Pol na sklonku roku

havlbrod-22.jpgTak je pátek 18.prosince 2009 19:15 a já sedím na koleji. V pondělí a v úterý mě čekaj první dvě letošní zkoušky, ale už nějak nemám sílu se to teď učit, tak jsem se rozhodl, že zkusím vyplodit zase pár nesmyslů pro sedmdesátdvalebek.tézet.

Nebudu vymejšlet moc velký story, aby toho textu nebylo moc, a prostě vám napíšu co jsem tak měsíc či dva zpátky vyváděl.

První co by tak mohlo stát za zmínku je, že jsem si vzal do prahy pevňáka (což už asi většina čtenářů 720 ví), abych měl taky po škole co dělat že. No a tak se jednou den se dnem sešel, já vzal po škole bika a jel se podívat poprvé v životě do strašnického skateparku s kolem.

Přijedu tam, a koukám, koukám že tam je na tělocviku snad nějaká školka či co, takovejch malejch dětí jsem viděl naposledy snad když jsem byl ještě na gymplu. Nuže, tak jsem tam tak chvíli popojížděl… a teď se musim sebrat pač jedu domu, takže to dopíšu až doma, takže zatím pseudopápá …tak je 23:17 a zase sem si sednul ke kompu abych to docvakal, takže tu je pokračování: takže sem si tam tak popojížděl a po nějaký chvíli začal komunikovat s jedinym klukem, co tam byl na velkým kole. No a osud tomu chtěl, našel jsem si tam novýho kámoše bikera, a to dokonce až z bývalého Sovětského svazu. A až pak večer na icq jsem se dozvěděl, že bydlí na stejný koleji, jen na vedlejším bloku, no není to minimálně zajímavé? :-) No a tak jsem se snažil asi 2 a půl hoďky realizovat v parku. Toť strašnice.

havlbrod-4.jpg

Tož další epizodou bylo sváteční mokré poježdění s Kaldou na slušně podmáčené bikrosce v Řepích, dowtown přes vypich až dolů na anděl a pak autem na chvilku na točnou. Tímto dodatečný dík Kaldovi za pojezd. Nejspíš tohle co píšu nepíšu popořadě tak, jak to šlo ve skutečnosti, ale bylo to tak nějak podobně…
No, a asi tak o týden,10 dní dýl, to byl pátek. A na ten jsme si naplánovali první společné poskákání s Frenkem, kterýžto jako můj dirtový průvodce, mě vzal do modřan. Nejen teda mě, ale i našeho novýho ruskýho kamaráda. A výsledkem toho bylo to, že jsme strávili jedno parádní předzimní dirtový odpoledne na asi nejlepším pražským hopsovišti. A ještě bych rád zmínil, že jsme tam nebyli jen ve 3, neboť přijel i Bikesek a pak ještě přišel jeden pro mě neznámý klučina, kterej vytvořil nějaký fotky. A já bych vám chtěl kluci všem poděkovat, jak za super poježdění, tak za fotky. Následující den jsem byl pak s dddým Andým v Černošicích, ale o tom už jste se měli možnost dočíst zde http://720.cz/?p=11924 , takže o tom už nic psát nebudu. Jen bych chtěl říct, že to bylo o5 super a doufám že to někdy zopáknem…

 andyapol-5.jpg

A krom ježdění na kole jsem se byl v mezičase podívat taky na premiéře toho novýho českýho vídea Spectrum, který se mimochodem i mě fakt dost líbí, no a taky jsem navštívil znova po 4 letech fmx. Což byl megadobrej zážitek, ač přiletivší Pastrana vůbec nejezdil. Bylo tam totiž dost těch ostatních nejlepších, jmenovitě třeba Twitch, Torres, Maddison, Pilník, Mouka atd. atd. A to co ti cápci předváděli, řeknu vám, nebylo to věru málo, vážně nebylo.

Totiž triky jako pilníkbémflim, harleyflip a podobný, to je už fakt dost mimo moje chápání…uf Nu a jinak ještě co se biku týká, tak poslední co jsem podniknul, tak jsem se byl podívat s Alexeyem (to je ten můj new russian bikefriend) v parku na štvanici. Tam jsem měl chvílema takový choutky jako naučit se konečně třeba barspin, tak jsem to párkrát vyzkoušel, ale nebylo z toho nic jinýho, než omlácený kolena, muhehe…A tak končí můj článek o tom co jsem dělal na kole a tak.

havlbrod-22.jpg

Teď už zbývá jen zmínit, že včera večer jsem byl poprvé v životě vyzkoušet konečně pořádnou trampolínu, a to přímo u těch nejpovolanějších, a to v české obci sokolské :D Takže jsme si tam tak hopsali, já si dal jednou pěknou šlupku do týla o kraj trampolíny (to když jsem chtěl otočit 900), zkoušeli nějaký ty flípky (dalo mi to ale kurva práci), nakonec vyplácli každej 150 za 1,5 hoďky a šli dom. A já jsem z toho teď úplně fyzicky mrtvej. Ale tentokrát když říkám úplně, tak myslím fakt absolutně nejvíc rosekanej, protože ať udělám jakejkoli pohyb (nebo si třeba jen lehce zatlačim prstem na sval), tak mě to ukrutně bolí, až se musim smát. A bolí mě fakt všechno, stehna zepředu, stehna zestrany, tricáky, ramena, úplně celý záda, prostě všechno… Ale každopádně to za to stálo, i když je to kurevsky drahý, takže až se dám dokupy, musím vyrazit znova, páč je to pecka. Jen to chce trochu fyzickou průpravu asi, a ne jen sedět furt jak ten debil na koleji u kompu že…

Tak, textu už je zase docela dost, takže bych to viděl jako dostatečný. Teď už bych jen podotknul, že krom fotek z toho co jsem tady popisoval, tak přidávám ještě nějaký letní z Havl.Brodu, který jsem ještě nepublikoval, protože jsem na ně jaksi zapomněl, i když jsou pěkný. A taky mě za to Nika pěkně sprdla, že nejsem schopnej je ani sem k Čárysovi nahrát, takže tímto se jí teď omlouvám a napravuji :-) No a to by bylo ode mne asi vše, omlouvám se všem za nepříliš velkou srozumitelnost, nebo spíš za svojí slohovou neschopnost a doufám že to trochu vynahraděj aspoň nějaký ty fotečky. A ta neschopnost bude možná i trošku tím, že už je čtvrt na 3 ráno a já bych měl dávno spát.

Takže dobrou noc děti, já jdu spát. Mějte se famfárově a přeju všem pěkný Vánoce.
pá, pól

havlbrod (1).jpg havlbrod (11).jpg havlbrod (12).jpg
havlbrod (13).jpg havlbrod (14).jpg havlbrod (16).jpg
havlbrod (19).jpg havlbrod (2).jpg havlbrod (20).jpg
havlbrod (21).jpg havlbrod (22).jpg havlbrod (23).jpg
havlbrod (24).jpg havlbrod (25).jpg havlbrod (26).jpg
havlbrod (28).jpg havlbrod (29).jpg havlbrod (3).jpg
havlbrod (30).jpg havlbrod (31).jpg havlbrod (32).jpg
havlbrod (33).jpg havlbrod (36).jpg havlbrod (4).jpg
havlbrod (5).jpg havlbrod (6).jpg havlbrod (7).jpg
havlbrod (8).jpg havlbrod (9).jpg modrany (1).jpg
modrany (10).jpg modrany (11).jpg modrany (12).jpg
modrany (13).jpg modrany (14).jpg modrany (2).jpg
modrany (3).jpg modrany (4).jpg modrany (5).jpg
modrany (6).jpg modrany (7).jpg modrany (8).jpg
modrany (9).jpg modrany.jpg  

4 komentářů pod “Pol na sklonku roku”

  1. ddd - andy

    Ty Póle a kde je to v tom Havlbrodě?

  2. Fofik

    kqjč

  3. manx

    jo jo v HB je to hodně pěkné :)

    Andy: je to ulice Havlíčkova úplně na konci ( kde končí domky )

    http://www.mapy.cz/#mm=FP@x=135706512@y=134252928@z=17

    cca uprostřed obrazovky

  4. ddd - andy

    manx: Díky. Někdy bych se tam přijel podívat.. v létě.. :-)

Komentář: