Co dělal Pól Bulwa v dubnu ?

polb-21.jpgTak jsem přišel před chvílí z kola, dal si krajíc chleba a že si půjdu dát pár piv a u toho okouknu to upalování čarožen, jenže jak se tak chystám, tak zrovna začlo pršet, a to se mi teda přestalo chtít někam jít.A co se dělo dál, najdeš vevnitř…

Nu což, včerejší oslava narození malýho D(omin)icka byla dostačující :), no a tak si říkám, že už konečně napíšu nějakej ten reprtík. Čárys už mi kvůli tomu psal sice někdy před 2 až 3 tejdnama, ale bohužel mám mrtě věcí do školy, a když zrovna ne škola, tak kolo, takže na psaní nebyl bohužel čas, promiň Martine.

Zapátravše v paměti o tom, co jsem psal naposled, mě napadá, že to bylo asi to trampoo-lyžo amatéro vídeo. Tož už asi hodně vody uplynulo hej? Takže už bez dalšího zdržování půjdu rovnou k věci, nebo teda věcem. A jakým věcem?

Hmmm,tak co třebaaaaaa třeba víno? No víno tak nějak nepiju. nevím jestli je to dobře nebo špatně, ale nepiju a v tomhle směru jsem spokojen. Tož v podstatě o tom nemám co psát, takže nepíšu nic.
Ženy? mno, mno, hmmmmm, no radši no comment, kdo ví, ví, a kdo neví, třeba se někdy dozví,…ale ne hned…a stejně neni o co stát…

Zpěv? No to bude asi trochu podobný jak s tím vínem, moc tomu neholduju, ale příležitostně si něco zapěju, třeba když mám radost z ježdění že :) Škola? Škola si mě teď docela dává no, pěkně mě sere, mrdá, jebe atakdále. Prostě je toho moc, to je furt samá písemka támle, písemka semhle, semestrálka jedna, semestrálka druhá, příští tejden test o vyhození ze školy, no prostě samá lahůdka přátelé.

Peníze? To pořád sice počítám nějaký peníze ve škole, kolik vynese jakej projekt a podobně, ale já jich mám čím dál více méně. Jo třeba dneska jsem počítal, jak moc se vyplatí vyrábět v noci elektřinu na fotovoltaickejch panelech pomocí jejich osvětlování elektřinou z dieselagregátu. A to byste neřekli jak je to extra výhodný. Můžete na tom dokonce i vydělat! Třeba když vám někdo věnuje ten agregát a veškerý osvětlovací zařízení a k tomu budete mít ještě zadarmo naftu (nebo max.za korunu dvacet za litr)… Vynikající zjištění, nechápu, proč takový píčoviny musíme počítat. Pak mám stíhat psát reporty že jo…

Spolubydla na koleji? to je jeden nejmenovanej, skoro 2m cápek, bubeník, Vojtěch Bořil ze Ždáru nad Sázavou, kterýmu většinou strašně smrděj fusekle, takže když přijde a sundá si boty, tak se tady dostavám se do takovejch zvláštních psychostavů a pomalu začínám trpět lehkou "ažsisundáboty-fobií", což se na mě možná projevuje už i navenek, takže kdybych vám připadal někdy zfetovanej nebo tak, tak jednu možnou příčinu teď znáte…


A co to kolo? kola?

No jedno kolo, to pevný zelený, na něm teď jezdim docela často v Praze (i když jsem si ho tenhle víkend zrovna odvezl dom), sem tam do Modřan, víc sem tam do Strašnickýho skateparku, a jednou jsme byli dokonce i u Ládi Klauzovýho v Rakvovníku.

 polb-21.jpg

A to druhý kolo, co mám, tedy onen legendární František, tak za toho bych zasloužil pěkně na držku. On totiž ode dne, kdy jsme se s Dr.zackem vrátili tehdá z Francie, leží jaksi rozložen ve sklepě, stále obalen v lázni bahení ze San Rema, kterážto je toho času v konzistenci řekl bych téměř betonové. Kupříkladu články řetězu se ani se zapojením vcelku dosti velké ruční energie nechtějí pohnout. Budu na něm muset asi v co nejbližší době trochu zapracovat, aby to ještě vůbec šlo rozpohybovat a František nedopadnul jako "buďte dobrý, buď v prdeli" že…

Ještě teda na chvilku k tomu ježdění. Musím teda jako říct, že Klazík má ty skočky fakt parádní, asi 10 skoků v jednej lajně je totiž fakt něco. Teda je jich 10 jen když to člověk projede až do konce, což jako není vůbec žádná frdel to naskákat. Třeba já jsem to všehovšudy dojel dokonce asi tak jednou, možná jeden a půlkrát, ale jako Láďa to má v paži dost, a je radost se na to dívat když to někdo umí.

 polb-22.jpg

Častějc než v Rakovníku se teda objevím v Modřanech, kde mě to moc baví a je to tady asi nejlepší hopsoviště v Praze. A zrovna před pár dny tam kluci dosti sluště poupravili největší dirt, kterejžto je teďka na normální poměry trochu asi už větších rozměrů no. Fotky toho jsem sebral od Bikeseka.

 polb-5.jpg

No a už jsem taky psal o těch Strašnicích, tam jsem byl zatím asi tak 5x, a mám teď taky asi na 5 místech dobře nabombenej zadní ráfek. Ale asi je kvalitní, protože je sice pomačkanej, ale vosmu skoro vůbec nehází a drží fest, takže volba byla dobrá :-) Kdybych tohle udělal těm co jsem vozil od počátku mojí kolokariéry (Alex DM24), tak by z nich bylo Alexů asi tak 84. Ze strašnic boužel žádný fotos nemám, pač tam se mnou nikdo zatím nebyl kdo by měl aparát.

A to by bylo asi kamarádi všechno, co vám teď jsem schopnej napsat. Takže mějte všichni dobrý čas a já se jdu opět na nějakou dobu odmlčet. Mě teď čeká většinu času jenom vražda-smrt-zabití (zase škola), takže vy si užívejte na kole a mějte se famfárově. Srdečný pozdrav vám všem, kdož jste měli ty nervy a přežvýkali všechny tyhle moje bláboly od začátku až sem do konce.

Jo a fotky fotil teda většinou Bikesek s Frenkem, za což jim patří můj vřelý dík :-)

Buďte dobří Pól

polB (1).jpg polB (10).jpg polB (11).jpg
polB (12).jpg polB (13).jpg polB (14).jpg
polB (15).jpg polB (16).jpg polB (17).jpg
polB (18).jpg polB (19).jpg polB (2).jpg
polB (20).jpg polB (21).jpg polB (22).jpg
polB (23).jpg polB (24).jpg polB (25).jpg
polB (26).jpg polB (27).jpg polB (28).jpg
polB (29).jpg polB (3).jpg polB (30).jpg
polB (31).jpg polB (32).jpg polB (4).jpg
polB (5).jpg polB (6).jpg polB (7).jpg
polB (8).jpg polB (9).jpg polB.jpg

10 komentářů pod “Co dělal Pól Bulwa v dubnu ?”

  1. Čárys

    buď dobrá, Lenino Huxleyová !

    A jen doufám, že jsi se na ty fotky kluků ptal, a dostal povolení – jinak nás na žlobách prostě zruinujou :) Jsou fakt pěkný. A ten Frenkieho dirt v Modřanech – z.l.o. Už jsi taky nasadil, nebo stále váháš ?

  2. čibrut

    Fajn čtení (je fajn taky vod mladejch kluků číst něco normálního, něco, co má začátek a konec a hlavně interpunkci, něco, co zkrátka neni 5 vět na 20 odstavců a kde za každym druhym slovem neni “ugh vole jako nemálo moc restekpa hopity-hopy rovnej kšilt všem” apod. :)), super fotky (no, ty rádoby pokusy o HDRI to možná trochu kazej) a Póle neboj, ty musíš do školy, my zas do práce :)

    A výroba elektřiny v noci je nejvíc! :D

  3. Pól Bulva

    Bikesekovi jsem psal jestli by mi ty fotky dal, že bych je dal sem do reportu a on mi na ně poslal odkaz, takže doufám, to že povolení mám :)
    A ten jejich dirt? Já si jeden pátek odvezl kolo dom, zrovna když ho ten víkend takhle zmonstrovali, takže jsem ho ještě nedal, ale snad ho nasadím no, až přijde ten správnej čas… :)

  4. Duchna

    Pole Bulvo, máte pokutu jeden kredit za porušení morálního statutu!

    Pěknej článek a jak koukám na každý vejšce tě naučej….co mě sakra naučili….asi že každá věc, i ta nejednodušší věc je v nějaký knížce rozepsána nepochopitelným textem alespoň na 2strany A4, se čtyřmi vzorečky a velkým nákresem :)) A jako vekej bonus plno akademiků co zakončili vnímání světa v roce 1974 kdy je vykopli z Liazky….aspoň je to všude stejný.

  5. Baboon

    No jsem taky zvědavej, kdy uvidíme tvojí fotku z modřanskýho macka..:)

  6. dr.zack

    Obrik se u toho skakani tvari hodne prisne :) http://720.cz/foto/pol_duben2010/imagepages/image13.html

  7. milhaus

    obřík je fakt zlej :D

  8. obřik

    to víte bylo to první ježdění po půl roce tak to nebylo v takový pohodě… tedy sem třeba úplně v pohodě http://www.dolekop.com/fotky/46310-roztoky

  9. Lišák-Fox

    Hele ta vidle co máš je Suntour FR 20?? Jaká je?? Seš spokojenej?? Chtěl bych si ju koupit na FR.. Dík

  10. Pól Bulva

    Lišák: jo jo, to je přesně ona. Já tomu nějak moc nerozumim jo, protože pode mnou moc vidlí ještě neprošlo, takže ti to nedokážu extrakvalitně zrecenzovat, ale co ti můžu říct, že spokojenej s ní jsem. Já jí mám teda hlavně na dirty a street, a to bych uvítal, kdyby byla trochu tvrdší (ani nevím jestli to jde nějak dofouknout nebo tak něco, ale to si určitě najdeš někde na netu), ale řekl bych, že zvyknout se dá na všechno. Jinak na oko vypadá pěkně, bitelně, a zatím drží a to už jsem jí párkrát hodně slušně naložil, až jsem se divil že to ustála :) Já tě nechci nějak navádět ke koupi, abys pak na mě nebyl nasranej, kdyby ti neseděla jo, ale myslim si že za ty peníze(3000 třeba na koloshopu) to není špatnej kauf. Kdyby tě zajímalo něco konkrétně, klidně se ptej

Komentář: