Sweet roadtriping aneb holky to chtěj taky

holky-na-vylete-10.JPGNedávno se mě Linda ptala co mám v plánu na víkend. Že prej maj v hollywoodu natáčecí volno a že by někam vyrazila. Padlo mnoho návrhů ale nakonec jsem zustali u osvědčené kvalitky jménem Špindl a k tomu navrch, test ride "nové" Rokytnice.


Nakonec jedem sami dva, neboť ostatní jsou bud v práci, učej se nebo sou socky a radši si vykalujou držku v hospodách, páč nemaj na to jet na hory. nenutim – chápu:D

V pátek večer ještě ladíme formu v hometownu na grilovačce. Já ještě pokračuji na kinderparty ke zdejší škole, kde po kontrole občanek, ještě nějakou chvilku zustávám:D Ráno v 10 "svěží" nabírám Lindu a hurá směr Krakonošovo. Po dlouhé době nejedu na trip v káře sám, takže cesta příjemně utíká, do toho praží sluníčko. Co víc si přát. Kolem poledního dorážíme do Svatého Petra, kde už se to hemží riderama jak na poháru. Natož že se jede v Rokytce 3DH, docela slušný. Celodenní permice a hurá na lano.

První jízdu, vzhledem k najetosti z minulého víkendu, docela valim. Vše probíhá skvěle až do lesního useku pod horní stanicí Hromovky. Zde přibylo několik dropíků, což v plné rychlosti na oči zjišťuju:D Musím uznat že tato pasáž se vyvedla na výbornou a celkové hodnocení této sekce je více nežli kladné. Dodává to rychlost a jak by řekli správní emerikan gajs – flou. Tímto zde vyrostl adept na nejlepčí usek hned po boruvčí. Na sjezdovkách přibylo několik dřevěných odpalovacích ramp země – kůň – placka, což už tak skvěle nehodnotím.

 holky-na-vylete-7.JPG

Počasí přeje, práší se, výhledy luxusní. Na trati je jen několik malých louží, tudíž sme všichni nahozený jak při motocrosse národů. Po neblahé zkušenosti se zdejší sjezdovou tratí jezdíme jen Freeride a jednou zkoušíme i modrý kinder downhill. Valíme jí po šotolinový cestě od horní stanice na druhou stranu. Pár výjezdů, kecačky s XC jezdcema, který nechápou kde se bere zablácenej týpek s holkou v integrálách na celopérech. Nakonec po 7 kilákách výživné vyjíždky se uspěšně vracíme k autu.

Další jízdu potkáváme ztacenou roštěnku na hardtailu, že prej jí tu nechal kámoš a ona neví kudy dolů. Že sem jezdí každou zimu ale dolů do sv.Petra netrefí:D Nakonec se týpkovi dovoláváme a slečna je zachráněna! Holek na kolech sem zde napočítal asi pět, což už je docela slušný.

 holky-na-vylete.JPG

Linda se odhodlává na jednu z dřevěných placko skoček. Stojí, kouká, váhá. Řikám "koukej tady na týpka, ti ukáže j  ak je to jednoduchý", týpek skáče a hrozná rakev. Linda stále váhá. Nakonec ale jede, skáče a uspěšně odjíždí, za což má nejen můj obdiv. Kluci žasnou, holky nasraný:D Nakonec pár fotek a radši konec. 10 jízd je akorát. Na noc zustáváme zde. Linda mi vaří a vubec se o mě moc hezky stará, díky:) Kecáme s týpkama z Rudnýho, koukáme na filmec a kolem pulnoci chrnět.

Ráno opět výheň, Balíme a hurá směr Rokytnice. Zde, kolem 11 ještě vožralý Zvoloušovo dvojče a opět docela dost lidí. První jízda dává vědět, že se tu včera prohnalo asi pár lidí, ale trať přesto stojí. Několik novinek tu je, ale o tom už psal Tomasss. Já jen dodám že dřevěnej odpal na louce je opravdu nesmysl, tudíž ho objíždíme. Na druhou jízdu doráží i DrZack se svou přítulkyní a psem. Lítáme zase co to de. Pasáž pod lanovkou je velice výživná. DrZack jedoucí za mnou mě chvalí za skvělý výběr stopy (znáš to Marťo:D ) 

 holky-na-vylete-10.JPG

Nakonec to sjíždíme vcelku plynule. Linda mě stále více a více překvapuje. Škoda že odmítá jezdit závody, pro holky možná štěstí:) Nakonec nalítává aj dřevěnou lavici pod lanem. Dáváme opět asi 10 jízd, únava ze včerejška je znát, tudíž to raději balíme a hurá směr domov.

Po cestě ještě koupačka a pak už jen večerní analýza ve zdejší alkoklubovně.

Díky Lindě za skvělou společnost, luxusní servis a super fotky, budu tě brát častějc:) DrZackovi za hecování v kamenitejch pasáží a Báře že to tam snáma přežila:D

Toť vše

-Maara-

holky na vylete (1).JPG holky na vylete (10).JPG holky na vylete (11).JPG
holky na vylete (12).JPG holky na vylete (13).JPG holky na vylete (14).JPG
holky na vylete (15).JPG holky na vylete (16).JPG holky na vylete (2).JPG
holky na vylete (3).JPG holky na vylete (4).JPG holky na vylete (5).JPG
holky na vylete (6).JPG holky na vylete (7).JPG holky na vylete (8).JPG
holky na vylete (9).JPG holky na vylete.JPG  

19 komentářů pod “Sweet roadtriping aneb holky to chtěj taky”

  1. Čárys

    Ten špindl, ten špindl… Musím tam taky vyrazit, snad brzy. A Linda je prostě boží – musí být mou, ne jen Krotitelovou : )

  2. Breathlless

    Fotečky good , naky se tam pojedu juknout už sem tam dlouho nebyl.

  3. CERW

    2Čárys: povirazíme tam někdy spolu ne? až ty budeš ready a já po státnicích..taky sem tam ještě nebyl:(

  4. Čárys

    Hele jsem pro, ale pozor – já to vidím na příští tejden, už – neboť

    1, jsem skoro v pořádku – mám to teď na jeden den zkusit o víkendu – přeci jen už to jsou 3 týdny (ono to letí) a já myslím, že to bude gut. Takže si dáme Lipno (na rozjetí ídeál)

    2, je tam úpremiera Follow me a já tam jedu, dlouho jsem enviděl Kluky a chybí mi – a když už tam budem, chtěl bych polítat.

    3, Sobota, neděle – špindl, rokytnice ?

    PS: státnice – METAL !

  5. Manas TL

    pristi vikend bych jeden den dal s vama, kdyz mi pojede filcak … (tesneni pod hlavou zrejme)

  6. CERW

    tý jova..no uvidím..přemejšlel sem že bych dal nějakej race proti dandymu abych zvednul letošní vedení..ale spíš bych dal pořádný poježdění na severu..láká víc…já bych možná vynechal rokytku..tam sem byl teď na 3dh a místo toho bych dal třeba kozákov v turnově…
    jinak státnice mam teď v pondělí..takže tak od středy bych mohl bejt volňoučkej:D

  7. Čárys

    Super, tak se ještě domluvíme. Já bych jel nejradši už ve čtvrtek na noc, ale zase sám – to je děsně penez. Ross zase muže až v pátek ráno – teď babo raď, co dělat. Asi se rozhodnu podle počasíčka…jo, asi jo.

    4: CERW : To je fakt komedie, ty závodíš proti 13 letýmu klukovi ? Nebo kolik mu je? To sis teda vybral soupeře na porážení, muhahaááá

  8. CERW

    hehe..myslel sem že tě to napadne…nemyslim tohohle Tandu z Turnova ale Dandyho od Lepa:)

  9. CERW

    teda Dandu sem samo chtěl napsat..už mě ta škola fakt leze na mozek:D

  10. Čárys

    Aha, muhahaáá : ) Tak to je jiná :)

  11. Čárys

    Jednou se třeba do kolotoče závodů vrátím a pak můžeme závodit proti sobě – stáří proti mládí ?

  12. CERW

    no to radši ne..nechci aby mě zajížděl dědek:D už tak mě jich zajíždí dost:D ale pojezdim s tebou vždy rád:D prdel musí bejt…ten špindl musíme nějak poladit

  13. Čárys

    4: CERW : Ty doby jsou ty tam, teď už jsem pomalej důchodce ! Máš šanci ! špindl je jasnej, chci tam…

  14. CERW

    já taky..no já s mojí vyžranou fyzičkou mam šanci leda tak na krátkym 3dh:D

  15. Manas TL

    A muzu s vama? Ted sem trochu pribral ….

  16. Krotitel

    “Díky Lindě za skvělou společnost, luxusní servis a super fotky, budu tě brát častějc:) ” no tak to zapomeň!!!!!!!!

    4 čárys: taky zapomeň!!!!!! :)) tu trénuju jenom já :))

    najs fotos aspoň má Krotitelová co na fejsíček…

  17. Čárys

    4: manas TL : trochu ? :)

  18. Manas TL

    2 Carys: uvidis na Lipne. Budes tam uz dneska nebo az zitra?

  19. Čárys

    Dneska v noci, ale spíš počítej, že se potkáme až zítra. A jen zítra. Zítra večer totiž zase mizím jinam – na jachtu : ) Budu kapitánem ! Musíme ztroskotat, zaručeně…

Komentář: