MTB FreeRide 2009

2009_1_full.jpgVELO, Freeride, druhý díl FR magazínu a DVD je na světě – Johnny Vee a Kamil Tatarkovič dali do kupy trailer, který nyní můžete shlédnout tady u nás. Je to pecka, klikněte, čtěte a koukejte !

A je to tu! Od prvního čísla uplynul přesně rok a vychází další číslo
časopisu MTB FreeRide – a jak již sám název napovídá, celý časopis je
zaměřený převážně na freeride na horských kolech.

V časopise najdete spoustu užitečných rad k ježdění. Jsou zde zmapovány jedny z nejkvalitnějších, ne-li vůbec nejlepší lokality k ježdění v okolí České republiky – Maribor, Semmering, Leogang, Linz, Wagrain, Winterberg a Geisskopf.

Najdete zde zajímavé rozhovory například s Richiem Schleyem, Darrenem Berreclothem či Tylerem McCaulem, report z jedinečných závodů, které pořádal Fabien Barel – Urge Kenya –, testy kol… Pro ty, kteří by rádi vyzkoušeli backcountry a neví, jak začít, je tu návod, který vám poradí, co k tomu vše potřebujete a jak se máte obléknout. A článek, který vás na BC jízdu navnadí.

A málem bych zapomněl na jednu důležitou věc. Součástí časopisu je i DVD s názvem Euround, které zachycuje ježdění v již zmíněných evropských lokalitách. I jezdci jsou evropského, tedy vlastně světového formátu –Nico Vink, Joost Wichman, Filip Polc, Michal Maroši, Adam Vágner, Kamil Tatarkovič, Kuba Vencl, Honza Tóth, Damjan Siriški. Můžete se těšit na velmi rozmanité ježdění! Vše natáčel a dával do kupy Honza „Johnny Vee“ Vogl, který tomu dal opravdu ten správný nádech a podařilo se mu zhodnotit každou vteřinu.

V bonusové části naleznete sestřih z DH a 4X Světového poháru ze Schladmingu, kde se objeví kratší rozhovor se Samem Hill, Gregem Minnaarem a dalšími. Najdete tam také krátký sestřih backcountry v podání Roba Trnky z dílny Martyho Smolíka.

2009_1_full.jpg

Dokreslení atmosféry zajišťují kapely, jakými jsou Crashpoint, Skapollo, Discoballs, United Flavour, Free Fall a v neposlední řadě Gate Crasher.

Vše spatří světlo světa 11. května, takže neváhejte, jde o jedinečné dílo, které by vám nemělo doma chybět. 120 stránek i s DVD jen za 149Kč!

Najdete jej na stáncích a ve vybraných cykloprodejnách. Velmi snadnou cestou k němu je jeho objednávka na www.mtbfreeride.cz.

Tady můžete kouknout na krátkou upoutávku na video Euround. Enjoy it!
Kamil Tatarkovič

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.
 

24 komentářů pod “MTB FreeRide 2009”

  1. Los tomanos

    Parada, to vypada na dalsi kvalitni video, uz se mucinky moc tesim :)

  2. markéta

    Nooo, těšim se na to moc, super!

  3. Pól Bulva

    jůůů to je pěkný jak vyskakujou z mapy ty cedule :)

  4. Čárys

    S vídeo trikama to šlohodně nahoru – takhle pěknou upoutávku jsem už dlouho neviděl – evidentně odvedený kus práce, dobře oni !

  5. fousmen

    No parada, nekdo ten seznam, kam se letos chci podivat, sepsal za me :-)

  6. filipmat.us

    Našláplej trailer! Matrix jako pes!

  7. thomas

    hell yeeah:) bude se letos hodit takovej pěknej průvodce.!

  8. Filip

    nico vink? hmhm

  9. johnny vee

    gracie, jen me mrzi dalsi konverze videa a znetvoreni z 16:9 na 4:3.. zvuk bida… carys carys.. degradujes moje dilo :)

  10. tomaass

    johnny vee: ac ma carys creative suite od adobe a mohl by pouzivat primo adobe flash video encoder, je vernej nejakymu freeware, co mu nahral radek broz, takze to pak takhle dopada, nesmis po nem nic chtit :-)

  11. Čárys

    4: johnny vee : A kruciš. Pokud budeš mít ve flv kvalitnější verzi, rád to sem hodím – tohle jsem předělával z toho 18m souboru, co jsem si stáhl…

    4: tomaass : Po bitvě je každej generál

  12. Medved

    musim pridat pochvalu i za minulej rocnik.. to minule video je asi moje nejoblibenejsi bike video vubec.. vcetne vsech seasons, nwd a podobne.. proste se na to hezky kouka.. asi i proto ze je to u nas, ale je to proste super natoceny a strizeny! DH zabery nejvic proste. z lanovky v jasne, liberec.. proste me to bavi! dík!

  13. johnny vee

    Medved: diky moc, doufam, ze se letos bude libit jeste vic!!

    Carys: jasny, mam 12MB flv.. kam ho mam poslat? klasika uschovna? nebo ftp?

  14. Čárys

    Johnny vee : Super !
    FTP pohoda :

    relace, host vše : upload.720.cz heslo 123

    Moc děkuji, a omlouvám se za svůj kix

  15. johnny vee

    Carys: budiz ti odpusteno:) btw. vsim sis, ze kdyz je zaber na mraky a prejizdi tam text.. 9 jezdcu / 7 lokalit, tak v jeden moment to vypada jako “JE CO KALIT”
    jo a dalsi vec: nakonec to ma 15MB, mas to ve slozce johnny vee..

  16. Čárys

    Jdu na to !

    PS: To video – a jo ! To jsem si nevšiml, hehe, náhoda, či úmysl ? Jdu to sem nasázet, ať je to tu co nejdříve…

    Děkuji za rozhřešení a odpuštění, padre :)

  17. Čárys

    A je to !
    Doufám že poznáte rozdíl. Je to někde jinde…. Všichni kliknout a spustit znova, povinně :)

  18. johnny vee

    Carys: nadhera! skvost! gracie

  19. Los tomanos

    Kvalita je jinde, stalo to za znovu nahrani :)

  20. štěpánisko

    johnny vee: točili jste s nějakou spešl technikou, jako jeřeb, jízda nebo cablecma? v trileru jsem viděl záběry jen ze stativu…

  21. johnny vee

    štěpánisko: úkol zněl jasně – 1 lokalita = 1 den… nebyl čas na lanovky, jeřáby ani jízdy… Rad bych tyto propriety pouzil, bohuzel zcela nerealny!

  22. Čárys

    Ale úkol jasně splněn, i s minimální výbavou ! :)

  23. Éro

    Jejda to bude pěkné Péčko :o)

  24. devil

    mno jakože masakr to bude…!!

Komentář: