3DH Mezák 2010

tnmezak2010-2.jpgTak za sebou máme první 3DHčko v Meziboří. Dobrá trať, kontroverzní spíkr, příšerná muzika…tak se mi to vybaví… Ale dneska je vše jinak – report od Tomaase a fotos od Luckaasse jsou vevnitř – já byl doma.

Tak rychle do toho a půl práce je hotovo, jdu vám popsat, jak to první 3DH letos vypadalo, aspoň z mého pohledu. V první řadě bych chtěl teda poděkovat Maňasovi Tomkovi (vím, že se mu už pár let říká eMTý, ale pro mě je to stále Maňas Tomek), protože jsem si u něj před chvílí na Čerňáku nechal v autě telefon a než jsem stihnul dojet metrem a busem na Strahov, už tu na mě čekal, jako ten telefon, já toho kluka nemít, kde já bych byl.. Díky Tome.

No a teď už teda to 3DH, ve škole mě prudili celej tejden, posralo se, co mohlo, jo čím horší to bude, tím víc vysvobozující víkend se ti bude zdát Tome, říkal jsem si. Ve čtvrtek večer rychle zabalit, teda spíš jsem vybalil tašku z posledního výletu do Všenor, naházet to do jiný tašky, přidat pár čistejch trenek o kterejch jsem už dopředu veděl, že je takhle čistý přivezu zpátky a doufat, že to kolo, co jsem do garáže před pár tejdnama opřel, tam ještě je..

A už je pátek, já měl nějaký pobíhání ve městě, vyloďujem se teda později, ale nakonec ve složení já, Luďan, Jiřina, Tom, basa sponzorskejch Rohožek od našeho novýho sponzora Pivovar Rohozec a Lůďova T4 opouštíme okolo 11 Turnov. Lukas na nás čeká v Bolce, čeká docela dlouho, čemuž doteď nerozumím, protože hned po nákupu, jedem chvíli za sebou, von mu drží plnej, až se z toho čoudí, jede, jak kdyby to ukradnul a hned za první vesnicí směr Mělník se nám ztrácí, já si jedu pohodu, kluci degustujou sponzorský dary a dojíždíme na místo půl hodiny po Lukasovi, bez toho že jsem riskoval smrt 4 lidí a 20ti piv. Na místě nám dochází nafta, děkujeme Kaštanovi za pomoc, ale to už je jinej příběh, jdem okouknout trať.

mezak2010-12.jpg

Takže trať začíná nahoře na kopci jo a končí dole. Nahoře jsou na ní takový různý bouličky a zatáčičky, pak je tam takovej ten traverz a taková ta zatáčka, jak u ní vždycky stojí hodně lidí a ty je můžeš kamenama od zadního kola zastřelit i sjezd s kamínkama, kde nasadíš mód sáňky, tam je, skok s klackem, kterej nikdy neupadne, skokneskok, zmijí kořeny, výskok se šutrem na sjezdovku, no trať je pořád stejná, co vám mam povídat. Každej druhej závoďák by vám to popsal líp, protože tam neřešili nic jinýho, dokonce jsme zaslechli rozhovor o nějakým vertikálním zatížení gumy v radiálním směru, kdy 2.35 se může chovat za určitýho tlaku stejně jako 2.5, no začíná to být veliká chemie to ježdění na kole, do příště si také něco nastuduji.

Tož Luďan navlíknul bahňáky, já jsem navlíknul hovno, jelikož bikestuff mi věci nedoručil, tak jsem aspoň nafouknul přední kolo, který bylo prázdný, ale tak vyfukovalo se tři měsíce v garáži, tak snad nebudu muset měnit duši. Tom si přeleštil Šerwooda a šli jsme si to sklouznout. Lidí na pátek odpoledne celkem málo, takže se dalo docela jezdit. Věřit Luďanovi, že si to jen tak sjedem a okouknem, nemá cenu, to už vím dávno, takže nám zmizel z dohledu hned na začátku a my s Tomem jsme si to teda nějak jezdili spolu. On mě pořád přesvědčoval, jak hrozně mu ujíždím a že mi nestačí, opravdu na takový kecy zas naletím, jen čekám na výsledky, kolik mi naložil. Lidí známých přibylo, takže jsme různě kecali a jezdili, třeba jízda za Radkem Brozem a Lukassem, kdy jsem celou cestu řval: „Klucí počkejte, tak tohle není žádná pohodička, proč to berete takhle zhurta a nedáme pauzu..“ vůbec nebyla špatná, málem jsme Radka přejeli, omlouvám se.

Ale tak jak mi řekla moje máma, prej na ty závody vůbec nejezdíme jezdit, ale jen se tam jezdíme ožírat, museli jsme to dodržet a včas jsme to zabalili. Vzdávám holt klukům, který ještě v šeru šli okolo našeho dePička a za tmy se vraceli zpátky nebo Růžovákovi, kterej tam ještě do tmy lítal v hrozným štýlu. To my jsme to letošní závodění poladili, za prvé teda náš nový sponzor Pivovar Rohozec, který nám poskytl kompletní sortiment: desítku na osvěžení před jízdou, jedenáctku k jídlu, dvanáctku na párty, řezaný který je tak dobrý, že se dá pít pořád a třináctku, která má takový grády, že z ní cejtíš lihovej vocas. Za druhé máme stánek, zakoupil nám ho bikestuff.cz, za což moc děkujeme, jsme depičkaři jak hovado. Jediný co nám zbývá je mlíko, abychom si zvládli zamlíkovat ještě půl parkoviště a budem opravdový kokoti, jo a ještě stojan na kola.

mezak2010-2.jpg

Dali jsme nějakej grill, Lukass si vysloužil kokota týdne za uhlí, ještě před setměním, Jířa mi čuchla k zadku a vyhodnotila to jako ok, takže mytí se nekonalo a dál samozřejmě klasická zábava, alkohol, kurvy, chlebíčky, no znáte to. Akorát už jsme asi vyrostli z toho, abychom se u toho pořád fotili a žádnej plešatej s foťákem tu nebyl (jaj to byla drsná narážka :-D ). Vzdávám hold všem okolo party Zeleňáka, Růžováka, Filipa, protože byli tak na kaši a přesto druhej den stáli na bedně, teda až na Růžováka, ale o tom později. Dál co mě publikovatelného z párty napadá, i když, je skupina, nevím, jak se jmenovala, ale dlouho budu rozmejšlet, jestli byla horší písnička: „Mám krvavé koleno, krvavé koleno, čéžka na mě kouká..“ a nebo: „Hovno, hovno, našel jsem hovno a vůbec nesmrdí, hovno…“, každopádně dost kvalitní výběr, hlavně co se textu týče. Po krvavým kolenu s hovnem se ještě uskutečnilo předávání cen za celkovej výsledek 3DH cupu v roce 2009 a teda to bylo pro mnohé velký zklamání, vyhlašoval se pouze první v každý kategorii, takovej Luďan dostal třeba chrániče, shocka a potítko. Jaký zklamání? No čekali jsme, že dostane aspoň ještě nálepku! Ale žlutý drezy s horama a lístečkama trávy udělaly radost.

Přejdemež radši k závodnímu dni, lidí okolo přibylo, ráno dělám rodince míchaný vajíčka, dokonce nám tu do party přibyl Patrick Swayze alias Maňas Tomek, navlíkáme suchý pláště, jelikož je hezky, bereme kraťásky a jdem jezdit. Lidí je teda sakra hodně a jestli jsem před třema rokama přijel na 3DH a třičtvrtě lidí tam znal, tak teď to není ani třetina. Ale voni teda zase znají mě, takže mě každej zdraví a dokonce vědí, jak se jmenuju, zajímavý lidi. Doráží i malej Lišák s velkým Lišákem, takže je banda kompletní, chybí někdo?

mezak2010-8.jpg

No asi chybí, pozastavím se tedy nad vaší otázkou, která když mi byla kladena po třicáté, přestal jsem to počítat. Kdo mi skočil na to, že ji upadla hlava a nebo ji uneslo ufo, omlouvám se, není to tak. Všichni jste se mě teda ptali na Veroniku. Také jsem nevěděl, kde je, ale tak pátral jsem a příběh je to jednoduchý. Veronika se potulovala po barech v Turnově, do rána tam popíjela drinky, po kterých se hned dostala do Beverlyhills a v obležení starších mužů, jenž zapírajíce své přítelkyně, které zanechali v jiných zemích, obdivovali její krásu, se opíjela, až se těsně před cedulí 90210 její krásné tělo rozpadlo v prach, true story. Něvěříte? Věřte! Krátké odbočení od příběhu, vracíme se zpět.

Lidí je tu mraky, fronta jak hovado, kdo brzo vstával a nespěchal hned k registraci, a poslal tam třeba Jiřinku, děkuju :- *, ten vyhrál a třeba si i na chvíli zajezdil. Jsem tu taky za tombolu od fly4two.cz, našeho novýho projektu, kterej bude pořádat na každým 3DH tombolu o tandemovej let na paraglidu, tak jsem šel okouknou situaci  a že ta fronta byla ještě veliká, když těch 150 lístků, co jsme vyrobili, došlo..

Jezdili jsme si tedy, koukal jsem, jak to kdo jakože dává a je to nějaký rychlý, dřív rozhodně tolik dobrejch lidí nebylo nebo je člověk alespoň znal ale teď? Fakt už lidi jezděj dobře, pamatuju si, jak jsem kdysi pravidelně stával na bedně, pak jsem býval občas na bedně, pak jsem býval na bedně na závodech se špatnou časomírou, pak jsem býval do desítky, pak jsem býval okolo desítky, ale letos to bude bledý, všichni sjezďaky, dvoubrejlicový vidlice, drezy.. Tak kdo mě tak jako zaujal jo, Kaštan, jede prostě dobře, má to hrozně najetý a nedělá moc žádný chyby, neprasí to, no moc hezký. No pak jsem třeba viděl Mloka, kámo to je úchyl, šlapací úchyl, asi mu někdo řekl, šlapej kde můžeš, tak šlape nebo mu to prostě šlape samo, nevím. Maňas poladil novýho Culta Russella vod Agangu, je to lepší než DP a zase jede úplně jinde než vostatní, je to dobrý od něj okoukat, jaký stopy si vždycky vymyslí. Za Dandou jsem taky jednou jel, ten je dobrej, ten je sakra dobrej a ještě dobrej bude, jede si, všechno proskakuje, že se jede občas projet s Luďanem je vidět. Luďan je kapitola sama o sobě, pořád se mi nedaří ho dohnat, když jedu sám, říkám si, sakra jak mi tu můžou naložit 10 sekund, když jedu za Luďanem, všechno chápu. Lukass se zlepšil o moc, Radek Broz pořád stejný, Zeleňák jede hrozně, hrozně rychle, Henďa rychle na jistotu, dál je tu LePo, Krab, Kubajsz, Kubajs, Mára, Bobo, Éro, Zápo, Čížové, Joch, Vrbič, Koule, no milion dalších lidí. Nakonec bych vzpomněl na Růžováka, takže co jsem ho viděl jo, tak předchozí večer, hrozně rychlej, jezdí do šera na trati, pak hrozně vožralej, vyvolává se bitka, týpkoj je snad vysvětleno, že je úplně na kaši, ráno lítá bez helmy na trati, vypadá svěže, načež zjišťuje, že byl místníma odlehčenej zhruba o 500kč a přítelkyně taktéž, když mu vybrali stan, načež si láme klíční kost, respekt Tobě, někdy se to tak všechno semele, přeju brzký uzdravení.

mezak2010-13.jpg

Po 12 hodině teda startuje měřenej trénink, závodníků je fakt hodně, hodně moc a to že je měřák, dost z nich neregistruje, protože za mikrofónem je on. Ano velký eM(agor) Rudénko, kterej pořád něco mele, takže důležitá informace se z jeho slov ztrácí a když už chceš něco pochytit, tak jsi zmatenej jak lesní včela, jednou startuje měřák ve 12 jednou v 1, pak se jede od nejvyššího čísla, pak zase od nejnižšího, například takovej Éro chodí zbytek dne s MP3 v uších, aby ty jeho kecy neslyšel. U mě má i po pěti letech spíkrování stále za pět, rád ho nemám, hlasuju všema deseti pro Márwina, kterej bude za mikrofónem na všech ostatních 3DH a víc to rozmazávat nebudu, protože je to Ikebarův kámoš..

mezak2010-9.jpg

Měřák se teda natahuje do odpoledne, lidi na start choděj pozdě, protože věděj kulový, kdy startujou a výsledky jsou pro mě dost zlý, já jsem někde 26. Maňas ještě hodně za mnou, Luďan zase první, Tom před náma a Danda první. Říkám si, že jako musím někde zrychlit a aspoň pod těch 40 to stlačit, tak do toho vobě jízdy šlapu, chybuju ale aspoň po dlouhý době na závodech nepadám, rovinka do cíle je sakra dlouhá, sakra, sakra dlouhá, zdá se mi o všem možným, že mě pohlcuje tráva, že se dusím, že se propadám, že na mě padá brána, peklo. No holt to asi chce občas jít i na to sjezdový kolo a né si jen skákat doma na skokách za barákem, jestli chce člověk závodit, já jsem nakonec 31. Maňas 35. bída. Ale tak podíval bych se na ty lepší Danda dostává v první jízdě na prdel, ale táta slibuje, že když vyhraje, bude mekáč, takže do toho šlape a je o 4 setiny první, tím nám udělal velkou radost. V ženskejch čekám nějakej výsledek od Káti, ale nic moc teda, omlouvám se, ale nic moc. Káťa je třetí, druhá je Trojanka a hrozně jim ujela Lucka Bohouš, je prostě dobrá. Masters vyhrál Číža, co jinýho jste čekali. Junioři jsou pořád hodně dobrý je tu ta partička Mára, Koule, Bobo k tomu ještě Třešňák, Mlok a výsledek je pro mě celkem překvapivej, jako né kvůli tomu, jak jsem viděl Bobana jezdit, ale jak jsem ho viděl celou zimu kalit a kouřit jednu za druhou, nečekal jsem, že bude dobrej. Ale byl a moc a měl nejrychlejší čas ze všech a vyhrál juniory, gratulace. V hardtailech po výpadku Růžováka mohl Henďu ohrozit jenom Zeleňák a nestalo se tak. Zase Henďa nelítal na párty nahatej a špivanej od bláta. V královský kategorii to nakonec Kaštan natřel Lůďovi, měl z toho neskonatelnou radost, protože za prvé vyhrál a za druhé před Luďanem, třetí Filip kterej u mě zase vyhrává cenu, partyboy na stupních.

mezak2010-11.jpg

Já jsem předal šťastnému výherci tandemovej let, nabalili jsme dodávku a vyrazili směr domov, protože víme, jak tu bývá po nocích nebezpečno. Po cestě jsme poladili plán na další dny, v mékáči jsme třeba byli a spali jsme na Ještědu a druhej den jezdili a Adama Vágnera jsme viděli a skákat jsme byli a Rohozce jsme pili a to už je jiná pohádka, kdo to dočetl až sem, má můj obdiv, protože jsem zase napsal nudnej román s takřka nulovou informací o průběhu závodů. Jdu spát, zítra zas do boje o tři písmenka před jménem a velký počet cifer na bankovním účtu.

Tak třeba zase někdy na kole, tomaass.

mezak2010 (1).jpg mezak2010 (10).jpg mezak2010 (11).jpg
mezak2010 (12).jpg mezak2010 (13).jpg mezak2010 (14).jpg
mezak2010 (15).jpg mezak2010 (16).jpg mezak2010 (2).jpg
mezak2010 (3).jpg mezak2010 (4).jpg mezak2010 (5).jpg
mezak2010 (6).jpg mezak2010 (7).jpg mezak2010 (8).jpg
mezak2010 (9).jpg mezak2010.jpg  

42 komentářů pod “3DH Mezák 2010”

  1. tomaass

    a stejně se tam událo takovejch věcí, co jsem nenapsal jo, no prostě, příště pojeďte radši taky, já to nezvládám psát :-D

  2. Jr.

    popis vlastností gum na trati :D:D…končim

  3. Luck-ass

    Silničáři sypou, sjezdaři počítaj:)
    Jinak super akce. Jo a jel jsem tak na 1/2 plynu s rozbitou váhou vzduchu a bezpečně

  4. Luck-ass

    Fotila Darja, takže tímto jí chhci poděkovat, že sem se nemusel starat o foťák:) a přece měl materiál pro matinááá

  5. čelkis

    no ten večer byl opravdu zábavnej :))))

  6. KRAJIC

    Mi ty tvoje reporty připadají zábavné a výstižné. Klidně toho vypuď víc.

  7. deutsch

    dlouhý to je,ale četlo se to dobře

  8. shimano

    hehe dobře se to četlo :)

  9. Duchna

    Dlouhý, čtivý, zábavný a koukám že zlomeniny vládnou každý víkendovce….

  10. T.H.O.mas

    dát si dvě rohožky, tak bych dojel v první desítce, jak bych chvátal na záchod. Respekt

  11. Kaštan

    hezkej report Tome.Ale nepochválil jsi nám drezy!!! ale to je snad poprvý co sem ladil formu v pátek dýl než vy heheh.Letos meziboří vyhrál Strouhič, to je hotová věc

  12. tomaass

    Kaštan: příště doval nějaký čokolády, vyměníme za píva :-)

  13. marwin

    Díky za propagaci ))) Report sem přečetl s chutí, několikrát sem se i přiblble pousmál do monitoru, což značí to že by ses měl vysrat na dráhu bikera a stát se spisovatelem. Něco na způsob Michala Viewegha, snadno čitelný mrdky pro širokou masu, bez hlubšího sdělení a uměleckýho projevu, důležitý je tam propašovat hodně sexu a sprostejch slov a je vyhráno. Prodává se to líp než rohlíky za 0.90 v lidlu ))) Jo a důležitá poznámka pro všechny – na další 3DH ve vlastním zájmu špunty do uší sebou!!!

  14. Čárys

    Muhahaáá !
    Moc pěknej report, dlouhej, čtivej…Kaschtan konečně, Bobo nečekaně, Růžovák jak se dalo čekat, fakt kvalitní čtení a i s hláškou na plešatýho, jak je dobrým zvykem a s vynecháním Veroniky v každém odstavci, což je osvěžující…

    Jen bych poupravil, že plešatej NIKDY na párty nefotí, ale ostatní mu fotky ochotně dávají. :)

    Paráda !

  15. Libor

    Tomaass: Nevím co se ti nelíbí, pláště si měl v pátek odpoledne…

  16. Verča

    super cteni, ale bud tak hodnej a radsi po mne prestan patrat a ze svych reportu me vynech uplne, at je to jeste vice osvezujici, dekuju :)

  17. profesorikebara

    Já bych snad jen dodal že oproti loni bylo daleko lépe postaráno o jídlo a pití v hospůdce na sjezdovce, Em Rudenko alespoň mě přišel sofistikovanější co se týče bike tématiky (ale nejsem objektivní hehe páč jak píše Tomaass je to kámoš). Určo byla chyba zmizet po závodu páč sobotní kapely opravdu stály za to:-) ale je to opět o vkusu každýho bikera či trikera a pod . :-)

  18. hasič

    Neuvěřitelné…po devíti letech ježdění mám konečně fotku na stránkách tohoto bulvárního plátku …:-)) btw.: Díky fotografce…dobrá práce..:-)

  19. Karlos

    Chtěl bych jen podotknout zase k Em R. Vim že to asi neni lehký něco takovího komentovat, sám bych se do toho určitě nepustil, proto nechci kritizovat, ale myslim si že bylo dost na hovno komponovat důležitý info o startech atd… do bezduchýho rapu. Jinak myslim že Mezák se po všech stránkách povedl :)
    Jenom bych chtěl podotknout k růžovákovi, z toho reportu a Čárisovo komentu bych to pochopil tak, že byl na bedně, ale opak je pravdou. Má vytrženou kličku z lopatky a přetrhaný vazy, ještě nevim jak mu dopadla operace. Až se s nim uvidim někde v tejdnu na pivu tak dám, nebo snad on sám, vědět jak mu to dopadlo.
    Jinak report moc povedenej ;-)

  20. Čárys

    4: karlos : U růžováka je to : “na bedně nebo v bedně” tentokrát to bylo skoro v bedně. Vytrženou kličku z lopatky jsem měl taky, Kojc z FRbikes taky. To se zadrátuje a šroubne, a za měsíc a půl jezdíš.

    drž se, růžovej chlape !

  21. Čárys

    A taky koukám, že jsme jediný, kdo vydal článek o Mezáku – jak to ? To tam nebyli jiný novináři ? Děsím se okamžiku, kdy to Tomaass za strašný prachy prodá příště jinam.

    :)

    Etbikez ? dK ? MTBS ?

  22. Duchna

    U kubajszíka je taky reportík:
    http://www.kubajsz.com/?p=567

  23. strohic-ruzovak

    ruce mam dve-nastesti jsem zvyklej na levacku..

  24. tomaass

    díky darjo, díky ejmy
    marwin: chci bejt bohatej, ještě víc bohatší než spisovatelé
    Libor: mám Tě rád
    Veruna žije!
    ikebara: nedělní ještěd a A51 a dirty za to stály víc
    hasič: já schválně, ale prvního jsem musel dát sebe, to je jasný
    Karlos: tak si to přečti ještě jednou
    Čárys: mediální mrdky BB a Kubajsz o tom psali snad ještě ten den a ten balík co mi od Tebe každej měsíc chodí na účet mi stačí..
    all: díky, díky, psal jsem to unaven v noci, jsem potěšen, že to někdo přečetl

  25. Čárys

    : ) A já bych klidně přitlačil.

  26. coolo

    pridavm se k chvalicim za pekne sepsanej report

  27. KUbajsz

    hovno jediný, já měl report s videem už v sobotu woe ! :))

  28. profesoriekbara

    má pravdu ten chlapec :-)

  29. eMTý

    kdo je veronika?

  30. Luck-ass

    eMTý: Viděl jsem tě jak jí držíš. Jako tu dodávku u nás na dálnici a u toho se dloubeš v nose. Praha už volá.

  31. Em

    Džus kucí. Je škoda, že se někomu z vás nelíbila hudba, páč Filip má vkus. To je ten chlapec, co pouštěl.
    Komentář k přesnému časovému programu, je potíž. Můžu se smažit (to je vtip, jako snažit) sebevíc, jenže v jedenáct mi je řečeno, že měřák se jede ve dvanáct. Nejsem hlupák a nemoderuji jen vaše kola, takže vím, že může nastat zdržení, proto neříkám ve dvanáct, ale bajvoko okolo dvanácté. Ikdyž si myslím, že to v tuto hodinu nebude, musím se řídit pokyny pořadatelů. Tak tedy: Eme, ve dvanáct je měřák, vyhlaš to. Em to v jedenáct vyhlásí. Za půl hodiny: Eme, měřák bude asi až v jednu a prosím tě, pořád opakuj dokola, že závodníci nejsou na startu, tak ať jedou na start. Proto také pak chaos ve start. číslech. Ani časomíra to nemá jednoduché, když musí každému přijíždějícímu závodníkovi vysvětlovat, jak je to s časem na počítači a pak mají hoňky. Kvůli tomu dva z juniorů museli jet znovu, což číslu 207? pomohlo. já jsem všechno vytrvale opakoval do mikráče, i to jak je to s časem na tabuli v cíli.. Nejezdit těsně před závodem, přes cílovou pásku, je také pro některé mistry dost obtížné, co jsem zjistil. takže i my- tedy já a třeba časomíra, od vás dostáváme solidně zakouřit. A to jste chytrý kluci! Poslední věc, kterou mám. Nekomentuji to pět let, abych vás sral, ale abych se pokusil pobavit i diváky, co na vás příjdou. Přeci jen, na Mezáku jedete v lese a všichni na trať nejdou. Ano, máte pravdu, jsou to závody o vás a pro vás, ale chápu Ikebaru a spol., že z toho chtějí udělat něco víc, než jen strohý závod! A to se cení. A jestli s Rudenkem, nebo bez, je úplně jedno!
    Byla to akce hezká a mějte nad sebou víc nadhled. Zdar špuntům v uších. Váš, Em Rudenko. :-)

  32. Duchna

    Jak to říka plešatej pán: Toje fakt mocinky, mocinečky, MOC :))

  33. Šroubek

    Em: Dobře ty!!!

  34. Belek

    Tomaass: To že máš Libora rád, nemění nic na tom, že si do toho článku napsal, že ti bikestuff nedoručil pláště když to není pravda!!!

  35. profesorikebara

    Fííha Em to tady fakt čte… čumím ,smekám a naprosto souhlasím. Viz třeba situace, kdy jsme se snažili domlíkovat dojezd do cíle a lidi na kolech (Vlasta Miksch by to řek jinak:-D) prostě odmítali uhnout a udělat místo na vymlíkování, aby je náhodou někdo nepředběh ve frontě na lano. A když se jim to řeklo asi po 15tý tak začli malinko reagovat. Já si nestěžuju – vůbec ne, takhle to prostě je při práci s lidma a pro lidi – jen je třeba brát věci s nadhledem páč jak všichni víme ona každá mince má 2 strany.

    Myslím že se akce vydařila, počasí luxus – co víc si přát

  36. KUbajsz

    Em dobře! Mě osobně třeba hodně baví a je to jeden z mála komentátorů, kterýho při závodech vnímám. Já bych ho snesnl i na poháru, kde ted hledaj novyho komentátora :))

  37. Čárys

    4: Kubajsz : nový vedení už našli – tak teď už dolaďujou jen detaily :) Mrk mrk.

    Em je o 1OO procent lepší než mister Mejtský a jak napsal – co naděláš, když máš pohyblivej program odvislej od milionu lidí…dle mě (jak už jsem psal v kommentech před dvěma roky u 3DH cupu z Mezáku) je celkem poslouchatelnej – narozdíl od Mejdloše.

    Ale o to nejde. Hlavně že se to povedlo, střelci to drtili, Rohožec chutnal a nebe bylo modrý, voda mokrá a holky měly tajemství… :)

  38. Čárys

    4: šroubek : těšte se k nám. Bude to metal.

  39. Fotofotřík

    Bahňáky jsem ochotně a zdarma spolu s Belekem a spol. dovezl svou milovanou Mazdičkou z Bikestuffu už v pátek v 16.00 – víc už fakt pro blaho sponzoringu nedokážu.

    Em – souhlas s Čárysem – každýmu se samozřejmě líbí něco jinýho, ale objektivně musím uznat, že oproti jinejm sucharům to má aspoň mrd.

    Na časový průběh akce jsem s pořadateli debatoval – tvrdí, že to nešlo urychlit ale japa se to rozjelo v druhým kole – najednou žádný pořadí dle měřenýho treninku neexistovalo. Moderní (a tůta byla špičková) umí uhlídat všechno.

    Pozn. – jsem Plzeňááák

  40. Alexio

    Skvělej report, čtivej, vtipnej! Díky za něj. Mezák celkově pro mě výborná akce včetně speakra Em.

  41. LUďan

    Tomaass: sponzorovat tě musí bejt radost! :D :D

  42. Čárys

    4 Luďan : Ja jsem třeba uplně stestím bez sebe ! :) Moje největší hvězda !

Komentář: