24 h podruhé

zabava.jpgUž jsem vám jednou sestřihal mejch 24h, a utvořil jsem to teď podruhé. Protože teď je to poslední měsíc HELL, cestuju mezi nemocnicí a prací a dalšíma aktivitama… Nemocnice ráno, nemocnice večer…a do toho, žít život.

To takhle ti jednou otečou nohy. Pak ruce…pak to zmizí. Pak se najednou nepostavíš a mužeš jen ležet. A tak si řekneš, že je asi něco blbě. Nemocnice, rozbory, krev plná bakterií borelie.. dostaneš léky, po kterejch je to děsně. Nesmíš na slunce. "Žádnou velkou záťěž, pane Cheníček…" povídá paní doktorka..

Cože, ležet doma v posteli ? Ani hovno chlapče, makat na Monínec, aby trať stála a pohár se jel…tak to už mužu jít rovnou jezdit…"Hm, jak myslíte, pane Cheníček.." a ejhle, "Ono je to horší…", "No vy se divíte..." a takhle to jde dál a dál.

No ještě není nejhůř. Takže jedeme dál, nic silového, přichází Freediving a relax a spousta času na přemejšlení, co a jak a kdo se má líp, a kdo hůř, jestli Duchna s páteří, Cruzo s otevřenou zlomeninou a nebo já, kterej jsem jen chytil infikovaný klíště, první v životě (!) a nezabíraj mu antibiotika… A k tomu ještě pár injekcí do ramen a kolem páteře, aby tělo regenerovalo…a teď si ty kluku pojď. Že bleješ z Doxycyklinu 2x denně, už je jen takovej bonus, však.

 zabava.jpg

No nevadí. Tenhle článek stejně neměl mít smysl, a video mělo jen zdokumentovat 24h, nemělo ani nic říct, jen tak ukázat náladu kterou jsem třeba dneska měl. Jo, jsem z toho znechucenej. A teď, zatím co vy na to koukáte, já opět píchám první ligu v nemocnici.

Přeji světlou mysl všem, (i sobě) ať už máte trápení jakékoliv. Thats it, thats all.

Video pro všechny, co je něco bolí, sestřihal Čárys.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

link na stažení

25 komentářů pod “24 h podruhé”

  1. Pádlista

    Moc dlouhy titulky.

  2. Los tomanos

    Taky teď na tom nejsem nejlíp, krev rozbory a pod. znám poslední dobou moc dobře. Jak mi řekl teď jeden doktor: “Přijdem na to co vám je, toho se nebojím. Bojím se toho aby jste na to měl psychicky”. Říkal jsem to i Duchnovi, až když ti něco je, dojde ti o co můžeš přijít. DRŽ SE!

  3. Pavlik

    …to je hnus..tak ať to přebolí, bro…

  4. ICE

    držim palce, ja na kliste ted bastim 3x duomox

  5. ddd - andy

    Bejby drž se! Optimismus z toho přímo čiší… :(

  6. Keli

    Get well soon. Nestalo by za uvazeni na chvili uplne vypustit? Dat absolutni klid a poradne se vylecit?

  7. Šárka

    Tak tomu říkám kurva smůla. Já měla letos už tři klíšťata. Chytím je pokaždý když si jen stoupnu do trávy někde v lese a už jen koukám, kde po mě lezou. Touhle muzikou by ses neměl trápit, to je fakt na mašli. Přijeď ve středu relaxovat do Prahy na lajnu a fireshow na Letnou :)

  8. deutsch

    Vím jaký to je.Když 3 měsíce chcípáš,dusíš se ve spánku a doktoři ti řeknou že tam nemůžou nic najít,pingpongujou si tě mezi sebou a daj ti nějaký ATB aby se neřeklo a že nezabíraj? No a co ,my tam nic nevidíme,asi jste hypochondr pane.Mohl bych vyprávět.Nakonec si tělo poradilo samo.Keep strong!

  9. Ali

    drzim palce Martine, at jsi brzo ve forme a hlavu vzhuru.

  10. miki

    Ty jo, to je na nic. Držim palce! Měl jsem teď dva měsíce ruku v sádře, ale před šílenstvím mě zachránily moje indoor nesportovní zájmy, doporučuju si nějaký najít, cokoliv, ať nekoukáš doma do stěny:)

  11. TomTom

    Jó, tak tohle už mám taky za sebou. Já chyt “to správný” klíště na hřebeni mých Orlických hor když sem tam lítal na kole. Za nějakej ten měsíc mě začal natejkat a bolet palec na noze, ale sral sem na to, takovejhlech maličkostí bylo už milion. Pak sem byl nějak u doktorky s papírama a vzpoměl sem si na to, a že prej to je dna nebo dma nebo jak se to jmenuje nebo borelioza. A ejhle, poslední varianta je správně. Pak antibiotika, ty moc nepomohli, takže další antibiotika, nakonec antibiotika 3 měsíce v kuse, tělo v prdeli, celej den spíš, půlroční sračka z prášků taky nic moc, celá zima nahovno, lyže ani jednou. Pak sem prášky dožral a ikdyž byly hodnoty v krvy furt zvýšený, tak jaro, kolo,pohyb a ženský odkládající zimní bundy boreliozu vyfakoval do věčných lovišť. Je to boj, ale bude rychle vítěznej. Hlavu vzhůru.

  12. Čárys

    Čauves lidi, díky za ohlasy a sorry za tu “super náladu” z videa…

    4 : Keli : Jasně, to mohu, ale před ČP…kdy se vše sypalo…někdy ti povyprácím osobně, co za pecky jsem dostával. Když jen třeba napíšu, že pískače dělali kámoši, mlíko dorazilo až napotřetí a doktora nakonec dělal můj otec, a to jsou jen detaily, tak si představ, co by se stalo, kdybych se na to vycvák úplně.

    Tak to prostě nešlo. Tenhle tejden už jedu volnou, stejně to ani jinak nejde, protože jsi kántry. Ale předtím vypnout jaksi nešlo.

    4: šárka : To kurva, je. Fireshow – to nezní zle – stejně musím do Prahy za Péťou…

    4: deutsch : Jo, tak nějak. Akorát že já měl a mám tu nej léčbu, ale prostě to nezabírá. :(

    4: Los Tomanos : já na to psychicky mám, ale prostě jsem z toho znechucenej, jak může mít někdo jako já, takouvou, jak trefně napsala šárka, “kurva smůlu.”

  13. Čárys

    4: tom Tom : Konečně nějaká pozitivní zpráva ! Dík ! Aspoň vím, co mě čeká : ) Nádhera.

  14. LíLa

    Máťo… co na to říct! Doufam, že se dáš brzy do kupy a vše bude nejvíc v pohodě. Be free! Drž plnej a užívej, jak jen to jde, chlape, přeji ti to!

  15. hýbňoš

    To neni vůbec hezký, držim palce ať ste z toho všichni co nejdřív venku.

  16. Krotitel

    no to je hnus velebnosti. držim palce at jsi rychle v cajku bejku! :))

  17. Hubajz

    Dědo, odpočni si pořádně!Jenom relaxuj … vim je to ” droga ” něco furt dělat…Ale šetři se trochu.Už nám neni dvacet… Přeju rychlý vyhrabání ze sraček, ať je zase chuť na všechno!

  18. Pepa

    Držim palce ať se to dá co nerychlejc do oukeje. Středeční fire a bubenickou show na Letný taky doporučuju, určitě to bude stát za to…

  19. Tiborski

    klíštata jsou hnus… Je nějaká prevence Čárysi? Abych nechcíp…. Díky a drž se – ty na to máš !

  20. dhfool

    Málo alkoholu v krvi… zcela jednoznačně! Lázně tímto problémem zabývající se, jsou : Stěnka/Brno (popř. terrotattoo.cz) nebo , dhfool/Olomouc (dhfool@quick.cz)
    dhfool@quick.cz

  21. Axi

    Čárys,co říct…..zřím tě…

  22. Pól Bulva

    Je to děs, dej se brzo do kupy pane, hodně zdaru přeju!!! A jen tak momiřeč se zapojuju do soutěže, kdo bude uplně uzdravenej jako první, já jsem na tom sice asi nejlehčeji, ale přeci jen už to bude za pár dní 7 měsíců, co nemůžu kvůli jednomu zlomenýmu kotníku ani popoběhnout… držte se všici :)

  23. hajes

    znas to stare moudro…co je v lihu se nezkazi ;-)

  24. Fotofotřík

    Jednou v životě jsem na tom byl taky podobně. Život pak začneš brát jinak. Jak tě znám, tak máš ale hodně tuhej kořínek a dokážeš se z toho vykousat. Hlavně žádný pesimistický nálady – psychika uzdravuje nejlíp. Máš naši podporu a to je hlavní!!!

  25. Čárys

    taky si jí vážím !
    Díky moc všem – ve čtvrtek jdu na poslední píchání, snad, od pondělka budou známý další výsledky, napíšu vám… Už jsem rozpíchanej víc než děfka v kazašským bordelu.

    THX a držte se taky všichni.

Komentář: