SUPERMEF – líbí se ti ?

supermefthumbnail1.jpgTak jsem zas po dlouhé době nahlédnul do života běžných pozemšťanů a musím konstatovat, že mě opět nezklamali a pobavili…

Zaměřil jsem se na fenomén dnešní doby-server www.libimseti.cz. Důkladně jsem ho prozkoumal, viděl stovky profilů, prohlédl spousty fotek. Tady je moje malá studie.

Jak tahle věc vlastně funguje? Pro ty z vás, co tuto stránku dosud nenavštívili, malé přiblížení. Vytvoříte si svůj profil. To znamená vyplnit dotazník kdo jste, odkud jste, co posloucháte, co sledujete, co rádi máte, co rádi nemáte, co máte propíchlého i jestli rádi pícháte. Kolik toho chcete vyplnit a jak moc pravdivě je čistě na vás.

Následuje vložení libovolného množství fotek. Dokonce si můžete psát i blog! Tohle fakt může někoho zajímat?!

11a39d0.jpg

No nic, dál…Profil máte. Teď už zbývá hledat mezi tisíci profily jiných lidí své známé, nebo komunikovat s neznámými, hodnotit a známkovat.. Známé si přidáte do položky„přátelé“ a napíšete k nim pro ostatní diváky nějaký vtipný komentář typu: „úžasný kamarád, kterého mám mocinky ráááda“, nebo „kámoška, co výborně přiráží“…Dalších vychytávek je celá řada, například váš aktuální psychický stav můžete vyjádřit statusem, takže všichni hned vidí, že třeba „lovíte buchty“, nebo „se nudíte“...

Na samostatný článek by vydaly „diskuse“. Prostě si vymyslíte téma, hodíte ho do placu a ostatní se k tomu vyjadřují. Jediný důvod, proč diskuse sledovat spatřuji v tom, že si průměrně inteligentní pozemšťan uvědomí, že v porovnání s pravidelnými účastníky diskuzí to s jeho rozumovými schopnostmi není tak zlé. Možností je mnoho a je jen na kreativitě člověka, jak s nimi naloží.

 27425cd.jpg

 

A co na to říkám já, nezúčastněný vesmírný pozorovatel? Je to neskutečné, ta snaha ukázat se světu, předvést jak jsem krásný, kolik mám kamarádů a známých, žít svůj druhý paralelní život na obrazovce. Proč to vás, holé opice, tolik láká? Za klávesnicí a monitorem se totiž můžete změnit v libovolnou postavičku. Z ošklivého parchanta, co mlátí svou holku v krásného romantika, z diletantského pitomce v jaderného fyzika či odborníka na východní filozofie. Že světu vládne přetvářka, materiální ukájení, snaha se předvést a kvalita člověka se posuzuje podle značky (počtu) aut, velikosti (počtu) domů a částky na bankovním kontě jsem si všiml dávno. Jen málokde je to ale tak markantní jako právě na tomto serveru.

Patnáctileté pipinky se tu předhánějí v počtu fotek svých oblíbených jeansů replay, kabelek rajče banana, a slunečních brýlí od nějakého teplého návrháře (tím nemyslím nic zlého proti homosexuálům, chci smrt všem lidem, bez rozdílu pohlaví!), za které schováte téměř celý obličej. Fotí se namalované, s vystrčenýma kozama a koukajícíma trenkama u plechové kuchyňské linky v paneláku.

Nebo chlapečci (na Zemi se pro ně používá interní označení šampónci), s kohoutem na hlavě a neuvěřitelně tvrdým výrazem, opřeni o špičkový výrobek mladoboleslavského koncernového závodu, plechovou krabičku typu 120L v závodní úpravě(rozuměj: nalepovací spoiler od benzinové pumpy). Následuje fotka rudého sportovního vozu s popisem „tohle má můj fotřík“.

 27833b0.jpg

Naivně jsem si myslel, že se tento fenomén týká jen pubescentů, ovšem bližší zkoumání mne přesvědčilo v tom, že profil tu má i řada seriozně pracujících lidí nad 30 let. Abych však jen nekritizoval a nemoralizoval, přínos vidím v tom, že tu lidé mohou najít své ztracené kamarády, nechat vzkaz těm, které dlouho neslyšeli a ukázat jim fotku pravě narozeného zlosyna. Ne, kecám, přínos nevidím, je to veřejná onanie! Uf, už mě málem dostali… Musím si dát pauzu.

Jsem zpět. Abych vám lépe přiblížil formy prezentace osobnosti, ukážu vám pár profilů lidí, které třeba znáte, třeba neznáte, ale jsou to smrtelníci motající se okolo kol.

Jako prvního na mušku jsem si vybral zábavný profil hocha jménem Ladislav Klauz. Chlapec srší vtipem, profil evidentně nemá na svádění dívek, náladu dolaďují stylové fotografie: http://libimseti.cz/Klauzik/

1122796.jpg

O něco serioznější, nicméně stále žertovně laděné profily mají turnovské mtb hvězdy milhaus (http://libimseti.cz/mylhaus/ ) a tomaass (http://libimseti.cz/tomaass/ ). Ani oni na své profily pravděpodobně žádná děvčata nechytí, označení turnovští honiči na ně prostě sedí.

 26f913d.jpg 26fd21cb1c.jpg

Jako naprostý opak bych tu měl profily dvou modýlků, pro něž je fyzická krása vším, průměrná známka stěžejní hodnota a oblíbeným čtivem časopis Fitness und Modeling. Prvním je juniorský mistr Jakub Šosvol (http://libimseti.cz/Kubajss )

27de8ec.jpg

A druhým HT mistr Zdeněk Hendrich (http://libimseti.cz/HenryB1# ). Bože, ta fotka s obnaženou hrudí a prstíkem laškovně se dotýkajícím rtíků, to je pro mě přímo fyzická bolest ! ÁÁÁÁÚÚÚ kurva…

24c3767.jpg

Najdete tu ale i další hvězdy sjezdového poháru, jmenujme například střídmý profil Hynka Hájka (http://libimseti.cz/krab6 ),

 25e06f3.jpg

Matěje Charváta (http://libimseti.cz/raven13/# ),

 374cf32.jpg

nebo naději DH Jana Šavra (http://libimseti.cz/Kaschtan/ ) jeho přítele a děčínského sjezdového mága Kubíka Fišerů (http://libimseti.cz/KUbajsz-nanuk/ )

 03015ab075.jpg2492493.jpg

či HT star Michala Červenku (http://libimseti.cz/majgl/ ).

25c38ec.jpg

Ze skokanů se tu prezentují například soběslavské vyhráblo Jan Kříž se svou uvítací opravdu sladkou fotkou (http://libimseti.cz/cruzo/ )

 03970a9b80.jpg

či Žena Kamidra (http://libimseti.cz/dirtakk ).

 245d075.jpg

Pozadu nemohou zůstat ani dívky, za zmínku stojí poněkud nedívčí profil Tothovic Kačenky (http://libimseti.cz/SparkleDH/ ) s jejímy opravdu sexy fotkami jež nejednoho mladíka rozrajcují k nepříčetnosti…

fc9074e6b2.jpg

a nedejbože když se dostanou na hrudními výčnělky překypující profil Terezy Horké (http://libimseti.cz/TERRY_thevolcomgirl_ ) To musíte vidět, především ty nadržené komentáře, obvzláště když nějaká její fotka náhodou pronikne na dětský server dolekop.com.

 3777ddd.jpg

Na závěr jsem si nechal lamače dívčích srdcí, který i zde úspěšně skrývá své vysokoškolské vzdělání, nejraději ze všeho se dloube v nose – Tomáše Marka (http://libimseti.cz/eMTyy )

27425cd1.jpg

který se na svém profilu sice presentuje, jako že ho celé líbímseti nezajímá, ale tráví tam hodiny každý den, a je jedním z nejaktivnějších uživatelů…

..a jako třešničku na dortu bych to rád uzavřel samotným 720 bossem Martinem Cheníčkem, který však svůj profil zřejmě kvůli vysokému pracovnímu nasazení nestíhá aktualizovat, a vlastně ani nemůže, protože k němu nemá přístup – vytvořili mu ho jeho kamarádi, jako pomstu, protože si je skrz líbímseti dobírá. (http://libimseti.cz/Carys720 ).

24c0c3a.jpg

Jsem zvědav, kdy někdo udělá profil mě. 

A jak jste na tom vy? Také máte svůj profil? A pravdivý nebo imaginární? A nežijete náhodou víc svůj život v tom šíleném matrixu, než doopravdy? Proberte se pozemšťané, a uvědomte si jak moc času trávíte v interaktivním světě. Vaše měkké mozky na to nejsou ještě připravené, brzy všichni zhynete. A mě se splní sen. Neboť, jak říká váš Super most evil friend -

Kill. All. Humans.  

03015ab075.jpg 03970a9b80.jpg 1122796.jpg
11a39d0.jpg 1bab151aa4.jpg 2457039.jpg
245d075.jpg 2492493.jpg 24c3767.jpg
2516f96.jpg 2589fc9.jpg 25c38ec.jpg
25e06f3.jpg 25ec0ce.jpg 25f7085.jpg
263e73a.jpg 26f913d.jpg 26fd21cb1c.jpg
27209ba.jpg 27425cd.jpg 27833b0.jpg
27c899e.jpg 27de8ec.jpg 27ea65d.jpg
374cf32.jpg 3777ddd.jpg 378afcd.jpg
379316b.jpg 55756b4378.jpg 5df7b76dd7.jpg
f49ae79ecf.jpg fc9074e6b2.jpg  

62 komentářů pod “SUPERMEF – líbí se ti ?”

  1. T.H.O.mas

    haha, dobře supermef :-D … Akorát mě to spíš přimělo k zamyšlení než k smíchu :-D

  2. milhaus

    dobrá práce :D henďa je fakt vítěz :D

  3. KOLOhnatbriza

    Taky jsem na těchhle stránkách odhalil svoje pravé já.Jen mi pořád nejde do hlavy,že mi nikdo nepíše a ani kamarády nemám…
    http://libimseti.cz/kolohnatbriza#

  4. tomaass

    dobře mefe, muhahá a hele čubky občas píšou, zrovna včera jsem dostal stopu nedáme sex, možná už ty šampóni neletěj :-D :-D :-D a maňas je tam fakt pořád

  5. eMTy

    to je pěkná sestava překrásnejch lidí, hehehe
    tomaass: máš víc přihlášení než já, tak mlč!

  6. Radek - etbikez.com

    Tak tenhle článek mám v hlavě tak půl roku s tím, že se k tomu někdy v zimě snad dostanu… Vím ještě o pár lidech;-) No nic, MEF je holt rychlejší.

  7. flatíno

    uffffffffff =D

  8. Barell

    Ufffffffffff?? Žadny takovy – maš to tam tak trp… http://libimseti.cz/schmiego/

  9. flatíno

    ty kundo =D jen pockej, koledoval sis o to uz dlouho… muhahaa….>:-}

  10. Čárys

    4: All : Jste fakt hustý ! Prej UFFfff :)
    4: Henďa : Jsi nejlepší, ten prstík, ten prstík :)
    4: SUPERMEF : DÍKY !!!

  11. 100klada

    Ja bych dal anketu kdo kolik opichal holek z libka :D

  12. u6e

    hehe buzny :D:D

  13. bubba

    DAS IST DOJČE FEKÁL PORNO Muhe he heeeeeeee

  14. eMTy

    u6e: buzny?! muhahaha: http://libimseti.cz/ueeeeee/?uid=b924916cc8eb1fedade8d7b00321e7c1

  15. eMTy

    bubba: ty taky? http://libimseti.cz/swerigundbuben/?uid=b924916cc8eb1fedade8d7b00321e7c1

  16. tomaass

    100Klada : řekl bych, že bikervlasta vyhrál nebo se mýlím?

  17. Buba

    eMTy and all…: bubba s dvema “b” nejsem ja…;-)…

  18. Buba

    eMTy: ja se za sve libimseti nestydím….muhá

  19. noha

    klauz je buh…:D:D:D:D:D celkem sem se bavil…dik:D

  20. patrik

    dolekop is dead 720forever

  21. Luk-ass

    Muhaha vy nejste malo nechtel bych mno jo koukam ste tam nalezli furt co:D:D:D kam ta mladez speje hehe

  22. Manas

    Z tech fotek by to chtelo udelat plakaty a pak je lepit pred kazdym zavodem. To by prislo buchet a buziku :-))))

  23. KUbajsz

    Boží, kubajs z hejnic se vyzná ty woe!

  24. Czert

    4 luk-ass: opravdu jsi to napsal nebo jen zle vidim, dyť král celýho lbmst jsi ty :-D

  25. Zápo

    tomaass:D turnovskej honič :D

  26. u6e

    MT: ty kráávo :-O kdo mi udělal profil??

  27. 100klada

    Tomass: No ja nevim kolik se jich da oject a jak se chytaj? Reknete :)

  28. Petr Heinik

    Je na case zmenit sport.

  29. tomaass

    100klada : ja nevim, na to ja jsem jeste malej

  30. u6e

    terry z té záplavy miniatur fotek opravdu jakýmsi způsobem vystupuje :))

  31. T.H.O.mas

    ty voe, vy nejste málo :-D :-D

  32. Luk-ass

    Czert to si me s nekym pletes hehe ale tak aby ti to nebylo lito ne rek sem si ze sem tvuj link nedam:D

  33. Hááárwy

    klauzi ,ty ses strasnej kojot.hehe sem spadnul smichy ze židĺe..hehee

  34. KUbajsz

    Petr Heinik: ne, pleteš, je na čase ti založit profil !

  35. bikervlasta

    o čem to tu mluvíte? já píchat holky??? to je moderní??? MT byl vždycky muj vzor a MT holky nepíchá… :-D

  36. emanuel

    super, bomba to je ono…na 100% vystihnuté, presne ako náš azet…no more comment…

    a supermef je čárys…

  37. SUPERMEF

    4 :Emanuel : Tak to jsi pozemšťane vedle jak ta jedle. Čárys je někde mimo, jako ostatně každej den večer, a to ti budiž aspoň malým důkazem toho, že SUPERMEF není on. Vy to sice nemužete vidět, ale já ze své vesmírné lodi zrovna sleduju, jak si kráčí do sauny…tak není možné, aby tu ve stejné chvíli byl. A IP adressa, pokud by jsi měl přístup do adminu, (což nemáš) by ti prozradila, že není z Čárysovo kompu…ani MTýho…ani…Tomaassovo…je totiž moje.

    SUPERMEFÁCKÁ.

    A už dost, nebo vás všechny zahubím, červi !

  38. xpiv

    jo no jooo,totemek nepíchá holky,ale holčičky! :-D a nejvíc je milhaus.banderas hadr.:-DDD

  39. Mára

    myslel sem že bikeři sou pankáči který náký podobný stránky vysmívaj a né že si na nich budou dělat profily… a ty co řikaj že tam maj profil jenom pro prdel sou největší modelky:D no nic, vaše věc, aspon se zasměju:D na druhou stranu bikeři už ted nemaj moc daleko od čutálistů a podobný havěti…
    to Spermmef: hezkej článek!

  40. u6e

    Mára: přesně tak!! a to je cesta ke komerci a děfkám muhahííí

  41. eMTy

    emanuel: supermefovou odpovědí se to potvrdilo. čárys by ti jako supermef nemohl v pul desátý večer odpověď, jelikož net má jen v práci. takže ten zelenej šašek je stále noname…
    mára: my totiž ty čutálisty a podobnou havěť dostihnem, předstihnem a zahubíme jejich vlastní zbraní! není větší radosti, než vidět profil nějakýho nagelovanýho fodbáálisty v romantické póze se svou buchtou a říct si: “takovejm jako seš ty já šukám starý!” muhahahaha

  42. eMTy

    u6e: v některých pohledech na komercionalizaci sportu se shodneme, brněnskej koloušku:-)))

  43. Buba

    u6e: koloušek prej :-))))

  44. flatíno

    hlavne manas s czertem si ulitavaj na tech malejch kundach, sou to hrozny cunici!

  45. eMTy

    flatíno: zřejmě chceš, abych vytáhnul nějaké pikantnosti z našich icq rozhovorů…tak mlč!

  46. Luk-ass

    Jojo kluci vy ste fakt dobytci vzdyt koukam vy tam ste furt online mno a o emtym nemluve hehe czert je hned druhej hehe

  47. Kure

    no, dobre,..tak na tohle musim reagovat i jaaaa… :-) …jestli se chcete kluci pobavit,..tak http://libimseti.cz/LosKujonos/

  48. flatíno

    eMTy: jako hrob :X

  49. Petr Heinik

    To Kubajsz – chran te ruka pane.

  50. KUbajsz

    Petr Heinik : říkáš si o to sám … :) co myslíš čárysi? Budem zlí?

  51. fousmen

    spis mi ukazte nekoho kdo tam profil nema, nez aby ste tu na sebe tahali spinu :D jinak eMTyho prispevek ohledne fotbalistu a jejich buchet me sundal ze zidle :)))

  52. Čárys

    4: Kubajsz : mě do toho netahej, mě ne ! Já nemužu bejt na páneška zlej, je to můj poslední kamarád :)

  53. thomas

    tak tohle mi vzalo vsechny ideály:( Jeste k tomu sem tak trapnej ze nemam profil libimseti a nemuzu se tím tady pochlubit.! Asi seru na bike a jdu radsi delat plazovej aerobic nebo radsi muzskou aquabelu..

  54. u6e

    co takhle recenze stránky http://WWW.AMATERI.CZ ?? koho z bikerů najdete tam? muhahaa

  55. Čárys

    Mavericka !

  56. KUbajsz

    ty woe, tak jako my o libimseti a libimseti tady na mě. Kouknu si na profil, koukám, že novej vzkaz, tak čtu a tam bylo:

    Cauky hej znas kluka kterej je tady registrovanej jako King_Libor nebo nejak tak tak hele ona me posila kotbe prej si chodil s Ewou Farnou ted si sni pisu pres Spol…Hej byl bych ti moc vdecnej kdybys my poslal na Ewcu Tel.Cislo nebo icq ale asi neposles co ale kdyztak dikec a ty jsi sni vazne chodil???

    odepisuju: Jasny, poho…hele číslo ti dám, ale ode mě ho nemáš jo? JASNÝ?! Takže 605879xxx – což je číslo kamarádky.
    Tomas kreutzer mně: Jj hej vazne dikec ted jsem mu pisnul a jestli my odepise tak bych ti byl mooc vdecnej fakt dikec KAMO a od kad jsi????

    a zároveň mě: Njn hej jestli kecas!!! A mas lolec svaly ale uz te dohanum ;-) tak jo dikec papec

    Ufff, kulturní vložka jak má být!

    Jo a týpkův profil zde: http://libimseti.cz/Kreutzer_Tomas – je z brna, flate, není to kámoš? :D

  57. Kozel

    To Admin – Prosim, prosim, to uz snad staci. Jasne je to medialnimrdka server, ale co je moc to je prilis – amateri.cz, Ewa Farna?

  58. assassin_TL1000

    to je zlo, to mi hlava nebere…. holt ta mladsi generace….

    PH: tak pojd do SM … idkdyz to uz vyjde na stejno….

  59. ddd - andy

    :-D Muhahahaaa.. Bozi!

    Nejlepsi je, jak si to tu ted vsichni vracej! PROBUDTE SE! Supermef vas odhad dobre! :-D
    Dlouho jsem se tak nepobavil!

  60. ddd - andy

    PS:To dlouho jsem se tak nepobavil, bylo naposled vcera.. Chci vic – chci profil na libimseti! :-D

  61. DD

    hehehe

  62. flatíno

    KUbajsz: stouras klackem do vosiho hnizda voe, nejsem komercni medialni mrdka a o svalech jako mas ty si muzu jen nechat zdat, takze na ne nikoho nesbalim…

Komentář: