Jáma v Průhonicích podruhé

tuky-tuk.jpgNuž, tak vám podruhé napíšu, jak jsme se potápěli v Průhonicích, neboť mám další fotky, a ještě trochu víc zábavy než minule. Takže příběh a modrý fotky jsou vevnitř.

Jak už jsem psal minule, v Průhonicích je Aquapark, a v něm jáma na potápění. Kdo to nečetl, tak si to může přečíst tady. 

V sobotu jsem musel do práce, po dlouhé době, ale odpoledne byl plán naprosto jasný – vyrazit do Prahy, průhonic, a pak dál na stěnu, a tak dál a dál. Cestou do Prahy, jsem se zastavil v Miličíně. Lom je nádherně čistej, no vidět je tak do 5 ti metrů, akorát tam žije nějaký strašně velký podvodní zvíře. Pouštělo veliký bubliny. Co to asi bylo ? Jo a vzadu to srovnali, teda fest. 

 milicin_nekdo.JPG

Plán se začal uskutečňovat v 13 : 45, srazem u Andyho.

Andy je zase v práci, ale na celej den, ale protože je to démon, tak v polední pauze, místo aby šel na oběd, jde s náma plavat a potápět se do jámy. Dál přijíždí z dalekých Karlových Varů Karlos z Nejdku, se kterým jsme si slíbili, že se vždy jednou za měsíc sejdeme zůročit bazénové a statické tréningy. A jelikož se Petr Heiníků nemohl s klidným svědomím nadále přihlížet, jaký jsme homoteam, přijel i se Zuzankou. Prostě :  bylo nás pět. 

 zu-zlo.jpg

U vstupu jsme teď prošli už fakt do pohody, zaplatili jsme 400 kila, a hup do oddělení jáma. Mě už je klasicky zima hned ve sprchách, možná bych se měl obalit trochu tukem, aspoň jako Kája, a nebo už abych měl neopréňáka. Navlíknul jsem se do trojky, a trochu jsme se rozcvičili, na což Petr dost nevěřícně koukal. Proč se rozcvičovat do vody :)

Trošku laškujeme nahoře, Zuzanka se mi vysmeká zrovna když jí chci stáhnout do hlubin, kruci ta je rychlá..

 mytri.jpg

Jdeme na to. Dneska jsme tu čtyři, a tak je třeba vymyslet nějakou větší zábavu. Zábava toho dne se line ve znamení stavění pyramidy dole. Zanoříš se dolů, vylovíš si ty kameny, co tam jsou, sedneš si s jedním v klíně na dno, a začneš si stavět věž. Vež není jen tak, kameny nemaj takovou váhu, neboť jsou co…? No ? No nadlehčovány silou, rovnající se váze kapaliny jimi vytlačené…atd..přece. Takže postavit víc jak dva na sebe, je umění. Kdo to shodí, musí to postavit. Jinak zemřeš. Hehe.

tuky-tuk.jpg

Karloss si užívá naší minulou zábavu – strašení lidí. Teda, ale musím říct, že s jeho maskou straší mnohem efektivněji, než já. No však pohleďte na ten texaský masakr motorovou pilou. Fešák.

 karlos-a-ja.jpg

Jdem se spolu nechat vyfotit, Andy stojí za sklem. Jsem záškodník, a zrovna, když tak hezky poulí očička, mu strhávám masku z hlavy. Muhahahááá ! Ale byla to jen malá pomsta, on si začal :)

 karloss-bez-masky.jpg

Pak se chvíli potápím bez ploutví. Neboť si tak sedím dole, A pošoupnul sem si ten velkej kamen na ploutev, v klidu si stavěl pyramidu a zjistil to až když jsem chtěl jít nahoru, když mě to zatahalo za nožku. Takže pak už jsem tu blbnul bez ploutví – na hraní mi to stejně přišlo lepčejší.

Další hrátky jsme vymysleli s flaškou. Že se nedá pod vodou pít ? Ale dá, ale dá ! Jen si to musíš fakt srovnat v hlavě, hehe, co dělat. Ale jde to. I když z flašky s jiným uzávěrem by to asi šlo líp. Takhle jsem si trošku loknul Průhonický vody – maj dobrou. 

 piti-z-flasky.jpg

A nakonec, to nejlepší. Podvodní fotbal, nebo spíš tenis. Naplníš si láhev vodou, a hodíš jí druhýmu – moc se jí nechce, tak to musíš proudama popohnat. Fakt super zábava. Nakonec jí trochu napustíš vzduchem z pusy, a vypustíš jí nahoru…atd – variací je prostě milión. 

petr-a-lahev.jpg

Takže takhle jsme tu blbnuli celý ty dvě hodiny, který zase utekly, jako….voda. 

Opět to nemělo chybu, a já se sem zase brzy vydám. Velká škoda jen, že to není poněkud rozlehlejší, aby jsi si tu zaplaval někam dál. I když na to mám zase bazén u nás, kam mě každej den večer s ploutvema pouštěj…občas ke konci i zhasnou, a ty jí vlníš pod vodou skoro potmě…

Mnoho.

Tak zase někdy. 

Teď vám s tím dám na chvíli pokoj. Ale když ono je to tak super :)

DSC02086.JPG DSC02087.JPG DSC02088.JPG
DSC02089.JPG DSC02090.JPG DSC02091.JPG
Snímek 010.jpg Snímek 011.jpg Snímek 012.jpg
Snímek 014.jpg Snímek 015.jpg Snímek 016.jpg
Snímek 017.jpg Snímek 018.jpg Snímek 020.jpg
Snímek 021.jpg Snímek 022.jpg Snímek 023.jpg
Snímek 025.jpg Snímek 028.jpg Snímek 029.jpg
Snímek 031.jpg Snímek 034.jpg Snímek 036.jpg
Snímek 037.jpg Snímek 038.jpg Snímek 039.jpg
Snímek 040.jpg Snímek 041.jpg Snímek 042.jpg
Snímek 043.jpg Snímek 044.jpg Snímek 046.jpg
Snímek 047.jpg Snímek 049.jpg  

19 komentářů pod “Jáma v Průhonicích podruhé”

  1. Čárys

    Všechny fotky fotil Andy, děkujeme jemu…tobě…

  2. CERW

    ty jo po ránu opětovně zlepšení nálady..šel bych taky někdy..ale já bych doplaval tak do půlky a byl bych rád:D jinak karlos na fotu 4 od konce vypadá jako zkušenej lachtan..ještě mu dát ploutve na ruce a byl by jasnej:D:D

  3. Los tomanos

    Pekna zabava na podzim…

  4. perry

    ty vole karlos co to je za škrabošku .. to je jak z karnevalu za ludvíka osumnáctýho…

  5. hýbň◊š

    ta karlosova maska je fakt dost

  6. Radek - etbikez.com

    Carlos by měl s tímhle hrát v nějakym fetyšistickym hororu:o) Vůbec se nedivim, že když se s tim vynoříš mezi dvěma ženskejma, že se leknou.

  7. FunThomas

    Spousta vody, ale jen jedny tanga… i tak dobrý :o)

  8. Aginka

    pekaři hold mají jinej vkus:D

  9. u6e

    Vám to teda směřuje k řádnýmu motocrossu, takovej článek bych čekal spíš od DD jak plave v pivu… :)

  10. Čárys

    4: U6E : to víš, máme velkej záběr. A to ještě počkej, co vyjde zítra :)
    4 :CERW : S ploutvičkama na ruce se realizujem u nás v bazénu. To je teprve topení. Ty ti neodpustěj nic.

  11. thomas

    jakej ucel má nosit tanga do kryteho bazenu.?:-)

  12. tomaass

    thomas: objevis se pak na 720

  13. ddd - andy

    Ma to neco do sebe. Kdyz se tam dole clovek trochu zklidni, je to paradni relax!

  14. rici

    Carys: Jak dlouho vydrzis pod vodou?:)

  15. Čárys

    rici : To se u mě docela dost mění, nemám ještě nějakou stabilní formu. Záleží na dost věcech – jestli jsem předtím jedl, jak moc jsem unavenej, jaka je mi zima, a v neposlední řadě taky kdo je tam se mnou, a jak moc jsem línej.

    Je to různé.

  16. Maaca

    radek dobre ty, kdes tuhle hlasku vygooglil?? :D

  17. Tom

    Super, super, super. Druhý den a pořád jsem z toho nadšenej. Díky :-)

  18. Čárys

    Není zač… Třeba zase někdy. I když, my pak byli v neděli s Andym v podolí, a tam mě to snad bavilo víc. Tam a zpátky, je to super vejlet, koukáš na lidi, a je to 5m hluboko, a prostě už se někam podíváš… 8m jáma je prostě málo.

    Ale já se zase ozvu, až pojedu opět.

  19. Brabčák

    Pít pod vodou de a když se pije šampáňo tak je to luxus.

Komentář: