High Jump !

highjump-31.JPGLetní sezona je v plnym proudu a k létu neodmyslitelně patří voda. Doted sme byli sice zvyklí na vodu co na nás padala, ale tento víkend byl ve znamení padání do vody.

Šipky ze stavidla u rybníka už sou nudný, lomy dobrý, ale povětšinou tak do 10metrů vejšky. Organizátoři letošního Highjumpu v Hříměždicích opět nelenili a 10 metrovou skálu obohatili o 6 metrové lešení. Výsledná výška skoků byla 16m, 12m a vedle ještě houpačka, počítám tak 7. Do toho spousty ruzných menších možností. Účast potvrdil nejlepčí skokan součastnosti Orlando Dugue.

highjump.JPG

Neváhal jsem tedy, v sobotu ráno nabírám Lindu a hurá směr voda. Na míste menčí fronta aut, Krotitel je na místě už od pátku, navádí nás frontu objet. Zastavuje nás klučina, tak vysvětluju že Linda je profi skokanka, že spěcháme na trénink, týpek nás vysílá nahoru:) Zde už čeká Krotič a fasujem VIP lístky, děkuji ještě jednou. Máme zarezervovanej luxusní flek hned u lomu, paráda.

První zjištění, drtivá převaha polonahej lízátek (zdravim Rosse). Začíná se mi tu líbit. Je tu postaveno několik podii, nákej ten velkej terénák, kamionek od Oakley, pár stánku se vším možným hromada bárů a občerstvovacích stanic.

 highjump-10.JPG

Skočka vyzerá libově. Konstrukce sicel lehce chatrná ale výhled ze shora parádní. Jdem tedy na průzkum. Potkávám hromadu známejch. Je tu Turkey, Dudák, Maňas, pár lidí ze školy, od nás z dědiny a okolí a další. První vyzívám houpačku. První pokus pohodička, pěkně odprostředka a hurá do vody. Trochu studená. Druhý pokus, zkusim beko. Zjištuju že nemám pro mě potřebný švih a hurá na šipko placáka. Rázem je mi teplo. Ostatní pěkně double, aj pokus o tripl beko či forno. Malý prckové se toho nebojej. Chytám hrazdu a do toho mě prosí malej klučina, estli ho nevyzvednu, že na ní nedosáhne. Hned po něm další dva. Nechápu, nebylo to málo. A do toho si tak ze čtyrky skáček ultraprcek v křidýlkách. Všichni skáčou odevšad, mezi plave pes, pohoda klídek.

highjump-26.JPG

Následuje závod houpačka. Turkey dává pěkně, beka, má to v paži. Sledujeme a do toho debatujeme o veži. Kucí vedle povídaj že pohoda, že to dáme. Díky ružový pásce mužem v klídku za mlíko, pozorujem závodníky jak trénujou. Dem to vyzvat. 12 metrů, moc neotálet a vyslat to dřív než se začnu bát. Pohoda, oproti 10 stejný, užívám si to. Týpek povidá že 16 o dost horší, tím sráží mé sebevědomí a já začínám pochybovat. Nahoře krásnej výhled, ale týpci se v tý hloubce nak rychle zmenšujou. Dolu se neslejzá, prej. Ak nechávám skočit spoluskokana, aby mě dyžtak vylovil.

highjump-35.JPG

Letěl sem dlouho, dopad lehce hraním, tudíž mega mrda. Naštěstí studená voda dobře probírá, lezu ven, mám radost jako malej. Po této zkušenosti největší respekt každýmu kdo skočí jinak než po nohou. Následuje debata jakou rychlostí člověk dopadne z 16 do vody. Ačkoliv se snažíme, ak fyzika ani matika nám moc v hlavě neutkvěla. Stavim borce v redbull čepici, Mr. Dugue. Ochotně odpovídá. Z 26metrů to vychází asi na 90 km/h, 16 počítá tak 50 km/h. Při 50 sem už jednou na kozzách na zem padal, vodní hladina muže z této výšky být jako beton, takže dašlí pokusy s dík odmítám. Orlando se jeví jako pohodovej týpek. Kecáme, vypráví jak pořád cestuje, jen za svůj týdení pobyt v Čechách odletěl ještě na exibici do Londýna. Chválí dobrý pívo a ženský, klasika:)

highjump-12.JPG

Rozjíždí se závod. Sedáme na utes hned vedle věže, kde díky pásce a několika nařáchlejm chlápíkům není moc lidí. Beka, froňa, vruty, šipky na milion variací. Malej 9 letej kluk, stojka do salta. Ženský neskutečně ladný štýlo, Dugue s Michalem Navrátilem (náš nejlepčí skokan) show. Šipka do forňa, Ve dvou aj třech najednou. A do toho partička bláznů holdujícím splahdivingu. Což sou polety na co největšího placáka. Prdeláč ze 16 metrů vysoko s rozeběhem tak 20 daleko, no problem. Profíci kroutěj hlavama. Následně přicházi na odraz 12m slečna Evička. Sundavá šatičky a žabky, očividně né s uplně čistou krví se začíná promenádovat po odraze ve spodním prádle. Davy šilí když v tom se rozbíhá a nasazuje největšího prdeláče dne. Lidi se mužou zbláznit, řvou jak pominutý, svíjíme se smíchem. Holka rudá prdel i záda, chce na šestnácku. V tom jí naštěstí ochranda zabrańuje, v tom se tam podaří prohlouznout nalitímu týpkovi s ortézou. Vrávora u okraje, lidí řvou, týpek skáče.

highjump-30.JPG

Chudák pan potapeč co na nás dohlížel. Jeden závodník hraní převelice. Dlouho se nevynořuje, Potapeč je nervozní, konečně vidím jak se chudák jednoruč vyhrabává na hladinu, bílej jak stěna, naložil si dost. Nakládaj ho na loď ale na břeh už vylejza po svejch. Exhibice Orlanda a hurá finále. Zde highlight pro mne kapitán (šipka s rukama podel těla) z 16m do největší dálky celého závodu. Nechápu. Vítezí nakonec Michal Navrátil za styliš ninja triky.

highjump-4.JPG

Večer maj kucí od nás, Dejf s Alenem exhibici na biku. Maj tu dřevěnej skok, ak tahám kolo a du s nima trochu polítat. Lidi ocenili mí koníky ak sem spokojen. Ještě s náma lítaj dva borci na pitbiku. Kaňa, tablety a další. Kluci nakonec vláček, bike pitbike, všichni beko, lidi spokojený a hurá kalit. Tři podia. Jagermister diskoška, pak hlavní podium, kde hrajou týpci jazz, po skončení nastupujou český negři v hustejch mikinách s ještě hustějšíma kecama, tak ustupujeme a hurá na poslední stage. Zde systémová hudba. Týpek hraje velmi dobře, trávím zde zbytek večera.

Kolem jední odchytávám roztančenou Lindu, nakládám do auta a hurá směr Špičák, kam kolem 4 ranní, po zběsilé noční rally dorážíme.

Počasí přálo, lízátka pěkný, párty sranda a skoky zážitek. Dík organizátorum.

Maara

Za fotky velký dík Turkeymu, zde od něj komplet galerie

 
 

IMG_2724.JPG IMG_2805.JPG IMG_2859.JPG
IMG_2861.JPG IMG_2871.JPG IMG_2941.JPG
IMG_2942.JPG IMG_2986.JPG IMG_2990.JPG
IMG_3052.JPG IMG_3061.JPG IMG_3098.JPG
IMG_3141.JPG IMG_3146.JPG IMG_3182.JPG
IMG_3185.JPG IMG_3217.JPG IMG_3218.JPG
IMG_3282.JPG IMG_3284.JPG IMG_3338.JPG
IMG_3395.JPG IMG_3396.JPG IMG_3399.JPG
IMG_3406.JPG IMG_3411.JPG IMG_3436.JPG
IMG_3458.JPG IMG_3459.JPG IMG_3460.JPG
IMG_3462.JPG IMG_3485.JPG IMG_3486.JPG
IMG_3511.JPG IMG_3521.JPG IMG_3522.JPG
IMG_3523.JPG IMG_3525.JPG IMG_3526.JPG
IMG_3527.JPG IMG_3544.JPG IMG_3552.JPG
IMG_3558.JPG IMG_3568.JPG IMG_3574.JPG
IMG_3577.JPG IMG_3581.JPG IMG_3583.JPG
IMG_3586.JPG IMG_3591.JPG IMG_3594.JPG
IMG_3608.JPG    

17 komentářů pod “High Jump !”

  1. vóťa

    Kurvípíčí koncentrace ohromná a koukám, že Evžena nezklamala :D

  2. PAJA

    Konečně report pro Hetero :-D

  3. dr.zack

    velice dobre….lituju ze sem nebyl…

  4. Los Tomanos

    holky pěkný :)

  5. Jr.

    slečna s plasťákama to má za zlatýho bludišťáka…

  6. dudák

    velice povedená akce :-)

  7. tomaass

    evžena je nejlepší

  8. Duchna

    Ou hell ta asi měla štíro že jí plasty nevypadly :))

  9. Grifter

    uf uf

  10. Jr.

    já si jí pamatuju ze špindlu v zimě :D jako hezké věci se o ní říkají

  11. Čárys

    Ty jo Máára se zase překonal. Fakt něco – dát 1ž není málo, a ti lidi co skákali prodeláče z týhle vejšky – nemám slov – dyť to se taky nemusí přežít, ne ?

    Nechápu.
    článek best !

  12. Maara

    ptal sem se Orlanda, jakožto nejlepčího skokana planety, jak to dělaj. Prej netuší a nechápe jak to mužou přežít:d takže asi tak. Každopádně Evička by tu 16 možná nerozdejchala jako ty oplácaní angláni

  13. KOLOhnatbriza

    Konečně bábovky.Odkládám odchod na RM :D

  14. eMTý

    nikdo neni lepčí než evžena, hahaha

  15. kotleta

    Evžena je nebojsa ale nikam ji to neposouva:-))) sestnact uz bylo loni kurva ja chci 20 to me nikam neposouva:-))))

  16. Čárys

    4: kolohnátabřezová : Ufff, už jsem se o tebe bál ! :)

  17. Brynza

    Kdybyste někdo chtěl video, tak tady sem si dovolil jedno udělat http://www.youtube.com/watch?v=HxO-WkJENWU

Komentář: