24h

hodinky.jpegPůvodně bylo tohle video určeno k nepublikování, ale nakonec jsem se rozhodl, že ho sem dám… aby jste měli představu, jak vypadá 24 hodin všedního obyčejného dne jednoho obyčejného chlapce.

Minulý týden mi byl položen dotaz - co jsi vlastně dělal včera ? Obligátní otázka, řeknete si, jenže já najednou nevěděl, jak na to odpovědět. V hlavě mi defilovaly obrazy předchozího dne, jež nebylo možno interpretovat, aniž by jsem nehovořil hodinu…což je zase svým způsobem pro dotazovatele únavné, že…jenže – co bylo a co ne důležité ? Byla otázka jen řečnická ? Proč se tedy lidi ptají ?

A já si tak nějak uvědomil, že mnohdy se ptá člověk, aniž by opravdu chtěl slyšet odpověd. Pouštíme si hudbu do uší, jen co příjdem dom zapneme televizi, rozmrdáme svoje pocity na facebooku a ptáme se jeden druhého na to co známe, jen aby se náhodou mezi nás nevloudilo to nemoderně trapné ticho, zaplňujeme svůj volný prostor šumem, na nějž jsme jaksi navyklí…?

A tak jsem natočil video. Ne z víkendu. Jeden obyčejný den, jenž zahrnoval časový úsek od čtvrtečního večera 20h, do pátečního večera 20h. Jel jsem služebně do Plzně na objednávky, jel jsem do Prahy kouknout na objednávky, pracoval jsem, a trochu se i bavil…a nebo jsem se bavil pořád ?

A o tom je následující video. Není hodinové, je ilustrační, má doložit ve třech minutách kaleidoskop obyčejného dne obyčejného člověka. To je moje odpověď. Tohle jsem dělal včera.

Užívejte každou minutu.

Aloha.

Čárys, sobota 21 srpna 2010.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

13 komentářů pod “24h”

  1. Los tomanos

    Dobrý, líbí, kdy bude další den?

  2. Dzejn_a

    Super video! ;)

  3. blue

    za nemoderně trapný ticho máš bod

  4. deutsch

    pěkný

  5. kubiczech

    Taky líbí.

  6. vtch

    Hmmm… tos toho moc nestihl… :-)
    Apropó… Cos dělal včera? A co dnes? A co zítra? A vsobotu? Co takhle Šifr?

  7. Čárys

    Ach děkuji, že si líbil můj den :)

    Bylo to moc fajne, obvzláště pojezd a grilování u Heiníků. tolik dobrot jsem do sebe dlouho nenacpal !
    A propo, ta Zavist – ten kousek toho vršku tratě – je super. Na měkkým DHčko trochu “šlapavější” ale jinak pěkné. Díky Deutschovi za provedení !

    4: VTCH : Nestihl – prostě pracovních 24h. Víc to nešlo, jen ta cesta Tábor Plzen, Plzen Praha, jako bonus Baranďák, no nádhera :) A Šífr ? Hm…jestli mi nedaj kluci s kolama na víkend košem, skoro bych o tom přemýšlel…

  8. KUbajsz

    good one :)

  9. Freddy

    Super,chtělo by to další den. ;)

  10. TinkTink

    Co je to za znacku mobiliare u Heiniku na terase? PS:profesionalni deformace :-D

  11. Epo

    BloodhoundGang..máš bod č. 2 :-)

  12. Brll

    A ti nam chceš jako říct, že jsi se za celej den nepodival ani na jednu čubku, nešel položit kabel, nebo nedal sex?!?!?
    Jinak nice one!!! Čekal jsem teda, že tam Rusák pustí nějakou hlášku….

  13. Qeex

    Tinktink je profesionílně deformován, není to mobiliář ale zahradní nábytek :-P

Komentář: