Jarní Klasika na Kaunoši 2011

fandime.jpgPo roce jsme se opět vrátili na Spring Classics, který se odehrává na rakouském ledovci Kaunertal.  Tentokrát jsme vyrazili lépe připraveni a ve větším počtu!

Kaunertal Spring Classics je měsíční ježdění v dobře vyšejplým parku. Tato akce pohodového ježdění doprovázená různými kontesty trvá od 16. dubna do 22. května. Seznam doprovodného programu a aktuální setup překážek najdete na http://www.snowpark-kaunertal.com/en/park/ .

My jsme si vybrali pro návštěvu akční balíček Sun Free week, ve kterém nabízí středisko 7 nocí s 6 denní permicí již od 179 eur. I přes naplněné ubytovací kapacity se jezdilo nahoře na ledovci bez front a bez čekání na skocích a překážkách, což jsme byli mile překvapeni. Chytli jsme v celku luxusní jarní počasí až na jeden den, kdy nahoře byl mordor, takže řada z nás využila možnost permice 6 dní ze 7 a udělala si volno pro nákupy v bezcelní zóně Samnaun.

 nase-crew.jpg

Cílem této freeski a snb session bylo se plně vyřádit jak v parku během dne, tak pilná regenerace během večera na beach volejbale, v bazéně, sauně či jinými regeneračními metodami. Samozřejmě mezi námi nebyli jen čistě freeskieři, kteří měli možnost otestovat obousměrky od Sportenu. Vzhledem k setupu parku, kde byli překážky pro všechny od miniskoků a plastovek až po megaskoky typu Fiat, se mohli vyblbnout úplně všichni!  Největší progress měli od nás asi holky, které poprvé brousili trubky a bedýnku za které si patřičně odnesli ceny. Taky Dědek se svými ´´vnoučaty´´ měli intenzivní trénink a o to větší progress :).

ukrizovanej-san.jpg

Každý den se jezdilo intenzivně od 10 do 14 hodin, kdy bylo nejlepší ježdění a skoky byli suprově šejplý. Letos zde jsou skoky parádně široký, aby jste mohli skákat se svým gopro parťákem a byli in. Další, ale už ne tak podstatná, výhoda je, že se tak rychle nevyjezdí stopa. Po 14 hodině, kdy už nebyla rychlost na skoky se řada riderů přemístila buď do shred zóny, nebo do 140m dlouhé superpipe. Ten kdo zůstal v pátek po ježdění nahoře na ledovci mohl shlédnout Redbull heli, z které se natáčelo při západu slunce na macatém Fiatu, kde skákali profíci strašný motanice. My jsme se drželi ve shred zóně a na menších skocích, kde celé dny fotil jen a jen pro nás Opičák, takže každý si odnesl parádní fotku ať už z plastovky, skoku či párty! 

fandime.jpg

Závěrem chci poděkovat všem za supr týden ježdění a vzájemného hecování. Dík patří taky Shocku a Jagermeister za udržení nálady a firmám 720.cz, swis-shop.cz, Nell a boardcentrum.cz za podporu!

děti pozoor.jpg fandíme.jpg hnědej Podpíček.jpg
Limeta na zetku.jpg Limeta.jpg Lůca na Zetku.jpg
naše crew.jpg Park v plné kráse.jpg Podpíček.JPG
Poster jarní klasika na Kaunoši.jpg radost z výhry.jpg Švigínek nám zdivočel.jpg
Tera.jpg ukřižovanej Šán.jpg Vynegřená Lůca.jpg

2 komentářů pod “Jarní Klasika na Kaunoši 2011”

  1. jandy

    a my jsme si vybrali balíček Sun Tent, která nabízela moje cestovka, a vyrazili jsme také http://sarynka.rajce.idnes.cz/Kaunertal_5.-8.5.2011/

  2. Yeaaah

    To je aspon Dodz:)

Komentář: