Zpublikuj svou pasečinu !

imagessssss.jpegMáme tu nové oddělení, (stejně jako byla oblíbená otuň svůj dodž, jež mužete dohledat u nás v archivu) – nyní přichází nekonečná série o největšího prasáka a drtiče kol. O co se jedná, najdete vevnitř. 

Takže, šance pro vás. Máme tu videosoutěž a přitom i informativní pohled do historie prasení v ČR. Bude se jednat asi o toto. 

Vy k nám na maila pošlete třeba přes uschovnu video vašeho nákrmu, při němž jste dali děsně napít buď sobě, nebo svému kilo, ať už s fatálníma nebo zdravotně nezávadnejma následkama – a my to vyhodnotíme na konci léta. K zaslanému videu nebo fotkám by bylo třeba napsat 5 řádků o tom kde to bylo, kdy to bylo, a jak to dopadlo :) Preferujeme video.

A samozřejmě bude výherce po zásluze odměněn něčím z našeho skladu. Například tu koukám na super kalhoty od Dainese po Petrovi Heiníkovi, nebo tu máme třeba…třeba…chrániče od Dainese..nebo…řídítka od Easton ! No komedie, je toho tu dost, takže neváhejte a pošlete. Jojo. 

Začínáme videem od Lose Tomanose. Je na něm sice Maverick, ale ten nedostane nic i kdyby vyhrál, protože je to starej fort a teď určitě ztloustne jako správnej tatík a nic by mu nebylo. Takže první video do soutěže zaslal Los Tomanos. Je to na smíchově, a je to "lehkej" přestřel dropu, muhahaá. 

ŽER TEN PŘEDSTAVEC !!!

video číslo jedna : MAVERICK NA SMÍCHOVĚ.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

7 komentářů pod “Zpublikuj svou pasečinu !”

  1. Los Tomanos

    Dal si tenkrát moc pěkně….

  2. Kachna

    Jo, dal to pěkně.

  3. Milda

    JO! to je ono

  4. tomaass

    nemůžu se zůčastnit soutěže, už by mě nikdo nikdy nedal žádnej sponzoring na kolo, možná už by mi nikdo nikdy ani neprodal kolo :-)

  5. Los tomanos

    Hlavně by ho od tebe už nikdo, nikdy nechtěl koupit…

  6. Maverick

    sakra to je historie to jsem na kole jezdil 3tejdny muhahaha

  7. Kubik

    joo to si měl toho solida ještě že ? :D Muhahahaha

Komentář: