Drive the race cars

rallyw.jpegTak u nás napadl sníh, co u vás ? Začalo v neděli v noci, a kydá a kydá. Když jsem teda viděl co se děje venku, měl jsem jasno o plánu na pondělní dopoledne. LETIŠTĚ SE ZÁVODNÍM AUTEM !

Muhahaá. No tak až si pustíte video, pochopíte víc. 

Ale pár slov k tomu. skočil jsem ráno do dodávky, a dojel si pro BMW. Honil jsem ho tam asi hodinu a pořád rychlejc. Když mě nakonec napadl geniální nápad, že to rozeženu na max a rozhážu si ho protože v 7Okmh už to mám v ruce, bylo jasný že to dobře nedopadne. 

Hlína lítala a já vyvoral poslední podzimní brázdu daleko v poli. Bylo mi jasný, že to chce zklidnit hormon a tak jsem BMW uklidil a cestou zpátky…sem si rozmyslel, že vám natočím takovou komedii. Protože kecy o tom, že se s nějakýma autama blbnout nedá, jsou jen kecy :) Když máš chuť, jde bokem všechno. 

Takže v hlavní roli sranda videa je závoďák ! 

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

26 komentářů pod “Drive the race cars”

  1. Páník

    hehe…a kde je KIA? http://720.cz/?p=12566

  2. Kvan

    Dobrá otázka! Kde je KIA? Ale tohle, tohle je tvrďárna!

  3. ddd - andy

    Dodge jedině! Kolik kontrolek na tebe blikalo, když to ženeš bokem? :)

  4. p.e.t.r.

    lepší video než ten FMX a to, že sám si řídíš, sám se točíš, to je prostě mnoho…. záběr na blížící se blatníček, paráda,,,,kolikrát jsi tu kameru sundal?

  5. Wlk

    Hmmm jaaa, schmeck gut! Das Auto

  6. Jr.

    zase sem koukam pomalej…až konečně přezuju, a bude-li pořádně nakydáno, pojedu taky něco potočit

  7. perry

    hned jak jsem si přečet nadpis, napad mě tenhle song .. zajímalo by mě na čem stála ta kamerka heh .. jedu na běžky, tak cestou zkusim něco podobnýho

  8. TomTom

    Já byl v neděli na běžkách na hřebeni Orlickejch hor a s mým novým obytňákododžopikapem to jde taky…..

  9. HonzaKrepelka

    nejlepší je ten narcistický záběr v 1:14, ještě nahodit něco jako tohle http://www.youtube.com/watch?v=EXqj3195Q3g a je to dokonalé:D

  10. Čárys

    4: Páník a Kvan : Kia šla z domu za 8 tisíc :) Asi týden po tom článku – dodneška jezdí a chlapík je spokojenej. Mám teď BMW, ale nemá značky, a tak ho sem radši nedávám, protože sem chodí spousta kluků od Policie, tímto zdravím…:)

    4: Andy : Naštěstí se to dá všechno povypínat. Já už si to s tím naobjednal, aby to šlo povypínat – ASR, ESP, a nepípne ani jedna..

    4: p.e.t.r. : ty čoveče, nevím jestli tomu budeš věřit, ale ani jednou – v podstatě sem nezkazil ani jeden záběr – vše z první jízdy. Jediné kde je vidět že mi to nevyšlo, je v 1:08 jak vymetu na vnitřku tu díru v trávě.

    Abych pravdu řekl, tak jsem ale myslel, že u toho 1:04 jsem jí dostal. A ono ne. Ale uznávám, že nechápu jak těsně to bylo, to musel bejt centimetr : )

    4: Perry : Vidíš v 0 : 48 tu tyč a na konci kamerku ? Tak na ní. Jen mě trochu mrzí, že nevyšly záběry kdy jsem kameru nalepil emerikou pod auto – zabordelil to sníh a byl konec. A pak došla baterka…

    4: Honzakřepelka : Je to samozřejmě myšleno jako sranda, a schválně jakože přehuštěný…doufám že to všichni chápou :)

  11. HonzaKrepelka

    o tom žádná, že to je sranda, přece jen po tom, co tady publikuješ, to ani jinak brát nejde :)

  12. Čárys

    tak tak : )

  13. Deny

    Opravdu vtipně natočeno a ještě lépe sestříháno! Směju se jak blázen :-)

  14. Duchna

    Živě vidím jak je někdo v zádu v autě a sypou se na něj všechny ty věci co v něm máš na poličkách vyskládaný. Do toho jen levá tři ááááá deodoranty a holení, pravá dva vnitřkem néééé kolo na kebuli :D sakra v jakým filmu jsme to jen viděl…

  15. thomas

    já chci taky letiste! vcera na strahove uplná zacpa + simírové:)

  16. Lišák-Fox

    Náhon jen na předek?? Jinak uplně super!! :-) Už to sjíždím aspoň po 20!! ;)

  17. Čárys

    Jojo, jen předek. Je to škoda, se čtyřkolkou a nebo Vitem by se blblo o poznání jinak…po dvacátý, bože, ať z toho nezblbneš : )

  18. Lišák-Fox

    Jojo, už chci bejt o tři roky starší a vlastnit dědovu 120 :D

  19. Forejt

    he he, Ken Block hadra :-) super video!!!

  20. Čárys

    4: lišák – fox : 12O jsem měl taky, jako první auto, a když hodíš do kurfu pytel cementu, tak je nepřekonatelná. Fakt super auto ! A dneska jich je všude mrak a zadarmo…

    PS: Papíry nejezděj !

  21. Schwed

    úplnej Ragnotti… hehe http://www.youtube.com/watch?v=BE53_bAxmfA

  22. proky

    4 thomas: zácpa sice ano, ale mezi půlnocí a druhou ranní to na place za stadionem šlo. bylo tam asi pět aut. pod tím sněhem to “krásně” vyleštily až do ledu, takže žádný spálený gumy a podstatně menší strach z převrácení…

  23. Epušo

    Čárys prosím Ťa,ako sa volá ten song? A video tradične mega,bohužial,u nás už sneh zišiel :/

  24. Duchna

    Shiny Toy Guns – Le Disko – Album: We Are Pilots

  25. dusik

    Volkswagen das auto :-)

  26. KROKODYL

    02:03 – jak moci na kameramana, nebo stativ :D

    Jinak pekny no.

Komentář: