Co dělal Tomaass na sklonku roku ?

tomik-a-dva-samecci.JPGTak trochu opožděně co já a poslední měsíc v roce, myslím, že jsem se neflákal. Ne, určitě sem se neflákal. Slohové cvičení je uvnitř !

No to byl teda měsíc zase! Jestli já to dám vůbec všechno dohromady, hmm takže je čtvrtek nějakej jeden z prvních prosincovejch tejdnů, jsem u mě na koleji a je tady Junior a Veronika, jdeme do hospody a následně na premiéru Kolotoče. Tam u videa klopíme s kamaremanskejma, čti ElKloko a Lukaso, vodku z flašky a všichni tři jsme docela na kašu. Lukas teda nejvíc, což následně zpečeťuje blitkou pod stůl a já ho oblíkám a odvádím na tramvaj, komedie veliká.

ty vole, eMtý je mu normálně podobnej…i když je samozřejmě menší…

tomik-a-dva-samecci.JPG

Jinak párty dobrá, Maňas nevyměkl, přišel a neodešel sám, jak doufal, já jsem se zase vyfotil s Robertem, jednou budu jako on. Druhej den na chvíli do školy, pak se s Maňasem a Lílou flákáme po městě a tak. Jede se na Strahově ten slavnej rallyesprint, tak se na to jdem s Lílou podívat, auta parádní, tři kila za vstup nedám. Konečně je šest, balíme káru, po menším čekání nabíráme i Bětu a jedeme na výlet.

Na jakej výlet? Normálně jsem se rozhodl, že se vydám se třema ženskejma na první lyžovačku na víkend na Špičák. Jedeme teda já, Bětule, malá LiLi a velká vAGINKA. Spaní zařídila Líla, milujeme jí. Tři postele, tří ženský a já, ne nedělo se nic, jsem přece na to ještě malej. Ráno snb, vytáhnul jsem i Klu-ski, park zatím žádnej, sněhu dost, na rozježdění ideál. Večer rozvízt holčičky zpátky do jejich postýlek a unavenej na kolej. A v neděli jsem dělal hovno, díky za super víkend holkýýýý!

 s-holkama-vylet.jpg

Už přes dva tejdny v Praze, některý trenky jedou druhý kolo, peníze docházej, chtěl bych docela domů. Píše mi Martina z Plzně, že se s klukama dohodla na párty v Turnově, tak jakože bych jí vzal. Čekám na ní teda, je pátek, tma, zima, na pětkrát jsem nanosil věci včetně snb, kola, spacáku, kluzek a já nevim čeho všeho do auta, otočím klíčkem a nic. No starý auto je prostě zábava, nikdy nevíš.. Obvolávám všechny, kteří by mi mohli pomoct a seznam lidí je velikej, děkuju teda nejprv všem, abych na někoho nezapomněl.

 ach-ach-jak-jsem-smutny.jpg

Ještě večer přijíždí Beruška (poznávám základní části motoru!), problém je jasnej neteče tam nafta, baterku už jsem skoro vymlátil, takže buď něco s čerpadlem nebo filtr a nebo si to prostě někde přisává vzduch. Otravuju milion lidí, ale řešení se nenachází, takže to zase všechno nosím zpátky, Martina zůstává v Praze, trenky pojedou třetí kolo a domů se v dohledný době nepodívám.

Druhej den na auto seru a jedu radši s tomkem do Písku, kde je to super a po dvou tejdnech si zase sedám na kolo. Večer se koná ta Represent párty a už už a překonal jsem rekord tulamore dew z léta, ale nakonec jich byla tak polovina jenom, zdravim Hečka.. Jo a děkuju Viktoroj Plasoj, protože Martina ztratila lístek od šatny a on to vyřešil. Nikdy nevěř ženskejm a lidem nad 30, říkal učitel v autoškole..

 piasek.JPG

Postupně přijíždí MTL s kterým zjišťujem, že nafta opravdu neteče, ale elektronika, která přitahuje ventil, funguje. Pak se staví Kája s kterým rozebereme celý palivový vedení, až z nádrže a lokáme si nafty, abychom zase na nic nepřišli. Nakonec odtáhnem káru ke Kájovi domů a spolu s ním a s MaňasemTL docházíme k závěru, že si filtr přisává někde vzduch. Druhej den se teda vypravuju pro novej filtr, kupuju bez přívodu na vracák, protože je levnější a prej s tim můžou bejt tyhle problémy, s Kájou ho naplníme, odvzdušníme čerpadlo, ještě si předělám spínání ventilu na tlačítko a Pašík zase šlape jako hodinky. Děkuju moc Kájovi, bez kterýho nevim, co bych si počal, protože tohle bych v tom mrazu asi na chodníku a bez elektriky neopravil. Další pátek s narvanou károu k prasknutí a myšema teda domů, jupíí.

 jak-maly.JPG

Doma se chlastá pořád stejně, možná ještě víc, za chvíli v klubu cartman s milhausem začnou bydlet. No a jsou tu Vánoce a mě se zase rozbíjí auto, takže Vánoce trávim zalezlej pod autem, protože teď sice jede, ale nebrzdí, stalo se to tenkrát čárysoj na hjundaji, pamatuju, takže jsem na tom stejně, trubky od brzd prorezlý, děravý, na ručku se v týhle klouzanici radši nikam nevypravuju, nemám to kde zvednout a už vůbec nevím, kde o Vánocích sehnat nový trubky, parkuju to před garáž, dolejvám fridex, ať nezamrzne a seru na to. Vánoce mi letos připadaj snad nejmíň vánoční ze všech, takže to moc vážně neberu, ale jinak jsme všichni šťastní a veselí a máme se rádi.

 picture-070.jpg

Jako každej rok se uskutečnil vánoční dh závod, do kterýho jsem nastoupil v poměru nejdražší kolo/nejlevnější osvětlení a byla to špatná kalkulace, protože nesvítící baterka a neznalost místního terénu způsobila to, že jsem se stratil hned po startu ve skalách a běhal tam s kolem jako debil. Vyhrál to opět Luďan, kterej jel na maxmaxoj a stejně nám to všem nandal, já nakonec čtvrtej, děkuju Lašíkoj, že neporušil tradici a dal to zase dokupy.

 nocni-turnov-dh.JPG

Zbytek Vánoc každej den na kolo, občas do hospody(kluci skoro každej den do hospody) a na Silvestr jsou v plánu hory.

Je úterý, předposlední den tohohle roku, tma a já sedím s tomkem v autě, který s náma upaluje směr Paseky, pryč od „civilizace“, problémů, vánočního shonu, ženskejch, internetu, počítačů, teplý vody a přažský špíny. Jsme tu zatím sami, vyrážíme na běžky do hospody. Další den přijížděj rodiče, jejich kamarádi, sestra a tak, věkovej průměr 40 let, běžky, lyže, snowboard, klu-ski, alkohol, kytary, alkohol, sáňky, alkohol a neustálá pohoda a klid hor, důvod proč se vracet zpátky do reality mi není znám. Fotek moc není, proč bychom se měli pořád fotit, já mam dobrou paměť ještě a vy co jste tvrdli ve svejch městech a ožralý se váleli v narvanejch hospodách byste akorát záviděli.

To byl můj prosinec, co jsem zapomněl, to jsem nenapsal, fotky jsem nakradl, kde jsem mohl, děkuju všem za příjemnou společnost a Čárysoj za tunu novejch hadrů, pa tom.

 tomik.jpg

_IGP0065.JPG 06122008(002).jpg 06122008(006).jpg
06122008(007).jpg 06122008(011).jpg 06122008(019).jpg
06122008(026).jpg 06122008(027).jpg 06122008(028).jpg
06122008(033).jpg 2.jpg 53134.jpg
9afdffe2.jpg bžžžž.jpg DSC_0012.JPG
DSC_0050.JPG DSC_0056.JPG DSC_0181.JPG
DSC_0190.JPG DSC_0191.JPG DSC_0193.JPG
DSC_0216.JPG DSC_0217.JPG DSC_9050.JPG
DSC_9129.JPG IGP0003.jpg IGP0010.jpg
IGP0013.jpg IGP0062.jpg IMG_5914.jpg
IMG_5944.jpg IMG_5945.jpg PC295355.JPG
PC295375.JPG PC305453.JPG PC305488.JPG
picture 032.jpg picture 053.jpg picture 055.jpg
picture 057.jpg picture 058.jpg picture 070.jpg

26 komentářů pod “Co dělal Tomaass na sklonku roku ?”

  1. dr.zack

    fotky z lezeni sou libovy…kombinace kratkejch sortek a sedaku je odvazna…:)

  2. Manas TL

    2 dr.Zack: to se jmenuje “depiluj se sam” a taky “oslep sveho jistice”. Dela se to kdyz nechces aby jistic koukal nahoru :)

  3. Los tomanos

    Manas TL a dr.zack: ste vedle, musi trenovat na prono, kdyz chce byt jako Róóóbrt…

  4. Ludan

    a to sem se zrovna s milhausem bavil že už se tu chlastá míň:D

  5. tomaass

    blbečci: ted uz chodim v dlouhejch nebojte se

  6. Tchaghír Baghír [čagír bagír]

    Ludan: V Turnově se alkohol konzumoval, konzumuje a bude konzumovat vždycky! Asi jako všude!!

  7. The Skreth

    tomaass: čéče posledních dobou reaguješ na všechno nějak podrážděně :-D

  8. tomaass

    The Skreth: taky na to koukam, ze ten muj koment se tvari nejak nasrane a pritom jsem ho psal s usmevem na tvari

  9. milhaus

    The Skreth: to dělá ta Praha :D

  10. dr.zack

    2 milhaus: chces zabit vole???!!!Praha je mirumilovny mesto, doprdele!!! :D

  11. brody

    praha je napiču!:D

  12. Manas TL

    To cumis na me!?

  13. Jr.

    co byste byli bez Prahy!!!nic!vůbec nic!

  14. majk

    ten na ty fotce, černý triko, není to necid ze slavie?

  15. tomaass

    praha je napiču

  16. Los tomanos

    Ja Vam dam ze to dela praha, to dela to vase vesnicke agresivni chovani! :lebkaseskrizenejmahnatama:

  17. Verča

    Kecy, v Turnově se nechlastá!!

  18. markéta

    No není za co no…

  19. Jr.

    v praze je blaze

  20. Sedli

    Jezdim na biku učim se autotronikem kdo neví co je najde a vím, že prolezlí trubky u auta, že to nebrzdí je způsobeno stařím kapaliny (brzdové). Poněvadž kapilina obvykle vydrží dva roky od data výroby. Pak na sebe vážu vodu nejsem chemik nevim. Prostě tohle vim. Pokud ti fungoval aspon jeden okruch(dnes standart dva okruhy). Chyba diravé trubky byla nahromadění nečistot z vlhne a rezne. Po prví jsem píšu něco zdlouhavého ten kdo to dočetl tak jak mi pošle jeho fotu co má na dk a já dám 1 :-)

  21. Manas TL

    2 Sedli: no to je pravda ze ja jsem ji nemenil … ale jestli to ma nekde ochcany a mizi mu z nadrzky pak to asi stejne nepomuze :-/

  22. Sedli

    Tak vadný těšnení. Auta sou jako ženský něco jim nechtěně uděláš a oni se na tebe vyserou.

  23. LíLa

    Oujééé, auťáky byly parádní!
    Sedli : Nevim jak “ženskejm” , ale svýmu autu by Tomaass, myslim, neudělal nic ani nechtěně …opravdová láska :))

  24. eMTý

    ta naše společná silvestrovská fotka je krásná, tome! with bubbles no troubles…hehehe

  25. aginka

    já ti dam vAginku:-D

  26. tomaass

    ale vagínko

Komentář: