Podzimní leto v sobotu – Bohnice

sobota_prahakralupy1-40.jpgPokračování ze včerejška, neboť jeden den na jedné lokalitě nikdy nestačí…po Kralupech jsme si to namířili pokrmit na bohnický bikrosky.

Po řádění v Kralupech s tamní crew jsem se s Máárou přesunul na bohnickou bikrosku. Celkem jsme chvátali, nebot sraz tam byl v 14h, a tak přece chceme být přesní. V plánu byly obě dvě varianty – stará, i nová.

Nejdřív dorážíme na novou, neboť tam jsou všichni – PH, Jr, Miloush atd, neboť nikdo moc neví, kde je stará, krom Miloushe, samo. Petr má naladěnýho novýho monstra 4X, stejnýho jako mám já, tak ho hned zpovídám, a on že je to děs, že je to děsně tvrdý, že mu to vzadu nepruží, a kdesi cosi. (Nicméně když pak končí den, prohlásí, že si ho nechá, že je to dobrej tréning.:))

Když tak koukám na novou bohnickou, tak se mi to zdá skoro unreal, takže bereme čáru na starou, kde jsem byl asi před 3 lety s eMTým, a docela se mi tam líbilo. Jsme tam hned a jdem to vokouknout… 

sobota_prahakralupy1-37.jpg

Tak jsme tu na vršíčku. A koukám…a mám silné deja vu pocity, neboť za ty tři roky se tu nezměnilo vlastně nic :) No tak to nebude na dlouho, jdem to teda sklouznout dolů. Ještě se podívám na vyhlídku, kde jsme s eMTým kdysi v dobách jeho sexuální nevyhraněnosti prožili krásné romantické chvíle, a jdem na to. 

bohnik.jpg

Táákže stará bikroska je stará a skoky jsou tam celkem malý, a takový usedlý, povadlý. Začneš z kopečka, vykroužíš zatáčku a z kopečka pokračuješ do další zatáčky, a další a přes dirty / nebo potlumováky, až do cíle.  Je tu hodně malejch skočíků, ale ne všechny jsou výživný.

 sobota_prahakralupy1-40.jpg

Dál je tu pár pěknejch morálovejch věcí, jako např drop od startu vázající celkem dlouhej polet, a pak jeden vyskakovák z klopenky, vázající dvojitej sesupák. Samozřejmě to Máára prostě musí, prostě musí skočit, on si nemůže nic odpustit, ale ten druhej, ten PH, ten to vyzve samo za chvíli taky. 

 sobota_prahakralupy1-42.jpg

Je nás tu mnoho ! Přijel Dr.Zack, přijelo mnoho místních, takže to tu žije – možná i proto, že je to takový pomenší, a nemusíš se nijak děsně stresovat. Nás to asi po půlhodince přestává bavit, a Petr že by se vrátil ještě na velkou bohnickou. To je výzva, kterou nemůžeme odmítnout – a tak s máárou, PH, Jr, Milouschem mizíme ještě směr velká nová Bohnická.

Po příjezdu sem tu nacházíme samotrénující tlustýho Maňase přitelkyni. Má dirtový DMR, a lítá si tu. Hned nám povídá – "co tu děláte, tohle je moje lokace !" Teda, koukám, dobře vona. 

Velá bohnická je velká. Nicméně netrvá dlouho, a první rovka a část druhý je tam – PH několikrát nasadí i dál, ale pokaždý vyměkne – nohy mu po nemoci prej nějak netočí klikama. Přesunujeme se na začáítek PRO sekce, kde vyzýváme první skok a malý trailsy. Vše v pohodě, jen na druhej jsme se naštěstí NIKDO neodvážil.

A padá tma, a padá únava. Končíme. 

Dnešek byl fakt dlouhej a super výživnej den. FMX v Kralupech, BMX na bohnickejch, a teď ještě bazén…a kino…a přejezd do Všenor s Máárou zakempit – a zejtra DH. Bože, miluju tenhle fyzickej svět, rychlej i pomalej….příroda mi vládne. 

Tak zase brzy něco. 

Pááá. čárys.

sobota_prahakralupy1 (34).jpg sobota_prahakralupy1 (35).jpg sobota_prahakralupy1 (36).jpg
sobota_prahakralupy1 (37).jpg sobota_prahakralupy1 (38).jpg sobota_prahakralupy1 (39).jpg
sobota_prahakralupy1 (40).jpg sobota_prahakralupy1 (41).jpg sobota_prahakralupy1 (42).jpg
sobota_prahakralupy1 (43).jpg sobota_prahakralupy1 (44).jpg sobota_prahakralupy1 (45).jpg
sobota_prahakralupy1 (46).jpg sobota_prahakralupy1 (47).jpg sobota_prahakralupy1 (48).jpg
sobota_prahakralupy1-(39).jpg    

8 komentářů pod “Podzimní leto v sobotu – Bohnice”

  1. dr.zack

    Celebrity show…:) jinak Maaro…ty to z Bohnicky bikrosky nemas daleko somu, co? http://720.cz/foto/bohnice_stara/imagepages/image13.html :D

  2. dr.zack

    shit shorttag…

  3. Čárys

    4: dr.Zack : Máš boží tričko ! :)
    4: Petr Heiník : ty ramena jsou fakt dost :)

  4. ferda

    4Čárys_nic proti 720 (MAXRESPECT), ale boží triko vypadá trochu jináč …mrkni do mailu

  5. Motlik

    jooo Bohnice …. no změnu by to chtělo…..

  6. Čárys

    ferda, kouknu v pondělí… :)

  7. čibrut

    Chlapi za posledního půlroku se tam pár věcí změnilo, není pravda, že “se tam nic nedělá” … ale nějaký ultravelký změny, který byste tam očekávali, to opravdu moc ne.
    Taky není divu – zdravý stavbyschopný jádro čítá 4-5 lidí z bližšího i širšího okolí v rozmezí 25-30+ let.

    Ono když máš chodit do práce a ještě si pojezdit a třeba řešit i nějaký povinnosti kolem, tak s tim stavěním je to těžký. A dohnat mladý ke stavění? Když maj každej den tunu času a energie? Ty bejvaj líný jako vši a to jich tam jezdí dost :(

  8. Čárys

    To je taková klasika všude :)

Komentář: