Single speed závody

si101.jpgTakže jsem dostal zajímavej mejl od Tadeáše, což je člověk kterýho sice neznám, ale to co poslal, za publikování stojí. Singlespeed závody vevnitř !

Loni v rijnu se na NZ poradalo Mistrovsti Sveta v Single Speedech v Rotovegas. Kdo nevi o co jde tak pravidla sou opravdu jednoducha.

1. Jakekoliv kolo ale bez prevodu. vetsina zvolila MTB ale nechybela ani jednokolka
2. Po ceste sou pivni zkratky. vypijes pivo a muzes jet zkratkou! jednoduchy!

Slusi se vzit si neco zajimaveho na sebe. (video napovi) Hlavni cenou pro viteze a vitezku je tetovacka hned po zavode. Kvalifikace se nejede proste kdyz se vcas prihlasis tak jedes.

Celkem se dostavilo pres tisic borcu z 30 zemi! Nejvic svetovy mistrovstvi sveta v historii SS i diky me jedinemu reprezentantovi z CR (aspon co vim). No a samozrejme sem to nemoh jet na nicem jinem nez RB! Monster HT neni zrovna kolo na XC zavody ale on to zas az tak moc XC zavod nebyl. :)

 si101.jpg

Oficialni vysledky nejsou, kdo vyhral se pozna lehce podle tetovani ;-] Ja dojel odhadem kolem 70tyho mista kdybych byl zenska tak sem byl druhy a sem si skoro jisty, ze sem byl nejrychlejsi cech:) Vyhral to mistni borec a zaslouzene. Z bab byla nejrychlejsi australanka.

Pristi rok se jede v Irsku! Pro ty, ktere uz to nebavi jezdit porad jenom z kopce a nebo ten kdo ma pri jezdeni na kole zizen na pivo doporucuju SS – stoji to za to! Pokud je to nekomu malo tak v USA se jel SSCXWC (cyklocross jeden prevod) zkratky muzes jet po vypiti panaka tequily!

moje „Weapon of Choice“ se sedlovkou vytazenou az k brade

singl.jpg

slide show
http://vimeo.com/16575349

a reporty z USA, Evropy a Asie (dokonce i RedBull magazin)

Tadeas

si1.jpg si10.jpg si11.jpg
si12.jpg si13.jpg si14.jpg
si2.jpg si3.jpg si4.jpg
si5.jpg si6.jpg si7.jpg
si8.jpg si9.jpg singl.jpg

12 komentářů pod “Single speed závody”

  1. Lukas

    jezis ty nektery sedlovky sou proklate vysoko

  2. Ovar

    Pekna barva na tom banditu.

  3. raf

    Tak tenhle bandit má za sebou dvě sezóny ČP v HT a 4 roky mého slušného zacházení :-) Tede, jsem rád, že ti ještě slouží a že se kolo podívalo tak daleko, zaslouží si to.

  4. Schwara

    Video je slušný! Ty obleky? Inu mistrovství světa. O víkendu se u nás jel lokální podnik, sice sjezdovej Retro Race, ale podobnýho ražení , mrkněte sem: http://frbikes.cz/index.php?mod=article&aid=1954

  5. Čárys

    4: schwara : a report a video z vaší akce u mě vyjde zejtra :) Byls rychlejší, ale muj report bude v nezaměnitelném vojenském duchu, chu chu :)

    Singl závody. Ppřemejšlím nad nějakou CZ akcí…už dlouho jsem Jardovi nic nenavrhnul – akorát teď dáváme do kupy NOČNÍ SJEZD, což bude taky myslím VELKEJ metal.

  6. iggi

    ss zavody se jezdi i v cr, vice zde http://ceskyss.blogspot.com/

  7. coolo

    4Carys: myslim, ze nezli ve vojenskem duchu, by zajimal ctenare pohled na akci z pohledu retrobuzny:)

  8. Bogus

    to Čárys : Noční sjezd? dělám letos Nightride vol. 7 :) loni sem posílal pozvánku a plágoš… a máš recht. metal to je každej rok :) http://www.nightride.webovka.eu/

  9. Tadeas

    4 raf: Bandit je super porad drzi! diky :-]

    4 iggi: 35 lidi na MS republiky je celkem uspech! pockej rok dva a bude jich tam nekolik set! Tady se jede MS Novyho Zelandu o velikonocich. Vypada to opet na velmi slusnou ucast :-]

    4 Carys a Bogus: nocni sjezd nebo i XC je dalsi uzasna vec co by si asi zaslouzila reportik. Tady na NZ se porada velice uspesne 12h nebo 24h stafetovy xc zavody (muzes jet i solo ale to je na me moc) a dokonce jeden 12h stafetovy sjezd :-]
    pro ty kdo by chteli zkusit nocni jezdeni tak tady je odkaz na super svetla. Pomer cena/vykon je bezkonkurencni.
    http://www.dealextreme.com/p/ha-iii-cree-ssc-p7-c-sxo-3-mode-900-lumen-led-headlamp-set-4-18650-included-29489

  10. Bogus

    2Tadeas: kámoš pokoupil na dealextreme, měl sem to pučený, 3 takový kurvy, a svítí to jak náklaďák, ale já jedu lety prověřenou klasiku, dvě mlhovky na rodla, jednu na helmu a baterku do silničky do báglu, tim vypálíš srnkám rohovky. Je to sice těžký, ale to z kopce neva a šajn zaručenej. Jinak Dealextreme měl loni ještě shipping zadax, jak je to letos?

  11. tadeas

    4 Bogus: souhlasim! doma vyrobeny svetlo je rozhodne lepsi :-]
    Ja vozim na helme svetlo s dvema LED a s baterkou z digitalni camery ;-] na riditkach to deal extreme svetlo.
    To co sem postavil je porad o trochu lehci a hlavne je to vic bodovy svetlo takze to dosviti dal.
    Jinak co ja vim cinani to porad posilaj zadarmo jenom to obcas trochu trva kdyz zbozi nemaj skladem.

  12. Bogus

    4Tadeas: okej okej, koukám, je to všude stejný. Jinak největší hukot, co sme zatim na Nightridu měli, byl kámoš, co na to foukl dvě dálkový z osobáka a napojil to na baterky z RC letadla. pákový vypínače jako v Boeingu, nacvakl to tam a jediný, co si viděl byl 100m bílej kužel co propaloval durch les :D peklo jako svině

Komentář: