Kaunertal – the best

kauerntal2.jpgLéto je sice už tady, ale snb část našeho teamu se s tím prostě nehodlá smířit. A jsem fakt rád – lidi co jsi dou za svým, měli dycky můj obdiv. Jandy si jde. A vy posuďte sami. Supermaterial inside..

Druhý májový víkend jsme měli na programu výlet na ledovec. Na klínovci jsem se dozvěděl, že tam jede parta z Čech na Kaunertal a bylo mi nabídnuto přidat se. Se Šárkou jsme se rozhodli, že teda pojedeme a připojíme se tak k Dušanovi, Hanče, Opičákovi, Vojtovi, Alešovi a Vrbitch káře se 4 kouskama na palubě.

Já jedu z Tábora jen se Šárkou. Máme v plánu jet na 3 dny ježdění, protože tiskárnu na prachy ještě nemáme a máme taky další povinnosti. Připravujem se na punk a ládujem passata všim potřebnym i nepotřebnym. Po menších starostech odjíždíme z Tábora ve čtvrtek místo 3:15 skoro ve čtyři směr Plzeň. Tady nabíráme Aleše, aby Dušan nemusel jet v 5 lidech.

Pak už palba směr Mnichov, tady decentně bloudíme, je tu zácpa, ale zvládáme to i bez mapy. Abych pravdu řek, tak nikdo z nás moc na cestu nekoukal, víme nějaký města, na který jet a to snad stačí. Nakonec ještě jednou zastavujeme na benzínce a koukáme do mapy, abychom se zorientovali, kde to vlastně jsme.

 kauerntal2.jpg

Ke spodní bráně příjíždíme přijíždíme asi v půl 12 nebo tak nějak. Tady dáváme spicha s Dušanovou károu a fasuje permice, který nám sehnal Dušan. Za to mu moc děkujeme a taky Kaunertalu děkujeme. Nahoře děkuju i autu, že nás vyvezlo těma serpentýnama co vedou nahoru. Tady nás vítaj svišti, který sem nikdy neviděl a vlastně ani nevím, jestli sou to svišti, ale jo, jsou. No nic to byla biologická vložka a teď se rychle převlíct a huráá nahoru.

 kauerntal.jpg

Je azůrko, park vypadá luxusně a až po cestě vlekem zjišťuju, že je mega. Vcelku rychle se rozježďuju, i když mi dělaj malinko problémy jibbový překážky, který mi dost kloužou. No jo kvalitní plast, ale rychle si zvykam. Potkáváme Vrbitche. Jezdíme a jezdíme. Na řadu přichází i skoky, luxusní, jen bych ocenil prudší dopady.

 kauerntal4.jpg

Vleky vypínaj a my jedem na parkáč, tady trochu zewlinku a nasát tu krásu hor. Po cestě dolu stavíme u takovýho stromu před kterým je skok a po chvíli váhání se Dušan chopil lopaty a šel na něj něco naházet. Já nazouvam lyže a zkouším rychlost a ušlapuju skok. No nic dem na to, radši se ještě roztáhnout hůlkama, testuju to a de to. Všichni nazouvaj nádobíčko a už to lítá, ruzný bongy, 180, 180 s bongama a tak všelijak blbneme.

 kauerntal1.jpg

Sluníčko zapadá a přesouváme se k ubytku. Já se šárkou připravujem auto na spaní a když to máme, tak se připojujem ke zbytku a všech 11 lidí nalezlo do apartmánu, kterej má zaplaceno 5 lidí. Griluje se, pije se, pohodička. Padá dvanáctá a já se odebírám na kutě. K ránu nás probouzí zima, ale nějak dospáváme do 8. Dem si udělat snídani zase do apartmánu, ale zastavuje nás správce a vůbec se mu to nelíbí a s předešlou nocí taky nejni moc spokojenej…

Vrbitchové jí balí domu, prej bude bouřka a ono azůro. Tak nás opouštěj a my jedem na kopec, je pěkně. Jezdíme v parku, parku a taky ještě v parku. Padaj i nějaký ty triky a je taky na co se dívat. Jezdíme co to de.

 kauerntal5.jpg

Odpoledne už to moc nejede, ale stejně držíme skoro do 4. Domlouváme se Šárkou, že dneska si zaplatíme přistýlku do apartmánu, v ceně je i bazén a nějaký kurty. Takže po večeři jdeme na beach volejbal a pak do bazénu. Večer filmík a spát.

Ráno je opět hezky, občas teda mrak, ale v pohodě. Kupujem permice a mažeme rally nahoru. Park ráno opět luxusní. Postupem dne dostává dost zabrat tou masou lidí, co jsem přijela v sobotu. Takže ve 12 už jsou náskoky už docela v kreši, ale furt se to dá. Opět držíme do 4.:)

 dsc_0165.jpg

Dole na parkáči si děláme se Šárkou baštu a rozhodujeme se, že pojedem domu. Šárce nejni dobře, neprodává se dopolední permice a doma povinnosti. Vyrážíme domu na noc, jede se v pohodě. Až na to, že mi v Mnichově odcházej brzdový destičky. Domu jedeme přes Passau a Strážný, protože zavážíme Hanču na Šumavu. Šumavou pomalu, nebrzdíme a od Strakonic už zase palba. V Ttáboře parkuju auto, beru jen lyže a du spát.

V neděli vyklízím a uklízím auto. Nějaký to učení na zápočty, upravit protokol a večer opět tři a půl hodinová cesta do Plzně. Pojezd to byl luxusní, dobrá parta, díky Dušanovi za permice a Kaunertalu za to, že je:)

Foto Šárka a víc fotozz na http://sarynka.rajce.idnes.cz/Kaunertal_7.-9.5.2009/

Jandy

DSC_0021.jpg DSC_0030.jpg DSC_0033.jpg
DSC_0062.jpg DSC_0067.jpg DSC_0068.jpg
DSC_0093.jpg DSC_0095.jpg DSC_0096.jpg
DSC_0107.jpg DSC_0123.jpg DSC_0125.jpg
DSC_0132.jpg DSC_0133.jpg DSC_0135.jpg
DSC_0142.jpg DSC_0146.jpg DSC_0151.jpg
DSC_0152.jpg DSC_0165.jpg DSC_0175.jpg
DSC_0180.jpg DSC_0191.jpg DSC_0207.jpg
DSC_0217.jpg DSC_0248.jpg DSC_0258.jpg
DSC_0269.jpg DSC_0273.jpg DSC_0288.jpg
DSC_0289.jpg DSC_0307.jpg DSC_0317.jpg
DSC_0334.jpg DSC_0348.jpg DSC_0356.jpg
DSC_0369.jpg DSC_0372.jpg  

7 komentářů pod “Kaunertal – the best”

  1. nero

    http://720.cz/foto/Jandy_kauerntal/imagepages/image18.html tak tahle fotka fakt zavist hned bych tam jel taky

  2. Los tomanos

    Brrrrr, dejchla na me zima…

  3. camel

    Nechal jsem si tam vloni nahore pod kamenem pulku brcka tak doufam ze jste mi ho nevykourily!

  4. fletíno

    kua, zavist!! park bozi

  5. Jr.

    camel: :D:D:D

  6. Čárys

    4: Jandy : Mám z tebe radost, kamaráde, jen tak dál.
    Kdybys cokoliv potřeboval, dej vědět.

    Hlavní je jít si za svým !

  7. jandy

    a kdyby někdo chtěl zkouknout kratký videjko, tak je tu http://www.dropit.cz/kaunertal-spring-classic-video/

Komentář: