Freeride weekend – Sun Day – Dubné

x.jpgTak jsem rozložil zadní kolo u sjezďáka, a páč nemám ráfek, a RB je na pevnou osu – padla volba tenhle víkend na FRantu, že dostane nažrat on. RB si oddechlo, a já s vidinou vynikajícího víkendu mizív v sobotu v 13h směr Dubné…

Nabírám Dušana, kterýmu je blbě jako svin, páč neumí pít, a neví že malý piva sou strašně zrádný. Je mu blbě celou cestu, barvu má jak louka po zimě, a nevypadá vůbec freš. V Č.B. nabíráme Schwaru, a frčíme si to do Dubného. Tady se rozhodujem, že dáme VELKEJ OKRUH – tzn okruh kterej jsme jezdili za starejch časů, než nás lom naprosto zlákal a taky než jsme zlenivěli.

37.jpg

Vyrazili jsme po ose od Cube house, přes vysílač, do děr. U vysílače proběhl pokus o polítnutí na starý trati, ale nějak se ztratila pod mocnou hnátou matky přírody, zarostla a vlastně zmizela. Nuž, další lokace, díry.

53.jpg

V dírách klasické polety a poletíky, krmení a trocha focení. Schwara klasicky poletoval, já tak nějak BMX u země a Duša rozdejchával piva. Nakonec přijeli eště kluci z ČB, Tauty a JK, fotili, a jezdili – thX.

49.jpg

Následoval FR přesun do Malé vráže. Tady drop 2 na 2, kde si můj FRanta skutečně chrochtal blahem, a já dorazama krmil tlumič a rám. Dušan taktéž obstojně, jednou nás celkem pěkně prohnal. Dal sem si to asi 7x, FRanta CHROCHTAL ! Au.

451.jpg

A přesun do Lomu. Zde Schwara G.A.P, poprvý bez chráničů a samo zase v pohodě. Nakonec vylezl eště na velkej DROP. Za plotem na silnici stál nějakej taťka s malým klukem na XC kolech, a to poslouchat byla komedie.

431.jpg 421.jpg
Prej :

“Tati, proc ten pan leze nahoru? ”

“Chce se tam asi podívat, to je jasný, je tam hezkej výhled z tý skály, víš.”

“No a proč si tam bere to kolo? ”

“To nevím, on má kolo? ”

“Jo”

“A kruci ! ”

No a pak to Schwara skočil a fotřík dostal infarkt a vodjeli pryč.

Pak eště samozřejmě GAP.

411.jpg

A my jsme toho začínali mít dost. Dušanovi bylo stále blbě, samozřejmě. Přesunuli jsme se na Dirt zasílák. Tady že prej kluci skákat nebudou, ale FRanta to chtěl, tak jsem ho na to rozpral, zvyklej z RB že kotel, a celkem slušnej přestřel. Pak eště asi 10x, normálně poloviční rychlost než na sjezďáku, pořád přestřely :) Paráda ! CHROCHTAL jak svinka.

361.jpg

No a hurá do lesa. Že si nafotíme novej lesní gap. Já si počkám na DHčko, tohle je na mě moc na ty FR zdvihy co mám… Schwara s Číčou doladili dopad, je to teď naprostá dálnice. No a první testovací skok, samozřejmě hodně daleko, polet jak kráva. Normálně jede fakt pomalu, parádní skok, povedlo se nám to.

321.jpg

Pak eště jeden a přesun na vyladěnej Kvótr, kterej mi fakt nejde. Schwara tu teď udělal klopnu, a vymazlil odraz, střílí to teď fakt mocně. No posuďte sami.

251.jpg 26.jpg
Tady jsme to zapíchli, páč už bylo půl sedmý, voe ! Takhle dlouho jsem nejezdil ani nepamatuju. Celou dobu bylo fakt léto, nádherný počásko, nefoukalo, bomba. Schwara se doma sbalil, a vyrazil se mnou do Tábora, páč tohle měl bejt FR weekend.

38.jpg

Doma u mě čaj, a do města, na výbornou polívku, a do RB baru, na výbornýho Morgana, dorazila Kateřina a Michal a Peat, super pokec a zábava, a v 1h sme šli na kutě. Svědomití hoši, páč nás čekala neděle, a výlet do Všenor….

54.jpg 53.jpg 52.jpg 51.jpg 50.jpg 49.jpg 48.jpg 47.jpg 46.jpg 451.jpg 441.jpg 431.jpg 421.jpg 411.jpg 40.jpg 39.jpg 38.jpg 37.jpg 361.jpg 351.jpg

341.jpg 331.jpg 321.jpg 311.jpg 30.jpg 29.jpg

27.jpg 26.jpg 251.jpg 241.jpg

Nejsi moc fresh, viď, Dušanbe ?

Muhahahááááá !!!

28.jpg

8 komentářů pod “Freeride weekend – Sun Day – Dubné”

  1. fousmen

    parada panove.. v sobotu bylo fakt krasne, my jsme si taky takhle poradne zalitali poprvy od podzimu..

  2. šafy

    Nu pěkné, fakt pěkné:-)

  3. milhaus

    jj sobota byl moc krásnej den

  4. Pupák

    no…musim někdy konečne s váma!!!

  5. Hanz_Zlin_CB

    byl sem videl sem nechapal sem jakmile bude pekne jedu trenovat do lomu………

  6. ddd - andy

    Tesim se na leto! :-) Novej gap – dobrej!

  7. T.H.O.mas

    asi se na to budu muset prijed sam podivat (-: … btw je tam i neco malyho? (((-:

  8. 720 » Blog Archive » 7.2.0. first FREERIDE ČR roadtrip

    [...] Sobota večer – příjezd do kamenolomu do Dubného [...]

Komentář: