ROCKytka 3DH

dsc_0727.jpgTo si takhle sedím na posteli, vykoupanej, unavenej, zkoušky hotový, dvanáctečku z Plzně lemtám a napadne mě, že bych mohl napsat report z Rokytnice. Zavolám Mautinovi, ten z toho má radost, tak proč ne, třeba udělám radost i někomu z vás, pro ty ostatní máme aspoň fotogalerii.

Tak jak to vlastně začalo? Jooo deset dnů jsem nevylezl z baráku, učil jsem se, pak jsem se ocitnul po hrozně dlouhý době mezi lidma, seděl jsem v hospodě a s Luďanem se dohodnul, že pojedem do Rokytnice, to byl čtvrtek. No a v pátek ráno, už si to pádíme tam, klasicky se nám podaří odjet o hodinku dýl, než jsme si naplánovali, ale tak kdo by se o kluky ze Shibaku nepostaral, ale cca ve dvě už nasedáme na sedačku lanovky.

Jsme tu skoro domácí, už jsem tu letos jednou byl, Luďan ne, takže když ho nechám jet prvního, můžu mu zase jednou stačit, jupí. Jo kdo nebyl, chce asi vedět jak vypadala trať. Hmm. Tak je to pořád podobný, vodstartuješ, vymotáš se pod lanovkou, šutrskok, gapík a za ním ty tři klopky, tráňo, kde si občas rukou škrtneš o strom, klopka, skok, přescesťáček a to už jsi v prvním lesíku, zase klopka a dřevěnej skok, kterej je dobrej, tak je pořád stejnej, za ním se dřív jelo rovně, teď to ohneš do prava a užiješ si o jednu zatáčku v lese navíc, na louce dva skoky a už jsi u dřevěný boudy po pravoboku a skoku z klopny, ten je super na poježdění, ale když musíš závodit, jeví se značne jakoby napiču, já jsem tam málem slíknul plášť, druhej skok by se cizím také mohl zdát napiču, ale my co jsme skákali jeho demoverzi jsme za toto nadšení, zatím už ale největší nesmysl na trati, tady to Týdovi ulítlo, dřevěnej odpal kamsi do vesmíru upřostřed louky, já si tam v druhý jízdě teda málem vyrazil zuby řidítkama, ale možná nejste tak šikovný, dál klopka, klopka, klopka a další nová sekce, odkloněná zatáčka do lesa, v lese dřevěná klopka, lavice, dvojáček a už si to šlapeš okolo další dřevěný boudy a stanice pomy, tady udělám tečku, ať to k nečemu vypadá, tečka.

 dsc_0789.jpg

Takže na týhle cestičce, někdo šlape jakoby ty řidítka chtěl urvat (Kubajsz) a někdo odpočívá a přemejšlí jestli to s ním nesekne (Tomaass). Následujou dva skoky, který by mohly bejt delší, hlavně ten druhej, bohužel lyžařobikeři už tam takhle motaj hrozný komba, takže se to asi nemůže, cestička, skok přes pařez, někdo jezdí mordor vlevo, mě říká kudy mám jezdit Lůďa a já ho bezmezně s přísahající rukou na vlajce bikestuff poslouchám, šutrový pole a následuje drop, zase tu někdo vymejšlí různý jiný komba, ale když se mi skoro podaří po lávce předjet Čerwa, kterej to bere vpravo přes pařez, tak to bude asi rychlý, za tím je to stejný, klopka, hop, klopka, hop přes kořeny, klopka, brzda, smyk, klopka a pařezová sekce která je trochu jinak a každej jí jezdí trochu jinak, já to vodpálím z prvního pařezu, pak zavřu oči, řeknu si jestli sáhneš na brzdu, nebude žádnej Rohozec a vono se to nějak poddá, dole tráňo, který kdyby bylo sakra delší, zhruba tak dvakrát, tak by to bylo nejlepší tráňo na světě, ale zase tu máme lyžařobikery, co jezděj pluhem a nebojej se ničeho, takže to by opět dopadlo, na týhle rovince už fakt bleju, takže je tam sice nějaká lavice, ale ta mě jen probudí z komatu, dál je to zas stejný, hop, klopka, hop zatáčka vo devade, ta mi mimochodem přijde absolutně boží, připadám si tam jak na krosce, muhahah a za ní nová sekce do lesejčka, celkem fajn, pak opravenej skok, kterej nás už všechny za ty roky aspoň jednou vyslal, ale se tu v pátek honím s Tomášem Šónem WhiteWeissem, tak mi po obejzdu hrozně ujíždí, proto volím objezd, zatím šutrovej drop, klopka a novej výskok nahoru, kterej je uřízlej jakoby doleva, takže se zdá že skok vede doleva, kdo tam prosím nebyl, skok vede ve směru pletiva na odrazu, samozřejmě že když jsme tam byli poprvé, na nic jsme nekoukli, vodpálili všechno z první a s maňasem jsme se potkali vlevo na louce mimo dopad :-), zatím je paleťák a super zatáčka, která bohužel vynáší a díky tomu, že se musíš dole trefit na úzkou cestičku, tak je tím dost nebezpečná, no a jsi v cíli, uf stejně si to z mýho popisu nemůžete nikdy představit si myslím :-D.

igp0017.jpg

Mě to hrozně nejde, jako čekal jsem, že když jsem dva tejdny nebyl na kole, do toho se přežíral, válel nad skriptama, nalil do sebe pár kousků k večeru, aby to uslo a ráno to vykompenzoval Shockem, že nebudu ve vrcholný formě. Ale nějak mě to tím ani nebaví, jdu hodněkrát na držku, ohejbám si páčku od brzdy, ulamuju lanko od přehazky (s mojí leností to vidím na singlespeed minimálně do Monínce), ale po tědlech peripetiích, už mi to zase začíná jít a koncem dne jsem nadšenej. S Lůďou se rozhodujem, že pojedem dom, otevírá se nám tam po pár měsících klub, máme to kousek a že možná přijedem ještě na pívo sem a nebo až ráno uvidíme. Nakonec se ozývá Marwin, spíkr, že se nemá jak dostat, tak volíme odjezd na ráno a ukazuje se to jako špatná volba. Jako já s tím problém nemam, ale když odcházím po půlnoci z klubu, Luďan už se drží baru, aby neupadl, v jednu mi přichází hůř rozluštitelná sms, že je na kaši a domů se údajně dostává ve čtyři ráno.

igp0170.JPG

Ráno přiváží Luďana, kterej si dal tři hodiny spánku a je zelenej, jeho brácha a já řídím, protože jinak bychom se nedostali, nabíráme Marwina a držíme to v červeným, ať už můžem jezdit, poznámka pro řidiče, v žabkách se blbě závodí. Na místě je tuna lidí, hrozně moc, celej parkáč jedno velký bludiště depíček, každej má svůj banner, nálepku, no všechno. Já si hodlám opravit to lanko jo, ale nedokážu ničím z Weissovýho výběru kleští ukleštit ten bovden, takže ladím šroubováčkem nějakou sedmičku a jedu single, o jednu starost s mačkátkama míň. Na registraci zjišťuju, že se nerozdává tombola od nás, od fly4two.cz, no jo Henďa je alkáč a zapomněl na to, tak jsme to vylosovali podle čísel a nemusíme tisknout kartičky na Monínec aspoň. Jo měl bych napsat, že nás jde zaregistrovat Maňasova krásná a úžásná a nejhodnější přítelkyně Kotě č. 234, máme Tě za to moc rádi :-*. Lidí je tu opravdu hodně, to vám ani nemůžu popisovat, ale kokoti jsou některý velký, to jsou pořád kecy vo kole, já z toho nemůžu, jako je pravda, že vim hovno, štelovátko z tlumiče jsem si urval, na vidli radši nesahám, gumy mam nafouklý, tak jak jsem je v meziboří nafouknul a na internetu jsem se dočetl, že moje kolo je kompletně nahovno, mě to na to moje ježdění stačí, ale některý lidi? To je moc, sice jim pak naklepeš čtvrt minuty jo, ale voni poznaj všechno, maj tam tři točítka na tý vidli, týpek s tim pohne vo čtvrt votáčky a už se mu to nezdá a dovedou to řešit půl fronty, zatím co mi si předáváme zkušenosti s lubrikačníma gelama. Asi si taky něco do příště naštudíruju, já ani nevím, co je ten moušn kontrol a no teď jsem sem chtěl dodat ještě jako nějakej cizáckej název, ale já už ani jinej název neznám. Druhou půlku fronty se pak lidé dokáží bavit o tom, jestli 358 kámínek na trati objet zleva, zprava, po zadním nebo zkusit přeskočit, my řešíme, komu se líp větraj koule díky větráčkům na kalhotech.

dsc_0727.jpg

Teď jsem byl za šmejda a nikdo mě nebude mít rád co? To už stejně nikdo nemá :-D. Hele tak jdem závodit, jede se to 20 seKund vod sebe, takže celkem mortál kombat, některejm rychlejm se podaří předjet i dvakrát, rychlejším i třikrát, já startuju za Maňasem, takže pohoda. Jedu si fakt klídeček, no samozřejmě řádím celej den jako kokot, protože jsem dlouho nebyl venku, na slunečním světle a mezi lidma, takže čumím okolo trati, kde kdo je, zdravím je, na skokách vymejšlím píčoviny, když mávám cartmanoj a spol. jdu už fakt málem na držku, v nejvíc šutrovatý pasáži čumím po holkách, no super, ale co, ven nejdu a jak jsem si jel pohodu, tak je to asi rychlý, 2:56 prej, tak to když to zmáčknu, mohl bych zas po dlouhý době aspoň do tý desítky zajet. Luďanovi se ještě nepodařilo od rána nic sníst a zalítává v měřáku samozřejmě někde okolo 2:50, možná míň, výsledky nejsou, připojit se na net je v dnešní době obtížné, tak mi to sakra hoďte na flashku a já to tam fouknu! Kdo se mi z vleku takhle líbí jak jede jo, Bobo samozřejmě, jede prostě dobře, mě se líbí z mladejch nejvíc, kdyby nelil a nehulil, byl by ještě lepší, ale tak to hodně lidí a co se týče zimní přípravy, taky bych byl o hodně sekund jinde. Dál jede hodně pěkně Šimon Charvát, dlouho jsem ho nikde neviděl a jede fakt hezky a prej je i rychlej, já poznám hovno, Fík jezdí pořád pěkně, vo tom psát nemusím, jooo řekl jsem mu, že je tlustej čůrák, když mi nechtěl půjčit kolo na parkovišti a je na mě naštvanej :-(, no všichni jedou dobře, zeleňák jede hroznou, zas nevím čas, ale myslím, že naklepal hodně z vás, jo a samozřejmě Adam. Jako kdybych něco chtěl, chtěl bych jezdit jako Adam, ne kvůli nějakejm posranejm závodům a že bych bych byl v Čechách nekompromisně nejlepší a že kdyby si pod stupně Charvát postavil tu svoji plečku, tak bych mu jí mohl zlejt šampáňem, ale protože to takhle umět, tak to musí bejt neskutečná zábava, je to neuvěřitelný, co on na tom kole dělá, prostě to musí bejt maximální radost umět takhle jet a ještě se na to hezky kouká.

 dsc_0755.jpg

No a potom byly ty dvě závodní jízdy jo, slunce pálilo celej den, my jsme fandili a zlobili a dělali ostudu, já už hlas jak rocková hvězda, takže na první jízdu nastupuju už unavenej a nechce se mi nic, ale tak říkám si kolo máš prej nahovno (psali na netu), do toho vohlá páčka, singlespeed a ještě se mi to dneska nepovedlo sjet bez spadlýho řetězu, mám na ten padací řetěz prostě smůlu už od loňský Marosany.. Píp, pííp, píp a jedu, tak pojedu si pohodu, to je nejrychlejší, na rovinkách sedím, ale tak snažím se točit nohama, pro pocit, celou dobu musím myslet na to, že potřebuju pošetřit energii na pasáž pod lanovkou, tak to jedu dobře, když otevřu oči za pařezama, jsem před tránsférem, to je správně, no a odtud už si jen v duchu říkám, pohoda, klííd, takhle už to bude dobrý, no a hovno samozřejmě, za šutrovým dropem mam zákaz šáhnout na brzdu, driftuju předním skoro do nuly, tím pádem ani nedolítávám skok nahoru, achjo, samozřejmě ani nevím, kde je konec, tak rubu pro jistotu až k turniketům. Čas prej 2:52, byl bych šťastnej, prej jsem do desítky (psát report bez výsledků je fakt dost nahovno), ale když vím, že jsem to zase zesral a hlavně jsem si řekl, že to dám nejhůř za 50, tak jsem na sebe naštvanej, ale což karma podržela, nespadnul mi řetěz a jsem celej. V druhý jízdě to chci samozřejmě napálit, jdu ven, padá mi řetěz a ještě se zamotávám na skoku do Xupu, takže čas padesát se nekoná, ale i tak jsem spokojen. A zbytek? Ty vole, třeba Adam díky těm 20ti sekundovejm rozestupům málem dojíždí Šimona, no všichni jedou dobře, třeba jedu na lanovce a startujou jakože lidi časově o hodně horší než já a jedou dobře, hrozně se to posunulo.

igp0306.JPG

Výsledky nakonec zhruba takovéto. V ženskejch první Jana, sice jako vyhrála, ale nevím, jak to nakonec bylo s tím spodním skokem a zajel tě Lukas, no takže nevím, jestli bude pochvala, nevím, rozmyslím to. V kadetech byli na bedně samí malí kluci, asi protože jsou to kadeti, v dědkách vyhrál číža a na druhým místě byl chlap, kterej vypadal jako hroznej týpek, fakt hustej chlapík, nevim kdo to byl. V juniorech netuším, Bobo tam asi byl a nějakej ten Třešňák nebo jak se jmenuje asi taky, nevím. V hátéčkách konečně dostal Henďův čistej styl naprdel od zeleňákovýho freestylemotocross módu. A královská kategorie motorkářů? Třetí Luďan, kterej je prostě kokot, tři hodiny spánku, víno, pivo, vodky, rum a čas 2:43, jsi kokot. Druhej Fík, jako von moc jezdit neumí že jo, jsme na tom podobně, ale commencal jede no, co si budem povídat, myslítě že to Athertoni uměj a trénujou? Hovno, za to může commencal :-D. První nemohl bejt nikdo jinej, o čase nemluvim, Adam je jinde.

 dsc_0821.jpg

Let na padáku jsem předal, s Amynkou fenečkou mou jsem se pomazlil, Toma Svobodu jsem zajel, to jsem si nemohl odpustit napsat, víte on si za chvíli na to celopéro zvykne a už ho nezajedu, ale do tý doby, to můžu psát no a commencal, kolo nahovno vyhrálo nad cultem raslem, kterýho sedlá manas tomek, takze manas tomek je víc nahovno než moje kolo, to je jasná rovnice. Závěrem bych chtěl říct, že bych si fakt užíval víc na sjezďáku a kdyby někdo z vás měl doma dirtovýho pevňáka a chtěl si koupit něco na 180mm, krátkýho s jednobrejlí, je to kokotina, neudělejte stejnou chybu, já to nemůžu prodat.

igp0235.JPG

Jo a kam teda jedem o víkendu? Je hrozně moc akcí, já nevím, já už budu mít od čtvrtka regulérně prázdniny, tak sem něco napiště, kam jedete. Chci někam kde je dobrý pívo, hodně dobrejch kamarádů, hezký holky a fajnový počasí.

P.S.: Sháním nějakou brigádičku na červen, mám kolej v Praze, takže asi v Praze, kdyby někdo o nečem věděl, potřebuju si dát to kolo trochu do kupy a nemám na to prachy, budu vděčnej za jakejkoliv tip, můj mejl: tomaass.sorejs@gmail.com

Jo a zapomněl jsem na Mlocka, přeju Ti brzký uzdravení, všichni okolo teď padaj jak švestky, snad to KTM pochopí, v tomhle sportu to tak je.

Galerka od cartmana ze který jsme si půjčili pár fotek je tady.

Tak zase někdy, někde tomaass.

DSC_0704.jpg DSC_0714.jpg DSC_0717.jpg
DSC_0718.jpg DSC_0722.jpg DSC_0727.jpg
DSC_0742.jpg DSC_0755.jpg DSC_0757.jpg
DSC_0764.jpg DSC_0768.jpg DSC_0786.jpg
DSC_0788.jpg DSC_0789.jpg DSC_0806.jpg
DSC_0821.jpg    

68 komentářů pod “ROCKytka 3DH”

  1. dr.zack

    straaasne moc textu…prextu si to az rano…to bych se mel ucit…:)

  2. darja

    Jezis to bylo dlouhy. Kde se to v tobe bere :D

  3. tomaass

    darja: ja se snazim, fakt se snazim, ale kdyz jsem tech zazitku plnej a vseho, vzdyt stejne napisu jen tretinu toho, co bych chtel napsat, nemuzu za to, krotim se jak to jen jde

  4. Luck-ass

    Uvítal bych aspoň malou zmínku za těch pár fotek:) Šel jsem na kopec s foťákem jen kvůli tobě:)

  5. tomaass

    Luck-ass: ja jsem fakt nevedel, od koho ty fotky jsou, uz jsem Ti to rikal, ale dekuju

  6. marwin

    hele jestli se nepletu, tak seš šestnáctej. Když si dojel, tak si průběžně byl asi devátej, problem je samozřejmě v tom, že ty nejrychlejší jedou jako poslední, tudíž logicky svejma časama posouvaj pořadí o několik příček níž…

  7. KRAJIC

    Dobré čtení. Fenomém mladých chlapců superteoretiků a současně neschopných superčuráků po praktické stránce je bolest dnešní doby – bohužel je to nevratný stav.

  8. hýbňoš

    pobavil sem se

  9. dr.zack

    Paletak na loce je fakt gigapicovina…po megakoni co sem tam nasadil sem se na nej radsi vysral…

  10. dr.zack

    *louce

  11. tomaass

    marwin: dík :-) 16. je super na to kolik tam bylo dobrejch lidi, parada

  12. coolo

    cteni pobavilo:)

  13. filipmat.us

    Vážení rodiče Šorejsovic, mrzi mne, že jste se malému Tomáškovi dostatečně nevěnovali.. jeho chování značně pokulhává a je možé, že v budoucnu tvrdě narazí.
    Pro Tomáše: jedna věc je, navážet se do mě mezi čtyřma očima. Druhá, pořvávat na mě na veřejnosti. No a vyblejt to na internet, tak to si hošíčku o ránu přímo říká…

  14. tomaass

    filipmatus: ja to myslel ze srandy, myslel jsem si, ze nejsi ten vyhrocenej zavodnik, co vsechno bere vazne

  15. filipmat.us

    co má “vyhrocenej závodník” společnýho s tím, když na někoho pořváváš tlustej čuráku?

  16. Mára

    Von mozna nikdo to tvoje kolo nechce, protoze je to po designovy strance docela humus, co si budem povidat… Nemyslim to spatne, muj nazor, ja bych si ale bajka bajka co vypada jak materidouska nekoupil…

  17. tomaass

    na mě to pořvává Maňas a tak se to ve mě kumuluje, no tak promiň, místo čau jsi mi řekl, že nemáš na kecy moje a toho vožraly Luďana náladu, já jsem mu tvůj vzkaz vyřídil, my tě nebudem s vožralou rušit, já tě mám rád, vždycky jsi mi přišel v pohodě, ale nedělá nám to problém, bereme to na vědomí !

  18. Petr

    takže lidi, který přijedou na sjezdový závody na horskejch kolech a bavěj se o kolech, jsou podle tebe a KRAJICE kokoti a čuráci? jenom kvůli tomu, že nerazej stejnej styl života jako ty a nejedou se na závody zežrat jako fakan a dělat že je vlastně to kolo, který stojí balík nezajímá… samozdřejmě, všeho moc je příliž, ale co na podobný akci čekáš?! pak tady píšeš jak na to kolo sereš, jak seš neschopnej si vyměnit lanko u přehazky, jakej je to děsnej krám, že to praská apod. a nakonec se divíš, že ho nemůžeš nikomu vnutit? ty jseš magor človeče! hehe

  19. tomaass

    sakra já jsem si tímhle reportem zase naběhl, jako každým předtím, internet je fakt šílenost, že je to děsnej krám jsem já nikdy nenapsal, napsal jsem, že to píšou lidi o mym kole na internetu, mě se moje kolo zdá docela v pohodě, péruje to jo, ve předu, vzadu taky

    lanko jsem si nevyměnil, protože jsem neměl kleště, jinak i takovéto základní věci ovládám a myslím, že to nesouvisí vůbec s kolem, lanko přetrhneš na RB stejně jako na Authoru

    a narážím na lidi, který vo tom prostě víc kecaj než jezděj, je to prostě móda asi teď to kolo, samozřejmě se taky občas pobavíme, co si koupit za brzdy a podobně, jenže některý lidi to prostě přeháněj, schválně to řešej, aby vypadali zajímavě, protože je jejich větším koníčkem tunění kola a hltání věcí na internetu, než ježdění a stavění tratí a z těch já mám zkrátka srandu a jestli má někdo srandu ze mě, že radši s kamarádama řeším totální blbosti a jezdím si na kole neúměrně tomu, co o všech systémech odpružení a nastavení vím, tak ať jí má, já se zajímám o technologii jinejch věcí, čtu si články o mobilech, frameworcích, javě, ITtechnologiích a to mě zajímá, kolo mi péruje, přehazuje(bude), brzdí a to mi ke štěstí stačí

  20. p.e.t.r.

    hele tomaass, nereaguj, neodepisuj, nepřepínej……report super a je to tvůj názor, tak co…… mimochodem co s tím Špindlem, to bude mrtvol, nevím, nějak se mi tam vytrácí radost z jízdy….

  21. filipmat.us

    ehm…na pozdrav: “čau tlusťochu” jsem ti takhle odpověděl. A buď rád, že jsem reagoval takhle..

  22. FunThomas

    Už se perou??? ……

  23. tomaass

    Fíku napsal jsem Ti zprávu, omluvil jsem se, napsal jsem, že to nebudem řešit na internetu, já chápu, že jsem to přehnal, že jsi to vzal prostě asi vážně, tak jsem tě prostě špatně odhadl, PROMIŇ

    mě rodiče vychovali moc dobře, ale už jsem v týhle bikový komunitě přes sedm let a takhle nějak to vypadá, přijde mi to normální, že si ze sebe děláme srandu, bereme život tak nějak optmisticky, protože kolo není fotbal, tak ještě jednou promiň, já tě nechám bejt, pochopil jsem a pořvávat na sebe budem u našeho alko stánku Rohozec

    vůbec mě už ten internet štve, zrovna mi píše Czert, že už taky nikam radši nic nepíše, MT to taky pochopil, asi už se na to taky vykašlu, můžeš napsat cokoliv a stejně si vždycky uděláš spoustu nepřátel, strávím nad reportama tolik času a je to akorát k ničemu, protože pokuď chceš napsat něco zajímavýho, prezentovat svůj názor a názor lidí ve svým okolí, vždycky si nabiješ hubu (viz. kecy o nastavení kola a podobně), příště asi jen napíšu trať byla pěkná a jezdci zajeli dobrý výsledek

  24. VYSCHLOUŠ BELMONDÁK

    tLUSTEJ ČURÁKU ???? PROČ MU TAK ŘÍKÁŠ HUBENÁ PÍČO. HHHHH

  25. Čárys

    4: All : B.O.Ž.Í.

    Jen bych chtěl dodat

    Tomaasi : To víš, někdy to je moc, pro někoho okolo…každej se ale bavíme jinak…mě se tvůj report líbil, fakt jsem se nasmál, a nezatrpkni a piš dál – zaprvé máme co číst (a hlavně já, nemusím pořád psát a rád si přečtu i něco jiného) a zadruhé nám zvedáš sledovanost skoro jako pan ICE nebo Terry Hot. A hlavně, Hateclub se sám neudělá, o ten si musíš pečovat ! :)

    Možná to CZERT a Manas pochopili, a možná to dělaj dobře – ale mě tohle baví – vytvořit takovejhle internetovej projekt, kde se sejde komunita lidí, fan club ii hate club, bez toho aby jsi musel psát : “toto se líbí Pepa Novák…”

    4: Filip Matuš : Kluci jsou občas dost. I já jsem s nima měl jednou či dvakrát na závodech takovýhle nepříjemný věci – možná si to už nepamatujou…alkohol a mládí plus měkké drogy jsou zlá kombinace…díky níž se práh vnímavosti sníží natolik, že nepoznaj Naposilovanýho dřevorubce od Tl.čů… Mávni nad tím rukou.

    4: Luck ass : děkuji velice, jsi zlatko… Máš u mě pusu, dal bych ti triko, ale už mě přeplatil Radek Mrož… :) D.Ě.K.U.J.I.

    ——————————–

    Miluju kolotoč závodů a lidi kolem nich. Dneska jdu na poslední kontrolu do nemocnince, snad už mi řeknou, že na další dodělávky nepůjdu, takže snad brzy někde na kole ! Pa, lidi…zůstaňte zajímaví

  26. Kachna

    Tu se něco ňák moc hrotí :-/ Já kdybych bral vážně a řešil pokaždý když mi někdo řekne čůráku, tak nedělám nic jinýho, ale tak každej sme ňákej no… Mě se článek líbil, docela zábavný a tak, nýbrž mě netáhne todle potápění a podobně, tak se mi tohle líbilo i když sem čurák co o tom kole taky víc kecá než jezdí a nepozná ani řidítka od sedla. Na “Trick tipy” to sice nemá ale dobrý :P

  27. čelkis

    chlapi serte na city hlavně ať je hezky a můžem jezdit a report je supr ” řiď ať jedeš líp – řiď jako řiď a ne jako řiť “

  28. filipmat.us

    Čárys, dyť to znáš. Od kamarádu to vezmeš, ale tohle.. i kanadskej dřevorubec má jenom jedny nervy…

  29. tomaass

    Belmondo: ty vole ani nevíš jak to bylo a jakým tónem, přece bych nikomu vážně do čůráků nenadával

    Čárys: kašlu na to, byla to poslední kapka, holt jsem upřímnej a nestojí mi to za to, určitě na nějakej čas končím, neumím psát jiným stylem, nevím, co se na závodech děje, protože se tam potkám s kámošema a musíme pořešit auta a ženský a podobný a nevim, kdo jak jel, protože se kamárádim s jinejma lidma, tak ať Ti reporty píšou závoďáci a můžem si tu přečíst o tom, kdo jel pařez zleva a kdo zprava

    kolikrát ty jsi tu někoho popichoval, kolikrát tu byl odkaz na nějakou fotku Fíka, Maňase, Komeho, že se zase vyžrali a podobně, holt nemám dodávku s plamenama a nejsem plešatej

    už po minulým reportu jsem měl problémy kvůli jedný větě, jsem prostě upřímnej, nikdy jsem na nikoho nedělal žádný levý, spalo u mě za ty roky spousta lidí, spoustě lidí jsem půjčil na závodech cokoliv a nečekal jsem, že mi tu duši, lepení, drát a podobně někdy vrátí a po nějakejch zkušenostech, je mi z lidí z kola na blití, přál bych vám třeba číst sms, co chodili verče takhle na závodech z cizích čísel, paráda

    beru to, že jsem za čůráka, rád bavím lidi, samozřejmě si tu děláme srandu, že za to máme těžký prachy za všechno, bohužel někdo tomu i věří, takže třeba já jsem strávil nad tímhle reportem včera pár hodin, předtím jsem volal Čárysovi a ještě jsem si napsali pár smsek, mam za to úplný hovno, akorát je na mě spousta dalších lidí naštvanejch, jestli někoho pobavíš, tak se zasměje a zapomene na to, ale nepřátelé si uděláš a už si to jen tak neodpářeš, kašlu na to, tohle byl poslední report za delší dobu, co jsem napsal, mě to za to nestojí, už si nechci dělat další nepřátele tím, že vás budu bavit a budete si o mě říkat jakej jsem čůrak, děkuji tomaass

  30. marwin

    trošku přehrocená komunita koukám… tak se přidám, abych zapadl mezi coolfreein generaci: ty hubenej přizdisráči, jak je sakra možný že seš tak drzej a nikde nezveřejníš ve fotoreportech tak užasně fotogenickýho krasavce, jako sem já??? Nehledě na to že sem v celym reportu zmíněnej jenom dvakrát a neni nic řečenýho o mejch brilantně unikátních schopnostech spíkrovat a hlavně o mém smrtelně vážnem pracovním urazu, spálil sem si krk!!! Ne vole, vážně… Report poměrně vtipnej, haters sou všude, to bych vubec neřešil, a to že někdo nemá smysl pro humor je spíš jeho mínus, tak se tim nenech vyvést z rovnováhy. Podle mě je tu furt většina lidí co si s chutí přečtou report, prohlídnou fotky, zasmějou se a táhnou do hajzlu, místo hrocení toho jestli si náhodou někoho neurazil svym pohledem na pozéry… Já se taky vcelku pobavil při pohledu na týpky co se bavili o tom jestli má trať po první klopence sklon 31 nebo 36 stupňů a jestli na to maj seřizovat svoje hyperstroje ))) Takže pokračuj ve spamovaní netu, minimálně já si to rád přečtu.

  31. hýbňoš

    a bavím se dál :)

  32. tomaass

    marwin: už minule jsem napsal, že jsi dobrej, potom co jsem napsal, že nemám rád em rudénka, čímž jsem si zase vytvořil víc potencionálních nepřátel

    děláte z toho kola neskutečnej showbyznis, všichni, ale je pravda, že jsem si myslel, že je to jen taková prdel, než jsem se třeba doslechl, kolik stojí reklama na DK, dobře no, sranda to není, tak to začněte brát sakra vážně! já jsem si vždy jezdil, jezdím a budu jezdit jen a pouze pro radost

  33. LíLa

    Hezký… :)) Letos mi to bohužel nevyšlo, i když je to tak možná lepší, když to porovnam s loňskem :))
    Tomaass, a co bys řekl na Šumavu tenhle weekend? Špičák opening, poď si! :)

  34. p.e.t.r.

    hele Tomaass můžeš psát reporty na downhill.cz, tam pod článkem není diskuze a alespoň by se ten web trochu rozjasnil…. na to, že jsem svého času měl i 13 lidí na licencích, tak reporty nechtěl psát nikdo. (až na dva od Luckasse).

  35. To všechno..

    Koukám a čtu tyhle věci 3 x do roka, ale teda u Čáryse fakt čumím, myslím na nejvíc v poho web u nás a vy máte taky podobné diskuze?!Hi hi Náš skoro tým má proto už i interní “diskusi”…:)

  36. Čárys

    4: tomaass : Hele, jenže přesně o to jde. Já z toho mám taky hovno, obvolávám všechny aby mi napsali report, ladím fotky a tobě telefonuju ještě v 22:30 jen kvůlli reportu PRO LIDI a řeším podobný věci a ještě mnohem víc….

    Dokud ti nepíšou lidi na telefon anonymní sms a nepropíchávaj ti gumy u auta, nevíš co je to opravdovej HATECLUB, dokud ti nevyhrožujou že si tě poddaj s basebalkama, co jsi jejich kamaráda kriminálníka co ti čoroval na krámě poslal za mříže, nevíš co je fakt HATE.

    Tohle všechno je jen lehká zábava, u který se osobně já, kterej má opravdovejch problémů až nad hlavu, jen směju. Nenech se tím znechutit, dělej si to pro sebe, a pro lidi, který to baví. Ať tady, nebo u tebe.

    :)

    Pusu !

  37. tomaass

    Čárys: nejsem si jistej, jestli by Ti někdo něco dal, kdyby nebyl vidět, myslím, že z toho občas něco máš, ale proč to děláš a píšeš takovejch článků, tak se o to tady staráš a nemáš tu jedinou reklamu, to já asi taky pořádně nechápu

    jsem naštvanej, už minule jsem byl naštvanej, už před minule, nestojí mi to za to zkrátka, Fík kterej si mě loni dobíral za Verču na kterejchkoliv závodech mi za pozdrav čau tlusťochu, chce jednu natáhnout, libor je na mě naštvanej, ze jsem jednou napsal, že mi bikestuff neposlali jednu gumu, ze všech stran slyším jakej jsem kokot, pořád někde slyším jakej jsem kokot a z poloviny za to můžou moje reporty a ten posranej facebook, je to hnus

    právě jsem si umyl kola a jdu na kolo, mějte se internetoví řešičové !

    P.S.: reakce z DK Dominik (XXX) 7.6.2010 v 13:26, IP: 89.102.45.28
    Report celkem nudnej nabavilo me to cist cely fotek v galerce malo a jeste nic extra celkove tak za 4 sorry ale je mi fakt uplne up___ele co si lemtal a kazda zatacka na trati na to je videjko ne?

    až si jednou pořídím GoPro, tak vám radši natočím videjko, jako proč bych o tom měl psát nudný žvásty že :-)

  38. lopeHT

    Mám rád tyhle stránky a vždycky s nimi začínám pracovní den u snídaně:-) Byla by velká škoda, kdyby se už neobjevovaly reporty od tomaasse, protože jsou jedny z nejlepších zde a např. článek o potápění mě tolik nevezme.Tudle vyhrocenou situaci, která vznikla nemůžu hodnotit, protože nepatřím do vaší komunity, ale určitý názor podle článku a komentů si člověk udělá. Jinak na kole jezdím také pro radot když už se na něj dostanu a nějaké systémy a tak mě nezajímají, hlavně když to jede a pruží všechno:-) tím se samozřejmě nechci dotknout lidi co tohle řeší. Takže jezděte buď pro radost, nebo race styl hlavně ať vás to všechny baví a ty tomaassi nepřestávej psát!

  39. čelkis

    tomaass : už se na to prosim tě vyser a nedělej si z toho hlavu věc, kterou děláš (reporty, kolo, atd.) musí především bavit tebe a ty z toho musiš mít ten dobrej pocit a ta kritika k tomu už prostě patří. Hold jseš mediální mrdka tak si na to budeš muset asi zvyknout a nebo což je podstatně jednoduší se na to vysrat. Rozhodně Já ti držim palce i s celou naší Jedlovskou partičkou.

  40. Grifter

    hlavne zadny “gopro video a trochu textu a clanek je hotovej” styl, coz je fakt zlo nejvetsi, chodim si sem leta letouci zejmena pocist a ty pises dobre tomass tak prestan delat zagorku a pokracuj dal

  41. markéta

    tomaass: tyvoe, loni si o mne nevynechal aspon jednu vetu v jakymkoli reportu, sralo mě to, blablabla. ale nepřestávej psát, baví mě to číst, i když to občas přiznávám nerada.

  42. Kaštan

    Kdo tady hraje fotbal, ať zvedne ruku!!

  43. Íček

    To tomaass and all: Když to tady všechno čtu, tak já chci taky na závody, musí to být hrozná prdel :) Jinak ser na facebook, zruš účet jako já a budeš v klidu. Reporty piš dál, jsou super. Jinak k všemu ostatnímu, jsi mladý, časem si to všechno sedne :) se podívej na mě :-D Bohužel, nebo možná bohudík, doba pokročila a PUNK už tak neletí (ale zábava to byla). Teď je čas MODELINGU, já už ale netrpělivě čekám RACE mód, tak jak to má hozené třeba Adam nebo Matěj. Chci vidět někoho z Čech (a Moravy) stabilně v TOP 5 ve WC.

  44. eMTý

    sorry tome, ale až se budete prát, sázim na fíka!

  45. djurda

    Jako příjde mi, že je to trošku přehrocený. Nikdo (krom Čáryse) sem nepíše inteligentněji a čtivěji psaný reporty než Tomaass a byla by škoda kdyby přestal. Pochvaly se vždycky člověk dočká míň než kritiky pokud si o ní sám neřekne, protože to maj lidi (možná jenom v ČR) v povaze že je lehčí na něco plivat a zbořit to, než pochválit nebo se pokusit něco vytvořit a pokud chce něco dělat tak aby bavil sebe a lidi který to zajímá a zárověn nepřišel o rozum tak na kritiku je třeba srát (pokud neni konstruktivní), idioty ignorovat a všecko je potom mnohem jednoduší…
    Když se někoho něco dotkne tak je poměrně zbytečný řešit to veřejně, protože to začnou řešit i lidi co o tom hovno věděj a zároveň si taky na tom “anonymnim” internetu rádi koupěj prime time a přihřejou polívčičku…
    Takže si myslim, a doufám že nejsem sám, že by byla velká škoda kdyby Tomaass přestal psát reporty a vlastně i prosim ať nepřestává. A vsadim se, že z těch 1530 přečtení je aspoň 1000 lidí kterejm se tenhle nebo i minulý články líbily a budem rádi když se vykašleš na těch 500 kterejm se nelíbily, protože to neděláš pro ně ale pro těch první… Protože první pravidlo který by si tyhle lidi měli uvědomit je, že pokud se jim to nelíbí, tak to nemusej číst… A i když asi nevíš kdo sem, tak tě rád, až tě někdy uvidim, pochválim a osobně poděkuju za to co děláš… HOWG

  46. Kome

    Tomassi, me ,kdyz reknes klustej curaku ,tak do drzky nedostanes :D. Jen eMTy a Czert ,to jsou totiz hrozny kokoti.

  47. Luďan

    Uf, dočíst to sem dá zabrat, ještě že je to snad celkem jedno ne? Ať si každej jezdí jak chce, baví se o čem chce a hlavně si užije po tom pekelnym pracovnim tejdnu vejkend jak nejlíp umí….a komu se nelíběj debilní keci okolo tak ať čumí jenom do výsledků kde jsou všichni srovnaný bez nadávek, blbejch keců a připomínek…nicméně nadávat si tu do čůráků už asi trochu přesahuje hranice srandy. Report super Tomas

  48. vóťa

    Bavim se :D Nebudou zachvíli na závodech sekuriťáci a ultras racers se budou chodit prát do depa???:D:D:D Opět situace, která mi dokazuje, jak se tenhle sport moc změnil…

  49. Jr.

    Kaštan: zlatej bludišťák je právem tvůj :D
    Íček: já chci v top5 na WC vidět tebe!!! klidně si zaplatim všechny ty kokotiny na freecasteru, kterej už neni moc free
    Tomaass: a já si na ten pozdrav “tlusťochu” začal pomalu zvykat :D

  50. KUbajsz

    podle mě za to všechno může Verča

  51. koZa

    Slunce v duši:-D a úsměv na ksichtu při dalších reportech Tomaassi.Píšu z Ukrajiny,jak říkáte Moravě a od doby,kdy jsem přestal jezdit po závodech,tak jsem byl jen jednou v Čechách a to minulý rok na Špičáku.Lítám si na Malinu a letos doufám aspoň Špindl a Liberec.Nevím už tedy,jaké jsou u vás tratě a je dobře,že to takhle popíšeš,protože video zkresluje a pocity z tratě ti nedá žádné.Máš kus pravdy v tom,jak “teď “každý řeší kolečka a věci kolem nastavení a blablabla.Jenže to je jen pár lidí a i ty by pojelo více než pár letců na pevňáku:-D.Naposledy mne pobavila diskuse na DK,kdy se řešil skok na Krupce.Co bych za to dal dostat se tam a polítat to.Dneska mají všichni stroje na zobání kamínků,ale skákat umí jen hrstka,ale to přes net nepoznáš…720PWR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  52. Czert

    tak se taky vyjádřím:
    Tome konkrétně tenhle report se ti povedl, i přes zančnou délu jsem se tim prokousnul a dá se říct že jsi mě pobavil, jinak co kdo dělal v tom a tom měsíci nebo jak to vypadá pod vodou, to jsou asi věci který nikoho moc nezajímaj, ale budiž, to je každého věc.
    Nicméně k onomu tvojemu oslovení Fíka, to jsem ti sám řekl že bych to nevydejchal asi ani já, i když to myslíš z prdele podle mě to sranda neni a nedivim se Fíkovi jak reaguje, ono co si budeme povídat taky jsi mi už několikrát řekl podobnejma výrazama, ale na druho ustranu já ti to zas vrátim jinejma chujovinama že :-)
    Proto stojím v tomhle případě za Fíkem a myslim že kdybyste se prali sázim tak na Fíka :-)
    Další bod je ono virtuální ladění biků, stupňů. vah, komponentů a dalších hoven, je to prostě součást doby a smiř se s tim že lidi víc řešej než jezděj, o to větší radost pak můžeš mít když je na trati přeci zajedeš a můžeš si pak dát pivko, koukněte na Luďana, te nví že kdyby chtěl tak do toho šlápně a letí hrozně, ale jede si klid, pivka a že hulí, to může bejt každýmu u prdele, prostě jede a neřeší, každej to má prostě jinak!!!
    Ale jestli tady budeš nebo nebudeš psát reporty, to je myslim uplně jedno, můj názor na tohle už znáš a možná že když se na chvilku stáhneš do ústraní a fakt se na to vyprdneš poznáš jak moc je to fajn že jo MT?

  53. KUbajsz

    já to všechno teda ani nečetl, report sám o sobě už je tak dost dlouhej, ale líbí se mi co napsal Czert. Jen bych podotkl, že tomáš sice píše, že všichni všechno řeší atd. Ale tak co, vybral sis víkend a lokalitu, kde se jedou závody a na závody se jezdí za dobrejma výsledkama. A tím jak ty to v každym reportu píšeš a zminuješ, tak to v podstatě řešíš víc jak ty závodníci. Hele jestli si neumíš nastavit kolo, tak se někoho poptej a určitě někdo poradí. To není ostuda mít dobře nastavený kolo. :)

  54. Harold

    Tvl. prostě N.E.J.L.E.P.Š.Í. A všechno shrnuje tenhle koment: “7. Červen 2010 v 21:54 KUbajsz
    podle mě za to všechno může Verča”. Přesně tak. Ty jsi úplně v píči kámo. (a teď to myslím úplně stejně dobře, jako jsi řekl Filipovi tlustej čuráku)

  55. Zvolouš

    Mno…pěkně se to tu zvrhlo…kdybych tam nebyl, skoro bych řek, že se tam sešla banda debilů, který se jenom hádaj a stálo to tam zahovno, ale realita je taková, že aspoň z mýho pohledu to byla stejná pohoda a super partička jako dycky. Myslim že to byl super víkend na luxusní trati a po dlouhý době s úžasnym počáskem , tak si to nekurvěte hádkama na internetu…to je ta nejhorší varianta.

  56. Čárys

    4: czert : Možná nezajímaj nikoho z bike komunity, ale já jsem naštěstí člověk s větším rozletem, a mám i jiný komunity, kde jsou tyhle články vyloženě žádaný…stejně tak jako lezení, nebo třeba slacklines…

    Nejsme jen bike server. :)

    Takže raději mluv jen za sebe…viz “to jsou asi věci který nikoho moc nezajímaj…”
    Já jen předkládám životní styl.

  57. Czert

    4 Čárys: myslel jsem to tak že sem dle mého skromného názoru chodí hlavně lidi z bike komunity, jasně že sem chodí i jiní což jsem opomenul, moje chyba ale koukám na to z mojeho omezeného pohledu :-) jestli jsi tedy tvým komentem chtěl říci že nemám dostatečný rozlet, což nemůžeš samozřejmě vědět.
    Já vždy mluvím za sebe, jen jsem to možná špatně vysvětlil a popravdě podle čtenosti těchto článků je jasně vidět že to je méně sledované než např. tento článek :-) ale je to jak řikáš tvůj životní styl a taky to nekritizuju, každej ať si dělá co chce, když se člověk rozhodne že se postaví na hlavu tak ať si to dělá :-)

  58. Čárys

    4: CZERT : dyť jo, uplně v klidu, já tomu rozumím… Pohoda. Nemyslel jsem to nijak obviňujícně. :)

    Jasně že čtenost je menší, ona i komunita lidí co umí zadržet dech na 5 + minut je menší, než komunita bikerstva – a popravdě, jsem tomu i rád. Je ti jasný, proč.

    PS: ale pozor, ruka je ready, začnu zase jezdit – a rozmrdávat vše na internetu mým stylem. Muhahaáááá

  59. mmrakk

    já bych se s dovolením také přidal do fanclubu tomaassových reportů… keep it up!!!!!!!!!!!!!!

  60. p.e.t.r.

    hele Ćárys a co kdybychom slovníkem naší komunity ti trochu rozm*dali i tu komunitu leklých ryb,,,,ať je nějaká sranda ne??? se tady pořád něco řeší,,,,co takhle dělat pod vodou hranaté bubliny? klucíí říkali, že to de a je to super pro dlohodobý ponory…….. hele a co ten Špindl? názory zatím spíš rozpačitý??!!

  61. Čárys

    p.e.t.r. : Zamítá se. Tam je to osvěžující, jiný lidi a jiný zájmy, a hlavně – pod vodou každej drží hubu zavřenou ! : )

  62. filipmat.us

    Kaštan: tys to trefil! Ano:D!
    Czert: přesně..hold někdo je zvyklej nechat si nadávat do *ůráků, někdo ne..
    Čárys: a ty se nesměj pod fousy při pohledu na čtenost + komentáře ;). Pro tebe cokoliv, i do *ůráků mi můžeš nadávat, páč nemáš vlasy a na dodávce máš plameny ;)

  63. Verča

    Pis dal, ale chovej se k lidem tak, jak chces, aby se oni chovali k Tobe, protoze jestli si dobre vzpominam, tak pro Tebe každý rejpnutí taky nebylo zrovna prijemny…

  64. Čárys

    4: filipMatus : Já já já bych si to nikdy nedovolil… Hele co jsem ted našel – vzpomínka na hjundaje :) http://720.cz/wp-content/p1080455.JPG

  65. u6e

    Tomaass: Kde máš Verču??

  66. Jerry

    Notykrávo, tak tomu říkám hromadný řešení píčovin :-D lol, Facebook vládne všem.

  67. Breathlless

    Serte na Facebook …. Report je pohoda , čte se to docela dobře. Jinak minulej víken sem byl u Vás v Monínci , místy slušnej záhul , jen tak dál … zdraví Kralupy.

  68. Éro

    No tady se to slušně mele :) Hele Kucíí serte na to…. vzpomeňte na staré dobré časy 3Dh Cupu….to byla doba….nikdo nic neřešil..maximálně tak jestli je pívo a co žrát :D. Jezdilo se v teplákách a byla sranda…. ta banda bikerů co se uměla bavit mi moc chybí ….. :( Tome, Fíčku a ostatní fajn kamarádi ….. Huňá muf!! :D Ať je zase prča na závodech!!

Komentář: