Burton Špindl spring session 2011

dsc_0129.jpgNa přelomu března a dubna se ve Špindlu konala akce, kterou banda snowboarďáků a lyžařů zakončovala zimní sezónu. Máme pro Vás exkluzivní materiál v podobě několika málo vět a krátkého videa. 720 crew prague division opět v akci. Klik na více for more.

Mára je na místě už od pátku a hobluje svah a  svoje kámošky instruktorky. Oboje velice tvrdě. HAHA Druhá polovina bandy na místo doráží v sobotu ráno a support nám dělá ještě pár dalších pražských pepíků a pePiček.
Na Malém Hanku vyrostl snowpark monstrózních rozměrů, který nabízel mraky možností. Mega skoky, skoky, malý skoky, roury, zábradlí, Účko a v neposlední řadě obří kvótr. Podle D-key metru měl tak padesát, reálně cca 20 na délku a osm na výšku. Comba, který padaly na největších skocích byly občas žánrově docela sci-fi. Doublebeka, beka, 3šede, 7dvacet, pochyty a další nesmysly.

Maara stojící ve frontě na vlek najednou vidí týpka v helmě kompletně polepený sámoškama 720. „Čus, nejseš ty náhodou Jandy?“Čus nejsi ty náhodou Maara?“ Holt, měli bychom mít častější teambuildingy, abychom se lépe poznali, co myslíš Marťo? Oba jedou nahoru. Maara kouká na velkej GAP a váhá. Rozjíždí se čupka na lyžích a motá 720. „Vidíš Maaro, i buchty to naskákaj“, hecuje Jandy. Maara odhazuje pud sebezáchovy opodál a plachtí patnáct metrů vzduchem – magor.

V tomhle tempu pokračuje celý odpoledne. Lidi hecujou zběsilosti, vrtulník vozí kameramany a fotografy, amerika styl. V pozdním odpoledni týpci vyhlašují neoficiální contest: přestřel si svůj kvótr. Pitomci skákají přes mega kvótr rovně. 15 metrů ve vzduchu, 20 do dálky. Nesmysl. Po pár neúspěšných pokusech to tam nakonec padá. Vítězem se stává týpek, kterej přestřeluje a jde až na green. Bylo to prej tvrdý, obratle říkaly.
Ježdění je u konce a zbývá jenom příprava na party a party samotná. Na line-upu jsou jména jako Skyline, Navigators, PSH & H.P.T.N., a v pozdních hodinách ještě DJ Robot. Běsně tančíme a máváme rukama. Zbytek si domyslete, protože: Co se stane ve Špindlu, ve Špindlu taky zůstane.

V neděli, čtvrtý den akce, se ti co se jim podařilo vstát, vyrážejí naposledy podříznout svah. My se chvíli koulujeme a pak už nezbývá než se naposledy rozloučit se sněhovou peřinou. Čus, nechceme tě vidět. Minimálně do příští zimy.

 
Za 720.cz prague division Vaši milovaní bulvár friends Maara a Drzack – klik na web

link ke stažení je tu

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

7 komentářů pod “Burton Špindl spring session 2011”

  1. Čárys

    TY KRÁÁÁVO, TAK VIDEO FAKT SUPER.
    Jak říkám, GoPro není vše. Tohle je velice povedené… Díkuju Klánovkrů

  2. TomTom

    Já tam byl taky, brousil sem rozbředlý sjezdovky a boule prašanovkama, to mě baví. Celkově akce fakt hezká, počasí, park, skoky- všechno dobrý. Jediný co mě zarazilo (a to dost) byla večerní párty. Jak člověk na sobě neměl mikinu minimálně po kolena, nerozhazoval rukama do hustejch gest a neřikal “jó brácho, mrtě hustý vole,jó krutý khámo, ou je bejbe čéče, dáme dalšího vole!” tak byl dost mimo. Asi sem divnej, protože to tam dělali skoro všichni a mě to akorát nasralo, takže sme šli po Skylinech spát. Ale aspoň sem byl ráno brzo na sjezdovce :)
    Takže tak, čau

  3. dr.zack

    TomTom:

    Jo jo, party se nesla ve velkym nigga stylu…a velikosti obleceni? no comment :)

  4. ddd - andy

    Very good toto video! Skoro bych si dal na nějakym menším, či větším, poletu říct. :) Nicméně do příští zimy chci jen prach a hlínu!

  5. Negha

    THUMBS UP

  6. mixér

    Ježiši ani si nepamatuju že mě někdo točil… to sem měla tak 100 promile :D a díky za reprezent FreezGangu ;)
    Tom: né všichni měli na párty klaunský oblečení ;) pankáči se taky našli :P

  7. LíLa

    Oujééé! Tak to je hodně nájs videják!!! Jen bych doplnila krátce něco k reportu- Co se stane ve Špindlu, zůstane ve Špindlu- krom syfla, ten se vrátí s tebou…chácháá!

Komentář: