eRBé kemp padací

rbkempfall09-53.jpgRbkemp se dělí na dvě části, pokud jste to nevěděli. Je "pružinovej" a "padací". My byli na "padacím". Protože je podzim. Tak a report z RB Camp fall 09 je vevnitř…

Tolik hlášek, vtipů a děsnejch storek jsem za 2 dny snad ještě nezažil. Musím si asi sebou začít vozit diktafon, abych to všechno nezapoměl. Začal bych snad třeba jedním jediným vtipem, co si pamatuju z celýho víkendu. 

"Přijde chlap k doktorovi, že neumí mluvit. Doktor si ho přeměří, ustoupí, rozeběhne se a děsně ho kopne mezi nohy. Chlap zařvé : "AAAAAAáááá !"Doktor na to : "výborně, zejtra začneme s Bééééé"

Atd. 

Nicméně popořádku. Především : zajel jsem si rekord Tábor – Nové Hamry. Čas avizovaný GPS jsem dokázal stlačit o HODINU a tak jsem již v 21 : 40 kráčel k obrovskému (jak jinak) ohni. Zde již jsou všichni co mají rádi družnou zábavu v kruhu přátel, jež přetvořuje mladíky v muže pomocí laciného alkoholu a oplzlých storek z periferie společenského života dotyčných. Ach jak dobře nám bylo, v nočních hodínách v krušnohorském hvozdě ! Petr Heiník, Karlos, 100klacekbros, Radek i s dvojčetem, Maňas TL se Šárkou…Zlovouš, Emílek a Katarina, Hýbňoš, toť dnes již klasický inventář každého Rb kempu…and many others.

 rbkempfall09-41.jpg

Ubytoval jsem Petra u mě, neboť ve SX4ce by mu asi bylo těsno a po nočních hrátkách s topením (málem jsme uhořeli, hehe)se budíme živí do sobotního rána.

Studeného, bezkoláčkového rána, neboť paní Draxíkalová nepřijela, ach ne.

Čaj dělám já, nevnímám Robyna Brnku a jeho podkožu rejpací projevy, a pomalu se psychicky připravuju na absolvování celého dne v sedle (teda spíš ze sedla) sjezdovýho dragstra. Devět hodin, autobus je tu, první skupina závodníků jde na to. Robyn s Mártym samo zůstávají v druhé skupině, neboť jim dělá dobře, že jsou tam pak nejrychlejší…někdy by měli jet s náma v jedničce, aby viděli, zač je toho pedal !

A kruci, jsem si dovolil dost, ještě že nejedu na ten jeho závod, hehe.

Co dodat k trailům. Jedem Rosu, jedem Myší díru, jedem Paindl, nejedem Sopku, neboť ta má lesním wermachtem znepřístupněný příjezd, řádili tam jak černá ruka. Všechny traily my po těch letech co sem jezdím přijdou stále a stále míň z kopce…nebo jsem stále unavenější starej pardál, nevím. Každopádně já se na sjezďáku nehorázně dřu – fakt to nejede. 

 rbkempfall09-7.jpg

Co bych napsal jako příběh dne, je Radek Stokláda – ráno se vzbudil, a přeležel si ruku. Kasický příběh, řekli by jste si, ano, až na to….že…on s tou rukou přestal hejbat. Jo. Takže když maximální sílu stisku nastavil na hodnotu – nerozmáčknu ani vejce – a hybnost předloktí a zápěstí se snížila tak na 15 procent, musel do nemocnice. Verdikt – asi se to spraví, tak do měsíce. M.E.T.A.L. A pak že je kolo nebezpečný. V posteli se vyrakvíš evidentně víc. 

Storky z autobusu jsou asi nepublikovatelné – snad jen bych dodal, že celá tahle parta, obsazující již klasicky zadní část autobusu, je rok od roku  životem protřelejší, moudřejší, a životními příběhy těžce nabitější. Co za pecky tam padalo, by jste nevěřili. Např jedno z mnoha. Vytrženo z konverzace. "…Hele, ten Zvolouš to prostě vymyslel. Aby mu manželka dala pokoj a nemusel jí sebou tahat, udělal jí dvě děcka, a navrch jí koupil psa, a má o zábavu postaráno.." Ano ano a tak dále…

 rbkempfall09-10.jpg

Návštěva Alberta, nákup proviantu, a lehké pauzy mezi čekáním na autobus (neboť ta skupina jak je tam Márty a Robyn se s tím děsně fláká) se mění na delší pauzy, aby jsme se pak dokonce dokázali se skupinou č.2 dojet – vyhlašujeme tedy na příští rok čelendž – ukradni si svůj autobus – alias kdo dřív na parkoviště přijede, ten dřív jede – ano, to je hozená rukavice, dvojky ! 

Veček je tu a jedem do hotelu Schwarz, na jejich bohatý jídelní lístek (smažák, guláš) čímž hodláme doplnit energii, pokleslou na alarmující úrověň především dojezdem po áčku do kempu – je to dost do kopce a foukalo fest. Obsluha je jako dycky striktní, ale přímá, a když hlásí on na nás, my hlásíme na něj – a nakonec je všem fajn. O tom co se dělo dál, existují jen kusé informace, neboť kdo zavíral hospodu, se přesně neví, neb má většina party peoples v neděli vokna jako Bill Gates.

 rbkempfall09-53.jpg

Neděle ráno, a rtuť teploměru těžce se zvedající z nulových hodnot opět sráží na kolena vítr, avizující pěkně frišno den. Větrovka stává se tak nedílnou součástí kemperovy výbavičky, snad až na místní uranguys, který prostě poznáš svitem vybledlých leč holých lýtek a předloktí – čemuž vévodí Radek Broz, vyrazivší pouze v letním kompletku, jen zevnitř značně zahříván nějakým derivátem ethanolu podaváným v místních putykách, zřejmě.Nebo snad trénuje na Marosanu, kterou díky prohrané sázce s Luckassem musí absolvovat pouze ve spodním prádle. Asi tak.

My nabalení jako pumpy jedem klasická kolečka – Rosu, Paindl, atakhle. Ne jedné vyjížďce kradu Márovi zákeřně před kopcem kolo, aby si taky užil, zač je toho uphill Dh, a jen díky tomu se mi daří celej den absolvovat na energii ze včerejšího smažáku, neboť mi krutě dochází. Traily lítáme jak splašený, opět dojíždíme druhou skupinu, čekáme dlouho na bus, a na konci dne, kdy se pro totální vyčerpanost dělíme na první skupinu A/B přičemž skupina A  jede dřív do kempu, je dead.

 rbkempfall09-30.jpg

Cestou si nás jemný deštík omyje, vítr osuší, a protivítr v kopci zahřeje a my můžeme kolem 14h vydechnout – hurá, přežili jsme další RB kemp nad čajem v Hamrech. Balíme se, vaříme šlichty a s Márou, Hýbňošem, Zvoloušem a PH komorně zakončujeme tenhle vyčerpávající víkend. Ach ano. Padací kemp, RB camp 09 FALL skončil.

Tak snad se vám moje retrospektivní exkurce do krušnohorských hvozdů líbila a brzy zase pá.

Zdravím všechny účastníky, děkuji páneškovi, Maňáskovi TL za fotky a tamdydam dy dá…to je konec.

čárys.

rbkempfall09 (1).jpg rbkempfall09 (10).jpg rbkempfall09 (11).jpg
rbkempfall09 (12).jpg rbkempfall09 (13).jpg rbkempfall09 (14).jpg
rbkempfall09 (15).jpg rbkempfall09 (16).jpg rbkempfall09 (17).jpg
rbkempfall09 (18).jpg rbkempfall09 (19).jpg rbkempfall09 (2).jpg
rbkempfall09 (20).jpg rbkempfall09 (21).jpg rbkempfall09 (22).jpg
rbkempfall09 (23).jpg rbkempfall09 (24).jpg rbkempfall09 (25).jpg
rbkempfall09 (26).jpg rbkempfall09 (27).jpg rbkempfall09 (28).jpg
rbkempfall09 (29).jpg rbkempfall09 (3).jpg rbkempfall09 (30).jpg
rbkempfall09 (31).jpg rbkempfall09 (32).jpg rbkempfall09 (33).jpg
rbkempfall09 (34).jpg rbkempfall09 (35).jpg rbkempfall09 (36).jpg
rbkempfall09 (37).jpg rbkempfall09 (38).jpg rbkempfall09 (39).jpg
rbkempfall09 (4).jpg rbkempfall09 (40).jpg rbkempfall09 (41).jpg
rbkempfall09 (42).jpg rbkempfall09 (43).jpg rbkempfall09 (44).jpg
rbkempfall09 (45).jpg rbkempfall09 (46).jpg rbkempfall09 (47).jpg
rbkempfall09 (48).jpg rbkempfall09 (49).jpg rbkempfall09 (5).jpg
rbkempfall09 (50).jpg rbkempfall09 (51).jpg rbkempfall09 (52).jpg
rbkempfall09 (53).jpg rbkempfall09 (54).jpg rbkempfall09 (55).jpg
rbkempfall09 (56).jpg rbkempfall09 (57).jpg rbkempfall09 (58).jpg
rbkempfall09 (6).jpg rbkempfall09 (7).jpg rbkempfall09 (8).jpg
rbkempfall09 (9).jpg rbkempfall09.jpg  

35 komentářů pod “eRBé kemp padací”

  1. Los Tomanos

    už aby byl pružinovej…

  2. Los Tomanos

    200 kláda zas sebral dítěti kolo? http://720.cz/foto/rbkempfall09/imagepages/image22.html

  3. Maara

    Bylo to super!!!

  4. tomaass

    ach, příští už nevynechám !

  5. ddd - andy

    Ano, byl to padaci camp. Ja spad jednou. Ale jinak – nejlepsi! Dekuji.

  6. Ross

    ach jo…. priste budu snad uz min sikovnej a pojedu koncne taky ….. at uz je jaro…. tezka zavist

  7. hýbň◊š

    bylo to boží už teď se mi po vás klucí stejská

  8. Manas TL

    Sobotni hospodu zaviral Padlista,Kralyk a ja.

  9. Rob T

    Možná byste si RychloMartine v prní četě příště mohli rozdat startovní čísla

  10. Petr Heinik

    No konecne na to nekdo prisel. Cisla, stopky a u ohne to pak secteme a vyhlasime :)

  11. goofy

    Neee.. Na jare to musi zase klapnout :-/

  12. Čárys

    yeep ! Čísla, časy, a illegal race je tu, Robe. Netřeba nic vymejšlet u vás :)

    I když co se vytrvalostního ježdění týče, myslím že na vás nikdo nemá – jet každej den ještě 15 domů po ačku, je síla…

  13. Maaca

    Camp byl super, jako vzdy, i kdyz ted trosku sussi na fotky a videa a paarty ve Swartzu, ale obnovenej trail z Tisovaku byl nej… i na HT :)

    btw… jel jsem v sobotu v Prvni skupine (s medialnima mrdkama) a jako skupina to rychla je, ale kdyz se vyjede na kopec, 2 minuty vydechne a pak se rekne: Vsichni, jedem, a najednou min 20 rychlosti-chtivych jedincu se nahrne najednou na trail, a po 50m zjisti, ze jedou ve vlacku 3m od sebe piknikovym tempem? Heh. nevim jestli zrovna v tomhle spocivala ona rychlost…
    no a kdyz jsme potkali po 3. jizde 2. skupinu u busu, a Ja s Bendakem jsme se k ni prifarili, dali dalsi 2 jizdy a zjistili, ze tahle skupina jede do kopce rozumne a z kopce s peknejma rozestupama a daleko rychleji nez 1. tak bylo jasno :) (taky jen nazor do pranice)

  14. Čárys

    4: Maaca : to právě musíš jet první a nebo druhej – pak se to mrská…v půlce je dycky průser. My ale jsme rychlí především ve výjezdech a krátkosti pauz !

    :)

  15. CERW

    Jako bych tam byl!

  16. 200kláda

    Málokdy se zapojuji do diskuze, zde si přesto neodpustím.
    Někomu vyhovuje rychlejší tempo a někomu pomalejší. Já patřím mezi lidi, kterým vyhovuje rychlejší tempo, do kopce si klidně přišlápnou a z kopce rád jedu rychle. Když si někde chce něco skočit víckrát, nemám nic proti, klidně se rád přidám. Ale upřímně řečeno, doba nakládání kol na vlek byla u obou skupin tak rozdílná, a šikovnost i rychlost některých jedinců tak zvláštní (a to i když to opravdu nedělali poprvé), že si ji všimnul i pan řidič.
    Jde o to, že je jedno, jak rychle skupina jede, problém je, když jede tak pomalu, že naruší harmonogram výjezdů autobusu. Každá skupina by se s ohledem na druhou skupinu měla snažit být co nejrychleji v autobusu a co nejrychleji z něj.
    Tímto chválím skupinu č. 1 za perfektní a ohleduplné chování.

  17. Marty

    hele RB camp byla po illegalu ( jak jinak ) nej akce tohoto roku a to se počítá :-) Já užil si to moc :-)

  18. Radek / etbikez.com

    A tímto hanba skupině 2! :D

  19. čibrut

    fajn report, díky za vtipem v úvodu připomenutý 1.stupeň základní školy :D

  20. hýbňoš

    hanba technařům co neuměj nastartovat vytuzingovaný auto s vybitou baterkou :D

  21. Spon

    no nejvic me rozsekalo “Dobry den chtela byhc se zeptat, kolik tam dole je vlastne dir?” citace z Brava, prvni skupina nedele, nevim kdo to cetl, ale malem sem se udusil tatrankou.

  22. sterbis

    200kláda: Ja vim, ze narazis na me. Na ten bok toho vozejku jsem to tam daval poprvy. Byl to si myslim jedinej muj kix v rychlosti nakladani. Takze jeste jednou sorry

  23. Manas TL

    2 Spon: sem cetl ja. vic byl ten pribeh “Tenkrat Poprve” :-)

  24. Spon

    jo ten, byl nej. a treba hlaska, na Hybnose kterej si otviral pivo ze kdyby vcera chlastal tak nemusi dneska.

  25. 100klada

    hlasim ruku porad OFFLINE! :(

  26. DD

    malo party fotek:-)

  27. Verča

    100klada: můj táta měl s rukou to samý a nebylo to jen na jeden měsíc…..

  28. Wintel alias 200klada

    Jak měsíc, brácha musí bejt ok do víkendu :)

  29. Čárys

    Dnes je 6 tého října, jak je po restartu ? už ruka online ?

  30. 100klada

    Verca: Napis mi na 303 760 149 (radek”zavinac”100klasa.com), fakt me ta ruka a story s tvym otcem zajima… nejsem z toho nejstastnejsi! Napis mi prosim jak to probihalo atd… 4dny a ruka se nelepsi. dik za info

  31. tomaass

    a Verči táta nemohl ani na dříví tenkrát, tak mu proschlo a teď to už jde blbš rozsekat, už jsem se začínal bát, že budu muset jít pracovat !

  32. Čárys

    4: 1OOklada : Prosímtě, mluvil jsem s tátou (30 let primář na ARO) a mám nějaký informace, ale nemám na tebe tel…dej mi prosímtě vědět.

    Carys.

  33. 100klada

    722 909 903 ozvi se kdykoliv, sem nestastnej :(

  34. Maaca

    100klada. vsichni drzime palce… nase online palce… fakt zla vec toto, na bajku co davame… a pak blba postel a takovejhle… peeep… uzdrav se brzo… … …

  35. David Broz

    Co se týče dojetí 2. skupiny: řekl bych zakopaná fenka bude v tom, že 1. skupina jela MYŠÍ DÍRU a 2. skupina ROSU A PTÁKA. => jedno se jede kolem 30 minut a to druhý okolo hodiny. Když přičteme to že se dost skákalo a Robin s Mártym se vyndaly …. ale to je jen můj suběktivní názor.

Komentář: