JČR – jasně, je tu hnusně

spodek-tanx.jpgNo JČR, víkend, co dodat. Los Tomanos a spol tak dlouho váhali, až se na to vysrali, a my si ten luksus museli užít sami. Ach jo…

Tak pátek, ne, vzal jsem si dovolenou, a co myslíte. Klucí nikde. Že prej v Praze chčije, a to je přeci každýmu jasný, že když v Praze je hnusně, tak se nikde jinde jezdit taky nebude dát. Tak zůstali doma. 

Já ten den výborně pojezdil, a ještě se šel potápět, ale koho to zajímá, dyť v Praze bylo hnusně. No nic. :)

Takže jsem to přehodil na sobotu. V sobotu pro jistotu Los Tomanos nedorazil opět, neboť v Praze asi bylo hnusně, hehe…

Tím bych skončil strefování se do Lose, a jedem to, co se tu dělo. V pátek dorazil Andy, takže jsme si dali večerní pizzing v Jámě, koláček a kafíčko a kolem 23h jsme se přesunuli na Harašku, pod naše lokál tratě všeobecně známé pod označením TANX. 

 hara_dle.jpg

Ráno se budíme do azure oblohy a neboť tu mám protekci, jdeme na snídani, kterou jsem objednal v mísní osvěžovně. Během ní doráží další část výpravy, která není až tak praEGOcentrická a věří že na jihu je líp. Jmenovitě Mára, Tlustej Maňas, a Zdena. Se mnou a Andym nás bylo 5.

Vyrážíme nahoru na Tankáč, kde jsme si napřírodno postavili nějaký ty tratičkové a jdem to najezdit. Zpočátku lehce klouzavý povrch dělá v jedné zatáčce návštěvníkům lehké problémy, aby se stoupající teplotou změnil konzistenci v luksusní tvrdku.

spodek-tanx.jpg

První část tratě s centrifugou nedělá větší problémy nikomu. Přesouváme se tedy na dvojku, což je trať začínající takovým menším dirtem (se zatáčkovatým odrazem) a klopkama a zasekávačkama. Tady především tlustej Maňas chvíli váhá, než nasadí, zatím co takový Andy si u mě šplhá hláškou – "nechci to ani vidět" a aniž by se na to jen koukl, zaskakuje to. 

andysek.jpg

Doráží partička vymládlejch killerů a taky Pospi, kterýho jsem fakt dlouho neviděl jezdit. A je to pořád stejnej blázen a teď mu dokonce roste obstojný nástupce v podobě dalšího mlaďase. Je vidět že jezděj spolu…

Nakonec jedem třetí kombo – tu s přescesťákem. Ta je asi nejrychlejší, a novej skok za klopenkou je teď mnohm lepší, skoro bych napsal až uplně nejlepší. Doráží Péro s MX a tak děláme nějaký ilustrační fotos a jedem pak celou trať až dolů, aby si to tu klucí dostatečně užili. 

Celá v kuse je celkem zážitek. 

 mara-s-mx.jpg

Nu a jelikož tu blbneme už asi 3 hodiny, tak velím ústup k hospodě. To jedem prasečím freeridem, který především díky odkloněnému svahu slušně školí nemístní neznalé. Dole se převlíkáme, dáváme jídlo, kofolu a v šíleným vedru (na teplotoměru je 19,5 stp) se válíme u hospody. 

No nic, je třeba se pohnout. Nakopáváme se do aut a směřujeme směrem Milevská Bikroska. I když jsem slyšel nějaký hlášky, jako že je to tam měkký a překopaný, tak jedem – uvidíme. Milevská bikroska je fakt překopaná, zvětšená a dle mě už skoro přehnaná. Kolmý odrazy, macatý polety. A bahno. Moc se teda nezdržujeme, a jedem směrem Bechyně, je to odsud kousek. 

 haraska-dole-hosp.jpg

V Bechyni je…skoro sucho ! Každopádně lávky jsou prosušený, takže je mě jasné, že půjde dneska VŠE. Jako skoro místní to otvírám, i Andy přes počáteční nechuť na naše motivační povzbudivá slova : "Neser mě a jeď !" odpovídá naskákáním všeho, stejně tak i Mára. Tlusťochovi se nechce na step up a Zdena se radší drží trochu při zemi. Krotíme koně a nasazujeme bočáky, kde to jen jde. 

 bocak123.JPG

Nakonec tam padá všechno včetně celé lajny, která nás tak baví, že to jedem snad 5x. Davídek pak zaskakuje velice pěkně takový jeden kvótr, který já osobně mám problémy doletět a ani Mára se nenechá zahambit a je tu ve štýlu. Pro srovnání tu máme všechny tři průjezdy, hehe. 

 sekacka11.jpg

A večer se chýlí, takže je načase dát pár posledních koní a křivulí a pomalu si jít pro mikinky – začíná teplota klesat. S klesající teplotou nás opouští Zdena a Tlusťoch, mizí zpátky do Prahy, neboť musí v neděli úderničit a my se jedeme umýt do bazénu. 

Vstupné 30kč, 8 řad po 25m, pára v ceně, a kundičky. Viď Máro. Nejvíc nejlepší zakončení dne je večerní projížďka po nábřeží, kde se fotí koťátka a následně na pizzu do Jámy k spoře odděné obsluze. Večerním filmem a přenocováním na Harachovce, s promítáním staré české klasiky Adéla ještě nevečeřela, bych tímto report o sobotním pojezdu v JČR ukončil.

 bylo-nas-pet.JPG

Bylo krásně, pojezdy, polety a snad zase někdy. Všem co nedorazili, posílám pravé jihočeské MUHAHAHÁÁÁ !

39 006.jpg 39 008.jpg 39 009.jpg
39 010.jpg 39 011.jpg 39 012.jpg
39 013.jpg 39 014.jpg 39 015.jpg
39 017.jpg 39 018.jpg 39 019.jpg
39 022.jpg 39 023.jpg 39 024.jpg
39 025.jpg 39 026.jpg 39 027.jpg
39 029.jpg 39 030.jpg 39 031.jpg
39 034.jpg 39 035.jpg 39 038.jpg
39 039.jpg 39 040.jpg 39 041.jpg

a manasovo tanx a bechyne

Bez-názvu-1.jpg DSC_1522.JPG DSC_1540.JPG
DSC_1541.JPG DSC_1542.JPG DSC_1543.JPG
DSC_1544.JPG DSC_1545.JPG DSC_1553.JPG
DSC_1555.JPG DSC_1559.JPG DSC_1560.JPG
DSC_1562.JPG DSC_1563.JPG DSC_1564.JPG
DSC_1568.JPG DSC_1569.JPG DSC_1570.JPG
DSC_1572.JPG DSC_1574.JPG DSC_1575.JPG
DSC_1576.JPG DSC_1580.JPG DSC_1582.JPG
DSC_1584.JPG DSC_1590.JPG  

24 komentářů pod “JČR – jasně, je tu hnusně”

  1. hýbň◊š

    tak a teď sem fakt nasranej :(

  2. CERW

    hmmm..pěkné jste to měli….tady v plzni bylo taky teploučko a sucho….ach ti pražáci..nechtěl bych tam bydlet, co Martine?

  3. Los tomanos

    A taky te napraskam: 27.3.09 v 0:00:22 stredoevropskeho casu : Chcije. Zitra asi nejezdete. M :) A stejne si me tam chtel jen a jen kvuli fotkam….. A jak tak na to koukam, cumel bych tam na vse jak veverka na internet… A tak proste… A basta… :)

  4. Maara

    Počasí na hovno, holky hnusný, bazén a jídlo předražený – hlavně v Dubnym, místa na ježdění žádný a dyž už tak taky uplně hrozný a neudržovaný…. na jih bych se nikdy nechtěl přestěhovat:D:D:D

  5. milhaus

    hle, mára už neni tvrdo ocasák:)

  6. Manas TL

    Jj, Tabor to je hnusna dira plna nezajimavy architektury, bazen nemaj, stena neni, co bych tam kurva delal?

    Vim no … bydlel bych tam rad :-)

  7. Manas TL

    2 Maara: hele, nekecal jsem :-) Uz jsem taky vyblogoval .. jaro na me prislo :)

  8. ddd - andy

    Bylo hnusne, no..

  9. BULWAjsz

    No v sobotu sem byl mimo Prahy na vesnický zábavě ale kdybys napsal, že tohle luskusní počasí u vás bylo v pátek, kdy si psal at nejezdíme byl bych asi dost nasranej že sme nedorazili :-(

  10. Anzahl

    To by me zajimalo. kdy to jaro dorazi taky k nam na Moravu. Uz mam celkem hustej abstak a kynu tak, ze se nevyskrabu do sedla a nebo to podemnou vsechno rupne.

  11. Manas TL

    Bych si malem zapomnel prihrat polivcicku :-)
    http://www.manasovo.cz/2009/03/31/die-kurve-ist-hoch/?lg=cs

  12. zdena

    na hovno to bylo, dotáhl jsem bahno na koberec a moje mladá mě seřezala jako psa.Jo a kolo dostanu až na konci školního roku.tak je to

  13. Čárys

    4: Los Tomanos : Ano, 27 v noci. V pátek ráno krása. Což jsem ti taky napsal. :)
    4: Bulwajsz : třeba příště.
    4: Anzhal : Koukám na medard online, a zítra už to tam máte.

  14. jm_

    2 zdena: vzdyt jsi kus chlapa… to ti ho mlada odvezla do lbc? posteluju ho tam :D

  15. zdena

    to jm. kdopak se skrývá za tajemnou zkratkou?

  16. kuba

    Andy vypadá jako kdyby zdědil kolo po schwarovi:) ale to schvaluju sice je hezčí černý, ale holt tohle je týmový….
    http://ufo-ride.cz/galerie/-/1611.jpg

  17. eMTý

    tlusťoch na dépéčku?! dobře!!!
    jo a v pátek jsem byl u schwáry a bylo hnusně, takže tohle je fotomontáž. v sobotu bylo hezky i ve středních čechách, já se jel asi po dvou letech svízt na mx, protože testování KTM a příslib, že uvidim Petra H. mě prostě nenechalo klidným. na 950 superenduro se nesvezeš každej den:-)

  18. perry

    trička, kraťasy .. jih je jih no .. na velikonoce se budete koupat venku ne? .. já přemejšlim jestli o víkendu prkno nebo běžky :-)

  19. Manas TL

    2 MT: Carys nadelil a tak vozim no … ted sem ho byl pokrmit na stary bohnicky a je to tam zajimave nakopany. Zabava na cca 3h.

  20. Maara

    Manas TL: no to koukám, já už ani nedoufal:D
    musim se do té ošklivé vesničky zase brzy vydat, přidat pár položek do seznamu “proč bydlet na jihu”:D

  21. Los tomanos

    Carys: psal ale to uz bylo vse jinak, snad jindy to pujde…

  22. Čárys

    4: eMTý : 950 zlo, ale co nový 150 ? Z toho prej byli všichni nadšený… Co ty na to ?

  23. eMTý

    C: 150 je fakt super, lehký a přitom to neni splašený jak dvacka. má to spodek, což normální lidi potřebujou, protože jezdit on/off tě vycuká, tohle je prostě pohodlnější, ale zas z toho nejsi vybátej jak z dvěpade.

  24. Čárys

    4: eMT7 : Musí být mou !

Komentář: