SPOLEČENSKÝ VEČER TAK TROCHU JINAK

western_117.jpgJiž podruhé sem navštívil akci, pořádanou kamarády mého kamaráda, na chalupě v Křižanech u Liberce. Vše se odehrává v obrovském stavení, kde nikdo neví kolik je tam vlastně místností…

Náplní víkendu je požívat alkoholické nápoje ve větším než velkém množství, obžerství, soutěže a to vše je zakončeno karnevalem v maskách na dané téma, letos ještě spojeno s oslavou narozenin jednoho z účastníků. Po tématech, jako Zpátky do pohádky, Hříšní lidé města Pražského (tam byl třeba všem známí Hasič a Santiago) a dalších, byl tématem Divoký Západ.

 western_062.jpg

Po drobném zdržení dorážíme na místo již v pátek kolem 21. hodiny. Je tu asi 15 lidí. Vše jede jak má, pivo se chladí, rum je připravenej a žrádla že svět neviděl. Pouštíme se s chutí do všeho co se nabízí. Celou dobu nás doprovází Country. Na projektoru se pouští fotky a videa z předešlých akcí – je to peklo. Vymejšlym  novej koktej: hořčice, panák rumu, trochu piva a vína. Každej čeká kdy to pude ven, ale držím ho statečně. Zato Emák to přehání s česnekovou pomazánkou, a musí si ji ráno odložit na zahradu.

 western_034.jpg

Spát jdu tak ve 3 ráno.

Vstávám v 9.

U snídaně vymýšlíme, při pohledu na poblitej trávník, česnekový Orbitky. Vyrážíme ve třech s místním hajným a jeho traktorem do lesa pro dřevo na zimu.Offroad celkem slušnej. Po naplnění vozejku se vracíme. Pouštíme si Limonádový Joeho abychom se naladili na večer. Kolem 16.hodiny jsou na řadě soutěže. Střelba na terč, práskání bičem, hod oštěpem a spousty dalších co si nepamatuju. Mezitím si krátíme čas házením sekery do špalku a celkem se nám to daří. Pak ještě někdo přinese z kuchyně nože. Jo chladný zbraně to je moje:)

 western_088.jpg

Dostávám pojeb od pani domací, prej to sou drahý nože. 

Už je zima tak se přesunejem dovnitř a ladíme se do masek. Jsem tu jedinej rudoch, kovbojů mraky, aspoň je co skalpovat. Holky maj super kankánový šaty, podvazky a další vychytávky. Jsou tanečky, tanec na stole s nohama hodně vysoko, prostě bomba.

western_117.jpg

Pak následovala asi největší show večera: nejmenovaný jedinec (Emák) se rozhodl že změní téma večera. Na krk si dal koženej řemínek, oblík si jen kabát a vyrazil všechny přesvěčit o tom že jeho téma je mnohem lepší. Později ho střídá další zoufalec, . Ocitám se v šatech jedné z kankánových tanečnic. Vystupuju pod uměleckým jménem Marilyn Manson. No děs.

 western_187.jpg

Pak už se jen leje a žere.

S totálně narvanym žaludkem jdu v 5.30 spát. Ráno (13:00) jdeme ještě nasekat dříví a už se vše chystá k odjezdu. Musim říct že sem si to fakt moc užil, pořád se něco dělo. Pivo-3 sudy vyšlo přesně akorát, jen rumu a zelený bylo málo, hlavně tý zelený. Příště se jede 20.března a už se nemůžu dočkat.

Téma bude nejspíš Ze života hmyzu, takže pudu asi za berušku.

western_009.jpg western_012.jpg western_014.jpg
western_034.jpg western_036.jpg western_042.jpg
western_043.jpg western_044.jpg western_045.jpg
western_046.jpg western_050.jpg western_051.jpg
western_053.jpg western_055.jpg western_057.jpg
western_058.jpg western_059.jpg western_060.jpg
western_062.jpg western_063.jpg western_064.jpg
western_071.jpg western_088.jpg western_096.jpg
western_097.jpg western_101.jpg western_105.jpg
western_111.jpg western_117.jpg western_167.jpg
western_168.jpg western_169.jpg western_170.jpg
western_187.jpg western_194.jpg western_199.jpg
western_200.jpg    

16 komentářů pod “SPOLEČENSKÝ VEČER TAK TROCHU JINAK”

  1. SPYKE

    Čaárys královnou večera – to je mazec! :-D Screemers se můžou těšit na přírůstek do týmu :-)

  2. Zvolouš

    No, nevim kde vidíš Čáryse, já mam spíš pocit že Hýbňoš no…. stane se…. jinak teda úlet :-)

  3. Buba

    to se cení ty voe:D

  4. SPYKE

    No jo – sorry – jsou si podobný (v těch šatech) :-)

  5. Manas TL

    No ty voe Hybnos …. tohle je peklo :-)

  6. Čárys

    Je to neprosto pekelnej materiál hodnej divokého západu. Fakt jsem se u toho hodně pobavil. Jedinej rudokožec, aspon bude co skalpovat, hlody o Marlinovi no já fakt nemůžu.

    Díky moc, a kdybys chtěl zpublogovat další tématickej večírek, tak já rád. Super matroš a teším se na další pokračování !

  7. turbitch

    Spyke: jj, sou si podobný v těch šatech i vlasech!

  8. Wintel

    Ja teda musim rici, ze strilet do tercu, za kteryma je volny prostor je docela odvazne. A to i za predpokladu, ze je tam “jen” les. Tod jen muj postreh z fotek.

  9. hýbň◊š

    wintel: střílelo se jen takovejma malejma plastovejma kuličkama

  10. Čárys

    4: wintel : Ježíš, wostrejma – to nenapadlo ani mě, muhahaááá. Bože. Ty si prostě STŘELEC NEJVĚTŠÍ !!!

    Takovej divokej západ to zase nebyl, hehehehe

  11. Los tomanos

    Hybnos: mel bys pres leto zamakat na opaleni :)

  12. LíLa

    PUNK…:D:D

  13. The Skreth

    Emák mne opět rozsekal, ale to u něj není žádné překvapení :-D

  14. Robin_tattoomaster

    taky jsem tu pistoli jakoz strelec zkoumal a dosek jsem k zaveru ze snad maji dost rozumu i po konzumaci a nikdo by si to nelajznul. u thorovych kozlu, jeste ze to byl AS :)))

  15. -=mouras=-

    Ty kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavo, to muselo bejt mejdlo, emak zase nahej, hubnose bych nepoznal vsude sama prdel > se vsadim ze zato muze tuzemak, ooh jeee ten tuzemaaak 8]

  16. Tomcat

    Kristova játra to moc…. :-))

Komentář: