ccm/
    motor je pry licencni honda..diky

  487. Fenda

    Zdravim,jeste jednou prosim o radu a nazor na tenot odkaz http://motobazar.artinzert.cz/cross-enduro/inzerat-118621-pit-bike-150-ccm-a-200-ccm/
    motor je pry licencni honda..diky..

  488. vojta

    prosim pošli to na stadlec 153 391 62 diki moc

  489. ondla.sek

    fenda: no nevim kamarád měl 150 a prej to bylo do týdne na odpis at uz jde o centrál nebo něco jiného tenhle typ! bych prostě nekupoval neni to snad ani žádná značka je to takové vachrlaté kupte radši něco o xmoto nebo agb to je lépe zpracované

  490. Fenda

    ondla.sek: a poslal by si me prosim nejake odkazy kde vis ze jsou motorky v pohode? A popripade doporucil nejaky presny typ motorky? Tvuj kamos mel presne tuhle? email je kdyztak fendicek@seznam.cz diky.
    Jinak klidne cekam jeste dalsi nazory hosi..diky

  491. Čárys

    4: Ondla.sek : Ty experte, a na co myslíš, že se právě koukáš ? AGB !
    Ach jo. Jdu se odpojit.

  492. lukas86

    zdravim potřeboval bych poradit kdybych koupil http://www.sohoo.cz/obrazky/nahr.dily/IMG_2721.JPG tak jak mam sundat ten rotor zapalování http://www.sohoo.cz/obrazky/nahr.dily/IMG_9616.jpg díky za radu

  493. Fenda

    čárys: ahoj,tak ty myslíš že by to nebyl špatnej kup? Nebo myslis ze bych mel jít radší do tohodle: http://www.dirtbike.cz/katalog/pitbike/115-agb-34-125ccm-cerna.html diky za radu

  494. lukas86

    Čárys prosimtě mohl bys my poradit kdybych koupil Racing stator zapalování agb na http://www.sohoo.cz/obrazky/nahr.dily/IMG_2720.JPG tak jak mam sundat rotor zapalování http://www.sohoo.cz/obrazky/nahr.dily/IMG_9616.jpg napiš sem nebo na mail setek86.lukas@seznam.cz díky moc za radu

  495. ondla.sek

    no to je jedno prostě tenhle typ nekupuj nemá kvalitní díly at uz jde o rám nebo centrál kup neco jako 29 nebo zalezi kolik mas penez
    http://shop.aykracing.cz/index.php?main_page=index&cPath=31&zenid=c44e76142d21c94b1a136cd72936ed3a
    muzes si koupit treba stompa to je uz o necem jinem ale taky stoji o neco vice

  496. ๖ۣۜҲ≈Tєдm๖ۣۜMonik

    Fenda heh cau tak ja na tom jel no ten motor je fakt jak řikaš super ale ta stavba motorky se nedá s nicim srovnat ta cena to je za ten motor ale jinak to vypada strašne kup si radši nejakou jinou neni to nejhorší ale doporučuji ti lepší kamo např ta co je nahoře AGB 29 125ccm ta je nejlepší zatim v pomeru cena/výkon a kvalita

  497. ๖ۣۜҲ≈Tєдm๖ۣۜMonik

    Fenda ta agb 34 taky není nejhorší jen má o trochu horší tlumiče inač je to cajk

  498. ondla.sek

    tak jsem pořídil taky agb 29ku 125 takřka stejná jako tady na obrázku musím říct že je to pila :)

  499. martink

    čau nemáte někdo servisní manuálek nebo něco z čeho by se dalo vyšmírovat výměna spojkových lamel u 125tky ? díky moc muj@email.cz

  500. ๖ۣۜҲ≈Tєдm๖ۣۜMonik

    na http://www.sohoo.cz nebo na http://www.ditbike.cz se podivej do nahradních dílu maš tam ty lamely a esi neviš jak na to tak tem nekomu zavojel

  501. ๖ۣۜҲ≈Tєдm๖ۣۜMonik

    hej tak dobrej kotel tak mam to co je nahoře agb 29 ale ve 140ccm a tomu řikam saze v poho si s tim davam dvoutakty 125ccm je to rozhodne vetši zabava nez velka krosina jen si s tim musí človek pohrát doladit nedostatky a pak už si jen uživat jak se za váma každej otáči

  502. kubik

    čaute.chci si koupit pit bika za 12 000 ae slyšel jsem že skoro po každé jizdě musíš vyměnit olej a nějaký destičky a spoustu dalších věcí…je to pravda?

  503. Čárys

    4: Kubik : Co po každé jízdě, po každé když jí nakopneš, tak jí musíš komplet rozebrat, a vyměnit naprosto vše. Dvakrát zařadíš a měníš komplet převodovku. S vidlicí sjedeš z obrubníku a je na repasi. Jak si na to sedneš v garáži, je třeba vyměnit tlumák.

    Prosímtě, radši si to nekupuj.

  504. kalach

    no tak peknej pit mdr , jak nekdo uz psal peknej dachl !!!no ale je to 4T takze motorove by to uz melo neco vydrzet !!a jesli ne tak je to shit jak hovado pičo !!!!!!ale je to cinska mrdka takze se to musi rosejpat pri jizde pod prdeli ……… to vylecit to z cinsky nemoci a nak to dat dohromary … naky lepsi dily (honda , yama ,l suzuki…………atak)a pak to je uz asi lepsi … no ale srat na to , to si raci koupim 2taktni YZeto a seru na nakou cinu a mam motokrosa jak hovado , sezene se i na tech 25 000 coz se da a nez cpat penize do ty mrdky co se hned zacne sypak a kdo na tom ma furt utahovat srouby?????????
    no proste pit mrd vůůůůůůůůůůůbec je to shit az na ten motor

  505. ๖ۣۜҲ≈Tєдm๖ۣۜMonik

    no tak ten kdo tomu trochu rozumí tak tomu kalachoj zavře hubu je pravda že po přiveženi je to sice vše tak trochu povolený a je s tim tak 2-3 hodiny práce ale je to zadarmo a pak ten kdo by na tom chtel vyvádět nevim jaký kusy jak na veliký mašině tak si to musí trochu doupravit stačí nářadí co máte doma a pár stovek nicméně je to super mam doma taky par takovejch mašin a pitbike AGB 29 140ccm je ze všech nej za 2 hodiny po přivežení jsem mohl jezdit bez jakýchkoli problému jinak mínusy techto stroju je že první drapák nic nevidrží tak tejden musí se koupit lepší ten už pak vydrží kvalty moc krátký takže ja musel za 318kč koupit dopředu k motoru řetezový kolečko se 17ti zuby vzadu mam origoš 42 a to je ok, přední tlumiče jdou ale trochu s tuha takže by je to chtělo zrepasovat to je cca do 1500kč a fungujou lip jak na krossce a pak stačí vyměnit páár šroubůů a dotáhnout ,měnit olej a lejt benzín sečteno podtrženo za 2500kč z toho uděláte pořádnou motorku jinak fuunguje to i bez jakýchkoli uprav až na ty šrouby

  506. pitbike afichtl man

    mam doma pitbike ako ty a fichtla do crosu fichtl mi jezdi 120 a pitbike 80 ha ha

  507. ondla.sek

    jinak teďka jsem si to až přečetl a koukám že autor píše že to má jen asi “12 koní” s tím teda nepočítejte to má tak sotva 140ka… a tohle je motor ducar kterej je o něco slabší 6,5 Kw a pak je ještě jeden ten má údajně 8,5 kw na 125ce ale s 12 koňma u tohodle rozhodně nepočítejte 125ka sotva 10 ale i tak to slušně trhá…není problém koupit třeba za rok nebo za dva něco kvalitnějšího silnějšího v dnešní době už je toho v Čr docela dost

  508. bombarder 650

    zdar tahle motorka je good mam doma 650 bombardera ctyrkolu a pitbike 125 150 a 250 kolik ti ????????????????????? maz to tu dost slusne udelany

  509. Jirka

    Zdarec ma někdo zkušenosti se značkou X-moto chtěl bych do ní jít (X-moto XB 35 250 ccm) Dík za odpovědˇ.

  510. pit ::

    prosim vaas chcem ist do agb 29 140ccm vydrzito nieco je to dobra volba?? prosim :diky za odpoved

  511. pit ::

    napriklad http://www.tipmoto.com/motorky/sohoo/101925-pitbike.html tato co vy na to oplatisa to ?

  512. Voďan

    Nakupujte na http://www.sohoo.cz ja chci to xb 33.

  513. koleno

    Pyco dneska sem to kupil JEDE TO JAK KURVA :D TRHA TO ASFALT :D ale oproti krosce je to trochu kolo ALE PEKNY KONKURENT

  514. René 140 36

    zdar hosi, mam taky tu mrsku co se tak rada mrska pod prdeli ….. mam takovy dojem ze mi sterkeji ventily a nejde ji tocit uplne do maxu jakoby mnela malo stavy. jake jsou vule na ventilech a jestli existuje nejaky katalog nebo roskresleny motor nebo neco takoveho . nemuzu to nikde najit. diky

  515. koleno

    To maš nové? Ze startu to škztá a chvíli trvá než se ventily zajedou no neni to dvoutakt :) Divil sem se že to nejdede pak sem zjistil, že sitič je vypnutý dole :)

  516. Danielsan

    Zdarec mantáci….fajn stránka toto…!!! Asi tak před týdnem mi pitbiky zamotaly hlavu a včera sem měl možnost se na dvouch projet!!! Chci si nějakej koupit ale že je znám teprv týden potřebuju nějaký základní info…o motorkách vím jen něco málo o pitbicích eště míň. poradte třeba rozdíly mezi pitbikem a dirtbikem… a stránky se základním info….dík moc…líbí se mi tu!!!
    dannous@centrum.cz

  517. Smrtihlv

    ja by som chcel vediet ze koko to vydrzi lebo kamarat mal 100cc a mal ju asi mesiac a smej sa

  518. Lukec

    zdravim.Chci se zeptat ejlsti by tahle sranda uvezla mejch 105 kilo a ejlsti byh se tam vlezl merim 195cm.A ejlsti kdyby tohle všechno šlo bych to třeba nezlomil při prvním vážnějším terénu nebo tak něco.Díky za odpovědi.

  519. johny

    cau lidi hl koupil sme si to sice uz ejty ale jen lehce dal sme tomu trosku zahul po lesich a posrala se mi spijka kdyby to byli lamely tak em to ani zas tak nevadi ale posrala se spojka jako ten kos je to naka skurvena slitina a jak to ma zarazit na kliku do tech vyrezu tak mi to je uplne vylamalo a ted tu spojku nikde nmuzu sehnat at delam co delam!jenom cely motor jestli nekdo vite kde by se to dalo sehnat nebo byste to mohl nako sehnat tak mi pls dejte vedet na meil BaresJan5@seznam.cz hl mooc dik

  520. pajc

    nasersi to je corka

  521. pokáč

    zdarec hele posralo se me zadní kolo povolili se me draty a ja je stratil nevite kde by se dali sehnat???kdystak nekdo napiste na e-mail diky moc zatim cus

  522. lada

    ahoj lidi, nemohli by jste mi prosím vás poradit, jak nastavit rozvody na 125 pitbiku, koupil jsem to rozebraný a není nikde žádné značení, a není tam origo zápalko, je tam rejsing, díky mockrát..

  523. rasty26

    Cau poradi niekto hladma manual český na motorku APOLO ORION AGB 31 ENDURO DIK ZA info vopred

  524. tutáč

    Hošani nemáte někdo zkušenost s AGB 31 enduro 250cc?ta motorka se mi dost líbí a rád bych se na starý kolena (49)ještě pěkně povozil.Mám dost obavy z té číny víte někdo něco o kvalitě?Nejsem závodník spíš svižnej turista,děkuji vám za rady předem i zadem. Já

  525. asd

    ty pico tak tohle je nejhezci pitbike co sem videl ses fatk borec!!

  526. Radek

    Koupím výfuk na pit bike 125 tel 728399251

  527. agb 27

    Hele mám ji taky nestěžuju si ,ale je to slabí:D

  528. lukas86

    Ahoj nevíte někdo kde se daj koupit motardový pláště na pitbike -velikost 12″ nebo 14″ přední a zadní do 1500Kč za kus a k tomu ještě ráfky díky za rady a typy

  529. lukas86

    Ahoj nevíte někdo kde se daj koupit motardový pláště na pitbike -velikost 12″ nebo 14″ přední a zadní do 1500Kč za kus a k tomu ještě ráfky napište sem a nebo na muj mail setek86.lukas@seznam.cz díky za rady a typy

  530. kopec

    Zdarec….myslíte si že je lepší Dirt nebo Pit? :-O

  531. anonym

    jo krasna motorka a ja mam pitbike 125 taky jezdi dobre ale todle je fakt pekny proste 1

  532. anonym

    a lepsi je pit

  533. šetrny

    tlumice uplne na picu mam dirta 200ccm a je to uplne na hovno motorove uplne super jinka na hovno

  534. fixl

    Máš dost dobrého stroja. Já mám něco podobného 125ccm Blatu 9,6Kw. Za kolik si to koupil ty??? A kde krosíš??? Tak zdar napiš me pls na e-mail

  535. Beckheme23

    Hej kluci mam hodně dobrýho kámoše kterej vlastní prodejnu sohoo pit bike je to suprr jezdí na závody po okolí čr maj tam 140ccm za 18500kč super ne více na stránce http://www.sohoo.cz vlastní to zdeněk pitel totální týpek

  536. asd

    Nic moc znám lepší

  537. tomas

    CAU JEN TI CHCI RICT ZE TO MAM DOMA A JETO FAKT SVANDA SAKRÄ BYL JSI NA DYJECKYCH MOSTECH TAM JSEM SKAKAL LAVICI A MALEM JASME SECROSEKAL PAC JSEM TO NEZNAL PO 3 UZ JSEM SE NEBAL A UZ MNE TO BAVILO KONECNE TO JE VONO ALE ZDA SE MI ZE TO NAMA ODPYCH TAK JSME SESTTELOVALY VENTILI TY KRAVO TO TEPR V HAZI TO SEMNOU JAK SVINA BAVI MN E TO I KDYZ MI JE JEN ¨12LET TAK UZ JEZDIM FRYSTAJL A MAM PRVNI POJHAR ZA NEJLEPSI BACK FLIP JO JE TO DOBRY

  538. borec na konec

    ahojte mam něco podobniho schanim nato nějake polepy ale nemužu na to vubec najit na míí webovce ji mužete najit aj take na prodej díky http://www.borecnakonec.websnadno.cz

  539. Dereck

    pls poraďte jaka značka je dobráá třeba sohoo nebo tak něco ??

  540. tomcorn

    Lidi ja to mam doma 2 mesice a uz sa me zda ze je to pomale tos si kupim 140ccm,150ccm nebo 160ccm. vam to doporucuju.

    a dobra znacka je x-moto nebo AGB ale sohoo neni spatna hlavne si nekupujte nic z ciny su to smejdy jak svina.

  541. lukes

    jj v poho az na ten motor mam to samy ale ten motor nic moc lepsi by byl od lifanu

  542. agb 27

    Zdravím pit bikery hoši jak je to můžou mi na tom policajti něco??když mě chytli na polnačce a tedka z toho dělají afěru a já se modlím abych nedostal zákaz řízení:Djak to je prosím napište mi semka někdo jak se to vlastně bere když nejezdím po silnicy fakt dik

  543. Sohoo 27 124ccm

    Lidi taky vám nejdou udvzdušnit brzdy sem z tý motorky zklamanej chce to fakt předělat:(:(taky vám to někomu nejde?

  544. Peca

    čau kluci. Dirt/pitbike je fakt super věc….mam to a nemůžu si stěžovat…mam Sohoo ABG 34 A …policajtum ujedeš, zařádíš si, a je to fakt super věc na pole….co se týče rychlosti jeli sme na to 2 a dali sme 110 s cca 130 kg takže luxus….co se tyče stranek o koupi tak :BRUTAlNI STROJ DOPORUCUJU VSEM !!!!

  545. pajc

    lidi podivete na tem srac ja mam taky bit-bike a mam ho daleko lepsi nez tato sracka. to ji nekde koupil za 2 kc. chapejte

  546. agb 27

    odepíše tady někdo???shit

  547. sysel

    zdarec,uvazuji o dirtbiku,jen nevim jaky?chtel bych 250,jen nevim ci vodu nebo vzduch?

  548. Čárys

    pokud nejezdíš na silnici, tak ti policajti nic nemužou.

  549. carlosac

    Ja mam presne to same doma a je mi jen 12 :D je to paradni ale nebavi me na tom jezdit samotneho jen s kamosema a ti moc nejezdi…vas to bavi jezdit samotne po louce po poli po lese atd ? :D

  550. Edoš

    Jo ja mam taky doma ale 140 a taky jezdim sam kamos sliboval ze si ho taky koupi a hovno takze litam sam a to je nuda kurva me to neba.

  551. Jazz

    Moc pěkne… našel jsem pitbika za 25 000 kč FAKT nádhera a pak v německu za 13 000 toho samého… lidi doporučuji pátrat a pak kupovat než vidět koupit a čumět :D

    Ten sohoo mě láká čim dál tim víc :D

    No doufam že to bude pod stromem

    Prej dostanu něco kolem 65kilo… jako dárek :D
    Přeju příjemný vánoce a happy new year

    PS: dam vám vědět co to bylo :D

  552. Ramski

    co říkáte na tenhle http://minibike-shop.eu/zbozi/produkt-220/cross-bike-125-ccm-freestyle.html

  553. Tom

    Taky mám Dirtbike jezdí dobře jede 80 je sice psané věčinou 100 ale neni to většinou pravda mám 140 cc ve vysokých otáčkách se nekucká doporučuji menší karburátor ale někdy neni potřeba dirtbike-pitbike je na také blbnutí já ji mám více do sili vyjede to všechno co chcete mám sní skušenosti jestli budete chtít poradi napiš te na tomik.skladal@seznam.cz :)

  554. stepkaM

    zdar, kámoš má 149ccm, má ho od září 08. ujeto málo okolo 100 km, ulomená páčka přední brzdy, naprasklý plast pod sedlem, jinak v pořádku, jede jako drak po poli, silnici, dráze, uveze i 2 lidi ( když se na to naskládaj ) a jede v pohodě, je to silnej motor, na motor záruka , výborný na blbnutí a ježdění, dobrá investice, důvod prodeje, chce si koupit něco jinýho.
    cena 13 000 kč. pište na mail, za pár dní bude na aukru, pokud nikdo se neozve

  555. ales

    zdarec mam sohoo agb 29 140 a potrebuji zehnat segment nakopavacky kdyz totiz slapnu tak to preskoci pres kolecka to bude chtet koupit asi novy kolecka co moc temu nerozumim a potrebuji poradit na roztlaceni to chytne bez problemu.akorat nakopnout to nejde

  556. Bazy

    ja si poridil uz dirta 200

  557. Jan franěk

    Ahoj kluci na váno ce sem dostal ještě tak 1000 lepší než je to sohoo co je tady je to ORION 150 má to 16 koní cena 25000kč stránka http://www.sohoo.cz nebo je prodejna v mokrosukách u sušice fakt best stroje se těšim na jaro

  558. nikolas

    hele sper ale kolik takova krasa stoji napiš plis bo super ty vole.

  559. nikolas

    hele super ale kolik takova krasa stoji napiš plis bo super ty vole a jaka to je značka bo by sem si to koupila dik.

  560. Sohoo 27 125ccm

    Zdarec pitbikeři..!!čtěte odpovídejte!!:)mám 27 a měsíc sem na ní nejel pak sem ji vytáhl nastartoval motor chodil nějak špatně nešel do vysokých otáček:(chvíly na něm jedu pak chcípl a už to nešlo nastartovat:(až zase vychladl čím by to mohlo bejt seřídit zapalování??nebo ventily??jaká má být vůle na ventilech děkuji za odpovědy..jak se seřizuje zapalko?

  561. PitbikesRaider

    Prosímmmm pomozte. Jednou jsem jsi všiml že pod karmurátorem je zlatý šroub tak se ho dotknu a on se točil tak sem ho utah a 150 tka nejela chvili sem přemejšlel a zjistil sem že se tím šroubem reguluje dávkování bezínu do válce a nevim o kolik otáček ho třeba povolit poradte prosím nekdo !!!!

  562. Sohoo 27 125ccm

    pro!:PitbikesRaider hele tak ho trochu povol nastartuj to a seřizuj to nastartovaný a motej motej až uslyšíš že to chodí správně né

  563. vojtík

    tak tomudle já říkám mega vodvaz,,prostě se jet jen tak vyřádit,,nu neskutečnej žážitek,a ten skvělěj zvuk,,já myslel že roztaju:D když sem ho slyšel,,jinak klobouk doluůů.

  564. borec na konec

    ahojte pitbikeři prodam jaky kolif díl na pitbike píštemi na e-mail nebo píšte mně přes webowou stranku fotky z dílu pošlu
    http://www.borecnakonec.webnode.cz těšímse na vas

  565. Marta

    Zdravím Borci měl bych pár otázeček. Ve středu bych měl jít kupovat staršího jetýho pitbika s motorem lifan 125. jeto cca 70 moto hodin.
    Na motorce dotyční párkrát hodil hubu jsou tam nové řidítka ze čtyřkolky moto je pojízdné akorát má větší volnoběh což myslím není problém seřídit.
    Kolik mají mít vůli ventily a jak se štělují?
    Co olej kolik so he vejde do převodovky? (10W40?)
    Na co si mám dát pozot abych nenaletěl? Cena má být 7 000kč původní asi před rokem a půl byla 20 000.
    Díky za každé info

  566. marta

    Tak jsem už motorku koupil: C vy na to?
    http://marta.viky.sweb.cz/03032009154.jpg
    http://marta.viky.sweb.cz/03032009155.jpg

  567. Dominik

    Čau lidi hele potřeboval bych pomoct.Mám agb 31 a když jedu a přidám tak se to začne dusit,nevím co s tim.Poraďte mi

  568. Machr

    Je to rozbitý :-)

  569. Jiří

    Jo je to paradni,kase jak ma bejt ne mam to rad ale pockej az skocis na trati a rozdrtis si kotnik jako kamos:) to uz se ti to pak takle vypravet nebude ani chtit mej se a uzivej

  570. Luk@s

    servus hoši mam taky pita sohoo AGB 21 a drtí dobře akorád by moh bejt líp vymyšlenej(ty stupačky zespodu na motoru nejsou moc chytrý) no ale je s nim sranda tak pit biku zdar

  571. travis199

    čus…mám taky pita,jede výborně ale začlo se mi srát zadní kolo(výplet) jestli máme někdo pitbike obchod tak mi prosím napište na email pablo155@seznam.cz díky všem

  572. fráńa

    stroke no to je kokot hale ne každej j takovej kreten jako ty ha já tou rozumim líp než ty debile sem u teamu KTM racing skoro jako doma tak nekecej vocas

  573. lukas

    čus čárys mam agb21 a ta síťka ve vejfuku asi ji taky vyndam mam tam nejtky tak je odbrousim a vyndam to o kolik lip to pojede?

  574. zupik

    ja mam podobnu, 125ccm, …je to Pecka!

  575. Karel

    Hele a radi se s tim ????

  576. Kamila

    Mám doma 125…a po silnici s tím nesmíte jezdit,ale my s kamošema to stejně dáme…zajedeme na polnačku a tam jezdíme všude kde se dá.

  577. ondla.sek

    zdarec scháním nějakej jetej motor na pitbike 125 nebo 140 kdyby jste o něčem věděli tak dejte vědět dík
    O.Hladik@seznam.cz

  578. mxxxxxx

    Čau lidi podobnou pitbiku mam a jezdim skoro každej den do sousedniho města je tam totiš mx draha.Beru to po polnačce to je sranda davom to v plny rychlosti ale asi před tejdnem sem se rosekal a mam naraženou ruku :-( je to super stroj

  579. Davidack

    ty vole to je mrdice prodejte mi j iza 6500 nebo 7500 kdyz tak piste na davidack@seznam.cz

  580. Filipeq

    tuhle motorku presne mam jako muj kamos ma 80cc 2takt a ma ju plne oterenou tak si vždycky zajedem na ¨trat ktera je asik 1 kilometr od nasi vesnice a on me na 10 kolech ujede asi jenom o 2 kola a to už jezdi od 5 roku a ja zacal jezdit teprv minulej rok ….moooooc luxusni motorecka velmi doporucuji

  581. fixl

    Brutální stroj dá se na něm skvěle zařádit mám doma 125ccm 4-takt 9600 otáček. Celkem se snaží. Jsou to dobré stroje ale raději doporučuju nějakou slabší krosku. 80ccm kroska si s klidem dá 125ccm pidbikeho.

  582. Markéta

    Čus pitbikeři!Kde bude další zavod v ČR v nejbliší době?Kdyžtak mi písněte všecky termíny na marketaKozubska@seznam.cz, díky moc,čus Markýza

  583. luky

    ctěl bych se zeptat na nastavení rozvodů u dirtbike 125ccm

  584. čuz

    Čuz hele dal by se pit nějak otevřít už my to méoc nestačí na to moe ježdění nevíš o někom kod to dělá nebo tak???Čím by se dal výkon zvýšit???Mám AGB 29…NApiš pls na mail turekkubas@seznam.cz D9KY moc

  585. čuz

    a ještě bych pls potřeboval buď nějaký plasty pěkný ne jednobarevný nebo polepy za slušnou cenu nevíš o něčem napiš na mail dík

  586. blahys

    zdarec čarys já si ju chcu koupittaky ale všichni řikají že to je na hovno ale me se to libí strašne a nevim jakou si mám koupit viš abych si nekoupil nakou cinskou nebo tak viš jakou bys me doporucil napiš dík

  587. blahys

    zdarec čarys já si ju chcu koupittaky ale všichni řikají že to je na hovno ale me se to libí strašne a nevim jakou si mám koupit viš abych si nekoupil nakou cinskou nebo tak viš jakou bys me doporucil napiš dík dyštak mi napiš na blahys0@seznam.cz

  588. DuFFs

    To:čuz otevřít to už nepůjde, pokud máš 140 můžeš na to nakoupit nějaký tuningový díly jako třeba zapalko. Jinak můžeš třeba zvednout jehlu, zvětšit trysku. Ale bez peněz nečekej zvednutí výkonu. plasty na agb 29 za 1640
    To: blahys Je jasný že je to čína a sere se to, taky záleží na tom co na tom děláš a jakej koupíš, já si třeba koupil pita celkem levně s jednotrubkovim rámem ale dobrejma tlumičema a začalo mě bavit skákání takže jsem logicky nalomil rám, ohnul atd…. ted jsem ho vyztužil a pohoda. Jinak pitbike je 98% čínskejch. Jestli chceš nějaký podrobnosti tak icq 314748355

  589. Ondra

    Zdarec lidi, moc bych prosil o nějaký seriózní info. Nedávno sem si koupil AGB-21 125ccm. Konkrétně je to AGB-21-S. Chci se zeptat, jestli někdo netušíte, co znamená to S na konci? Dál by mě zajímalo, jestli někdo má srovnání “jednadvacítky” s ostatníma typama (třeba s AGB-37 atd)…S mašinou sem zatim naprosto spokojenej, jen mám strach o jednu věc – trošku mě straší uchycení zadního tlumiče ke kyvce…příde mi to takový slabý a i když má mít stroj údajně nosnost až 120 kilo, mám občas se svejma 95kilama strach.. Hlavně co sem na to koukal, tak mám pocit, že na jedný straně je ve sváru prasklinka (ale mohla tam bejt už od začátku, to netušim)…nemáte někdo zkušenosti i s timhle…s nějakym vyššim zatěžováním 21čky? Díky moc za odpovědi!

  590. vojta

    mam neco podobnyho pit bike 200 ae tohle nadhera

  591. Matys

    Ja mam pitbike 125 a zlomil sem ram :D:D

  592. dušan kolář

    Já mam 125 pit bike to se nedá popsat toj e něco neuvěřitelného.Sednete na pit bike a na nic nemislíte jenom vichutnávát

  593. JíZD4

    cus hosi nevite nejakou adresu kde jsou plasty sedla nádrže atd???

  594. Pokec

    Zdarec….potreboval bych nejakej pitbike 125 nebo 110ccm vojetej (ale ne moc) okolo jihomoravskyho kraje. nevite nejaky stranky pls…diky

  595. Pokec

    tak do 15 000kč.

  596. surda

    ja mam 37 a jede slusne stit tlumicem moc neblbni ja sem tlumic zlomil s mima 90 kilama

  597. souljaboy

    Čau kluci jak tak koukám tak všichni mají o pitbike zájem.Já sem našel jednu stránkuhttp://wms-trading.de/product_info.php/language/cz/info/p99_Cross-Bike-125cc.html/XTCsid/7abac97f0592282ae86349308f04670a a potřeboval bych poradit jestli do tohodle stroje mám jít nebo hledat jinej.

  598. jonny

    ahoj jo celkem ujde jinak ja mam doma pidbajk za 98 000

  599. terezicka

    je to docela dobre ale mam lepsi skusim vam poslat obrazek :D

  600. sedli

    kurva takovoudle hracku mam a kdyz sem sundal ventilovou hlavu tak sem si rozhodil ventily vuci valci a nat to nemuzu skloubit ……..PORADI NEKDO ????

  601. michal

    zdarec lidi nevite kde by se dal sehnat manual na složení motoru ???? budu moc rad když mi nekdo poradi pište na DJmika2@seznam.cz dik moc borci

  602. Karel

    Čau nemuzu tu najit komu napsat o dili z typu agb 27 tak mi prosim odepiste koho mam kontaktovat dekuji mockrat

  603. Karel

    jo kdyztak mi pisnite na manzes-cross@seznam.cz Diki moc borci

  604. dave

    zdar hosi to musi bejt dobre se na tymm projet ja sem zatim jel ja minibajce ale to je nic moc tohle musi bejt sinaci zazitek kort v rozvrtanym rybniku kterej kopou

  605. petr

    ahoj ja sem jezdil uz na dvouch dirtbike a je to narez obě byli 125 byla to sranda
    sice neni na to se projet na sylnicni motorce napriklad na yamaha yzf r1 ale jinak fakt doporucuju.jezdil sem na chopper ,kawasaky nynja (silnicce), na kentoya 125(silnicka) atak jezdil sem i v autech ale auta na motorky nemaj

    jo a chtel sem se zeptat jestli nekdo prodava dirtbike odepiste na jon.K2@seznam.cz duvod:nebyvime si ji jenom pucovat od kamose chci svoji!

  606. Petra

    Ahojky když máte zkušenosti chci se zeptat který je dobrý pit bike 125 nebo X-moto 250???Chci si taky koupit ale nemůžu se mezi níma rozhodnout.Každej má svůj názor..
    Jsem rozhodnutá asi na http://www.tipmoto.com/motorky/x-moto/134838-xb37c-250ccm-helma-zdarma.html co myslíte??Nebo tu jak je tady na netu..

  607. Tomáš

    cau vite kde sou pitbikeove trate v okoli chomutov dik a napiste

  608. mani

    to je pekne husta masina takovou podobnou mam akorad cernou hodne vostry masinky

  609. juky

    to souhlasim s mani mam taky cernou jsouto pekne vostry masinky

  610. 140ccm

    taky mám 140 ccm ale tahle je good mám ve žluté barvě a kola na drift!!si pořid!!je to super

  611. Romik

    Čau hosi tak ja mam pitbike 125ccm a je to fakt bomba mazec uz sem pat zavodu vyhral takze uz nemam motivaci budu si vcera sem koupil pitbike 250ccm to je sila ale jeste se musim klidnit a kdo chce prodam mu tu 125ccm za 12 000kc pri rychlem jednani sleva na 10 000kc moto ve vybornem stavu skoro nejety takze napiste na e-mail RomanNetrda@seznam.cz diky a nebo na číslo 737426029 ale pouze sms dekuji cau.

  612. Dom

    Zdarec hosi nevite kde bych zehnam spice na zadni kolo na dirta ma 12 palcu pls poradte

  613. Barush

    Ahoj .. Ta Pitbika je strašně krásná .. sem na to jednou sedla a od té doby ju strašně chci.. nevíte někdo o nějaké pitbice.. ?? a za rozumnou cenu.. strášně bych byla ráda.. napište mi na mail .. Děkuju

  614. Barush

    Ahoj .. Ta Pitbika je strašně krásná .. sem na to jednou sedla a od té doby ju strašně chci.. nevíte někdo o nějaké pitbice.. ?? a za rozumnou cenu.. strášně bych byla ráda.. napište mi na mail (BarushkaG@seznam.cz ) .. Děkuju

  615. filio99

    Cw lidi hale chteel bych se zeptat nevite nekdo o nakem klidne starsim pitovi za nakou rozumnou cenu piste na email filio99@seznam.cz dik

  616. petas

    cus kdo by měl zájem o pitbike-motor lifan 4takt 125cmm ozvěte se na mail a pošlu foto+info k němu.
    petr561@seznam.cz

  617. michelle

    to jste všichni tak tupí?si prolezte net,když chcete pitbike.

  618. Vojta

    Zdarec loni jsem an tom jezdil jako jen po vesnici a sem tam nejaka honička na ceste:D je to peklo jak prase moc jsem se na tom vyblbnul ale největší prdel je an tom jezdit vyhuleny jak prase:D

  619. Jindrich Hynek

    Zdravim vsechny. Prodam pita AGB 34a 125ccm 4-takt. Bike je jako novy jen ma sjety zadni kolo a potrebuje odborne seridit- jede ale hlti se(za studena) cenu nabidnete! Je to rok vyroby 2008. zdarec. mail: henryastra@seznam.cz

  620. pitrys

    jo chlapci loni sem pořidil taky pita jen tak na blbnuti koupil sem teda noviho za třicet stomp 140kz a to vam povidam to je natěr navostřena jak svině leti to kilem a i s mejma 78kg to de za tři naprdel fakt doporučuju da se stim pěkně řadit i v lese dili čina ale skladaj to v englu a vyhulit se natom je prdel

  621. Tom!k

    Cawec hele je mi 11 let a ted jsem si koupil pitbike 250 ccm ty kráávooo to je ostrýýý ty vaše 125 jsou proti tomu nic !!! Zkuste si to někdy budete čumět !!!

  622. Rajče

    zdarec potřebuju převodovku na x-moto 140 nevyte nekdo kde to zehnat????????????????

  623. Aleki (pitbiker)

    Zdar ej mám pita 110cc CRF je v dobrém stavu prodám nebo vymněním ze nějakou věči nebo silnějši. Jede jako drak mám tam novej laďak řev jak cip. Tlumí božsky ………… Kdyby někdo mněl zájem napište na email alik-cz@seznam.cz

  624. patrik

    pičo to je aspon kara pro duchodce fakt super upnej matroš

  625. Patrik

    Zdary prodam x-moto 125 we slusnim stawu r.v. 2008 nowe predni pneu…za 13 000… dystak piste na mail

  626. Jura

    Ahoj lidi,chtel bych se poradit.Chci si koupit tuto masinu Sohoo Agb 30 250ccm model 07,mate s ni nekdo nejake zkusenosti??Borec to prodava za 14tis….diky za rady

  627. Václav Němeček

    Mám pitbike STOMP 14 KZR. Já osobně bych si staršího pita nekupoval. Každej to má zajetý podle svýho, a nejsi s tim tak vžitej, takže nevíš kdy je ideální měnit olej, seřizovat ventily atd. Teď nejezdím, vysypala se mi trojka, asi do sebe převodový kola moc rychle zalítly a navzájem si zpřelámaly zuby. Za 2500 Kč by to mohlo bejt do konce tejdne hotoví. Bydlím 20 km od Českých Budějovic. Dyštak napište, a zajezdíme u nás na dráze. Jsme tu tři pitbajkeři ;)

  628. ...

    Vypada slušně ale je to čína od x-motos tohle si nekupujte to raci si připlatte na kawasaki

  629. Jandax

    Ahoj vsem, prosim vas nevite nekdo kde by se dal koupit 4t 250 motor, ten co se dava do pitbiku? But vzduchem, nebo vodou chlazeny. Dekuji za kazdou radu. Email: 125dandy@seznam.cz

  630. agb29

    hoši nevite nekdo jak sestelovat rozvody..xD ja su takovej debil a koupil jsem si z domínky že se to nesere.A ted mi to v garazi stoji z motorem venku a nevim co stim.

    KDIBI NEKDO NECO VEDEL AT SE MI OZVE NA EMAIL PITBIKE12@SEZNAM.CZ
    NEBO NA TEL.775952945

  631. míra

    kolik s to ji kamo beru ji

  632. Vena

    Cau mam tu samou masinku jako jako je na tech fotkach ale nemam ji polepenou, je sice furt volepena bahnem ale nemuzu si stezovat!!!!! JEDE JAKO BLAZEN. Tomu komu se to furt sere doporocuju se oni lepe starat njn Tak cus

  633. Alim

    Prodám … http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/champs/champs-race-klx-2009/champs-race-klx-2009-198952.html

  634. R.T

    je na prodej tahle motorka?

  635. roman

    ja ho mam rikam vam je to letadlo.K DIS SEM ZESTELOVAL tak to jelo 115 pak se to kouslo

  636. roman

    hhej lidi nevite nekdo co je s pitbajkem kdis nejede v niskich otackach a sajeto hodne vzduch

  637. Subrt

    jaka je to motorka vim ze pitbike ale nevim celi jmeno reknete mi ho pls

  638. Iceman

    Zdarec chcu se zeptat kde si sehnal takový Kotouče mám uplně stejnou 34ku , jo a chcu se zeptat na kola chtěl bych na AGB 34 sehnat do předu 17´´ a do zadu aspon 14´´ Diky

  639. Angelia Schadel

    This really answered my problem, thank you!

  640. Colene Burnap

    Aw, this was a really nice post. In idea I would like to put in writing like this additionally – taking time and actual effort to make a very good article… but what can I say… I procrastinate alot and by no means seem to get something done.

  641. 118

    Schanim na pitbike orion agb 34 značkove brzdy nevítě někdo?

  642. Sildenafil citrate india

    hwhti831, Sildenafil, jtfuclu.

  643. motorcycle superstore

    yndwi831, Motorcycle superstore tampa, ksiixcv.

  644. payless shoes coupons

    qliqq831, Peep toe heel wedge shoes at payless, ezszlgb.

  645. DAKAR

    HEJ VY BLAZNI KUPTE SI POŘADNOU MAŠINU A NEMACHRUJTE NA DĚTSKYCH MOTORKACH

  646. kpwapxqbbm

    ovwzu831, zevbormdan

  647. venca

    Ctel bych se zeptat potrebuju ridicak na pitbike????????

  648. Čárys

    jasně že jo ! Muhahaáááá

  649. Vinc

    Dobrý den.Neměl byste nějakého staršího pitbika ?

  650. Kubas

    ájé, spameři to tu našli :-(