Tomaass a něco o kolech v listopadu

obrazek74.jpgMám chvíli času, než poběžím zase do školy, tak napíšu, co jsem teda zase dělal. Tenhle měsíc byl na kolo dost špatnej…

Spočítal bych to snad na prstech jedný ruky, kolikrát jsem na něm byl. Když jsem se zase na víkend dostal domů, vypadalo to tam už dost podzimně, ale plán na víkend byl jasnej, stvořit video s novým furiousem na nejhezčím trailu, tady za kopcem u nás. Takže víkend patřil natáčení a ve složení já, furious, passat a brody, jakožto nejlepší kameraman jakýho znám, jsme v sobotu a v neděli vyrazili na kopec a jestli jsme měli tak 5hodin času za oba dva dny, tak by to bylo možná moc.

Ke konci, už mě to vážně moc nebavilo, ale něco máme. Bohužel Brody, nemá PC, takže si ho půjčuje ode mě a já zas nebydlim doma, no se stříháním je to složité, zatím je na světě taková demoverze pro soutěž od Samsungu(tak už prej nesoutěžíme, podle nějaký nový funkce youtube, video nejde, protože česká republika nemá licenci na hudbu ve videu, to je peklo..) a doufám, že celýho videa se taky někdy dočkáme.

 igp0042.jpg

Pak jsem zase musel do Prááhy, v tejdnu se nic nedělo, trampolína s Obříkem, tomkem, rukusem, komem, terounosovou, klasika a pívo s ElKloko taky standartně.

V pátek jsem ale hned po škole zbalil věci a sednul na bus směr Tábor. Pojedeme s Matinem do Brna, jupíííí! Dokonce z nádraží jsem trefil do toho krámu sedmdesátdvalebek, přivítání s Čárysem, mazlení a tak, jako vždycky. Dokonce jsem byl na půl hodiny prodavač, málem jsem i prodal jedny boty, málem no.. Jinak rada pro všechny návštěvníky Tábora Quickburger vynechte, slabá napodobenina McDonaldu ale za víc peněz..

Zavřeli jsme krám a jeli jsme do toho Brna, tady už všichni na kaši, no dejte partě ožralů chlast zadarmo.. Děkujeme Carlosově tiskárně za lístky a Flatovi za ubytování, který se od dob spaní ve sklepě hrozně zlepšilo a za rok se nic nezměnilo na tom, že kočka má pořád větší pokoj než já. Výstava peklo, tuny lidí, vzpomínám, jak jsme dřív jezdili hned ve čtvrtek a příští rok je to pro mě jasná volba, stejně party nuda a ze závodů jsem nic neviděl. Domů jsem se svezl s Bubou (a sakra ještě jsem mu nedal ani žádnej dolar za ropu, ups) a v sobotu v noci, už jsem byl zase na Strahově, zkontroloval passata a šel spát.

 tomis-sportlife.jpg

Ráno už tam passat nebyl, ale tahle story bude vlastně v jinym článku, tak si počkejte, nejsem RoboWordoCop.
A od krádeže Passatu se začlo srát co mohlo, vyvrcholilo to sebevraždou pár hodin staré myšičky, kterou jsem si s Bětou koupil, no parádní tejden a domů jsem musel autobusem..

obrazek74.jpg

Hned co jsem přijel samozřejmě na kolo, nebyl jsem dva tejdny, ach bože, už jsem ani nevěděl jak je to super věc. Odhlečil jsem max maxe o tři kila výměnou sedlovky a naladil jsem 700mm řidítka od bikestuff.cz a hrozně mě to baví. Víkend byl teda hodně podzimní, takže jediný možný bylo ježdění ve Struhách, ukecal jsem Michala, kterej koupil od Luďana kolo a Cartman nakonec jel, že zkusí něco v tý tmě vyfotit a otravná Veronika se zase musel vetřít :-D (teď čekám, až to vyjde, to bude zase výhružnejch zpráv od Verunky).

 ja_trano_struhy.jpg

Trať pořád stejná, mokro, tma, zima, paráda, skočit šlo vše, tak jsme se povozili, kvůli dobrý fotce na skoku za cestou jsem se asi desetkrát zválel a stejně tam není nic vidět a Michal to završil tím, že tam utrhnul páčku od řazení.

Musím do školy, tak uvídíme, co se bude dít, kdyžtak budu pokračovat v psaní.


Jo takže ve škole jsem byl do noci, pak jsem se pokoušel narýsovat schéma krytu zástrčky diskové jednotky pro pc a šel spát, jdu teda psát dál.

Doma jsem se zabalil a hned ráno vyrazil, nabalenej jako kokot na dva tejdny s věcima do školy a na kolo, vlakem do Prahy. Metrem na Opatov a odtamtud k tomkoj na parkoviště, po cestě jsem si nadával, že abych už tohle nemusel, proto jsem pracoval , a proto jsem si koupil auto.

 ja_stranice.jpg

Maňas si samozřejmě neodpustil, proč mi to tak trvá a proč jsem jako nepřijel autem, jsem klidný a vyrovnaný člověk, jdeme na kolo. Nabíráme Komeho a jedeme a jedeme až dojedeme na Karlík, proč na Karlík? Protože na točný byl Czert a natrhnul by nám prdel. Karlík je super, nikdy jsem tu nebyl a když nad tím tak přemýšlím, tak jsme si s Komem vůbec nezajezdili, protože jsme nic nedali (podle Maňase – já nedal skok za dřevěnou sviní a Kome dřevěnou svini a zbytek). Ale i přesto, že jsme kromě Toma nikdo nic neskočil a vůbec jsme si nezajezdili, to bylo super.

 tomaass-karlik1.jpg

Pak jsme si sjeli ještě jeden zábavnej trailík nad Všenorama a padla tma, tak rychle dom. A po cestě domů mi volá MTL…
A když jsem se v noci vrátil z policajtů, snědl jsem, co tu zbylo a šel šťastnej a unavenej spát.
Přes tejden jsem musel něco vyřidit doma a ve čtvrtek večer rychle do Prahy. V pátek jsem tu měl nějaký focení pro časáky, to víš, když jsi superstar, musíš makat :-D. Všichni jste byli vyměklý buzny a byli jste v práci nebo bůhví kde jinde a do toho začlo sněžit, takže páteční odpoledne pěkně nahovno, kvůli vám, to je jasný!

Večer se stavil tomek a poprvé vživotě viděl koleje a byl z toho úplně unešenej.
V sobotu jsme byli s tomkem ve Strašnicích v bazénech, což bylo hrozně super i když mi tyhle radiusy pořád moc nejdou, ale stejně je to zábava.

 pb224894.jpg

Večer s Čárysem a PH a AaA a MTL a ŠodMTL a Z a ředitelem vesmíru v hospodě, pak v druhý hospodě a ve třetí už jsem vyčerpáním usnul. Hodný Maňas Tlustý Obecný mě pak hodil taxíkem na Strahov, je hodný co? Teda podle mě si jen ladí karmu, protože byl dříve zlý, jsem rád, že si jí ladí na mě :)

 stuljedna.jpg

img00020-20081123-0015.jpg

(Vlastně mu karma za to nadělila Íáčka s jedním uchem, jsi šťastný?)
V neděli jsem se probudil a šel jsem hned ráno ve dvě hodiny odpoledne na boulder s těma samýma a to už jste někde četli ne?
A víc se toho nedělo, myslim, napsal jsem toho zase milion i když to byl takovej nic moc měsíc. Ne byl dobrej, myslim, že si žiju dobře, jo žiju si dobře.

tomika-ksicht.JPG

A už se těším domů, máme tam hrozně sněhu prej, zapřáhnu moje nový Klu-Ski za passata a budu se vozit, jo to udělám.
Stavějte sněhuláky, dokud máte sníh, čau tom.

kluski.jpg

Fotky cártík, markétka, martínka, ségry sonnyericsson ve výpůjčce, tomík a další

52805.full.jpg DSC_0303.jpg DSC_0308.jpg
DSC_8379.JPG IGP0042.jpg IGP0066.jpg
IGP0116.jpg IGP0171.jpg IMG00020-20081123-0015.jpg
ja_stranice.jpg ja_trano_struhy.jpg Obrázek(74).jpg
Obrázek(76).jpg PB224884.jpg PB224894.jpg
tomaass karlík1.jpg tomaass.jpg tomaass1.jpg

19 komentářů pod “Tomaass a něco o kolech v listopadu”

  1. sterbis

    prvni, jinak slusny

  2. mára

    Tu myš přejel vlak???

  3. hýbň◊š

    Nebuď z myšáka smutnej já měl potkany a nikdy mi dýl než dva roky stejně nevydržel. Jeden byl ale fakt super uměl přeskočit z gauče na stůl díru skoro 2metry.

  4. tomaass

    už máme dva nový potkánky, včera utekli, honil jsem je, paráda

  5. Manas TL

    Tak aspon ses tenhle mesic nenudil. Predstav si kdyby ti neukradli auto tak ja bych dva vecery nemusel travit na fizlech a ty by ses proste normalne nudil. Zadnej adrenalin nic … :-)

  6. Camel

    Ty jo chci bejt STAAR jako tomaass :)
    Moje mys se zabila na autodraze,ale tu posledni zatacku pred smrti dala celou bokem
    odpocivej v pokoji Nicky laudo

  7. fousmen

    Camel: tak tohle me pobavilo moc :D :D

  8. Los tomanos

    Si to stihl celkem dost…

  9. lopeHT

    Jak se prosímtě přesně říká těm kluzkám na nohy, nikde sem to nenašel, kdyžtak hoď link. díky

  10. cibrut

    oh, bozinku, chudacek, musel jet metrem a pak pesky na parkoviste! Ubohy to chlapec! OH!

    (uplne mi to vehnalo slzy do oci, zcela soucitim, jezdim sockou kazdy den :D)

  11. Manas TL

    2 cibrut: kdyz sebou potahnes veci na vikend plus dalsi sracky tak te to taky lehce znechuti. Obzvlast v posledni dobe, kdy se mi zda ze ty lidi tim metrem jezdej snad schvalne abych se do nej nevesel.

  12. cibrut

    MTL: hele tenhle pocit jsem mel taky a pak jsem zjistil, ze TLOUSTNU!

    (prijed nekdy zase do Bohnic na starou a pak pivko na Cihelne :))

  13. Manas TL

    2 Turbic: ale kdeze! napriklad tuhle mi ujely dve metra a v jednom me prejel kocarek. Hrozny!

    Na starou … hmm hmmm, asi nafouknu kolo a o vikendu vyrazim :)

  14. tomaass

    lopeHT: nesmis to vyhledavat na xvideos.com, ja kdyz dam do googlu klu-ski, najde mi to milion veci, kde je teda chyba

    cibrut: jsi kokot, nebudu se vyjadrovat

  15. flatíno

    kua, takove kosek plastu a chtejo za to skoro 800, vydridusi..

  16. cibrut

    2 MTL: prijed v nedeli odpol, jiste bude krasne a veselo, jako vzdy …

  17. cibrut

    tomaas: ale vzdyt uz ses vyjadril :)

    Ja tomu rozumim, jeden muze hodne rchle hodne zpohodlnet a kdyz mu pak do zivota vstoupi trocha nepohodli, hned uroni slzicku :)

    p.s.: nic ve zlym, neni hned potreba tahat kudly z kapes …

  18. tomaass

    cibrut: ne me jenom stvou komenty lidi, ktery nic nevedi a napisou tohle? jsem snad nejakej zazobanej rozmazlenej srac, jak myslis, ze se asi dopravuju po praze, jezdim vsude autem to je jasny, jinak na roadtrip jsem jel taky dobrovolne s tunou veci a dvouma kolama vlakem jen tak z treningu, jinak si zkus precist komenty k fotce na DK, kdyz mi auto ukradli.. nechapu v jakym state to ziju, ze jediny co je, tak porad lidi zavidej a nic jinyho, at si tomek obhajuje svuj komunismus, ale tohle me stve a rekl bych, ze to jinde tolik neni, ne jinde to tolik neni

  19. markéta

    cibrut: btw když už mluvíš o tom pohodlí, nejsem si tak uplně jistá, jestli cestovat po praze v mhd je horší, než autem .)

Komentář: