Secret trail

andy-a-ja.jpgTak ti jsme byli jednou v létě s Davídkem a spol ve Frencii. Tanhle trail, kterej mě asi bavil uplně nejvíc, nám pak ukázal sám mocný Kovarik, takže jedno vídejko a příběhem je uvnitř.

Takže video je tady. Ale co je ještě důležitější, je příběh který vysvětluje absenci hudby ve videu. Ono se to má totiž tak.

Už celkem hodně dlouho natáčíme videa na Gopro. Počet loni udělaných videí u mě na webu dostahuje čísla 4O – jedná se ale povětšinou spíše o videa dokumentační, protože na to abych tvořil umění nemám ať užriderské, či kameramanské  skills, a vlastně ani chuť. Jenže tak si tak povětšinou s Davidem natáčíme, a došli jsme k poznání, že si většinou ujedeme.

samozřejmě někdy se i dojedeme : )

andy-a-ja.jpg

Jednu pasáž projedu líp, druhou hůř, a jak ale zmizíš vpřed od kamery, video stojí za hovno. Jak si teda dát vědět o tom, že jsme za sebou ? 

Odpověď je jasná. Musíme si povídat.

Takže ve výsledku se to má tak – já valím většinou první, david za mnou, já s kamerou otočenou dozadu točím jeho, a on s kamerou dopředu točí mě, a já na něj celou dobu vždy tak co 1O sekund zavolám "jo?"a on zařve : "JO!!" a víme tak o sobě. Je to celkem funny pro lidi kolem, když si jí tak držíš v lese v plným, a povídáte si s kámošem u toho.

A dost bylo keců. Jeden takovej přepis jednoho trailu v Morzine, kterej jsem si prostě zamiloval (je to hodně prudký. hodně odkloněný, a je tam hodně kořenů, ač to všechno z videa nevypadá) je tady. 

Užijte si to. 

Link ke stažení

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

12 komentářů pod “Secret trail”

  1. Ovar

    Jo tenle byl bozi. Jinak tohle je zaznam z jedne z poslednich jizd…pak tam nekdo pokacel stromy a natahal je pres trat+ pod skokama/horizontama ve spodni casti byly natahany ostnaty draty.

  2. deutsch

    Jo!

  3. blue

    hele, to je jak strojvedoucí, ty taky musej v pravidelnym intervalu prokazovat bdělost :-)))

  4. tomaass

    jdi s tím někam, já už chci zas léto, bydlet v káře a jezdit na kole

  5. ddd - andy

    jj
    ;)

  6. Michal

    Moc pěkněj invertní tejbl od pána ve vínovým trígu…:-)

  7. Čárys

    4: OVAR : No nekecej ! I když je fakt, že když jsme tam byli s HF teamem o měsíc později, už tam nějaký stromy byly. No jo no, zákaz ježdění je zákaz ježdění, ale když my přeci jen kypříme… :)

    4: Blue : čésně tak !

    4: Andy : kůůůrvaa

    4: Michal : Myslíš vytuhlák.. Nic jiného neumím, a už nikdy umět nebudu : ) Takže nazývejme to pravým jménem – invertní vytuhlák ! :)

  8. Radek / etbikez.com

    Muj oblíbenej! Bohužel 3-4 dny po tom, co jste odjeli cca v půlce pokáceli fakt hodně stromů, aby se tam nejezdilo. Napřed jsem myslel, že to bylo kvůli vychřici, ale po chvíli pochopil – fakt důmyslně nakácený do tratě a to tak, že se nedalo jen pár stromů přenést – prostě sis tam tak 20 minut cyklokrosoval, než ses z toho dostal. Vracet se nahoru už by bylo taky sakra na dlouho – víte, jak je to tam místy prudký. Dole hodně sviňsky nebezpečně nataženej ostnáč, na kterej mě naštěstí 2 rideři tam stojící upozornili – hnal jsem ji sám z Tour de France chtíc dohonit Boba, kterej se mi ztratil, když mě zastavil policajt, že jako Tour ještě nedojela a že mě asi zastřelí.

    Když jsme pak tam byli znovu o měsíc později, pár stromů bylo vyklizenejch, už se to dalo, ale dole důkladně zaplotovaný a se spoustou varovnejch cedulí, že jako fakt ne. Čili tenhle super trail asi nadobro skončil:(

  9. Rollins

    heheee kdyby někdo jel za Váma a nevěděl, že vezete kémeru, co by si o Vás pomyslel :D

  10. The Skreth

    Na videu to opravdu vypadá nice and easy. Docela bych ten sklon rád viděl v reálu :-)

    Jinak ten váš hovor mi připomněl tohle: http://www.youtube.com/watch?v=G9ARlglIUTE

    PS: Nechápu, jak to Minnar udejchal :-D

  11. Čárys

    4: Rollins : Už jsem na tohle kdysi odpovídal nějakejm lidem, ptali se mě na to, proč tam na sebe pořváváme. Celkem mi to trvalo vysvětlit :)

    4: The Skreth : Hele, no neříkám že to bylo těžký, ale dejme tomu v 0:45 vidíš trochu tu prudkost svahu…a v pasáži 1:28 a 1 :35, je to v podstatě drop a dobržďuješ i očima…

    Byla to náádhera.

    A ten Minnar – nechápu nic.

  12. Los tomanos

    Jo

Komentář: