Tomaass, Tlustej, DDD, PH, a Mamut

petr-zok.jpgTak tyhle všichni, a já, jsem byli v další lokaci na lezení. Byli jsme u Mamuta. U Mamuta bylo spousta neandrtálců. A vy chcete určitě vidět fotky, a tak.

Takže, v sobotu jsme byli v Localu, v neděli jsme se rozhodli, že půjdeme na další stěnu, a to do Mamuta. Sice se na to lidi tvářili unaveně už v sobotu po stěně, ale byl jsem tvrdý a nedal jsem jim prostor vyměknout.

Takže je neděle, a my s Andym jdem do bazíku. Neboť jsem ve vodě nebyl už 2 dny, a chybí mi vodiškáá. Tímto zdravím tetu :) V radlicích maj nějaký závody, tož to votáčíme do Podolí. 

V Podolí, i přes strašné příběhy, co jsem slyšel, je to dobrý. Na jedná straně je to 5 m hluboký, a je to 5Otka – to už se dá plavat celkem vejlet, pod vodou, samozřejmě. Tak tu chvíli blbneme, tam a zpátky, a pořád dokola, cestou dole koukáš na ten bordel, co tu leží na zemi, a občas si prohlídneš lidi, co plavou nad tebou. Je to super zábava. 

Hodina a půl utekla jako voda, hehe, a my skáčeme do dodávky, a mažeme jí směrem stěna Mamut. Troubíme u brány, otvírá nám vrátnej, a pouští nás dovnitř. Koukáme, Petr už je tady, inštalujeme mu prkýnko od hajzlu na střechu, čímž mu děláme krásné střešní okno, a jdeme dovnitř, do stěny. 

vyskok-mamut.jpg

Už jsem tu jednou byl, a tak povídám holce u vstupu : "vrátil jsem se, a to jsem myslel, že už se nikdy neuvidíme" Moc mi nerozumí, a když se na ní smějeme, a po vyslechnití zprávy v rádiu "zdivočelý kanec napadl myslivce" dostáváme záchvat, holka povídá : "Ale já vás tam po vlivem pyschotropních látek nemůžu vpustit ! " 

Tak už jsme radši hodní. A dostáváme vstupenky. Cena 80kč.

takhle to vypadá, když uhniješ…

 petr-rozmetadlo.jpg

Stěna u mamuta je opravdu mamutí ! Měkolik větších místostí týhle tovární haly je předělanejch na lezbení s lanem, ale my míříme jasně do oddělení boulderingu – neboť s lanem by to bylo moc na dlouho – a my si chceme užít moc a hned a rychle. Bouldrovka je tu spíše menší, ale zase jak ní neznáme, tak se dá vymejšlet mnoho novej komb. 

 tlustej-ve-stene.jpg

Moc neleníme a určujem si zase cesty. Na rozlezení něco lehčího, a pak už to začíná. Dnešek bude ve znamení lištiček, rozhoduju se. A už tu máme první lištovací sviňstvo, a pak další, a další.

Doráží Tomaass ! Konečně to stihnul, a půjčuje si lezačky, a jde na to s náma. Je to kluk šikovná, nevím ani jestli někdy už lezl, ale jde mu to – a co nezvládne technicky, to vydrtí fyzičkou. A má krásný zelený triko, ty jo :)

Vymejšlíme barevný cesty – např cesta jn po červenejch. Sem tam to někdo nedá, spadne, rozplácne se k všeobecnému veselí ostatních. Jsme celkem brzy středem pozornosti. Nicméně k nám do oddělení boulderingu se nikdo neodváží, až do konce tu lezem v podstatě sami. Všicí lezou se špagátama…

 stena-mamut.jpg

No a přišel čas lámání chleba. Sviňská lištičková cesta s nohama na prd. Kouzlem všech cest "koleček" je to, že když už ho přelezeš jedním směrem, lezeš ho ještě zpět. Takže to je takové 2 v jednom. Kolikrát se to zpátky třeba prostě nedá, obzvláště když jsi předtím padal dolů, a teď to musíš vyškrábnout nahoru.

Jedno kolečno je třeba tady. 

27 070.jpg 27 071.jpg 27 072.jpg
27 073.jpg 27 074.jpg 27 075.jpg

No a třeba další cesta začíná výskokem asi 30 cm nad žíněnku. ha, kámen úrazu. Že to nejde Maňasoj, bych se nedivil – je tlustej. Ale že to nedá známý sokan a slopestylově – dirtová hvězda Tomáš Showrace, to bych si netipnul. Nakonec jsme ho tam museli vysadit, maličkýho…

No a po 2 hodinách jsme to pomalu zabalili. Mamut není vůbec pšatnej, a mít víc času – třeba celej den, tak by jsme sem vyrazili určitě na velkou s lanem. I když Petr Heiník se bojí vejšek. To bude ještě komedie…

U odchodu mi holka u vstupu střihá pásku na ruce, a povídám "takže jsme definitivně rozvedený" a myslím že už příště si nás bude pamatovat. 

Petr Heiníků si odinstalovává střešní okénko ze suzuki, a rozjíždíme se k domovu. My teda jedem jště na Juggling, ale o tom třeba až zejtra. 

Fotil Andy, sepsal to čárys.

27 043.jpg 27 044.jpg 27 045.jpg
27 046.jpg 27 047.jpg 27 049.jpg
27 051.jpg 27 052.jpg 27 054.jpg
27 058.jpg 27 059.jpg 27 060.jpg
27 061.jpg 27 062.jpg 27 063.jpg
27 064.jpg 27 065.jpg 27 066.jpg
27 067.jpg 27 068.jpg 27 070.jpg
27 071.jpg 27 072.jpg 27 073.jpg
27 074.jpg 27 075.jpg 27 076.jpg
27 078.jpg    

16 komentářů pod “Tomaass, Tlustej, DDD, PH, a Mamut”

  1. Manas TL

    Hele, skorem 200 shlednuti a ani jeden komentar. Zda se ze lidi nic krome kola nezajima :-)

  2. hoonny

    Nikde na fotce nevidím Tomaasse, že on se tam jen válel na žíněnkách? :))

  3. milhaus

    hoony:dívej se pořádně:) ale moc jich tady nemá, kdo ví jak mu to šlo :D

  4. 100klada

    Jdete s lanem a dejte ty dlouhy stropy (myslim ty 6kovy:), jsou docela vyzivny!

  5. Manas TL

    2 100klada: tam jsem jeste nebyl. Nevyrazime?

  6. tomaass

    to mě bavilo :-) a čárys si vzal tricko fiveten, aby zapadnul

  7. Čárys

    4: Tomaass : triko fiveten jsem si na stěnu vzal už asi před 2 mesícema – od té doby jsem si ho nepral – a proto taky tak vypadá :)

    A teď jsem ještě ke všemu našel starýho kulicha – holt sociální krasavec k pohledání.

    4: Manas TL : Kola budou zejtra.

  8. Los tomanos

    Čárys: sundaváš ho někdy?

  9. Čárys

    4: Los tomanos : Na stěně si ho zásadně nesundavám, nejsem narcistickej úchylák…

  10. perry

    heeezký … podle mě na zimu přes tejden nejlepší zábava .. i když já radši s provázkem .. asi budu muset pro porovnání taky pofotit naše plzeňský zázemí..

  11. fousmen

    Mamut vypada solidne! Neda mi to se nepochlubit, kam chodim ja.. :-)

    http://www.edelweiss-center.at/

    pres 1000 m² chytu a chnapek.. :-)

  12. Čárys

    4: Fousmen : no jo no, dobře no… To vypadá že swe nebudeš nudit ani po několika dnech :)
    4: perry : provázek není špatný, ale když tam chceš na 2 h, tak je tohle to pravé…

  13. fousmen

    Čárys: Uz jsem tam byl asi 8x a jeste jsem zdaleka neprosmejdil vsechny zakouti :-)

  14. 100klada

    Perry- jeste nedavno si byl odpurce climbingu ne?
    Tlustoch: Ty trubko, porad jen slibuje a u nas na boulderu si nebyl roky!
    Carys: Slusi ti to! ;)

  15. Manas TL

    2 100klada: kdyz bydlim v Holesovicich uz rok tak to je docela tezky :-)

  16. perry

    100kl.: to už je dááávno .. už asi rok :-) … zkusil jsem a zachutnalo mi no..

Komentář: