Ještěd 3 in 1 – (fotky, repo, video)

jested3.JPGTak si dokončíme náš třídenní roadtrip, a to bude lokací pro všechny známou – ještědem. Přidám k tomu video aby to bylo zase trochu jiný, a hurá do toho. Klik na akci

Hej, pokračujeme po Rokytnici dalším dnem tripu a to tentokráte Libercem. Sice jsme měli jet někam jinam, ale nakonec jsme se rozhodli pro Ještěd – asi vyhrála pohodlnost – lanovka. 

Večer v Turnově byl velice společensky náročný, jak dokázali např Milhaus s Cartmenem, který byli večer na akci v Letňáku prostě boží. Celkově se tu děly věci, malovalo se po baráku, legal, byl tu dřevěnej rádius a hliněnej dopad, klucí skákali, byly tu nějaký překážky na skate, hrála mucika a všichni jeli peklo. Pěkná městská akce, jen co je pravda ! 

Večer dal, večer vzal, my přespali u Verči na zahradě, zahráli si fotbálek a ráno jsem odrazilisměr Ještěd. Tady je nový placený parkoviště, což je vopruz, ale nějak jsme se z placení vykecali – a taky si stačí koupit 20ti bodovou permici, a máš to zadarmo. Maňas Tomek s taťkovým VW neprošel na vejšku do garáží, to já to s polovysokým T5 měl just, ale vešel jsem se..

Máš to moc velký, bro :)

No nic, 800 kč 20 jízd, A jsme na to 3 lidi – Katarina, Andy, já. Berem teda čáru nahoru, a cestou se různě šikanujem, jak malý – neboť jsme malý. Obvzláště Káťa to od nás schytává – má totiž strach z vejšek, takže třeba otevřít v půlce sedačku a poplácat jí po zádech – a je o šoutime postaráno.

jested1.jpg

Jedem na rozježdění ty klopenky, je to teda celkem dost domrdaný – asi se tu na to mnoho nesáhlo. Není ani divu, tohle poladíš, opravíš, a za víkend je to zase v prdeli – a dělej tohle zadarmo. A zadalší, les je LES, takže my misíme druhou jízdu do lesa – tam musí bejt líp.

A je tu naprosto perfektně. Jedem skočkovanou, a skočkujeme, děláme nějaký fotky a fakt si to tu užíváme – je to tu místama vyhlazený, trochu opravený, skoky přiházený, no prostě paráda. S Andym se celkem honíme, a Katarina se nám dle vlastních slov snaží uviset, a nebo si jí dáme před sebe, a pak na ní hulákáme a útočíme odzadu. Jak říkám, jak malý. 

 jested2.jpg

Jedem ještě tu uplně nejvzdálenější trať, ta taky není špatná, i o tu je lehce postaráno. Tomaass a Tomek jedou jednou na starý lávky, tam se mi moc nechce, neboť bych se tam zabil, a tak jdeme radši potočit jednu jízdu s Go Pro cam. Začíná velká komedie, že si to jako dáme v kuse.

 jested3.JPG

Tak to vodpaluju, vědom si toho, že to nesmím moc vraždit, abych Andymu neujel, hehe, a tak jí lochtám. Řveme na sebe, : "Jóo?""Jóóó!" Když vidím, že mi v pohodě uvidí, tak jí votvírám. Andy taky, až najednou. Rána :)

Je ale tvrdej, a na to že se smotal v tom největším bordelu, tak mu nic nenní, což nechápu, když měl triko. Držíme jí dál a dál, pozorní sledovači videa uvidí že mi na wollu ujede zadní kolo, lek jsem se strašně, to by byla moje smrta končíme tím, že David prorazil.

No prostě super jízda, muhahaáá ! 

Video tu : If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

A tak to bylo celej den. Balíme ježdění až kolem 16h, a co bys myslel – v 16:10 je tu slejvák – a to celej den bylo tričko. No měli jsme vopravdu štěstí. Pak už jen následoval přesun do Prahy, a nějaký další akce s Andym a holkama, což vás ale nemůže zajímat. 

Takže  tak. 

Jak tyhle 3 dny shrnout. Především – Katarina je neskutečně samostatnej člověk, bezkonfliktní, pořádnej, a na cestování pohodovej společník. Legrace byla, peněz to moc nestálo a viděli jsme zase kus republiky. Nu, jen tak dále.

Foto Andy, já, video Andy, já. 

48 094.jpg 48 095.jpg 48 096.jpg
48 098.jpg 48 099.jpg 48 100.jpg
48 101.jpg 48 102.jpg 48 103.jpg
48 104.jpg 48 106.jpg 48 107.jpg
48 108.jpg 48 109.jpg 48 110.jpg
48 112.jpg 48 113.jpg PICT0002.JPG
PICT0004.JPG PICT0005.JPG PICT0007.JPG

16 komentářů pod “Ještěd 3 in 1 – (fotky, repo, video)”

  1. Čárys

    sorry za tu kompresi videa, jsem to sice udělal v 16 : 9 ale do FLv jsem to zase už převedl v klasice, tak sorry – jsem ještě stále nováčkem v tomhle přetechnizovaném světě…

    Snad příště.
    A díky El Loco za rady :)

  2. ddd - andy

    Mno smotka byla dost.. Jinak super vikend! Chci znova! :-)

  3. Dula

    no, pekne, predsa len ste umelci… aj zapletka, bola…

  4. deutsch

    Zvuk z Gopro je na hovno což je škoda,doporučuju úplně stáhnout a nechat jen song,to škvrkání tam celkem ruší.Fotky pěkný.

  5. maverick82

    Andy hrozně mrdlá hlavou :) Kaschtan kameru na tom videu z Rokytnice udržel v poho :-P

  6. Jay

    Naprosto souhlasím, záběry z Rokytnice byly koukatelnější. Ale jináč respekt kameramanovi za ten kotoul. Lovu zdar!

  7. Los Tomanos

    Andy by potřeboval stabilizaci krku :)

  8. Radek - etbikez.com

    Hmmm, ukládám si do dlouhodobé paměti, že Káťa nemá ráda, když jí otevřu lanovku a budu s ní houpat :D

    Maverick: Ona rozšukanost Liberce je značně vyšší než ve vyhlazený Rokytnici.

  9. Čárys

    konečně jsem se dostal na kommetny. Jak píše radek, ono je to v liberci fakt o moc víc rozmrdaný, a taky co si budem povídat, Andyho vidlice nebyla ouplně v kondici :)

    4 deutsch : Příště už to fakt vyndám, slibuju :)

  10. El Kloko

    Čárys: možná mi to příště pošli a já ti to upravim :-)

  11. myšakoff

    když budu před jízdou ukazovat na každýho paroháče, budu jezdit rychlejc??
    a dvě rady, jedna pro čáryse – zkus na video foták panasonice fx 35:-(, na to se moc
    nedá koukat a druhá pro andyho chtělo by to asi změnit sport, chlubit se tim, že padáš –
    asi seš dost nešikovnej……

  12. Jr.

    jsem naprosto zděšen, jak ste si asi 2krát zkrátili cestu…

  13. Hajes

    zkousel jsem externi mikrofon na helmet cam. lepsi vypnout, slysis akorat vitr :o) mam mikrofon v rekorderu, ale zase jsou slyset rany jak se hybe rekorder na hrudniku. si nevyberes.

    2Carys: uprav video z kamery a posli ho v plne kvalite na youtube. maji konecne moznost HD kvality videii a nevypada to spatne. podivej se na moje videa jako vzorek. treba tohle http://www.youtube.com/watch?v=6rfq9kqy6B4 . standartne jede video v normalnim srackovem rozliseni. v pravem dolnim rohu je ikona HQ, pak uz se da na to divat. odstranim prokladani videa z kamery (MPEG2 DVD format). prevedu do x264 (6Mbps bitrate) a poslu to v plne kvalite na youtube. vysledek se podivej na odkaz vyse. kvalita neni dle mojich predstav, ale nedam 50,000Kc za HD helmet kameru. Go Cam s MJPEG formatem se zda byt lepsi jak moje videa. pokud mas zajem o rady ohledne digitalniho videa, pis na mail.

  14. Čárys

    4: Hajes : Ano, zkusím to, díky za tip !
    4: Al Kloko, super, moc díky – určitě toho využiju – já se s tím prcám dycky hodinu… :)

  15. ddd - andy

    Huraaa konecne mam hateclub! :-D

  16. Jiri

    Čus…co je tohle za song? Je super… !

Komentář: