Meziboří – 1.3DH cup

5-036.jpgTak jsem se vrátil z 1 závodu 3dh cupu, kterej se jel v Meziboří. Co a jak a tak podobně – najdete v reportu vevnitř… Klik pro Mega galerii a report !

No, tak má sezóna, nesoucí se v duchu poznávání nových tratí, se objevně realizovala další tratí – tratí v Meziboří. Tady jsem taky ještě nikdy nebyl, a tak jsem se v pátek dopoledne s Andym sebral, a vyrazili jsme tam.
V 11:30 jsme na místě, všechno je super značený, trať jsme našli hned, cedulky na sloupech a tak – pohoda. Po příjezdu na místo parkingujeme u prázdnýho betonovýho bazénu, a jdem se podívat k lanovce. Lanovka ale nejede. No neva, jdem si to projít a projet.

5-012.jpg

Jdem nahoru, a je to boží. Samá votáčka s traverz, sem tam skočík nebo dropík, není to těžký, ale vypadá to superhravě. Potkáváme se s místní partičkou stavitelů, zrovna mlíkujou trať, a dáváme řeč, sem tam hlášku, a mezitím na to koukáme. A že je na co.

Start, odkloněný točky na trávě, palba na paletovej gapík (hodně krátkej na tu rychlost) les, pár jemnejch zatáček, a dvě prudší. Pak esíčko s paletou, kousek rovně z kopce, trochu rovně a zase z kopce, a jsi v půlce. Tady z rychlosti kolem nohy votáčky, a pár schodů do traverzu, a votáčka s traverzem k jedinému dablíku tady, kterej dělal lidem celkem hell…

zkusili jste někdy něco takového ? 

5-055.jpg

Pak už jen jedna kamenitá, jedna traverzová pasáž, kde to klouzalo, a už jsi byl skoro v cíli. Louka, a cíl. Tipuju si na časy do jedna a půl minuty, a tak to nakonec i je. Trať je pěkná, jen by mohla bejt tak 2x delší. Ale supr.

No tak si chodíme úseky, něco ladíme, a když pouštěj lano, tak dáváme asi 4 jízdy. (100kč permanentka) A jdem kempovat, papat, a dávat vídeoprojekci. Přijíždí Alice s bílým dodžem, a tím je depo komplet. Doráží Matušík s Terkou, Petr Heiníků přijede zítra… Vínko, a spát.

5-097.jpg

No a je sobota, den závodu. Doráží Petr, a tak si to jdeme polítat. Na registraci je fronta jak prase, tak mizíme na vlek, a stíháme 4 jízdy, přičemž hned v první jde PH na držku, přijíždí zválenej jak psisko. Boží. Hlínu má i za ušima lepí se mu na paty…

Mě se tu jezdí fakt super, někde to i hrotím…a tak to musí přijít. Start, levá, odkloněná pravá…připadám si jak Sam Hill…držím…vyjíždím vršek, šlápnu si (jako v každý jízdě) Leč ouha…vychází to akorát do boule, propružení…kurva ! Výstřel z kola, jak když mě natáhneš na gumičce, a já jdu pana orel, fakt daleko, nebe země nebe země…

snimek-204.jpg

No voe, kontrola systému, bolí ruka a záda…ale zlomenýho nic. Jdu si pro kolo, to je fakt dobitý, rovnáme klacky, vidli, posouváme gripy…THX 2 Humplík za pomoc. No blíží se start kvaldy, tak jsem fakt happy, že sem se vyndal.  To dycky zvedne sebevědomí…

Start kvaldy, nahoře se rozhejbávám, začínám zatuhávat. Jedu to tak nějak na zkoušku, bolí mě hnáta že mi to z ní padá, ale v podstatě to jde, a tak to v závodě zkusím.

Čekáme na závodní jízdu, a čekání si krátíme koukáním na ostatní, jak to držej. Kdo je fakt nejvíc, NEJVÍC, je kluk na růžovým pevňáku, největší MX rozhozy, strašně jí drží – Bubba styl. Nejvíc. Bohužel ale pořád proráží, a tak nejde na bednu, ač by tam jinak byl, dle mě. Hodně on. Dál je tu k vidění parta smotek, jedno fróňo, který končí zlomenou kličkou, ty krávo, na skok s nohama dole se nejezdí ! Get well soon. Koukáme na Radka Broze, celkem jí valí, takže se zdržujeme nemístnejch poznámek (bejvá z toho totiž nervózní :) ) taky 1OO klády letěj kládu…dobrejch lidí je tu tuna. Henďa hrozný pročesávačky lesem, ale i tak jede prostě nejlíp…

tenhle kluk byl prostě nejvíc !  

5-034.jpg

No nic, jdu na start. Otejkám a celkem hodně zatuhávám. Bolí mě fakt všechno, přichází to k sobě. Na ruce mi vyrůstá boule velikosti malýho vejce… No nic, mrdám na to, to dám.

Start a rvu jí, řadím 5, odkloněná, šlápnu si, na paleťák, kurevskej přestřel že si myslím že půjdu, vyšlo to, držím, zatáčky, klouže to trochu…nic moc…a už jsem u schodů dolů, tady ok, ale trochu blbě na výjezdu. Stromek češu jako každou jízdu, dva schody, vnitřek…

to je on, můj vnitřek :) 

 snimek-253.jpg

…levej traverz, bída kurva bída, pravá a mažu jí k dablu. Trochu pomalejc, nic moc, dabl tak nějak, pak to jde, mám si šlápnout….radši ne….radši čistě…předposlední zatáčka na kořenech…drží to…poslední na volnejch kamenech…louka…heja, šlápnu si ještě..zarubu – a cíl. Jou ! No nakonec 1:28, to je ok.

Nejvíc letí Matušík, Kaschtam proráží, a Petr je o setinku druhej. No jsem zvědavej na druhý kolo…

snimek-433.jpg

Já jdu k autu, a zjišťuju, že fakt nejsem freš. V tomhle stavu je blbost dál závodit, můžu bejt rád, že sem nešel na držku teď, a tak už druhou jízdu nepojedu. Převlíkám se a hekám u toho, dávám kolo do auta, a jdu se podívat na ty střelce.

( tímto zdravím Jindřichův Hradec, a díky za Whip exhibici na paleťáku :) )

Tak a jak to je. Andy ukazuje, že umí i s přesmykačem, a dává dobrej čas.  Matušík letí jak zvíře, hodně čistě, Krabák taky…technik. Vopík šlape až do cíle jak králík, a Petr Heiník je profesor, kterej vypadá jak kdyby jel na procházce. Nejlepší štýl aspoň podle mě – Kaschtan. A to je poslední pětka, a je po závodech.

V lese byla trochu tma…

5-048.jpg

No, tak jdem na vyhlášení. Oficiální výsledky najdete na stránkách 3DHcup.com, a jen tak jak to nakonec dopadlo – Luďánek 4, Matušík 3, Kaschtan 2, a Petr Heiník, kterej si tu dal asi 4 jízdy….vyhrál. Ach jo, kamaráde, si blááázen. 1: 22.Já gratuluju všem, a klobouk dolů.

co sme ti říkali – ramena nahoru, zastrčit břicho…ach jo… 

5-121.jpg

A samo všem, co se ve zdraví dostali dolů.

Mý díky patří taky určitě klukům z 3DHcup crew, neboť jsou prostě super – trať připravená skvěle, časomíra s random startama (kdy chceš, ne po půl minutě) a bez kabelu, hajzly voňavý, a ceny luksusní. 200 lidí na startovce jen vypovídá o velký oblibě těhle závodů, a já jen držím palce, ať jde celá sezóna takhle dobře. A taky místním klukům, že to naprosto profi připravili. Respect, a velký díky !

 5-126.jpg

A tím se s váma loučím.

Jdu si lízat rány :)

Tak zase někde brzy !
Čus.

Čárys.

 5-036.jpg

thX 2 foto : Andy, Humplík. Víc fotek přijde brzy, najdete se všichni ! 

5 007.jpg 5 010.jpg 5 011.jpg
5 012.jpg 5 018.jpg 5 025.jpg
5 026.jpg 5 030.jpg 5 034.jpg
5 035.jpg 5 036.jpg 5 037.jpg
5 039.jpg 5 042.jpg 5 044.jpg
5 046.jpg 5 047.jpg 5 048.jpg
5 050.jpg 5 051.jpg 5 052.jpg
5 053.jpg 5 055.jpg 5 062.jpg
5 068.jpg 5 076.jpg 5 077.jpg
5 078.jpg 5 097.jpg 5 101.jpg
5 102.jpg 5 103.jpg 5 104.jpg
5 105.jpg 5 106.jpg 5 107.jpg
5 108.jpg 5 109.jpg 5 111.jpg
5 112.jpg 5 114.jpg 5 115.jpg
5 116.jpg 5 118.jpg 5 121.jpg
5 122.jpg 5 123.jpg 5 124.jpg
5 126.jpg 5 127.jpg 5 128.jpg
5 129.jpg Snímek 001.jpg Snímek 089.jpg
Snímek 097.jpg Snímek 155.jpg Snímek 203.jpg
Snímek 235.jpg Snímek 332.jpg Snímek 433.jpg

31 komentářů pod “Meziboří – 1.3DH cup”

  1. Hááárwy

    nejlepsi fotecka druhej radek od spoda vpravo..=> čárysuv kres.. vypada jak z pulky beka..:D

  2. tomaass

    em rudenko nic? co jsi mi slíbil? no co jsi mi slíbil? tss :-/ jinak tady doma placu, ze jsem nemohl byt s vama :-( :-( :-(

  3. Radek - etbikez.com

    Pěkně jsi to napsal… Fotky také zde: http://etbikez.com/index.php/2008/05/25/3dhcup-mezibori/

  4. Šroubek

    díky všem za účast! výsledky během dne na našem webu…

  5. Maaca

    zajimavej pomer stran tech fotek… :D
    jinak MX paradni, organizace jela, povrch supr, korinky, volny kaminky, mnam.

  6. profesorikebara

    Ko by měl chuť si zase dát Mezáckou trať i s vlekem nechť čekuje zde http://www.freerideklan.com/news.htm

  7. profesorikebara

    Díky za slova chvály. Ty vždycky zahřejou… Btw Em Rudenko je stále lepší a lepší opět mě dostával do kolen svejma hláškama

  8. Čárys

    4: Maaca : Akurva – fotky se mi nějak akosi pojebaly. Kruciš kruciš…Zítra vyjde velká galerie, kde se najdete všichni – od Humplíka. Včera jsem to prostě nestihl, sorry…

    4: tomaass : hele, čoveče, nic. já ti povím proč. On totiž, kamaráde, nebyl až zase tak strašnej, jak jsem čekal. Zpočátku teda solil pecky, ale pak to nějak zklidnil, evidentně nepil, a držel se zkrátka. Určitě to nebylo takový zlo, jako Mejtský na CP DH. Samozřejmě hlášky typu : “když závodníkovi fouká, je to ošklivé, protože jede do boku…” ale to bylo celkem v poho.
    V podstatě nemužu říct že by to bylo k nevydržení.

    Co bylo ovšem STRAŠNÝ, byla sobotní večerní a noční hudební deformace. Malformace. Technopárty. ParobTEC hadr. DO 3 do rána. Smrt. Ve srovnání s tímhle zážitkem, Em Rudy bledne. I když asi někomu se to líbí… :)

  9. profesorikebara

    Techno malformace probíhala v pátek, v sobotu to byla již deformace tipu HC v podání live kapel

  10. mat

    carys, co radsej neprides na SPDH? to su trate na “trocha” inej urovni ako toto:) viem ze to je kurva vzdialenost, ale oplati sa

  11. mahony

    oficiální stanovisko tisku k MRudenkovi. hoši je to básník roku. moderovat a moderovat dokáže jen on. bez něj by to nebylo ono. i takovej Leoš Kundí Hlava Mareš by se od něj mohl učit.

  12. Junior

    mé největší dík patří Humplikovi…myslim že zachránil nejednu situaci :)…a obzvláště ty mé klíče…vděk veliký!
    jinak závody supr…oproti loňsku mi to příde fakt jak nebe a dudy…jak to všechno šlapalo…švajce woče hadr

  13. krišák

    4: Čárys: Musim dokreslit informace ohledně páteční gramoprodukce.
    Ta byla plně v režii místní party v čele s Davidem Škachem(bývalý Lunetic), která využila námi zajištěný návěs. Omlouváme se, ale jako organizátoři nepřebíráme odpovědnost za potrhané ušní bubínky a hudební vkus bajkerů. Myslim, VÍM, že sobotní živák s třešničkou na dortu v podobě crossover FourthFace to zůztavším sakra vynahradil. Dík za účast a těšte se na další podnik 3DHčka.

  14. Petr Heinik

    To Mat – Sorry, ale toto byla trat na velmi dobre urovni, pouze casove kratsi.

  15. krišák

    Luxusní galerka je na http://3dhcup.oneframe.cz/

  16. HansCV

    muhaha medialni mrdka Strouhic ve svym ruzovym MX kompletu. Az si poridi poradny plaste tak to bude i bedna a doufam ze to bude uz v Jablonci.

  17. krišák

    na http://3dhcup.com/ jsou výsledky

  18. Čárys

    4: Krišák : jo, sorry za nepřesný info – jsem zblblej ze závodění v neděli :) Tak jsem myslel že hudba hrála v sobotu. Jasně, že to bylo v pátek. sorry že jsme nezůstali na kapelku, ale museli jsme na neděli na 4x do prahy…

    4: mat : Hele, ze dvou důvodů : Na slovensko to mám fakt strašnou, STRAŠNOU DÁLKU – většinou kolem 600km. To fakt nezvládám, s dnešníma cenama nafty – do mezoboří jsme jeli jen 200, přičemž z Prahy jsem jel ve více lidech (podělili jsme se za naftu)

    druhej důvod je, že sem jelo hodně známejch – a já je chtěl vidět. A trať byl super, což jen doplnilo můj dobrý zážitek z víkendu…

    Snad až někdy nebude co dělat, a nějaký závody budou na slovensku blíž, a někdo se mnou pojede tak možná přijedu. díky za pozvání…

  19. milhaus

    trat moc pěkná, oraganizace taky, ale komentátor mi prostě nesedí. btw: ten páteční kravál byl fakt hroznej :D

  20. 100klada

    Nezavodime, ale tyhle zavody jezdime protoze je super trat, dobre se clovek sveze a vidi se s lidma co dlouho nevidel. Timto zdravim Andyho ;)

    PS: Chvalim organizatory!

  21. Tůra

    Jo bylo to bozi, i kdyz jsem byl v roli divaka…nejvic me dostal sobotni vecer a Milhausoj hlasky typu ,,By me zajimalo jak ma muj bracha dlouhou pupecni snuru” a tak podobne…To bylo nejvic…Jinak organizace na super urovni,pochvala cely 3DH crew.

  22. Jr.

    Čárys: byls na 4xe v Praze? že bych tě fakt přehlíd?

  23. Čárys

    4: Tůra : Hele, ja jsem tě tam pak viděl postávat, koukal jsem že asi nejedeš, ale nějak jsem se nedostal k tomu se tě zeptat, jak to. Co se stalo ?

    4: Jr : No tak nějak kolem ano. Ale jeden poznatek z pražského 4x máme. Radek asi ztratil titul Bílý Mrož…znalci si můžou tipnout.

  24. Strouhic

    Čárys:Dík za pochvalu,doufám,že to příště bude lepší.S pozdravem kluk na růžovým pevňáku…

  25. markétka

    Čárys: přebarvil se na červeno? O_o

  26. Čárys

    4: markétka : Ne, získal ho díkysvé bílé kůži někdo zcela nový. Ale u tvé odpovědi jsem se fakt nasmál :)

  27. markétka

    čárys: No, asponže si můžu bejt po sobotnim 4xsu jistá, že já to nejsem.. vypadám asi jako…??červená karkulka?? .)

  28. Čárys

    Malinko připálená ? Přidal jsem ti řádek do Anketky :)

  29. markétka

    čárys: ehm, malinko :D a to sem tam byla do jedný jenom, a ten úpal? no parááda :D :-X // wow, jsem slavná, dík .)

  30. Tůra

    Čárys:no me upadla klika, kterou jsem vozil 3 dny,tak bez ni to moc neslo…:)ale je pravda ze Lucka-ass mi chtel pucit jiny,ale nestih jsem to namantovat,teda spis bych nestih to nejak najezdit.Jel jsem to asi 2x,tak jsem to nechtel lamat pres koleno…Ale zase musim rict ze v roli divaka to bylo taky fajn,kecacka,koukacka a tak,proste pohoda,no stress…

  31. Čárys

    jasné….PS: dneska asi teda dorazím, dáme DH ?

Komentář: