Proč chcete žít v Táboře ? Díl první – Biking.

tabor-a-bike.jpgTak já to všem svejm známejm pořád říkám – nejlepší město pro FREE aktivity je Tábor. Skydiving, climbing, biking, freediving, mnoho dalších věci se dá dělat v podstatě přímo v centru. Dnes si probereme biking. Klik na více. 

Stačí si sednout v centru města na kolo, ujet 2OO m a bejt v přírodě ? Mít v centru pěknej FR track ? A po jeho dojetí se objevit v přírodě ? 

No, prostě Tábor vede. A videopříběh o tom, jak se žije Žižkovejm dětem je tady. Akorát místo na koních, jezděj na kole…

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

26 komentářů pod “Proč chcete žít v Táboře ? Díl první – Biking.”

  1. Páník

    hehe, parada, pořad z kopce. (pšššt, ja vo tý tláče do Klokot nikomu neřeknu):)

  2. Maara z Klaanova

    Parádní videjko, parádní město (teda až po Klánovicích:D Akorád ten formát 16:9 nevidím jako šťastně zvolený. 4:3 by naskytlo mnohem lepčí pohled do dálky na tu vaší krásu:)

  3. Maaca

    pekny, ale myslim ze tohle ma za barakem aspon polovina z nas co nebydli ve velkomeste, teda pokud si ta polovina neco dokazala postavit :)

  4. Duchna

    Tipnul bych si Maaaro že to 4:3 bylo (všimni si těch krásně spláclej úvodních titulků) a pak to někdo jen malilinkato přenastavil a je z toho trochu širší formát :)) BTW je dost možný že to udělá rovnou SW – z GO Pro je to v 16:9 a zbytek kolem se mu nechce upravovat tak to splácne.

  5. bedna

    To jó, v pondělí ráno, co se dá jiného dělat, než zavřít krám na oběd a jít na kolo… Krásný život!

  6. ddd - andy

    Tábor – to je to město! :-)
    Jinak těch 16:9 mi na bika taky nepřijde štastný, 4 na 3 jedině – ale děkujeme za video Majťo..
    Duchna: Z goučka leze jak 16:9 tak 4:3 – záleží co nastavíš.

  7. Márys

    Pravda, pravda:) v rukách šikovného střihače zmizel jeden pořádný kopeček…:D

  8. Beny

    Táborskej downtown je nejlepší :-D

  9. shimano

    super! (taký Vás ty záběry z go-pro nutí zaklánět hlavu?) :)

  10. Čárys

    4: all : Je to tak, 4:3 bude asi na tyhle samonatáčečky lepší, je mě to jasný. Jen jsem se chtěl držet moderního formátu na našich oldchoolovejch stránkách :)

    Ale dobře teda, 4:3. Uvidíme, co z toho vymačkám. sorry za tohle. Jen na tý GoPro je prostě blbý, že to zjistíš až doma, no :)

    A 4: Páník : no dobře, je tam jeden malej kopeček, tak akorát na rozhejbání ! Tabor jede !

  11. Čárys

    4: beny : Hele, neuděláme/te si brigádku na TANX ? Aspon vyhrabat to listí ? Jak jsem tam byl natáčet, tak to tam bylo zle vo držku, jel jsem půlku tratě s předkem v driftu, hroznej pocit. Vzal jsem to na oči z první, podruhý sem an to neměl morál :)

    Taky bych opravil první dabl, a dole tu v rokli rozježděnou klopenku…

    Klidně s tím pomůžu, jet dvoufázový brigády Monínec/Tanx byl dycky můj sen. Co vy na to ?

  12. milhaus

    ta první sekce, to je jak jsme s tebou jeli na tankáč žejo? to bylo dobrý:)

  13. Duchna

    4: Čárys : 16:9 nebo spíše širokoúhlý formát je o pár set tisíc let až milionů starší než 4:3, takže žádnej supa dupa moderní formát. A to proto, že širokoúhle vnímá většina savců co má dvě oči (a to je ještě musí mít umístěna tak aby se obrazy překrývaly, evoluce kámo :)). 4:3 je lidský výtvor dáný prvními počátky fotografie a kinematografie – technické nedostatky prvních filmů a čoček v záznamové technice. No a jelikož si jeden pán Dr. Kerns H. Powers, řekl že je přeci blbost aby člověk jehož oči od přírody koukaj širokoúhle se koukal na neširokoúhlý formát tak začal tlačit na změnu televizního formátu právě k 16:9. Vše ovšem ve chvíli kdy už to opravdu technicky šlo.

    To je asi tak v kostce. Víc a proč tu: http://en.wikipedia.org/wiki/Aspect_ratio_%28image%29

    BTW v běžném kině je formát 2.39:1 v Imaxu je to 1.43:1 spolu s vypouklým plátnem na které se promítá.

  14. Sweed

    Tady je neco z moji dilny. Delam na macu editora a se spravnym sofwarem muzes delat co chces, ve videu je ze spicaku 640*480 a krasne se z toho da udelat HD, stejne jako 4:3 na 16:9 a naopak. Nechat nacist, je to delsi:
    http://www.pinkbike.com/video/100968/

  15. Qeex

    A bude i videjko z následné tlačby zpět domů? :-D

  16. Čárys

    4: Duchna : Wiki je mocná ! :)
    4: sweed : Velice zajímavé !
    4: Qeex : Domů to dojedeš po rovině, po asfaltce, za 10 min.
    4: Milhaus : ajo vlastně, dyť vy jste tu u mě byli !

  17. prochajda

    jojo TanX good!

  18. marsch

    začíná urban fr mě dostalo :-D pěkný ffííídeo …

  19. Brll

    Nuda..Brno(líšeň) je zlatá lod….5 mins od myho baraku je luxusní dirtovište, 3 mins horolezecká stěna a multifunkční telocvična, 1,5 mins 2 posilky (z toho jedno wellnes centrum s 4 saunama, fitnes zonou apod) na druhou stranu je mariansky udolí kde máš milion FR stezek..Je tam i nádrž kde se dá plavat (já tam ale nechodim, na to sem moc fajnovka) přimo pod barákem mám hospodu, 3 mins od baráku 2 vinotéky a další hospody, 3 mins velky nákupní centrum, solná jeskyne…5 mins lom s boží vyhlídkou kde se dá báječne píchat… dole v lomu další nádrž na plavání ( s nudapláží)
    BEAT IT!!!!!! Tábor sucks =)))

  20. Brll

    Jo a o letišti na skákání z letadla a o masarykovým okruhu ani nemluvim žejo.. =)
    Kurna, ja to tu miluju =))))

  21. Čárys

    Autem ? :)

  22. Frenk

    Pěkný Čárys,a hudba I.M. run to the hills nejvííc !! kráása

  23. Beny

    Čárys: OK to bysme brigádu měli udělat je to tam docela v rozkladu tak se stavíme na krámě a domluvíme to

  24. Domczek

    Zdravím, jestli je poblíž tábora nějáké funkční letiště tak se k vám stěhuju :)

  25. Čárys

    4: domczeck : Jasně, přímo ve městě. Dokonce dvě. Jedno asfaltový, 3 km, kde se dá legálně jezdit autem bokem, every day, a druhý travnatý, kde se skáče z letadla, atp.

    Pojeď.

  26. w.r.z

    já mám v táboře strejce a dycky když tam sem tak bajkeřim:-D je to tam takoví dobí ouzkí uličky ats a ty dropi:-D ale u nás ve světlý to taky good co les to freeride tak někdy přivalte knám

Komentář: