FR tripin na Klínovec. Den první – Plzen

2421.jpgHeya, takže tentokrát to uděláme trošku jinak. Byl jsem na vejletě 4 dny, takže to nespojím do jednoho report, ale protože jsem byl každej den jinde, vezmem to samostatně po lokacích. Takže roadtripin na jezož konci byl Klínoveckej sjezd začal…  

…ve čtvrtek,kdy jsem vyrazil z Tábora do Plzně, na předváděčku HF. Do Dodge jsem naložil sjezďáka a pitbike, koupáky páč bylo mega vedro, a vydal jsem se směr Plzen. PředPlzní jsem zajez do takový secret lokality, kam jsme jezdili ještě když jsem jezdil motorky, do lomu na koupačku. Je to tam super, skály na bouldrování, když spadneš, zahučís do vody, a polítnout se dá tak z 10m. 

V Plzni objednávka, a pak jsme vyrazili do místního lomu, kde maj kluci z HF postavenejch pár celkem pěknejch věcí. Lom je soukromej, takže vám tu neřeknu kde to je, a taky si to stejně nepamatuju. Je tu postavených celkem asi 5 věcí. Trensfer, kterej není moc velkej, ale je do zábavy. Hned vedle je wol, kterej je slušnej. Havroř a Jirka si to tu dávali opravdu dobře…

 2145.jpg

Pak hup na drop. Drop je asi 3,5m hlubokej, a je to dopomala, tedy slušná mrdka do tvrdka. Když ho lehce přepálíš, tak si tě dokáže slušně podat. Hned za ním se vrhneš na simonse, což je docela slušnej náskok nahoru na stěnu. To jsem byl i překvapenej, jakou macatost tu kluci vymysleli. Z fotek to až tak nevypadá, ale má tak 1m navýšení… Dobře oni.

2322.jpg

A pak ještě menší dropíky. Klucí rozhodně budou budovat časem další věci. Tenhle lom skýtá stovky možností. Musím říct, že mě to celekm překvapilo, páč na to, že jezdí teprve pár měsíců a sou to starý páky, jdou do toho fakt vostře.

2225.jpg

Nakonec jsme ještě potrápili pitbika, padl večer a já pokračoval směrem Karovy vary – Rolava… 

…to be continued 

1926.jpg

2020.jpg

1827.jpg

1727.jpg

 

11 komentářů pod “FR tripin na Klínovec. Den první – Plzen”

  1. shimano

    tož do chuja, doufam že onen zmiĹ?ovanej lom neni to, co je vidět po pravý straně tesně před plzní, když se jede po dálnici od prahy… Jelibrkož tam bych se rád podíval…8)

  2. Čárys

    ne, tak to je jinej lom… :)

  3. Filip CV

    dobře ty

  4. manas tomek

    jj, tam se chci někdy podívat! s klínoveckym reportem si dobře rozmysli, co řekneš! já všechno zapřu…

  5. ddd - andy

    manas tomek: to je ti prd platny – VSICHNI!!! to slyseli… (to se nedalo preslechnout) :-D

  6. Flora

    Zdar..nevis priblizne kde ten lom je..ja sem z Plzne a skoro se stydim ze to nevim :-(

  7. ueeeeee

    ja nic neslysel, videl bych to na peknej clanek na dolekop.com hmm? :D

  8. Lukas-au

    ten lom je pekna koupacka, taky jsem tam jezdil kdyz jsem nakej ten rok bydlel v Plzni. :)

  9. Ali

    chele kdy už bude report z Klínovce……….

  10. Čárys

    Report z Klinovce snad dneska… Jdu ted neco tvorit… Mam tunu fotek, je toho na me moc..

  11. Radek / etbikez.com

    Vybirej fotky z rozmyslem!

Komentář: