Sraz topenářů je tu ! :)

klinak.jpgTak jak už jsem na sklonku sezony avizoval, bude sraz lidí co umí žít v autech – až přijde to nejextrémnější počasí co je možné. To přišlo. Teď přijde sraz. Kde, kdy, co a jak – inside ! :)

Takže někdy na konci RB kempu mě napadlo, že když už konečně má hodně těch známejch to topení, je třeba tedy udělat nějaký ten sraz topenářů. Takže plán byl následující :

Počkáme na to nejextrémnější počasí co je v ČR možné. To myslím, že s tou nadílkou sněhu, právě přišlo. 

Sejdeme se na dvě noci na tom nejvyšším místě v ČR, kde je největší zima a nejhnusnější počasí. Vyhrál to boží dar.

Vezmeme si sebou zimní náčiní, a budeme 2 dny kempovat, freeridovat, a přežívat.  Done.

Byly tyhle tři podmínky, a všechny nám víkendová nadílka splnila – takže hola hola, všichni co jste byli pro, slavnostně vám sděluji, že sraz topenářů je stanoven na tento víkend – respektive pátek 15. ledna na 2Oh nahoře na Božím Daru u rozpadlých zbytků restaurace. Tak !

klinak.jpg

Plán na víkend je takovýhle.

Pátek : 20 h sraz tam, návštěva restaurace, osvěžení lahodnými moky (horkými) rozdělání depa, zateplení aut sněhem, zakempení. Zkusit přežít noc.

Sobota : Přeživší účastníci ski – snowboarding na Božím Daru, a přilehlém okolí. Kolem 14h návrat k dodávkám, přezouvačka do běžkového (případně skialpového, sněžnicového obutí) a výprava se vydá prasečími stezkami směr 1OOkladas chata. Čelovky sebou, návrat bude krutej a temnej.

U 1OOklados na chatě Chill out s přáteli do rozumných ranních hodin. V noci návrat běžkama zpět k dodávkám na Boží dar. Pokusiot se přežíd druhou noc.

Neděle : Oberwiesental – středisko hned za hranicema – asi 3 km od Božáku, cca, už jsem tam byl loni a bylo to superiozní. Takže snowboarding, skiing tam. Po ježdění odjezd do Potůčků do bazénu a sauny. Umytí, a domů – pokud tedy přežijeme, nenabouráme, nastartujeme káry, atd..

klinak1.jpg

Takže sraz topenářů je tady. Už mám potvrzenou účast pár šílenců, takže neváhejte a pojedte taky. V případě že někomu dojde topení, se o něj ostatní snad postaráme. Doufejme.

Takže hola, freeakce je tu. Tak v pátek, ve 2Oh, nahoře na Božím daru, čauves :)

PS: V případě že nás 1OOkladi neboudou moct přivítat na chatě, BC přesun je stejně, ale na Boží dar do města – do Koliby. Ano, ta KOLIBA. :)

Invence : čárys. 

 klinak3.jpg

21 komentářů pod “Sraz topenářů je tu ! :)”

  1. Radek / etbikez.com

    Tady chcípnete, to je jistý! :D

  2. hýbň◊š

    kamaráde dneska sem se svejma fajnovejma gumama nevyjel ani v Praze ze sídliště :) nevim nevim ale na božák 100% nemám šanci dojet

  3. perry

    “nahoře na Božím Daru u rozpadlých zbytků restaurace” myslíš asi na Klínovci… :-)

  4. 200kláda

    A největší zrada by byla v noci někomu oblejt dveře vodou, aby mu zamrzly :))

  5. Čárys

    4: Radek : A právě o to jde :)
    4: 2OOklada : Hele, není problém. Netřeba oblejvat. Vzbudím se tak včera ráno v autě, a celou noc sněžilo. Na střeše to trochu taje (zateplení přeci jen není takový, jak bychsi představovat) a taky výdech topení od Trumy celkem dejchá teplo, až se bezdomopvci shlukují. Nicméně co se stane, kontrolní otázka, soudruzi ?

    snih na střeše taje, vole, jasný.

    Jasně, a co dělá pak ?

    Teče dolů.

    A co udělá dole ?

    Zmrzne.

    Ráno jsem se z auta prostě nemohl dostat, všude kolem dveří 2cm ledu spolehlivě uzamknout kohokoliv :)

  6. Radek / etbikez.com

    Ani to netřeba – já dneska jdu k autu, cvaknu centrálem a otevřít nejde… Lomcuju postupně všema dveřma, je to fakt zamrzlý. Vracím se k prvním, rvu za to víc. Jdu hledat rozmrazovač. Pak mě napadne odhrnout sněhovou pokrývku a podívat se, jestli je fakt odemčeno. Co myslíte?

    Jinak neplést Klínovec patřící pod Jáchymov s Božákem, nemaj to rádi;)

  7. koZa

    Radek: to je vůl:-D.Zamykat si sám před sebou auto….:-D

  8. Čárys

    4: radek : tak to je víc než boží…

    A přijedeš nás navštívit ? Když už přijedeme my, 25O km ? Ach co myslíš ?

  9. Čárys

    Co Karlos ? Jezdí třeba na lyžích ? Nebo ne ? A přijede ?

  10. hýbňoš

    to já si u zamrzlejch šoupaček před vánocema ulomil kliku

  11. ddd - andy

    hýbňoš: já málem taky.. :-)
    Nicméně mam taky jednu: Jdu k autu, cvaknu centrálem, odemkne se.. a samo se zas hned zamkne. Čumim na to, mačkám znova centrál a znova to samý – odemkne – zamkne. Tak to zkoušim po třetí a než se to stačí zamknout beru za kliku, centrál cvaká jak zběsilej, tak skáču do auta a CVAK, zamkne se. Prostě automatickej lock-out. Takhle jsem projezdil dva dny, než jeden ze zámků rozmrznul..

  12. hýbňoš

    Jenže já ne málem ale vážně :( teď jí mám slepenou izolačkou a čekám kdy ji ztratim. Když sem měl rapida tak tam mi zamzaly táhla od kličky dveří k zámku, takže když sem odemk a vlez dovnitř nešly dveře zabouchnout. Při jízdě to rozmrzlo a dveře se zabouchly. Poprvý sem jel s držel dveře, podruhý sem si je přivázal pásem a pak už sem vozil gumicuk nataženej přez sebe mezi dveřma řidiče a spolujezdce :D, časem sem to promazal WDčkem a byl klid.

  13. Luck-ass

    škoda že to je tak daleko ukázal bych vám že se dá přežít i bez topení v kabině 3 místného transportera s přepážkou:)

  14. Radek / etbikez.com

    Já se samozřejmě pokusim, i když na tenhle víkend už jsem měl milion dalších plánů. Ale chci vás vidět, čubky počkaj;) Carlos těžko, tahali jsme ho tu s Víťou z KV na hoďku přímo v Nejdku a zlomit se nenechal;) Je to workoholik, co maká za 2 lidi každej den;)

  15. spyke

    teda to je fakt good idea :-) doufám, že z toho bude nějakej prima dokument – tedy pokud nezamrzne kamera + kameraman aj. :-) a co ženy – jsou jako zahřívadlo povoleny? :-)

  16. 100klada

    FOR EVERYONE! FOR EVERYONE! FOR EVERYONE! FOR EVERYONE! FOR EVERYONE!

    A bezky budou? ;) Sem klidne ochotnej brat expedici na bezkach!

  17. Pras v zite

    Panove stydte se, jen 2 dny a jeste k tomu v aute a s topenim je srabarna

  18. Čárys

    4 : Hýbnoš . to se mi u 12O stávalo skoro pořád – komedie. řešili jsme to podobně – gumicuky dávaly…

    4: radek B – To doufám ! Tak se večer uvidíme. čubky jdou stranou, máš u mě kladný bodík :)

    4: Spyke : Cokoliv, cokoliv !

    4: 1OO klada : Spíš asi sněžnice – a v podstatě jen skrz ten přechod k vám… :) Já se na tůru s váma bojím – to bych taky nemusel přežít, hehe :) A tady v oddíle mi půjčí sněžnice…

    4: Pras v zite : My se nestydíme, my si to užijeme ! Stydět by se měli ti, co budou sedět doma…

  19. Raf

    No to zní jako velmi dobrá akce, ale přes víkend mám prakticky shodný plán ale o fous jinde. Užijte si to… a hlavně plné baterky a náplně nafty, plynu, alkoholu…

  20. spyke

    Myslím, že pojedu – snad mi v práci půjčí Micinu L200 4×4… musím něco vézt na Klínovec na dětský SNB závody… :-)

  21. Čárys

    Tak já vyjíždím už dneska, tak se tam zítra, kolem 21h uvidíme.
    Great !

Komentář: