Pól Bulva a jeho akce v září – text, foto, VÍDEO

xbox.JPGAsi jsem vám měl zasejc poslat, co jsem dělal v měsíci září což? Omlouvám se, že tak pozdě, ale nějak jsem na to neměl myšlení jak mi ukradli to kolo, pak jsem na to trošinku pozapomněl a tak to smolím až teď…

No, takže, jak začít měsíc září. Poslední víkend v srpnu jsem strávil v Tře-beach-i. A co že se dělo tam? Tam bylo peklo. A to dokonce Cyklopeklo. A ještě k tomu už třetí Cyklopeklo.

A to znamená, že jsem byl poprvé v životě na čistě dirtových závodech, takže jsem poprvé v životě závodil na jinym kole než na sjezďáku. No, a co o těch závodech tak napsat?

Závody jako takový to byly fajn. Počasí objednáno luxusní, bylo teploučko, svítíčko slunilo, beero se točilo, na kolech se jezdilo a prostě bylo hezky. Skoky tam mají klucí a holkí taky pěkný, takový skákací, a to je jako dobrý, protože to tam pěkně skákalo. Zezačátku jsem se teda trochu bál, protože když si to tak vezmu, tak jsem na tom svojom "dirtovým" kole nikdy předtím žádný dirty nepřehopsával (jen takový ty srágory u nás), ale pak jsem si na to trochu zvyknul, jak to jako hopsá vejš než jsem vždycky hopsal, a bylo to fajn.

trebic.JPG

Ambice na nějaký umístění jsem teda vůbec neměl jo, ale nakonec mě porota zahrnula normálně i mezi nejlepších deset jo, takže jako u mně velkej úspěch v prvních jenom dirtovejch závodech. Nebyl jsem poslední. Ale i kdyby jo, tak o to nejde že jo, protože jsme si tam byli jenom zahopsat a pobavit se. No a celá ta zábava skončila tim, že jsme si s kámošem po závodě řekli že bysme mohli zkoušet blbosti na takovým step-upíku co tam mají kucí na trénování nějakejch těch fíglů.

 trebic-1.JPG

No a nevim jak mě to napadlo, ale po tom co jsem tam na to celej ten závod koukal jak to kucí šikovný dávají na těch velkejch hopíkách, prostě mě napadlo zkusit tejlvipa. S tim že se mi tam snad nic špatnýho stát nemůže. No a když si něco takovýho člověk řekne, tak si asi už dokážete představit jak to většinou dopadne. No tak jsem teda jel a prostě jsem do toho kola zkusil nějak tou nohou strčit. No a hádejte co. Ano. Přesně tak… bum… a spadnul jsem jak blbec na to rameno jak jsem měl nalomenou tu kličku. No tak se zvednu a zkusim zvednout ruku, no a hádejte co.

Ano. Bolí. Au au. A je to zase v pr…

Takže zkoušení bylo docela kráťoučký. No tak jsem tam došel za pánem od ambulance co tam naštěstí ještě zůstal, ten mě trošku ošahal, pomazal nějakou mastiškou a že to snad bude jenom naražený prej, ale ať si kdyžtak radši ještě zajdu někam na snímeček. Tak jsme to cestou zpátky vzali přes pána Wilhelma Konrada Roentgéna a ten říkal že tam nic zlomenýho snad néjni a že to bude spíš jen věcí bolesti, a doporučil mi jen mazátka a pár dní bez větší námahy. Tak jsem si říkal, že jsem za týden zase schopnej, jenže já jsem jenom velká bába a nakonec z toho bylo skoronicnedělání dlouhý přes 2 týdny, protože mě to pořád bebínkalo.(a trochu mě to bebínká ještě dneska když něco dělám)

 u-nas-1.JPG

No takže to byla první záříjová věc, kterou jsem v srpnu dělal. Pak jsem teda asi 14 dní nedělal skoro nic, jen jsem se snažil dostat na slopestyle do Písku, a při této snaze jsem se dozvěděl, že tam budu jako jediný jedinec na fullu tak trochu exot, ale nakonec teda proč ne. (Právě pro tvé exotické geny tě mám v teamu, bro ! . Pozn Čárys)

A ještě jsem byl teda pak ten čtvrtek před Pískem zajezdit si u nás v jednom lesejku na bývalý dh tratičce, abych nebyl kromě exota ještě něco dalšího.. :-) No a nakonec jsme se teda v pátek chvilku před pátou hodinou odpolední vydali s Nikou směr Písek. Chtěli jsme vyjet sice do půl 4, abych si to mohl ještě zkusit projet, jenže kvůli lehkým komplikacím s rodičema to dopadlo takhle. Dorazili jsme tak akorát že jsme se stihli ubytovat u ledu a vyjít si trať a pak následoval registrační meeting a odchod do středověký hospy.

Ale o tom už psal mr.Showrace .

No jinak ježdění v písku celkem fajn, přežil jsem ve zdraví a závod si užil (tentokrát v suchu). Jinak kdybych měl popsat jak jsem jel, tak asi nic moc, ale víte co, byl jsem tam přece jen za toho exota..

 xbox.JPG

První jízda a první hliněnej dirt -> hrubej nedoskok-> kreš. Důvod? Neměl jsem vůbec sílu to rozšlapat z tý plošiny na velký spině. Mezi jízdama se mě T.Nádr ptal jak jsem jel, tak jsem mu to řikal, a že nevim jak na tu spinu, tak mi řikal že to mám prostě rozjet a přeskočit.

No tak jsem to teda ve druhý jízdě zkusil a prostě se na tu spinu rozjel a přeskočil, tak jsem si říkal, jupíí, bude rychlost na dirt, tak jedu, zkoušim supermana, a co vidím? Vidím jak jdu zase jak čurin zadnim dosti před hranu. Takže co? Ano. Zase držka. Na tom samém skoku. Takže takhle no.

koně všem ! 

 xbox-1.JPG

Jo a asi jsem se tam jako ten jediný exot na fullu někomu hodně nelíbil, pač mě toho fulla pak nějakej dobrák asi nadobro zbavil. (jistě už víte o čem je řeč). No a to je konec pohádky přátelé. Protože s koncem černého Františka prozatím skončilo i moje jakžtakž ježdění a teď se jen plácám po Ledči na tom skororozpadlém agangovi, a o tom nemá cenu psát…

Jinak teď jsem už zase v Praze na koleji a mám tady nějakýho novýho kokotskýho spolubylu, kterej vůbec nekomunikuje a je prostě úplně divnej, takže doufám že se mi podaří co nejdřív přestěhovat se k nějakýmu kámošovi, protože tohle bych moc dlouho nepřežil.

Tak a to je tedy ode mne vše, já se loučím a končím.

jo a sestříhlal jsem vám vídejko, jak jsem se měl. takže tady

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

Mějte se zase všichni famfárově a pá pá pápalálá…PS: BIJTE TY ZLODĚJSKÝ SRÁČE, AŤ JIM BULVA Z VOKA SKÁČE

třebíč (1).JPG třebíč.JPG u nas (1).JPG
u nas.JPG xbox (1).JPG xbox (2).JPG
xbox (3).JPG xbox.JPG  

7 komentářů pod “Pól Bulva a jeho akce v září – text, foto, VÍDEO”

  1. kuba

    teda chlape je fakt škoda, že ti to kolo šlohly, tvůj sty ježdění a tvoje články patřili k jedněm z nejlepších…..

  2. u6e

    čéče kde jsi sehnal fotky z Třebíče? nebo to jsou selfmade?

  3. Los tomanos

    Pol: takze ende a nebo planujes nake prekvapko na pristi rok???

  4. Čárys

    to se dozvíš ve shrnutí za měsíc říjen. Musím tě trošku napínat :)

  5. Pól Bulva

    ueeeeee: těch pár fotek co je tady cvakala Nika, takže selfmade no… Jinak skoro 70 fotek je na jejich stránkách (www.tbike.cz)

  6. vojta

    a na cem jel slopestyle DM ?

  7. Voňavej vařič

    Hele když už jakože není to kolo, co takhle zkusit 5proti5 ? Hele třeba vám uvěří, že jste slavní. A daj vás do sobotního vysílání hvězd. A když se zeptaj na co to chcete, na jakou dobrou věc…tak na kolo ne? Jakože aspoň na část. Jen doufat že vás nevykopnou. VV

Komentář: