Špindl opening

gopr0041.jpgNecelý dva měsíce zpátky sme byli ve Špindlu s lyžema na zakončení zimní sezony . Tentokráte si to šineme směr Krakonošovo s bikama. O tom jaký bylo otvírání zde…

Špindel opening kterou má na svědomí Marošák, se již pomalu stává tradicí. Proto ani letos nesmím na této akci chybět. Vyrážím ještě s kámošem Negrem, kterej začíná jezdit a tohle je jeho první DH zkušenost. Vyrážíme v pátek večír za mocného deště. Na místě nacházíme porůznu poschovávané známé. Nakonec se všichni přesouváme na válečnou poradu na Erpet. Padá rozhodnutí vyrazit na disco.

První zastávka Dolská, zde mrtvo, proto vyrážíme do dalšího podniku Silver rock. Zde již při vstupu a pohledu na zdejší ochranku v kombinaci s našim složením je téměř jisté že dojde k nějakýmu pruseru. Nebudu to tu příliš rozpitvávat, výsledek je zkrátka takový že od tohoto večera mají bikeři vstup do zdejšího podniku přísně zapovezený:) To nám ovšem nevadí, přijeli sme si pojezdit. V noci již neprší a neprší ani po zbytek víkednu, takže super pojezdu nic nebrání.

gopr0041.jpg

Součástí openingu je vždy DH závod. Letos kombinace fr trati a dh čka. Já ovšem volím poklidnou formu víkednu, takže v sobotu jen pohodový pojezd. S Negrem lítáme na FR trati, která doznala pár kosmetických změn, mezi nejvýraznější bych vybral dřevenou mega klopku, či malý vyskakováček hned vedle. Faktor zábavy je tu jako obvykle velmi vysoký.

Jednu jízdu dáváme i lehký enduro přesun směrem ke Stohu odkud vede skvělej singltrail. Vzhledem k potencíálu zdejších cestiček nezbejvá než se sem někdy vypravit čistě za učelem objevování kančích stezek. Po vydařeném dni následuje párty, která se v pozdějších hodinách rozjíždí. Marošák slaví narozky, bikeři okupují druhou zdejší diskotéku, zkrátka víkend ve Špindlu jak má bejt. Neděle je ve znamení slunce a závodu. Na ten už ale nezustáváme, neboť preferujeme koupačku. To je ze špindl openingu zhruba vše. Pro lepčí představu videjko zde.

Maara

link ke stažení hír !

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it’s missing. Get Flash Player from Adobe. This error may appear if the URL path to the embedded object is broken or you have connectivity issue to the embedded object. Powered BY XVE Various Embed.

6 komentářů pod “Špindl opening”

  1. DemonInHimself

    Super report a video taky boží :-) nebyl ten šedej HT norco torrent ?

  2. Negha

    Je to norco sasquatch.

  3. blue

    obývák s televizí na parkovišti – 100 bodů :-)

  4. ddd - andy

    jj Fík se vyzná! :)
    Jinak Maara opět slušná práce a na těch 60fps je to znát.

  5. tomaass

    2:25 všimnul sis vpravo toho kamenitýho srázu?

  6. alshy

    very nice beautiful…jako vždy:)

Komentář: