Bechyně dráha – video

bech2010-2.jpgMinulej víkend jsme se s Pospim a Máárou a Vlčákem a Rossem vrhli na dráhu. Měli jsme na to dvě hodinky, protože byla na plánu brigáda na Monínci, a tak jsme rychle pojezdili a něco potočili…

Bechyně opět ožila po dlouhé zlé zimě. Hlavně taky tím že Vlčák s Márou doházeli většinu dopadu tak krásně, že je to teď už skoro doměka…kdyby…ale o tom až později.

Už večer jsme přejeli k Vlčákovi, neboť u něj byla naplánovaná grilovačka – u něj doma na zahradě. Masíčko, hermelinky, Ross teda samozřejmě hlavně klobásu a rohlíky s tatrkou, děsný komba. Grilujeme, klucí balej zelený což vynechávám, slivovičku ale koštuju – brr, ta je teda. Doufám že zejtra uvidím :)

V noci zima zlá, přeci jen kemping u vody není jen tak – je jasno a ráno pod nulou. 

Ale hurá na dráhu. 

bech2010.jpg

Bechyně se teď stala jediným freeridovým spotem v celé ČR, kterej má dirtový dopady. Je to fakt něco. Například první simmons se o metr posunul dál – Vlčák se s tím nesere – přejeli kluci z vesnice s bagrem, a CELOU tu konstrukci prostě zvedli a přesadili o metr dál. A že je to velký hovado, to vám nemusím říkat. On se prostě vyzná ! 

 bech2010-2.jpg

Takže je třeba doladit dopady, a tak se jen zvedly, a jsou teď fakt hodně prudký. Vyletíš si tak z gapu, prohlídneš si jak jsi dlouhej, a když na to máš morál, pošleš to tam po palici, pěkně do radiusu, muhahaáa. Fakt něco, brácho ! 

 bech2010-5.jpg

A tak jsme se tu dvě hodinky realizovali. A dokonce z toho vzniklo i vídeo. Takže dost keců, a vy se koukněte, jak to dopadlo. Sestřihal Máára z Kláánova.

 bech2010-1.jpg

A tady už je to ! 

Ps: Povedlo se nám nemožné – byli jsme v jednu chvíli 3 lidi na šimonu nahoře. Ještě že jsem to neviděl, neboť jsem jel první – ale Vlčáka jsem v zádech doslova cítil :) Viz 24 sekunda videa…

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

21 komentářů pod “Bechyně dráha – video”

  1. Switch z brna

    mmm, tak to je hodně dobréé, bechyně žije docela dost freeridově a k tomu ta speeda na trati =)

  2. CERW

    very najs bjútyfl:D sakra někdy tam musim zajet.. musíme se na někdy domluvit máťo ať mě tam provedeš:)

  3. Vlčák

    Určitě někdy přijeďte. Stačí se ozvat a můžem pojezdit. Stavim tam new svině. Dopady jsou good a ještě je poladim. Aspon to neni na placáka.

  4. perry

    krááásný vláčky

  5. Duchna

    Bombovka trať, ta rychlost, ty polety, klopenky a dopady….nááádhera. Doufám že můj skill jednou na bechyni dosáhne, tohle bych chtěl zkusit.

  6. Jerry

    Tyvole, tak to je hustá lokalita jako svině! Respect stavitelům!!

  7. ice

    super vidko, perfektni flow!

  8. tomaass

    GoPro je super, mohl by si jí někdo tady koupit třeba od nás :-D

  9. bss

    hodne dobry video

    Duchna : napodobne :)

  10. eMTý

    tomaass: třeba milhaus:)

  11. prochajda

    dooobře Mára!

  12. Čárys

    4: CERW : No tobys brácho měl !
    4: Duchna : to máš před sebou ještě dlouhou cestu, kamaráde – Bechyně pro začátečníky moc není.

  13. Čárys

    4: All : Rychlost tam je, a to veliká. Video z helmety z podzimu (ještě když tam stál dirt) je třeba tady : http://720.cz/?p=11564 hned to první…

  14. Duchna

    4: Čárys : njn nečekám zázraky do druhýho dne, tak třeba za rok, dva, hlavní je že někdy (vzdálená budouctnost) to dám…je to malej krůček pro Čáryse, ale velkej krok pro Duchnu :))

  15. tomaass

    Duchna: jen se nesmíš bát a nesmíš se vyřazovat pádama z dloudobějšího ježdění, taky jsem myslel, že u nás máme těžký věci a nejde se na nich naučit jezdit a prd, už to skáčou lidi, co jezděj rok dva a naučili se všechno skoro na A51

  16. coolo

    pecka!!!

  17. mazlík

    fíííha co je to za pána, jak tam jezdí pozadu ?:D

  18. fousmen

    Pecka!! Konecne ta spravna muzika do videa :-) Trochu me ted zere, ze jsem si nepockal na HD GoPro, to je obraz jako vino!

  19. Čárys

    4: Fousmen : já jsem ti to říkal, já jo !

  20. fousmen

    Čárys: Ach ne, to snad ne! Moc už mi pamět neslouží, ale mam dojem, že jsem koupi s nikym nekonzultoval. V době, kdy jsem jí pořídil, nebylo ještě po HD ani vidu…

    V opačným případě si asi vytrhám všechny vlasy……aspoň budu taky hezky jihočesky vyplešlej :D

  21. Čárys

    Ajo ! to byl někdo jinej, ted mi to dochází : ) Tak pamět spíš neslouží mě – pardooon :)))

Komentář: