Hangmann trail, Leogang – info

dsc01636-upraveno-rozliueny-obrazovky.jpgV minulosti zde už vyšel report z letošního Leogangu. Bylo to z otvíračky a lanovka jezdila pouze spodní polovinu kopce. Nikdy mě vršek nebavil a absence sjízdnosti vrchní poloviny kopce mi vůbec nevadila, nicméně letos proběhla velká evoluce a Hangmann stojí opravdu za to ! Takže něco o Hangman trailu od Ovara vevnitř…

Domlouvám se s Juniorem a Davidem že „volné“ úterý strávíme někde na kole. Ok, daváme sraz v pondělí v 17:00 u mě v práci s tim že si kluci myslej že jedem na špičák. Po naskládání věcí jim oznamuju menší změnu plánu, po telefonu zařizují pojištění a už to frčí…Dvořiště, Salzburg, Burgerking, Leogang. Na místě jsou už kluci z Plzně a Varů. Somrujeme pivo, kratší pokec a rychle spát, přeci jen ať jsme druhý den fresh.

dsc01614-rozliueny-obrazovky.JPG

Vyrážíme hned na lano, kluci vypadaj celkem nadšeně a Junior při druhý jízdě velí že chce až nahoru. Nechce se mi, co ten park znám každej rok tvrděj že je to nový, upravený a dobrý, ale vždycky změna žádná.

Ale letos ?

Lletos, světe div se, fakt proběhla evoluce. Rychlý, tvrdý a hladký úseky střídaj lesní s kořenama, sem tam lávka, skok atd. Nicméně hlavní je ta délka, fakt moc. V polovině je možnost si trošku šlápnout do mezistanice lanovky a zde jet lanem znova, nebo dolu jednou z tratí co tu jsou nebo pokračovat Hangmanem až dolů.

dsc01631-1.JPG

Spodní část je taky vpodstatě nová. Proti loňsku je trail širší, rychlejší a mnoho nových skoků a klopenek, prostě takovej Wagrain ve Leogangu :)

Tento trail je přesně to, co Leogangu chybělo a sjet Hangmana odshora až dolu v kuse je vskutku výzva a nezapomenutelný zážitek !

Tak zase někdy rychlé info – dodal

-Ovar-

dsc01606-rozliueny-obrazovky.JPG

dsc01622-rozliueny-obrazovky.JPG

dsc01609-rozliueny-obrazovky.JPG

4 komentářů pod “Hangmann trail, Leogang – info”

  1. vondrus

    Vypada to vyborne a ja se tam zas urcite nedostanu:(

  2. Jr.

    jedna z nejlepších bikeparkovejch tratí, kterou jsem kdy jel :) a možná nejlepší…

  3. stepa

    Přesně nářez od shora až dolu minulej tejden sme tam jezdili ale když zaprší tak sou ty kořeny o život :-D :-D

  4. Mates

    Je to super,poprvý jsem to jel jako poslední trail BIG 5 na all mountain kole a byl to mazec :-)

Komentář: