Situace okolo publikování na 720 v době mé nepřítomnosti

mc_rom.jpgAhoj kluci a holky, tak jsem po 15 ti letech v byznysu konečně vymyslel, jak ujet z pracovního procesu na déle než týden. Ano, 15 let jsem měl nejdelší dovču v kuse 5 pracovních dní – max jednou za rok. Ale to se teď změní, a já musím udělat jeden krok, kterej nelze vymyslet jinak. Čtěte vevnitř více.

Takže od roku 2OO6 jsme vydali přes 13OO článků, vesměs ve spolupráci s partou lidí – ostatně jak je vidět ze záhlaví článků, kde je pokaždé uveden autor. Nicméně admin stránek je až na vyjímky, které má na svejch bedrech Tomaass, jen a pouze na mě. Snažím se vám tedy již čtvrtým rokem přinášet každej den něco zajímavého, někdy víc, někdy míň, někdy vůbec, ale prostě něco každý pracovní den. Díky kolektivu přispěvovatelů, znovu podotýkám. 

Jenže, Admin je na mě. 

Jsem schopen, a vždy jsem zatím byl, nastavit a připravit vám články dopředu na dobu mých výletů tak, aby každý den vycházel materiál i v době, kdy jsem tu nebyl. Nyní však odjíždím na skoro 3 týdny pryč, a nebudem si to nějak nalhávat, připravit cca 18 článků…je skoro nemožné. 

Nehledě na fakt, že to nebude teď poprvé, ani naposled. V létě mám opět 2x tři týdny volno, a situace, kterou bych nakrásně i teď dokázal vyřešit, nastane v létě znovu, a znovu. Dokonce i já bych byl schopen připravit ty věci pro vás, ale spoustu kvalitního materiálu zase nechci zmeškat, chci být u toho, když budou publikovány – když už jsem si s tím dal takovou práci – chci vidět reakce. Tak to prostě je. 

Tudíž jsem i po konzultacích s pár lidma, co taky vlastní své osobní hojně navštěvované stránky, udělal rozhodnutí toto.

Po dobu, kdy budu odjíždět pryč, jsem schopen Vám nastavit ne 5, ale 3 články týdně.Tímto tedy stanovuji dobu publikování nových věci na 72O.cz v době mé nepřítomnosti na dny PONDĚLÍ – STŘEDA – PÁTEK. Vždy klasicky v 5 h ráno.

Tenhle "krok zpátky" jsem udělal nerad, ale po dlouhém rozmýšlení, při němž mě napadlo mnoho různých úhlů pohledů na věc. Každodenní pravidelné publikování materiálu (o jehož kvalitách samozřejmě můžeme polemizovat) produkuju s osobníma reklamově nevýdělečnejma stránkama jen já – stránkama dělanejma jen z nadšení pro věc. Možná i lehká absence toho na co jste zvyklí (občasné výkřiky ve fóru – je 06:00 ráno, jak to že není článek:)) pomůže trochu ocenit tu nyní již skoro vžitou samozřejmost pravidelnosti každodeního přísunu materiálu tady.

Možná.

Co se týče sledovanosti, je mě to jedno. Spíš mě mrzí, že vás musím ošidit o materiál. Ale na rovinu – přemejšlet jestli můžu odjet na 3 týdny pryč jen s ohledem na to, že nejsem schopen nastavit dostatek materiálu pro lidi na webu, a nejet jen kvůli tomu, či se stressovat – to už je skoro šílenost.

Takže – pondělí, středa, pátek, počínaje zítřkem.

Velké upozornění. Tomaas a Máára s Los tomanosem mi umí dodat videa, i je nastavit aby to bylo publikováno, což zvládne Tomaass. Takže pokud bude materiálu víc, vyjde to (ale jako překvápko) i v třeba v úterý nebo ve čtvrtek. Bude to ale jen na Tomaassovým uvážení. 

Moc děkuju všem přispěvovatelům a děkuji velice za vaše pochopení, s nímž přijmete tuto mou tiskovou zprávu. Obvzláštní díky (z něhož se samozřejmě nikdo nenají, ale já děkuji myslím jako d.ě.k.u.j.i., jako můj závazek a odpovědnost a ochotu zpětně pomoci, až bude třeba ) je pro Tomaase.

Čárys, 720 boss.

 web_1.jpg

16 komentářů pod “Situace okolo publikování na 720 v době mé nepřítomnosti”

  1. Los Tomanos

    No co, tak si v úterý a ve čtvrtek udělám návrat do minulosti :)

  2. perry

    no tak začnu každý úterý čtvrtek pracovat o čtvrt hodiny dřív no.. :-)

  3. Páník

    “Ano, 15 let jsem měl nejdelší dovču v kuse 5 pracovních dní – max jednou za rok”… Ja vim, je to peklo ta rachota, este, ze mas ty 5-denni vikendy:)? Užij si slunce a privez tunu plazovyho bulvaru;)

  4. ddd - andy

    Losos: Joo výlet do minulosti je prima nápad!
    Jinak myslim, že se Čárys vůbec nemusíš omlouvat, protože vymejšlet materiál na každý den, je prostě hell! A my jako krů a friends budem rádi za každej článek, kterým nás bavíš.
    Užij si slunce a vodu!

  5. kuba

    sakra, takze pocteni k rani kave a snidani nebude, celej den v hajzlu:-)

  6. čelkis

    Hm tak to je škoda a já si myslel že jedinec takového formátu to zvládne :))

  7. camel

    Kvalita ne kvantita je rozhodujici!!!
    (snazim se Ji to vysvetlit kazdou noc! :) )

  8. milhaus

    jak piše andy ,omluva, nebo důvody jsou zbytečný, teda aspoň pro mě, i kdyby měl vyjít jeden článek za týden, tak to, že jedeš někam pryč je o moc lepší přece:)

  9. The Skreth

    Já si dokonce myslím, že to může být ku prospěchu věci. Denně musím číst takovýho matroše, že pokud ho trochu ubude v rámci posílení kvality, tak je to jedině dobře.

  10. coolo

    uzij si zaslouzene volno:D

  11. Čárys

    Och, díky moc !

    Tolik podpory jsem ani nečekal…

    A abych vám aspon za odměnu nastínil, co vás čeká v adminu, tak tady je to :

    Vyjde rozhovor – s Růžovákem
    Vyjde Cyklokros v Táboře, report za kterej by se nestydělo ani MTBS :)
    Vyjde Video z Dowmnallu.
    Vyjde report z Monínce, fotky ze skákání na tamním placatým skoku
    Vyjde rozhovor – se Zeleńákem :)
    Vyjde Keljebův přehled zarok 2OO9
    Vyjde roadtrip na Hvar – galerie, report, video.
    Vyjde backcountry na sněžnicích.
    Vyjde Monster článek.
    Vyjde ještě jedno video z Downmallu.

    A možná, možná ještě něco. To bude zase něco : )

    Tak já vám díkuju !

  12. darja

    no tyjo to se máme na hodně co těšit i tak :) užij si volno ty kluku ušatej workoholickej! ;)

  13. Qeex

    článek z CX z tábora za který by se nemuselo stydět MTBS? tak to jistě nebude ani zmíňka o ženách a o juniorech bude jedna věta na konci článku. Nezapomeň si postěžovat jak je těžké na takových akcích fotit, jelikož je tam spousta neprofesionálů, kteří jen překáží, týpků kteří jezdí prostě pomalu a nemá cenu je fotit a nebaví tě se na ně koukat… atd

  14. hajes

    je hezke, ze jsi ochoten vubec neco psat. ja to vzdal po kecech nevdecnych lidi. uzivej zivota

  15. ddd - andy

    Qeex: Oooo, jak jsi bystrý! :-)

  16. Čárys

    4: qeex : Navnadil jsi mě, jdu na MTBS :)

Komentář: