Azurové pobřeží v roce 2010

azure-coast-nev-year11.JPGAhoj kluci a holky, paní zima drží v čechách stále v plnej plyn, a protože já mám shodou okolností prodavačku na 18 dní v kuse, vyrážím do MC na 18 dní v kuse. Tady je plán, aby jste věděli a mohli se kdyžtak přidat.

Takže, tentokráte jsem stanovil odjezd na středu večer, na pěkného 3.února. V 18h od 720 krámu, a nebo ve 20h na první benzínce za Plzní směrem na rozvadov – to jsou dvě možnosti, kde se srazit. Takže se tam můžeme srazit.

V plánu je opět Finale Ligure, San Romolo, minule vynechaný Sospel a Peilee, stejně tak jako další tratička, kterou snad najdu, jen co se na to zaměřím.

Tentokrát se mnou jede asi pár dalších lidí, jako jsou třeba Oujéézdcký klucí, nebo Pol Bulva, ale všechno je nejisté, stejně tak jako účast PHčka, nebo třeba Filipa Sraila. Kdo se tedy nějak rozhoupá, ať mi sem prosím napíše, kdy jede, a jak dlouho tam bude – abych si podle toho mohl naplánovat těch 14 dní. 

azure-coast-nev-year11.JPG

S pár lidma už jsem per huba domluvenej.

A tak jestli máte zrovna po zkouškách, nebo náhodou volno, neváhejte, a můžeme vyrazit. Já si teda beru především BC kolo, samo i DH, ale s vyvážením to nějak moc neřeším – takže na mě se v tomhle nespoléhejte. 

Takže – Co vy, kluci ? 

finale-alone111.JPG

14 komentářů pod “Azurové pobřeží v roce 2010”

  1. tomaass

    když tam dáš nezařazeno, tak to prostě nevyjde, ještě že máš Toma, kterej má Verču, která chodí v osm do školy, jinak by článek nevyšel :-D :-D :-D

  2. Los tomanos

    Chudák prodavačka, 18dní v kuse, peklo….

  3. tomaass

    hlavně +- 18 článků, to jsem zvědav teda

  4. coolo

    vcera o ledu, dnes o slunci, tomu rikam PROmenLIVE pocasi, ci promenlivy zivot?

  5. Duchna

    Safra ty ale umíš potrápit prací a školu polapený lidi a ta teráska……. ;((

  6. dr.zack

    Cus boss…ja docela pocituju progress ve vyrizovano situace…khar je, s bulvou sem mluvil…myslim si ze pravdepodobnost odjezdu se zvysuje na takovejch 85%…takze s nama muzes vice mene pocitat…jenom teda…proc chces jet na noc?

    BTW: pocitam s tim ze budem tak nak vozit mym autem (max tri kola)

  7. Čárys

    4: Dr.zack : hele, mě je to vlastně jedno, ale skončím v práci, a mužu jet…takže bych i jel – myslel sem, že bych to pak někde zapíchnul, a přespal…a druhej den to doťuknul.

    Jenže to je u vás asi unreal, teď mi dochází…

  8. Čárys

    4: tomaass : hele, díky moc.

    Jsem přetaženej, děláme objednávky na příští zimu, spočítat co se prodalo, co ne, co šlo co ne, jaký barvy, jaký ne, kolik toho zbylo a co se vlastně bude proávat, jestli se vůbec bude prodávat, kolik virtuálních penez utrati a kolik jich vlastně bude, jaký budou trendy, co a jak kolem placení faktur, procenta, atd atd…prostě to občas zapomenu.

    Jsem fakt přetaženej. A ted ještě nastavit 18 článků – a jak sám v adminu vidíš, není tam ani jeden – peklo.

    Něco z toho prostě nestíhám.
    Asi rezignuju na 18 článků.

    A tobě děkuji !

  9. Čárys

    Jen pro představu – objednávky VEHICLE, Horsefeathers, Meat fly, etnies, es, emerica, Hack, arnette, ride, 32, Lamar, LINE, atd atd…vše v excelech, vše kontrolovat…

    Peklo.

  10. Krotitel

    jel bych ale nemam svýho truck drivera. jede někam kde maj jen rozsypanej čaj :)
    tak že to vidim že pojedu až na konci února.

  11. Čárys

    na konci unora tam ještě asi budu :)

  12. Ross

    no a ja si tu užívám peklo ve Vyškově ….. zkur…….a zima, ach jo….

  13. Krotitel

    ok potkáme se :)

  14. Nexi

    vzpomínám :)

Komentář: